Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 05, 2026 8:11 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 4:37 pm
εγω δεν καταλαβαινω ο μακινταιρ τι μας δινει..στην αμυνα ειναι μετριος στην καλυτερη,εχει τεραστιο usage που υποτιθεται γιαυτο δεν θελουμε παικτες οπως ο φρανσισκο..το σουτ του ειναι επιπεδου γουοκαπ ισως και χειροτερο.. Το μονο θετικο ειναι οτι με πολυ ωρα την μπαλα στα χερια του σκοραρει και πασαρει καλυτερα του θωμα.. Κατι το οποιο ομως ετσι που το κανει δεν μας δινει τιποτα εμας..ουτε ειναι παικτης εμπειρος να σε κουβαλησει σε κραντς..ουτε φ4 δεν εχει παει ποτε και φτανει 33.

πολυ κακη επιλογη για διπλα σε γουοκαπ..
μας δινει inefficient volume shooting (11.5 προσπαθειες για 12.5 ποντους) με πολυ κακα ποσοστα της ταξης 57% στο ζωγραφιστο (38th percentile) , 21.8% στα σουτ μεσης αποστασης και 30-33% απο το τριποντο. Κερασακι στην τουρτα κατω απο 70% στις βολες (58% φετος). Με 22-23 USG%.

Βγαζει λιγοτερες assist per minute απο τον Θωμα και ειναι στην καλυτερη μετριος αμυντικος.

ΑΛΛΑ δινει πραγματα που δεν δινει ο Walkup. Δηλαδη... ο Walkup δεν σουταρει αν δεν του το δωσει η αμυνα γιατι ξερει οτι ειναι κακος σουτερ.
Ο Μακινταρης δεν μασαει απο αυτα, ξερει οτι ειναι κακος σουτερ αλλα σουταρει γιατι μπορει και ετσι και αλλιως και αλλιωτικα και ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ και ταιριαζει γαντι λοιπον στον Ομπακο των ονειρων μας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Απρ 05, 2026 8:12 pm

Dimmitz έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 7:22 pm
shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 5:32 pm

Θα παρεις τωρα την μπαλα απο τον φουρνιε να την δωσεις στον μακινταιρ? :roofl:
Εδώ νομίζω ότι είναι το λάθος που κάνεις εσύ και οι περισσότεροι. Νομίζετε ότι θα έρθει ο άσος και θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας για να προσαρμόσουμε το παιχνίδι πάνω του.

Πάλι ο Φουρνιέ θα έχει την μπάλα..πάλι ο Μάκινταιρ θα κατεβάζει και θα την δίνει στον Φουρνιέ και θα πηγαίνει στις γωνίες..Απλά όταν την ξαναπάρει (τις λίγες φορές που δεν θα έχει τελειώσει ο Φουρνιέ) θα έχουμε την δυνατότητα είτε να πάει προς το καλάθι, είτε να δώσει alley oop στους ψηλούς. Δυνατότητες που ο άσος μας τώρα δεν έχει.

Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή την λογική, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζωκας θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Εδώ δεν το έκανε ο Άταμαν που πήρε τον εν δυνάμει καλύτερο pg και δεν έχει και ιδιαίτερα συστήματα.
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτο που λες..
Για μενα παει καπως ετσι - Μπαρτζωκας= μοσιον μακινταιρ =σιγουρο φ4 νο κουπα νο παρτυ..Με φακτς αυτο, δεν ειναι υποθεση...5 φορες πια το ιδιο σταματαει να ειναι μεταφυσικο.Εχω πει πολλακις οτι ας το παρει φετος και ας γινει και αγαλμα και να φερει οποιους θελει.Αν το χασει πρεπει ο ιδιος για το καλο της ομαδας να αποχωρησει.. Πως τον σπανουλη τον αναγκασε να σταματησει για το καλο της ομαδας η τον πριντεζη που δεν τον εβαζε καν τελευταια χρονια..Αν πηγαιναμε με βαση το συναισθημα επρεπε ακομα να παιζουν στον ολυμπιακο αυτοι οσο θελουν. Πλεον εχει γινει αιρεση ο μπαρτζωκισμος και οσοι θελουμε να δουμε να σηκωνουμε ευρωλιγκα ειμαστε εμμονικοι μαζι του :roofl: Το οτι δεν μας γεμιζει να πηγαινουμε στο φ4 για τουρισμο οχι ουτε καν,απλα εχουμε θεμα με τον μπαρτζωκα.. Πως λενε οι παοκτζηδες παοκ και ας μην μπιπ ποτε?ε το ιδιο με τον μπαρτζωκα.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Απρ 05, 2026 8:16 pm

Α ναι... και 31 στα 32 ειναι ΤΩΡΑ. Τον ιουνιο που θα ειναι 32... δεν θα ειναι 31 στα 32 αλλα 32 στα 33.

Άβαταρ μέλους
halldor

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 05, 2026 8:58 pm

Δηλαδή, 1 χρόνο πιο μεγάλος από τον Ναν, 2 χρόνια πιο μικρός από τον Γκραντ και 4 χρόνια πιο μικρός από τον Σλούκα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:12 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 8:12 pm
Dimmitz έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 7:22 pm

Εδώ νομίζω ότι είναι το λάθος που κάνεις εσύ και οι περισσότεροι. Νομίζετε ότι θα έρθει ο άσος και θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας για να προσαρμόσουμε το παιχνίδι πάνω του.

Πάλι ο Φουρνιέ θα έχει την μπάλα..πάλι ο Μάκινταιρ θα κατεβάζει και θα την δίνει στον Φουρνιέ και θα πηγαίνει στις γωνίες..Απλά όταν την ξαναπάρει (τις λίγες φορές που δεν θα έχει τελειώσει ο Φουρνιέ) θα έχουμε την δυνατότητα είτε να πάει προς το καλάθι, είτε να δώσει alley oop στους ψηλούς. Δυνατότητες που ο άσος μας τώρα δεν έχει.

Δεν συμφωνώ καθόλου με αυτή την λογική, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Μπαρτζωκας θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού. Εδώ δεν το έκανε ο Άταμαν που πήρε τον εν δυνάμει καλύτερο pg και δεν έχει και ιδιαίτερα συστήματα.
δεν διαφωνω σε κατι απο αυτο που λες..
Για μενα παει καπως ετσι - Μπαρτζωκας= μοσιον μακινταιρ =σιγουρο φ4 νο κουπα νο παρτυ..Με φακτς αυτο, δεν ειναι υποθεση...5 φορες πια το ιδιο σταματαει να ειναι μεταφυσικο.Εχω πει πολλακις οτι ας το παρει φετος και ας γινει και αγαλμα και να φερει οποιους θελει.Αν το χασει πρεπει ο ιδιος για το καλο της ομαδας να αποχωρησει.. Πως τον σπανουλη τον αναγκασε να σταματησει για το καλο της ομαδας η τον πριντεζη που δεν τον εβαζε καν τελευταια χρονια..Αν πηγαιναμε με βαση το συναισθημα επρεπε ακομα να παιζουν στον ολυμπιακο αυτοι οσο θελουν. Πλεον εχει γινει αιρεση ο μπαρτζωκισμος και οσοι θελουμε να δουμε να σηκωνουμε ευρωλιγκα ειμαστε εμμονικοι μαζι του :roofl: Το οτι δεν μας γεμιζει να πηγαινουμε στο φ4 για τουρισμο οχι ουτε καν,απλα εχουμε θεμα με τον μπαρτζωκα.. Πως λενε οι παοκτζηδες παοκ και ας μην μπιπ ποτε?ε το ιδιο με τον μπαρτζωκα.
Εγώ μαζί σου είμαι. Το θέμα είναι ότι οι Αγγελόπουλοι δεν το βλέπουν έτσι και δυστυχώς αυτοί αποφασίζουν.

Φαίνεται ότι είναι ευχαριστημένοι με τις συμμετοχές και το πρωτάθλημα. Αντικειμενικά, δεν μπορείς να τους πεις κάτι. Θα σου απαντήσουν ότι η ομάδα έχει 3εις πρώτες θέσεις σε 4 χρόνια στην ρέγκουλαρ και 5 συνεχόμενα φ4…Σιγά μην διώξουν τον Μπαρτζώκα και να μην τον τιμήσουν με το να κοουτσάρει την ομάδα στο νέο ΣΕΦ.

Και ο Μπαρτζώκας..δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά και ας χάσουμε πάλι στον ημιτελικό. Οπότε το να βλέπουμε άσους που απλά είναι facilitators είναι μονόδρομος.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:13 pm

φανταστείτε να είχαμε έναν pg με τέτοιες κινήσεις τι ωραία που θα ήταν.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:18 pm

yawn.brigade έγραψε:

Είμαι τόσο καψούρης που θα τον ήθελα του χρόνου ως 3ο.

TuTiS

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Κυρ Απρ 05, 2026 9:22 pm

Dimmitz έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Πρέπει να πάει κάπου δανεικός σε κάποια ομάδα στην Ελλάδα που παίζει Ευρώπη και αν πάρει τα πάνω του τον φέρνουμε πίσω γιατί πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτούς τους τραυματισμούς θα είναι πιο αργός και από τον Φαλ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:23 pm

Dimmitz έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

ως τρίτο όχι, αλλά κι εγώ καψούρης είμαι και θα ήθελα αν και ο ίδιος έχει αποφασίσει να ξαναπροσπαθήσει στο υψηλότερο επίπεδο να του κάνουμε ανανέωση συμβολαίου, να τον δώσουμε δανεικό και αν ανταποκριθεί να τον ξαναδούμε στην ομάδα κάποια στιγμή.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:24 pm

TuTiS έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 9:22 pm
Dimmitz έγραψε:

Πρέπει να πάει κάπου δανεικός σε κάποια ομάδα στην Ελλάδα που παίζει Ευρώπη και αν πάρει τα πάνω του τον φέρνουμε πίσω γιατί πολύ φοβάμαι ότι μετά από αυτούς τους τραυματισμούς θα είναι πιο αργός και από τον Φαλ.
Δεν είναι κακή ιδέα να πάει δανεικός. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπαίξει σε υψηλό επίπεδο. Έχει πολύ μπάσκετ μέσα του. Μπορεί να μην ξαναγίνει ο ίδιος που ήταν στην Ζαλγκίρις, αλλά μπορεί να είναι above average.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Κυρ Απρ 05, 2026 9:27 pm

Ούτε μέσα στην ομάδα δεν πρέπει να πιστεύουν ότι θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση και θα παίξει ξανά σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο Έβανς μετά από τρεις τόσο σοβαρούς τραυματισμούς. Το πιο πιθανό είναι ότι το καλοκαίρι θα μας αποχαιρετήσει.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 05, 2026 9:28 pm

O Oλυμπιακος εχει οψιον.
Κανεις ομως δε ξερει αν θα ενεργοποιηθει...
Θα ταιριαζε πιστευω γαντι.

Ειναι πραγματικα απιστευτη η γκαντεμια του.
Ξερουμε σε τι φαση βρισκεται? Δλδ απλα περπαταει, τρεχει, τι?

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Κυρ Απρ 05, 2026 9:30 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Κυρ Απρ 05, 2026 9:27 pm
Ούτε μέσα στην ομάδα δεν πρέπει να πιστεύουν ότι θα γυρίσει στην αγωνιστική δράση και θα παίξει ξανά σε επίπεδο Ευρωλίγκας ο Έβανς μετά από τρεις τόσο σοβαρούς τραυματισμούς. Το πιο πιθανό είναι ότι το καλοκαίρι θα μας αποχαιρετήσει.
στους δύο τραυματισμούς όχι απλά τον πίστεψαν πάντως αλλά τον προόριζαν και για βασικό.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Απρ 05, 2026 9:35 pm

Γιατρος δεν ειμαι αλλα ακομα και αν επιστρεψει σε επιπεδο ευρωλιγκας(θα μιλαμε για θαυμα) οι πιθανοτητες οτι θα ξανα τραυματιστει για μενα ειναι υπερβολικα πολλες.Το ιδιο ισχυε και περσι..

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Απρ 05, 2026 9:39 pm

Dimmitz έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές 2026-2027”