Real Madrid (3) vs Partizan (6)
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1572
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και κάπως έτσι η τρομερή μπασκετική ξεφτίλα των Ισπανών περνα σε δεύτερη μοίρα. Ειναι μανούλες σε κάτι τέτοια ο Ρούντι, ο Γιουλ και οι κατά καιρούς παρέες τους.
Πιστευα ως ακλόνητο φαβορί στην σειρα την Ρεαλ αλλά πεντακάθαρα η Παρτιζαν τους ταπείνωσε μπασκετικά σε δύο σερί παιχνίδια. Κι έρχεται ο Γιουλ να ρίξει μπουνια στον λαιμό του Παντερ πάνω σε μαρκάρισμα όταν έχει κριθεί το ματς και μετά ο Γιαμπουσέλε με τα τροφαντά μπουτάκια να τραυματίσει έναν επαγγελματία παίχτη της αντίπαλης ομάδας με λαβή ελληνορωμαικής πάλης. Τρομερό ήθος!!!!!
Πότε δεν μου ήταν συμπαθής η Ρεαλ, αλλά απόψε τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Συγγνώμη. Ελπίζω σε αποκλεισμό τους από απόψε από την διοργανώτρια αρχή.
Πιστευα ως ακλόνητο φαβορί στην σειρα την Ρεαλ αλλά πεντακάθαρα η Παρτιζαν τους ταπείνωσε μπασκετικά σε δύο σερί παιχνίδια. Κι έρχεται ο Γιουλ να ρίξει μπουνια στον λαιμό του Παντερ πάνω σε μαρκάρισμα όταν έχει κριθεί το ματς και μετά ο Γιαμπουσέλε με τα τροφαντά μπουτάκια να τραυματίσει έναν επαγγελματία παίχτη της αντίπαλης ομάδας με λαβή ελληνορωμαικής πάλης. Τρομερό ήθος!!!!!
Πότε δεν μου ήταν συμπαθής η Ρεαλ, αλλά απόψε τους σιχάθηκε η ψυχή μου. Συγγνώμη. Ελπίζω σε αποκλεισμό τους από απόψε από την διοργανώτρια αρχή.
- SteveNashidis
- Reactions: 3217
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ισχύσει οτι δεν επιτρέπεται να μπει ο πάγκος σε τέτοια επεισόδια δεν ξέρω αν μείνει παίκτης διαθέσιμος για το τρίτο.
Απαράδεκτος ο Γιουλ. Φταίει για την αρχή της σύρραξης .
Γιαμπουσελε ξεχνάει μέχρι και εθνική με αυτά που έκανε. Οχι μόνο την Euroleague.
O Musa γιατί τις έφαγε όλες; Λόγω εθνικότητας;

Απαράδεκτος ο Γιουλ. Φταίει για την αρχή της σύρραξης .
Γιαμπουσελε ξεχνάει μέχρι και εθνική με αυτά που έκανε. Οχι μόνο την Euroleague.
O Musa γιατί τις έφαγε όλες; Λόγω εθνικότητας;
2
2

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- pan24
- Reactions: 2521
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμβαίνει να πέσουν μερικές ψιλές αλλά αυτό που έκανε ο Γιαμπουσέλε είναι δολοφονικό για να τον αφήσει στον τόπο, οχι στο Βελιγράδι του χρόνου τέτοια εποχή πρέπει να ξαναπαίξει.
Απαράδεκτος και ο Γιουλ που το ξεκίνησε όλο αυτό αλλά και ο Πάντερ μετά με τον Μούσα. Πιστεύω και αυτός μπορεί να φάει 1-2 αγωνιστικές.
Μακάρι να είναι καλά ο Έξουμ.
Απαράδεκτος και ο Γιουλ που το ξεκίνησε όλο αυτό αλλά και ο Πάντερ μετά με τον Μούσα. Πιστεύω και αυτός μπορεί να φάει 1-2 αγωνιστικές.
Μακάρι να είναι καλά ο Έξουμ.
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- Coach Periklis
- Reactions: 2231
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
πολλοί οι ένοχοι και δεν ξέρω καν όλους τους παίκτες ή δεν πρόσεξα όλες τις λεπτομέρειες
ο Μουσα τρώει χαμερ !!! προσοχή ούτε χαστούκι ουτε γροθιά , ΧΑΜΕΡ και στο καπάκι ο ΛΕσορ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ τον πετάει και κάτω
Γιαμπουσελε έκανε bodyslam επιπέδου WWE
από του χρόνου οι βαριά εμπλεκόμενοι αν έχουν κακαλα εκείσ την ευρωλίγκα
ο Μουσα τρώει χαμερ !!! προσοχή ούτε χαστούκι ουτε γροθιά , ΧΑΜΕΡ και στο καπάκι ο ΛΕσορ ΠΟΛΥ ΥΠΟΥΛΑ τον πετάει και κάτω
Γιαμπουσελε έκανε bodyslam επιπέδου WWE
από του χρόνου οι βαριά εμπλεκόμενοι αν έχουν κακαλα εκείσ την ευρωλίγκα
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- shaq7
- Reactions: 6484
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ο γιαμπου θα παιξει παλι του χρονου τετοια εποχη και αν.. να δουμε τι θα γινει με παντερ λεσσορ γιατι αν φανε 3-4 αγωνιστικες παει το φ4.. o λεσσορτ που ειχε βαρεσει κατι φαπες στον πετρουσεφ δεν ηταν στην ευρωλιγκα ε?γιατι θα ειναι και υποτροπος..
η ρεαλ μια ζωη τα ιδια κανει οποτε χανει..γιουλ και ρουντι τεραστιοι παικτες αλλα πιο bad losers δεν εχουν ξανα υπαρξει.
η ρεαλ μια ζωη τα ιδια κανει οποτε χανει..γιουλ και ρουντι τεραστιοι παικτες αλλα πιο bad losers δεν εχουν ξανα υπαρξει.
0
-
- Reactions: 1690
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
το ξαναδα το μελε και το μονο παρηγορο σ αυτην την αηδια ειναι οτι δε μου φαινεται οτι ο Εξουμ θα χει κατι σοβαρο......τρεχει κανονικα μετα το χτυπημα τελικου Ολυμπιακων αγωνων του Γιαμπου.....μπορει και να ταν ζεστος βεβαια αλλα δε μου φανηκε να παθε ζημια...........
Γιουλ,Ντεκ και Γιαμπου πρεπει να φανε καμποσες αγωνιστικες για μενα........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ......για να δω μαγκιες στη φιλοξενη Σταρκ Αριαν............
Γιουλ,Ντεκ και Γιαμπου πρεπει να φανε καμποσες αγωνιστικες για μενα........ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ......για να δω μαγκιες στη φιλοξενη Σταρκ Αριαν............
0
- GK_23
- Reactions: 2507
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Με βάση όσα φαίνονται στο video ο Yabusele πρέπει να φάει ...μήνες, όχι απλά αγωνιστικές. Ψιλές έχουν ξαναπέσει σε παρκέ αλλά αυτό που έκανε ο Γάλλος ήταν δολοφονικό
Πολλοί κράζουν τον Αυγουλή αλλά έχει δίκιο όταν λέει πως ο μεγάλος χαμένος από όσα έγιναν απόψε είναι η Partizan, η οποία είναι με το 1,5 πόδι στο Final Four αλλά πλέον έχει 3-4 παίκτες που κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός λόγω τιμωρίας.

Πολλοί κράζουν τον Αυγουλή αλλά έχει δίκιο όταν λέει πως ο μεγάλος χαμένος από όσα έγιναν απόψε είναι η Partizan, η οποία είναι με το 1,5 πόδι στο Final Four αλλά πλέον έχει 3-4 παίκτες που κινδυνεύουν σοβαρά να μείνουν εκτός λόγω τιμωρίας.
1
1

- mixalisgate7
- Reactions: 1572
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0