Euroleague Round 26, FC Barcelona vs Olympiacos Piraeus B.C.
Συντονιστής: Captains
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1397
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
4
4

- τουλουμπα
- Reactions: 3921
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
3
2
1

- Reaper
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η τελευταια φαση του Φουρνιε δεν αναπληρωνεται απο τιποτα αλλο εκτος απο το να εχεις παικτη με αυτο το επιπεδο ατομικου ταλεντου στα κρισιμα σημεια.
Το εναπομειναν προγραμμα ειναι πολυ βατο, παιζει δηλαδη να μην κανουμε ουτε ηττα ως το τελος (αν γινει καπου θα ειναι ή στη Βιλερμπαν ή απο τη Μονακο στο ΣΕΦ).
Μιας που η 1η 2αδα δε χανεται και η 1η θεση ειναι διασκομητικη και μονο (αν και καλο θα ηταν να την παρουμε), το μοναδικο κρισιμο ματς ειναι με τον ΠΑΟ απ τον οποιον δεν επιτρεπεται να χανουμε ποτε.
Το εναπομειναν προγραμμα ειναι πολυ βατο, παιζει δηλαδη να μην κανουμε ουτε ηττα ως το τελος (αν γινει καπου θα ειναι ή στη Βιλερμπαν ή απο τη Μονακο στο ΣΕΦ).
Μιας που η 1η 2αδα δε χανεται και η 1η θεση ειναι διασκομητικη και μονο (αν και καλο θα ηταν να την παρουμε), το μοναδικο κρισιμο ματς ειναι με τον ΠΑΟ απ τον οποιον δεν επιτρεπεται να χανουμε ποτε.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
- Reactions: 1164
- Προειδοποιήσεις:
1
Η ομαδα σημερα ηταν εξαιρετικη. Ο Γκος οταν ειναι καλα ειναι εξαιρετικος μαεστρος. Ειναι καταπληκτικος αμυντικος, εξαιρετικος στο να δινει ρυθμο και οταν ειναι καλα και εκτελεστικα ειναι φανταστικος. Ο παικτης απλα δεν ειναι closer δεν ειναι κακο αυτο πολλοι μεγαλοι παικτες ακομη δεν ηταν closer. Αν ηταν και closer δεν θα επαιρνε μιαθο κατω απο εκατομμυριο.
Η περιφερικη μας γραμμη εχει απιστευτη ποιοτητα:
Ο καλος γουοκαπ ειναι αμυντικοα εξολοθρευτης απο το 1-5
Ο καλος γκος μπορει να κανει τα παντα καλα και συμφερει
Ο καλος βιλντοζα ειναι απο τους καλυτερους περιφερικους στην πιεση στη μπαλα και πολυ καλος στο να στησει πικ εν ρολ
Ο υγιης εβανς ειναι τοπ 3 σκορινγκ γκαρντ μαζι με Ναν και Τζειμς
Ο ψυχολογικα υγιης Ντορσει ειναι παικτης που μπορει να βαλει 20 ποντους σε 10 λεπτα
Ο φουρνιε ειναι ο closer απο τα πιο τρελα μας ονειρα
Τι χρειαζεται; Διαχειριση (εδω ο Κοουτς θελει λιγο να το βρει λιγο καλυτερα σε καποια σημεια) και υγεια ωστε ολοι να ειναι ετοιμοπολεμοι, υγιεις και σε καλη φυσικη κατασταση στο τελος.
Γελαω μετα απο τετοιες νικες με κατι σχολια που λεγανε που παμε με τετοια γκαρντ, οτι ο γκος πρεπει να φυγει απο την ομαδα και οτι μονο αν επιστρεψει καλα ο εβανς εχουμε ελπιδες
Η περιφερικη μας γραμμη εχει απιστευτη ποιοτητα:
Ο καλος γουοκαπ ειναι αμυντικοα εξολοθρευτης απο το 1-5
Ο καλος γκος μπορει να κανει τα παντα καλα και συμφερει
Ο καλος βιλντοζα ειναι απο τους καλυτερους περιφερικους στην πιεση στη μπαλα και πολυ καλος στο να στησει πικ εν ρολ
Ο υγιης εβανς ειναι τοπ 3 σκορινγκ γκαρντ μαζι με Ναν και Τζειμς
Ο ψυχολογικα υγιης Ντορσει ειναι παικτης που μπορει να βαλει 20 ποντους σε 10 λεπτα
Ο φουρνιε ειναι ο closer απο τα πιο τρελα μας ονειρα
Τι χρειαζεται; Διαχειριση (εδω ο Κοουτς θελει λιγο να το βρει λιγο καλυτερα σε καποια σημεια) και υγεια ωστε ολοι να ειναι ετοιμοπολεμοι, υγιεις και σε καλη φυσικη κατασταση στο τελος.
Γελαω μετα απο τετοιες νικες με κατι σχολια που λεγανε που παμε με τετοια γκαρντ, οτι ο γκος πρεπει να φυγει απο την ομαδα και οτι μονο αν επιστρεψει καλα ο εβανς εχουμε ελπιδες
2
2

- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα είναι πάντως μεγάλο δίλημμα στα ελληνικά play offs ποιοι θα μένουν έξω, καθώς και το rotation του Μπαρτζώκα όταν γυρίσει ο Evans. Νομίζω ο Evans τουλάχιστον τον πρώτο μήνα θα είναι ο τελευταίος στο rotation στις θέσεις 1 έως 3, πιο πίσω κι από Vildoza-McKissic δηλαδή. Ουσιαστικά θα πάρει δηλαδή την θέση του Dorsey ή του Λαρεντζάκη στην δωδεκάδα. Πιθανόν στην Ελλάδα να βρει χρόνο, αλλά στην Euroleague, ίσως και τους τελικούς, από του χρόνου μάλλον θα έχει ουσιαστικό ρόλο.
Με αυτά και με αυτά πάντως η ομάδα έχει 10 νίκες στα τελευταία 11 ματς στην Euroleague. Δεν ξέρω αν έχουμε κάνει ξανά ποτέ τέτοιο σερί. Ναι, δεν βγάζουμε σε κάθε ματς μάτια με την απόδοση μας, αλλά πλέον δίνει την εντύπωση ότι ακόμα και στις μέτριες βραδιές της μπορεί να κερδίσει χάρη στην ποιότητα και την στόφα ορισμένων παικτών. Καλά, σε βραδιές όπως με την Παρί που όλα πάνε ρολόι, είναι απόλαυση.
Νομίζω πλέον ο στόχος θα πρέπει να είναι για τους επόμενους δύο μήνες περίπου (μετά το κύπελλο δηλαδή) να πάμε συντηρητικά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρώτον για να μην τραυματιστούν ή καούν ορισμένοι παίκτες που έχουν τραβήξει αρκετό κουπί μέχρι τώρα, δεύτερον για να πάρουν ευκαιρίες και ρυθμο άλλοι παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι αν τους χρειαστεί η ομάδα, και τρίτον καλύτερα αν είναι να κάνουμε μια μικρή κοιλιά να την κάνουμε τώρα παρά από τον Μάϊο και έπειτα.
Με αυτά και με αυτά πάντως η ομάδα έχει 10 νίκες στα τελευταία 11 ματς στην Euroleague. Δεν ξέρω αν έχουμε κάνει ξανά ποτέ τέτοιο σερί. Ναι, δεν βγάζουμε σε κάθε ματς μάτια με την απόδοση μας, αλλά πλέον δίνει την εντύπωση ότι ακόμα και στις μέτριες βραδιές της μπορεί να κερδίσει χάρη στην ποιότητα και την στόφα ορισμένων παικτών. Καλά, σε βραδιές όπως με την Παρί που όλα πάνε ρολόι, είναι απόλαυση.
Νομίζω πλέον ο στόχος θα πρέπει να είναι για τους επόμενους δύο μήνες περίπου (μετά το κύπελλο δηλαδή) να πάμε συντηρητικά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρώτον για να μην τραυματιστούν ή καούν ορισμένοι παίκτες που έχουν τραβήξει αρκετό κουπί μέχρι τώρα, δεύτερον για να πάρουν ευκαιρίες και ρυθμο άλλοι παίκτες ώστε να είναι έτοιμοι αν τους χρειαστεί η ομάδα, και τρίτον καλύτερα αν είναι να κάνουμε μια μικρή κοιλιά να την κάνουμε τώρα παρά από τον Μάϊο και έπειτα.
1
1

- kite26
- Reactions: 1002
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Boston1
- Reactions: 136
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ είναι ο άνιωθος killer που χρειαζόταν η σκληροτράχηλη ομάδα του Μπαρτζώκα για να πάρει το ευρωπαϊκό. Αν ήταν σειρά αγώνων, θα ήμουν 100% βέβαιος. Τώρα είμαι 51%.
Διαστημικός ο Γκος που απέδειξε το ταλέντο του και το πόσο επηρεάζεται από την ψυχολογία του να προσπαθήσει να αποδείξει τις αρετές του ερχόμενος από τον πάγκο. Τέτοιες εμφανίσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου δεν τις έχω δει από το Γουόκαπ.
Ο Βεζένκοφ απέδειξε γιατί είναι ο πιο ακριβός παίκτης της λίγκας.
Για μένα δεν υστέρησε κανείς. Ο Μιλουτίνοφ είχε καλές στιγμές κι ας μην είναι στο peak του. Ο Ναζ έδωσε πολύτιμες ανάσες στο Γκος χωρίς να είναι αρνητικός. Ο Φαλ δείχνει αυτοπεποίθηση στην επίθεση που δεν έχω ξαναδεί.
Μπράβο σε όλους. Πάω να κάνω την αγαπημένη μου δραστηριότητα μετά από νίκες του Ολυμπιακού. Να διαβάσω σχόλια στο sdna.
Διαστημικός ο Γκος που απέδειξε το ταλέντο του και το πόσο επηρεάζεται από την ψυχολογία του να προσπαθήσει να αποδείξει τις αρετές του ερχόμενος από τον πάγκο. Τέτοιες εμφανίσεις και στις δύο πλευρές του γηπέδου δεν τις έχω δει από το Γουόκαπ.
Για μένα δεν υστέρησε κανείς. Ο Μιλουτίνοφ είχε καλές στιγμές κι ας μην είναι στο peak του. Ο Ναζ έδωσε πολύτιμες ανάσες στο Γκος χωρίς να είναι αρνητικός. Ο Φαλ δείχνει αυτοπεποίθηση στην επίθεση που δεν έχω ξαναδεί.
Μπράβο σε όλους. Πάω να κάνω την αγαπημένη μου δραστηριότητα μετά από νίκες του Ολυμπιακού. Να διαβάσω σχόλια στο sdna.
1
1

-
- Reactions: 1088
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
μην το κανεις στον εαυτο σου αυτο. βαλιτσες, βολες και η διαιτησια φταινε καθε φορα που νικαμε.Boston1 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 1:33 amΟ Φουρνιέ είναι ο άνιωθος killer που χρειαζόταν η σκληροτράχηλη ομάδα του Μπαρτζώκα για να πάρει το ευρωπαϊκό. Αν ήταν σειρά αγώνων, θα ήμουν 100% βέβαιος. Τώρα είμαι 51%.
αποχετευτικος βεζουβιος.
ο καλυτερος τροπος να απολαυσουμε την ομαδα μας ειναι να μην μπαινουμε στο X και σε αυτο που ειπες.σαν να μην υπαρχουν. Αρρωσταινεις, δεν υπαρχουν αυτα που λενε.
μπραβο στην ομαδα.Διακοπη 20 μερες τωρα απο ευρωλιγκα. να θεραπευτουν οι τραυματιες και να μπει και ο Εβανς.
Οπως ειπε και καποιος πιο πανω σε σειρα αγωνων θα τα πονταρα ολα για ευρωλιγκα.
Σε σειρα αγωνων μπορει να μην κερδιζα την ΤΣΣΚΑ των σουπερ σταρ τοτε αλλα θα κερδιζα σιγουρα Μπανταλονα και Ρεαλ προπερσι. μπορει και την εφες στον ημιτελικο πριν 3 χρονια.
Μπορει και στο Παρισι το 2010 που καναμε το χειροτερο μας παιχνιδι με καποιους απο την ομαδα να εχουν τσακωθει με τον Γιαννάκη αλλα και μεταξυ τους.
τεσπα τι τα θυμαμαι
συνεχιζουμε
0
-
- Reactions: 1204
- Προειδοποιήσεις:
2
Επιειδη σιγουρα ο ολυμπιακος δεν ειναι ο βασιλακης καιλας της ευρωλιγκας αλλα ευελπιστώ για μια χρονια να ειναι ο γκαστονε της διοργανωσης, ευχομαι να παιξει στα πλει οφ με την αντίστοιχη για φετος περσυνι μακαμπι και να εχει και τον καλυτερο της παικτη τραυματια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 07, 2025 8:39 pmΤεσπα διαφωνώ με το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Βασιλακης Καιλας της Ευρωλίγκας. Εύχομαι να πέσετε με όποιον θέλειςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 07, 2025 8:32 pm
Μωρε το λιονταρι θα το κερδισεις αν ειναι να παρεις την ευρωλιγκα..Πχ στο φαιναλ 4 σιγουρα θα πρεπει να κερδισει 2 αντιστοιχες καλες ομαδες ειτε πεσει με μονακο/φενερ ειτε με παο κτλ..Αλλα τον δρομο που διαλεγει ο ολυμπιακος καθε φορα ειναι οι αθλοι του ηρακλη ενω θα μπορουσε να το αποφυγει..
πχ περσι ο παο για να το παρει περασε την μακαμπι χωρις εδρα και χωρις μπολντγουιν,μετα μια μετριοκακη φενερ και το μονο λιονταρι ηταν η Ρεαλ.
Η ρεαλ παλι για να το παρει ειχε περασει παρτιζαν και το μονο λιονταρι τον ολυμπιακο στον τελικο..
Εμεις τωρα να πρεπει να περασουμε την ρεαλ στους 8 την φενερ στον ημιτελικο και τον παο τελικο ε δεν το λες νορμαλ..Να καταπιουμε και σπαθια αν ειναι ενω κανουμε ποδηλατο με μια ροδα![]()
Εγω ειλικρινα εδινα το πλεονεκτημα αν ηταν να μην παιξουμε με ρεαλ και να πεσουμε πανω σε ερυθρο μπαγιερν παρι παρτιζαν κτλ..![]()
Απ την αλλη θα ηθελα ο παναθηναικος να παιξει η με την ρεαλ η με την παρτιζαν η με την μπαρτσελονα.
Με την επιστροφη του γουοκαπ και του βιλντοζα δεν πρεπει να διαταραχθεί η χημεια που εχει βρει η ομαδα.
Ο γουοκαπ πρεπει να δινει ποιοτικές ανασες στον γκος και ο βιλντοζα στον φουρνιε.
Μέχρι εκει.
Λογικα ο ραιτ επιστρεφει μετα το κυπελο.
Τον εβανς μην τον υπολογιζεται για φέτος.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω; Σου το εύχομαι. Ισως το βαρύ πρόγραμμα του Ολυμπιακού στα πλειοφφ να φταίει για τα Φ4, ποιος ξέρει;tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 2:11 amΕπιειδη σιγουρα ο ολυμπιακος δεν ειναι ο βασιλακης καιλας της ευρωλιγκας αλλα ευελπιστώ για μια χρονια να ειναι ο γκαστονε της διοργανωσης, ευχομαι να παιξει στα πλει οφ με την αντίστοιχη για φετος περσυνι μακαμπι και να εχει και τον καλυτερο της παικτη τραυματια.
Απ την αλλη θα ηθελα ο παναθηναικος να παιξει η με την ρεαλ η με την παρτιζαν η με την μπαρτσελονα.
0

-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Επειδή έχει κουράσει το παραμυθάκι περί δήθεν "τύχης" μας πέρυσι. Αυτο που λες εσύ για την απουσία του Μπόλντγουιν είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι ο Χουάντσο δεν έπαιξε στο 2ο, 3ο και 4ο παιχνίδι και ο Σλούκας δεν έπαιξε στο 2ο ημίχρονο του 5ου παιχνιδιού. Τυχερή ήταν η ομάδα σου πριν 2 χρόνια που έφτασε στον τελικό όντας η μοναδική ομάδα χωρίς κανέναν σοβαρό τραυματισμό και γενικά σχεδόν χωρίς κανένα τραυματισμό, αλλά ούτε έτσι μπόρεσε να κερδίσει την Ευρωλίγκα.tokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 08, 2025 2:11 amΕπιειδη σιγουρα ο ολυμπιακος δεν ειναι ο βασιλακης καιλας της ευρωλιγκας αλλα ευελπιστώ για μια χρονια να ειναι ο γκαστονε της διοργανωσης, ευχομαι να παιξει στα πλει οφ με την αντίστοιχη για φετος περσυνι μακαμπι και να εχει και τον καλυτερο της παικτη τραυματια.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 07, 2025 8:39 pm
Τεσπα διαφωνώ με το ότι ο Ολυμπιακός είναι ο Βασιλακης Καιλας της Ευρωλίγκας. Εύχομαι να πέσετε με όποιον θέλεις![]()
Με την επιστροφη του γουοκαπ και του βιλντοζα δεν πρεπει να διαταραχθεί η χημεια που εχει βρει η ομαδα.
Ο γουοκαπ πρεπει να δινει ποιοτικές ανασες στον γκος και ο βιλντοζα στον φουρνιε.
Μέχρι εκει.
Λογικα ο ραιτ επιστρεφει μετα το κυπελο.
Τον εβανς μην τον υπολογιζεται για φέτος.
3
2
1