https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... -ishyei-me
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Στο gazzetta λένε ότι το Ντουμπάι δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και πρέπει ο Γουοκαπ μόνος του να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Από τα 3εκ πήγαμε στο βγαλτα πέρα μόνο σου; Ρε πόσες παπατζες θα διαβάσουμεtokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 11:45 pmΣτο gazzetta λένε ότι το Ντουμπάι δεν θα μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και πρέπει ο Γουοκαπ μόνος του να βρει τρόπο να μείνει ελεύθερος![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν θελατε την καραμπινα του μπλοσομγκειμ . Καθιστε τωρα με την μαλαμωRivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 11:22 pmΤο θεμα ειναι πως μεσα σε ενα καλοκαιρι μετα τη Μπεριλ, παμε να χασουμε κ την Εστρελλα.. Πεφτει πολυ το επιπεδο δυστυχως.Καρβουνιάρης έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 13, 2026 11:04 pm
Μπορεί να έβαλε ο εμίρης στο μάτι την Εστρέλλα και να τρελάθηκε και να σκάει όσα-όσα.
Αν είναι έτσι, Τόμας να η ευκαιρία της ζωής σου. Και φράγκα θα πάρεις και θα ξεφορτωθείς την shopahollic!!!![]()
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στην περίπτωση Γουόκαπ , είναι ο τζάμπα ντόρος που έχει δημιουργηθεί και το γεγονός ότι χτίστηκε "κλίμα " από το πουθενά.
Στα δικά μου μάτια και οι δύο πλευρές (παίκτης-διοίκηση ) έχουν τα δίκια τους, όμως ο Θωμάς έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του με τις άστοχες δηλώσεις. Δεν νομίζω ότι οι Αφοί ή ο Μπαρτζώκας δεν θα έδειχναν κατανόηση και σεβασμό στα θέλω του παίκτη, ειδικά εφόσον έχει πράγματι μια τόσο μεγάλη πρόταση στα χέρια του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να λήξει το όλο θέμα, γιατί προφανώς η παραμονή ή όχι του Θωμά θα επηρεάσει τον υπόλοιπο σχεδιασμό.
Στα δικά μου μάτια και οι δύο πλευρές (παίκτης-διοίκηση ) έχουν τα δίκια τους, όμως ο Θωμάς έβαλε τρικλοποδιά στον εαυτό του με τις άστοχες δηλώσεις. Δεν νομίζω ότι οι Αφοί ή ο Μπαρτζώκας δεν θα έδειχναν κατανόηση και σεβασμό στα θέλω του παίκτη, ειδικά εφόσον έχει πράγματι μια τόσο μεγάλη πρόταση στα χέρια του.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να λήξει το όλο θέμα, γιατί προφανώς η παραμονή ή όχι του Θωμά θα επηρεάσει τον υπόλοιπο σχεδιασμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georbap την Τρί Ιούλ 14, 2026 12:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Evan Fournier
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
[
@Sabenlee ο θωμας βγαζει 5-6 ασιστ στο συστημα του μπαρτζωκα ειναι ανωτερος του τζοσεφ σε δημιουργια αμυνα και αντοχες..βεβαια για 3ο ασσο τωρα ο τζοσεφ ειναι πιο βολικος.
[/quote]
Αν πάρεις την καριέρα του καθενός δεν θα το έλεγες ούτε για αστείο....για την ιστορία ο walkup στο final four σε 50 λεπτά έδωσε 7 ασσίστ και ο χοντρούλης 5 σε 29 λεπτά και όλες στον τελικό στο μόνο που υπερτερεί ο γουοκαπ είναι στην άμυνα , αυτό που έκανε ο Τζόσεφ στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αν λάβεις υπόψιν ότι είχε 8 μήνες αποχή όπως επίσης ήρθε σε μια ομάδα που ο τρόπος παιχνιδιού θεωρείται απαιτητικός όχι σωματικά αλλά σε μπασκετικό iq αν μείνει του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος
@Sabenlee ο θωμας βγαζει 5-6 ασιστ στο συστημα του μπαρτζωκα ειναι ανωτερος του τζοσεφ σε δημιουργια αμυνα και αντοχες..βεβαια για 3ο ασσο τωρα ο τζοσεφ ειναι πιο βολικος.
[/quote]
Αν πάρεις την καριέρα του καθενός δεν θα το έλεγες ούτε για αστείο....για την ιστορία ο walkup στο final four σε 50 λεπτά έδωσε 7 ασσίστ και ο χοντρούλης 5 σε 29 λεπτά και όλες στον τελικό στο μόνο που υπερτερεί ο γουοκαπ είναι στην άμυνα , αυτό που έκανε ο Τζόσεφ στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αν λάβεις υπόψιν ότι είχε 8 μήνες αποχή όπως επίσης ήρθε σε μια ομάδα που ο τρόπος παιχνιδιού θεωρείται απαιτητικός όχι σωματικά αλλά σε μπασκετικό iq αν μείνει του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η παπατζα παει σύννεφο. Στον σκύλο λέει οτι στον Μπαρτζωκα άρεσε ο Yaxel Okari Lendeborg.
