Κοιτα τον Εντι εγω καλο αμυντικο δεν τον θεωρω, ισως για ευρωλιγκα στο 4 να μην μπορει να ανταπεξελθει κιολας. Ουτε και πολυ αθλητικο τον λεω ή καλο στα ριμπαουντ. ΕΙναι κλασσικος σουτερ που μονο αυτο ξερει να κανει. Δεν με χαλαει, αλλα παιζει και σε μια θεση που ειμαστε πληρεις. Βασικα τον Εντι τον εχω παικτη στυλ Ουιλτζερ και Οστιν Ντειγ της Βενετσια.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιαν 31, 2022 2:19 amO Whittington παιζει στη Λοκομοτιβ και σουταρει φετος με 18% στο τρίποντο, κλαφτα. Καμια σχέση με το 48% που θυμάσαι εσυ απο Γαλατα..
Ο Aaron White εχει μεσο ορο καριέρας στο 3ποντο 35% και φετος σε λίγα παιχνίδια με τον ερυθρο ειναι στο 25% , σουτερ ολκής δεν τον λες.
Και οι δυο έχουν την αμυνα, το τρίποντο όμως οχι, όπως την αμυνα και οχι τι τρίποντο την έχει και ο Okaro.
Αντίθετα υπάρχει ο Jarrel Eddie (εμενα αυτος ειναι ο πρώτος που σκέφτηκα) που δεν έχει και τόσο την αμυνα, ειδικά στο ποστ. Ή ο Pierre Pelos που επίσης έχει το τρίποντο και οχι την αμυνα.
Πολυ δύσκολο να βρεις τον συνδυασμό και των δυο , ειδικά στα 500χιλ , θελει σκέψη. Αν σου έρθει κάποιος άλλος, γράψε μας!
Τον Pelos δεν τον ξερω, ο ααρον ειναι συνεπης στο τριποντο, αλλα παιρνει λιγες προσπαθειες (ειδικα τους πρωτους μηνες σε εμας ηταν απιστευτα διστακτικος), ενω ο Whittington τοσο χαλια φετος? δεν ηθελε να ρθει σε μας...
Για λαμπειρι δεν μου πες αν και ισως ειναι πανω απο 500 ενω και ο μοτουμ δεν ειναι και κακος, αν και οχι καλος στο τριποντο. Και ο Μαιλς Προμηθεα εχει αυτα τα στοιχεια, αλλα δεν εχει το size για 4αρι ευρωλιγκας.
Οχι δεν ειναι ευκολο να βρεις τετοιον παικτη με 500 και ο μονος τροπος να βρεις ειναι να παρεις απο Eurocup ή κομμενους του NBA. Για το 3 η καλυτερη παντα λυση για μενα για 2ο 3αρι ηταν ο Μπραμος, ο οποιος ποτε δεν καταλαβα γιατι εμεινει Βενετσια τοσα χρονια (κατι για στρατους ακουγα αλλα μου φαινεται ακυρο).
Γενικα αν λες 40% τριποντο, αθλητικοτητα και αμυνα, τοτε πας στο μυριο. Οποτε ειτε θα ψαχνεις καποιον απο χαμηλη κατηγορια ειτε καποιον απο τραυματισμο ειτε ριχνεις απαιτησεις και λες να εχει 35% τριποντο ή οχι τοπ αθλητικοτητα ή οχι τοπ αμυνα (στυλ ααρον δηλαδη)

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο