Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Christofis

euroleague
Reactions: 1171
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 12, 2024 7:11 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 5:24 pm
Christofis έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 5:09 pm

Το σχολιο μου ηταν ξεκαθαρο. Μιλω για συμβολικη ανανενωση. Δηλαδη τον ανανεωνω για 1 ακομη χρονο με τα λεφτα να συζητουνται με τον αθλητη και εννοειται οτο ειναι στα επιπεδα τα φετινα(ψιχουλα δηλαδη) με σκοπο να δειξεις στους παικτες σου οχι μονο στον αθλητη οτι ο οργανισμος ειναι μια οικογενεια.

Μπορει αυτο που λεω να ειναι ουτοπικο. Αλλα οταν μιλαμε για τετοιες παθησεις μιλαμε για κινδυνο να πεθανει ο αλλος οχι απλα να μην ξαναπαιξει μπασκετ. Αν αυτο δεν ειναι καλος λογος να δειξεις οτι εισαι καλος εργοδοτης δεν ξερω τι ειναι. Τελος παντων δικη μου αποψη ειναι δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνησει καποιος
500-600 παιρνει δεν το λες και λιγα..Επισης μιλαμε για παικτη που ρθε περσι δεν ειναι και κανας μακισικ ξερω γω..Ενα σοβαρο αγωνιστικο μειονεκτημα ειναι οτι ετσι ο μενσα δεν θα εχει λογο να τα δωσει ολα να μεινει στην ομαδα παρα να γραψει καλα νουμερα.

Ουτε εγω λεω οτι ειναι λαθος η αποψη σου,απλα εμενα δεν μου φαινεται λογικο να το εκανε καποια ομαδα.Δηλαδη αν δεν ειναι να ξαναπαιξει μπασκετ ο ραιτ τι θα κερδισει?Απλα μια χρονια να παρει καποια λεφτα πριν διακοπει το συμβολαιο του?Ενω αν ειναι να γυρισει περδικι ισα ισα τον ριχνουμε και οικονομικα και αγωνιστικα.
Το θεμα δεν ειναι τα χρηματα που θα κερδισει ο ραιτ(οχι οτι και 200000 να παιρνει αλλοι δουλευουν 20 χρονια για να τα βγαλουν) Ειναι η αισθηση της καθημερινοτητας. Ισως καποιος που δεν εχει βιωσει κατι τετοιο ειναι δυσκολο να το αντιληφθει. Δοξασοι ο θεος ουτε εγω το εχω βιωσει για να μην παρεξηγηθω απλα το χω βιωσει μεσα απο τους ασθενεις μου ειδικα τους εγκαυματιες. Μονο και μονο που θα νιωθαν ενα κομματι της καθημερινοτητας ολη η αναρτωση πηγαινε πολυ καλυτερα. Θεωρω οτι ενας αθλητης ξερει οτι μπορει να επιστρεψει απο εκει που το αφησε και οτι δεν θα ειναι ξεκρεμαστος θα τον βοηθησει να πρθοποδησει πολυ καλυτερα. Και δεν εννοω για μυοσκελετικους τραυματισμους αλλα για τραυματισμους που μπορει να σε σκοτωσουν οποτε για μενα δεν ειναι θεμα λογικης και το τονιζω ετσι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1026
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Δεκ 12, 2024 10:23 pm

Ο Ναθαναήλ παίζει αύριο;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1041
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 12, 2024 10:31 pm

kite26 έγραψε:
Ο Ναθαναήλ παίζει αύριο;
Ούτε τώρα, ούτε αύριο, ούτε ποτεεεεε :D

Δικο σας

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 448
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Δεκ 12, 2024 11:54 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 3:33 pm
vulkanraven έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 3:00 pm

Να τον ανανεώσει από τώρα γιατί; Για να έχουμε ένα σωρό ξένους που στην ουσία δεν θα ξέρουμε τι να τους κάνουμε; Κακά τα ψέματα, φέτος ο παίκτης δεν εθελξε ακριβώς με την απόδοση του. Ήδη οι Αγγελόπουλοι έχουν φροντίσει για την περίπτωση του για όσο διάστημα χρειαστεί να αναρρώσει. Το "θα μείνει μαζί μας μέχρι να γίνει καλά, απλώς δεν θα συμμετάσχει στις προπονήσεις", εγώ το μεταφράζω ως together we fight. Άλλες ομάδες θα είχαν ήδη σπάσει το συμβόλαιο του με σκοπό να τον ξεφορτωθούν.
Για να δειξει σε ενα παικτη του οτι τον στηριζει εμπρακτα. Κανενας δεν θα εσπαγε συμβολαιο για τετοιο ιατρικο λογο ασε που αυτα πληρωνονται απο τις ασφαλιστικες εταιριες. Το together we fight σημαινει δειχνω εμπρακτα οτι στηριζω τον παικτη
Ήδη του έχει δείξει ότι τον στηρίζει από την στιγμή που η ΚΑΕ έχει αναλάβει την νοσηλεία του και είναι δίπλα στον παίκτη. Από κει και πέρα όμως πρέπει να σκεφτούμε και το αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο φέτος ο παίκτης υστέρησε κατά πολύ.
Γενικά η ομάδα έχει δείξει ότι στηρίζει τους παίκτες της, είτε σε περιπτώσεις σοβαρών τραυματισμών (βλέπε Έβανς, Μακισικ πέρσι) είτε σε περιπτώσεις κακής απόδοσης(βλέπε Σικμα, Μπραζντεικις, Εϊσι κλπ), δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα πλέον.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2045
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Δεκ 13, 2024 2:25 am

kite26 έγραψε:
Ο Ναθαναήλ παίζει αύριο;
Ο Ζέρβας είπε ότι επειδή θα χρειαστεί βίζα δεν προλάβαινε να έρθει τόσο γρήγορα. Από βδομάδα

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Δεκ 13, 2024 4:09 am

Coach Periklis έγραψε:
Παρ Δεκ 13, 2024 2:25 am
kite26 έγραψε:
Ο Ναθαναήλ παίζει αύριο;
Ο Ζέρβας είπε ότι επειδή θα χρειαστεί βίζα δεν προλάβαινε να έρθει τόσο γρήγορα. Από βδομάδα
και μεχρι να ερθει η πτυσσομενη παιχτουρα θα τραυματιστει ο μιλου?
τι αποδοση δινουν?

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1665
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Δεκ 13, 2024 1:37 pm

kite26 έγραψε:
Ο Ναθαναήλ παίζει αύριο;
Ούτε ο Φίλιππος ούτε ο Ναθαναήλ!

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Δεκ 13, 2024 3:25 pm

"Ο Πετρούσεβ παραδέχθηκε στην συνέχεια ότι πιθανότατα ο Ολυμπιακός θα ήθελε τώρα να τον είχε στην σύνθεσή του λόγω των απουσιών Φαλ και Ράιτ, αναφέροντας: "Πιθανότατα (σ.σ στον Ολυμπιακό) θα το ήθελαν αυτό (σ.σ να είναι ακόμα στην ομάδα). Δεν έφυγα όμως μόνο για τα λεπτά συμμετοχής. Έπαιζα στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν υπήρχαν τραυματισμοί, αλλά ακόμα και τότε είχα την επιθυμία να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα, δεν τα παράτησα και τελικά έγινε αυτό".

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947

Παρ Δεκ 13, 2024 5:52 pm

montechristo έγραψε:
kite26 έγραψε:
Ο Ναθαναήλ παίζει αύριο;
παντως αν επαιζαν ολοι σημερα θα ειχαμε ησαια μωυση φιλιππο και ναθαναηλ ... ε ολο και καμια παναγια θα ακουστει οποτε εκκλησια θα ηταν το γηπεδο σημερα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
thiefcrazy98

Reactions: 0
Αγαπημένη ομάδα: DoxaLeukadas

Σάβ Δεκ 14, 2024 1:39 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Δεκ 13, 2024 5:52 pm
montechristo έγραψε:

παντως αν επαιζαν ολοι σημερα θα ειχαμε ησαια μωυση φιλιππο και ναθαναηλ ... ε ολο και καμια παναγια θα ακουστει οποτε εκκλησια θα ηταν το γηπεδο σημερα
Είναι κρίμα που αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν

0
LoTR fan
vulkanraven

a1greece

Κυρ Δεκ 15, 2024 3:08 am

Πάντως ο Γουότσον της Καρδίτσας έβγαλε μάτια στον αγώνα με τον Άρη(20 πόντοι, 14 ριμπάουντ). Δεδομένου οτι πρόκειται για αρκετά αθλητικό παίκτη ο οποίος μάλιστα είναι και ο πρώτος μπλοκερ του πρωταθληματος, μήπως να ξαναεξετάζαμε την περίπτωση του το καλοκαίρι;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Δεκ 15, 2024 1:41 pm

Πως πρεπει να ειναι το ροστερ το καλοκαιρι..
Μαλεντον φουρνιε μουσα βεζε μιλου
Γουοκαπ εβανς? ρογκα πιτερς? φαλ..

Μαλεντον αν εξαιρεσεις μισιτς που δεν τον βλεπω να ρχεται οτι καλυτερο κυκλοφορει ,μουσα το πουλεν μου δεν χρειαζεται να πω κατι..και ρογκα μενει ελεθερος,οπωσδηποτε θες ελληνα να αντικαταστησει τον παπ..Δεν βλεπω αλλον να μπορει.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Κυρ Δεκ 15, 2024 4:03 pm

Πρέπει να μπει λίγο και ο Dorsey στην εξίσωση. Το χρειαζόμαστε και για τους τελικούς.

0
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Κυρ Δεκ 15, 2024 4:12 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 15, 2024 4:03 pm
Πρέπει να μπει λίγο και ο Dorsey στην εξίσωση. Το χρειαζόμαστε και για τους τελικούς.
O Ντόρσευ είναι δύσκολος γρίφος. Μπορεί να είναι η ιδέα μου αλλά κάθε φορά που μπαίνει, το παιχνίδι της ομάδας καταστρέφεται. Πρέπει να καταφέρει να παίξει καλύτερη άμυνα με κάποιο τρόπο.

0
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
vulkanraven

a1greece

Κυρ Δεκ 15, 2024 4:29 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Δεκ 15, 2024 1:41 pm
Πως πρεπει να ειναι το ροστερ το καλοκαιρι..
Μαλεντον φουρνιε μουσα βεζε μιλου
Γουοκαπ εβανς? ρογκα πιτερς? φαλ..

Μαλεντον αν εξαιρεσεις μισιτς που δεν τον βλεπω να ρχεται οτι καλυτερο κυκλοφορει ,μουσα το πουλεν μου δεν χρειαζεται να πω κατι..και ρογκα μενει ελεθερος,οπωσδηποτε θες ελληνα να αντικαταστησει τον παπ..Δεν βλεπω αλλον να μπορει.
Πολύ ωραίες επιλογές! Μαλεντον τον θέλω κι εγώ, μόλις 23 χρόνων και κάνει παπάδες! Εναλλακτικά, T.J. Shorts που πάει φουλ για mvp της διοργάνωσης.
Θα άλλαζα μόνο τον Πητερς με ένα αθλητικό 4αρι τύπου Πετγουει(από τα μεγαλύτερα λαβρακια του Μπαρτζώκα για όσους τον θυμούνται).
Το ερωτηματικό του Έβανς θα το έβαζα στον Φαλ, ιδιαίτερα σε περίπτωση που μας βγει ο Μένσα θα κρατούσα τον Μους μόνο για την Ευρωλίγκα(kinda όπως ο Μακισικ φέτος). Διαφορετικά θα ήθελα Γουότσον για μπακ απ' του Μιλού(ναι, το ξέρω ότι δεν έχει εμπειρία από Ευρωλίγκα αλλά έχει μεγάλες προοπτικές και θα είναι κρίμα να τον χάσουμε).
Επίσης, Βιλντοζα δεν γίνεται να λείπει από το ρόστερ, είναι ο επόμενος Σακ(με την έννοια ότι γουστάρει πολύ που παίζει στην ομάδα και παθιάζεται).
Από Έλληνες, κρατάω Ντόρσεϊ, Λαρεντζακη, προσθέτω Χουγκαζ ή Τριστάν Βουκσεβιτς για τρίτη επιλογή στο 4 και Ζουγρη στο 5 με σκοπό να εναλλάσσεται με τον Φαλ σε Euroleague και Basket League, και τσεκαρω περιπτώσεις όπως ο Αντρέι Στογιάκοβιτς, ο Τζον Πουλακίδας κι ο Ράιαν Σούλης ως μεταγραφές με προοπτική το μέλλον.

Συνοπτικά και κατά σειρα προτίμησης:
1. Έβανς, Μαλεντον, Γουοκαπ
2. Φουρνιε, Ντόρσεϊ, Βιλντοζα
3. Μούσα, Ρογκα, Λαρε
4. Βεζε, αθλητικό 4ρι, Χουγκαζ/Βουκσεβιτς
5. Μιλού, Γουοτσον, Φαλ/Μένσα-Ζουγρης

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”