Βέβαια
1. Δομινικανος
2. Αμυντικος της χρονιάς στο NCAA πέρυσι
3. Καλύτερη ομάδα της χρονιάς στο NCAA
4. Draft φετος στο νο11
5. 3-4αρι 2.06 two way με πολύ καλά νούμερα και σοτάρουμε
Φυσικά και μου φαίνεται απολύτως ρεαλιστική περίπτωση να πάρουμε. Εγω λέω οτι μου αρέσει και ο Κούπερ Φλαγκ. Να τον κοιτάξουμε...
Βέβαια
1. Δομινικανος
4. Draft φετος στο νο11
Φυσικά και μου φαίνεται απολύτως ρεαλιστική περίπτωση να πάρουμε. Εγω λέω οτι μου αρέσει και ο Κούπερ Φλαγκ. Να τον κοιτάξουμε...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
[/quote]
Ο Τζόσεφ είναι 35 χρονών σε ένα μήνα, αν παίξει όπως φέτος ευχαριστημένοι θα είμαστε. Ένας χρόνος παραπάνω μετράει σ' αυτές τις ηλικίες
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τζόσεφ είναι 35 χρονών σε ένα μήνα, αν παίξει όπως φέτος ευχαριστημένοι θα είμαστε. Ένας χρόνος παραπάνω μετράει σ' αυτές τις ηλικίεςtarp7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:09 amΑν πάρεις την καριέρα του καθενός δεν θα το έλεγες ούτε για αστείο....για την ιστορία ο walkup στο final four σε 50 λεπτά έδωσε 7 ασσίστ και ο χοντρούλης 5 σε 29 λεπτά και όλες στον τελικό στο μόνο που υπερτερεί ο γουοκαπ είναι στην άμυνα , αυτό που έκανε ο Τζόσεφ στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει αν λάβεις υπόψιν ότι είχε 8 μήνες αποχή όπως επίσης ήρθε σε μια ομάδα που ο τρόπος παιχνιδιού θεωρείται απαιτητικός όχι σωματικά αλλά σε μπασκετικό iq αν μείνει του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος
[/quote]
Εγώ πάντως τα τελευταία 2 χρόνια έχω δει μεγάλη πτώση στην αθλητικοτητα του walkup ο μόνος λόγος που δεν φαίνεται επειδή πέρα από καλός είναι και έξυπνος αμυντικός.
-
Kostas89

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε καλά και η φημισμένη συνεργασία walkup vezenkov απλά δίνει την μπάλα στον καλύτερο finisher της λίγκας με πρόσωπο στο καλάθιshaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:20 amκαλα οι ασιστ του τζοσεφ κυριως ηταν την δινω διπλα στον φουρνιε και αυτος σκοραρει..ο θωμας τρεχει καλυτερα την επιθεση ασχετως οτι στην επιθεση συνηθως ειναι ανυπαρκτοςισως αμα μαθει τα συστηματα καλυτερα να τον περασει αλλα εγω μιλαω για το τι βλεπαμε περσι.
- Leo.gkogkos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo.gkogkos την Τρί Ιούλ 14, 2026 12:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Leo.gkogkos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάπου διάβασα σήμερα ότι μόνο αν φύγει ο Τάιλερ θα απασχολήσει η υπόθεση του Γκαρσίαyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:30 amμπήκα τουίτερ και βλέπω γίνεται χαμός για τον Γκαρσία πάλι.
το θεωρώ αδύνατο να πάμε να τον πάρουμε, πού θα χωρέσει; και από πότε χρειαζόμαστε κι άλλο σκόρερ;
δε το λέω λόγω τουίτερ (duh) αλλά γιατί όσο πρόσεξα ακούγεται το όνομα του και από δημοσιογράφους.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
να φύγει φέτος ο Τάιλερ είναι μάλλον απίθανο άρα κακώς συζητιέται το όνομα του.Leo.gkogkos έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:32 amΚάπου διάβασα σήμερα ότι μόνο αν φύγει ο Τάιλερ θα απασχολήσει η υπόθεση του Γκαρσίαyawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:30 amμπήκα τουίτερ και βλέπω γίνεται χαμός για τον Γκαρσία πάλι.
το θεωρώ αδύνατο να πάμε να τον πάρουμε, πού θα χωρέσει; και από πότε χρειαζόμαστε κι άλλο σκόρερ;
δε το λέω λόγω τουίτερ (duh) αλλά γιατί όσο πρόσεξα ακούγεται το όνομα του και από δημοσιογράφους.
εκτός κι αν φτιάχνει την ομάδα ο Αταμάν
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ωραίος φαίνεται αυτός, μου θυμίζει HoneycuttSbioTech έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 14, 2026 12:07 amΗ παπατζα παει σύννεφο. Στον σκύλο λέει οτι στον Μπαρτζωκα άρεσε ο Yaxel Okari Lendeborg.
Βέβαια
1. Δομινικανος
4. Draft φετος στο νο11

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο