2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions: 2519
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 06, 2022 6:14 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 5:43 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/973213_feyg ... s-o-herbei

Για να ευθυμήσουμε λίγο.. φεύγει λένε απο τη Μπολόνια ο Hervey, ίσως είναι η ώρα (εστω και καθυστερημένα για έναν χρόνο) να ρθει σε εμας. Θα χει πεσμένο συμβόλαιο σίγουρα, έκανε κακη σεζον σε σχέση με τη περσινή αλλα δεν έγινε χειρότερος παίχτης, επίσης τον ταλαιπώρησαν πολυ οι τραυματισμοί φετος. Μεγάλη αναβάθμιση σε σχεση με Okaro, με ποιον θα μπορούσε να συνδυαστεί στο 4 άραγε και να κάνει ένα καλό διδυμο?

Εμένα θα μαρεσε ενα τετοιο ροστερ με Hervey μεσα :

Wolters , Lee
Kuric , Macon , Kalaitzakis
Papapetrou , Matzoukas
Hervey , Daum , Kaselakis
Papagiannis , Onuaku

Αν θέλουμε 6 ξενους τοτε να πάρουμε Mitrou Long αντι για Wolters.
Θέλουμε καλύτερο άσσο από τον Ουόλτερς.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 06, 2022 6:35 pm

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Για να ευθυμήσουμε λίγο.. φεύγει λένε απο τη Μπολόνια ο Hervey, ίσως είναι η ώρα (εστω και καθυστερημένα για έναν χρόνο) να ρθει σε εμας. Θα χει πεσμένο συμβόλαιο σίγουρα, έκανε κακη σεζον σε σχέση με τη περσινή αλλα δεν έγινε χειρότερος παίχτης, επίσης τον ταλαιπώρησαν πολυ οι τραυματισμοί φετος. Μεγάλη αναβάθμιση σε σχεση με Okaro, με ποιον θα μπορούσε να συνδυαστεί στο 4 άραγε και να κάνει ένα καλό διδυμο?

Wolters , Lee
Papapetrou , Matzoukas
Papagiannis , Onuaku

Δεν πρόκειται να βρούμε καλύτερο ασο απo Wolters.

2
2 Εικόνα
BillyPao

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 6:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Γιατί να μη βρούμε;

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 6:44 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 6:11 pm
JohnnyPao έγραψε:

Wolters , Lee
Papapetrou , Matzoukas
Papagiannis , Onuaku

Αντι του μεικον μονο. Πρεπει μια χρονιά να εχουμε δυο ασσους οχι παλθ να μην μπορουμε να δημιουργουμε και να βλεπουμε ποικιλιες απο τους κοντους. Πρεπει να εκμεταλλευτούν και τον Παπαγιάννη μια χρονια.

Με 6 ξενους θα παμε σιγουρα,για αυτο και πρεπει να ερθουν οπωσδήποτε δυο ελληνες. Επειδη ο μητρου δεν ξερω αν θα ειναι ελληνας, θεωρω οτι Κωστας και Καλαιτζακης πρεπει σιγουρα να ερθουν!

Αλλιως παλι για μποχωκασελακηδες θα παμε.

Στους ψηλους αν ερθει ο Κωστας θελω ενα 4αρι αθλητικο, θεωρω ο χερβει ειναι μια χαρα, συν ενα 4-5αρι στυλ μπεντιλ.

Στους κοντους αν μεινει μεικον-νεντο ή μονο ενας απο τους δυο, πρεπει να αποκτηθει ασσος ψηλος αθλητικός και καλος αμυντικος, ειδάλλως θα εχουμε τεραστια θεματα στην αμυνα πάλι.
Αναδιατυπωνω γιατί το ξανασκεφτηκα. Για Καλαιτζακη συμφωνώ πως είναι must, για Κώστα οχι. Είναι πολυ σοφτ ο συγκεκριμένος, εμείς θέλουμε τερατακι εκει περα και ο Onuaku ειναι οδοστρωτήρας!! Απέναντι στη Μακάμπι στο ματς που τους απέκλεισαν απτο τελικό ειχε 25 ποντους και 15 ριμπς απέναντι στον Ζιζιτς και στον Ρεινολντς! Δεν θα υπάρξει κανένας Κρουμπαλι ξανα να μας πάρει 16 ριμπς σε ένα ματς... Μονόδρομος λοιπόν για μενα ο Onuaku για μπακαπ του Παπαγιαννη.

Στο 4 με τα χρήματα του Okarο οι μόνες ρεαλιστικές επιλογές που μου αρέσουν ειναι ο ελεύθερος πλέον Hervey και ο προς το παρον με συμβόλαιο Cavanaugh, διαφορετικοί παιχτες εννοείται, αλλά μαρεσουν.

Πίσω από αυτούς τελικά δεν θέλω τον Daum (αυτον θα τον θελω, αν και μαρεσει πολυ, σαν μπακαπ του Μητογλου αν επιστρέψει), θέλω όμως τον Blossomgame. Απίστευτος στην αμυνα με αλλαγές αλλα και πάνω απτη στεφάνι, 4/3αρι απο τα λίγα με καλο σουτ (τουλάχιστον επιπέδου Okaro) και απίστευτα αθλητικός.

Εσενα που σαρεσε η περσινή μας front line με Μητογλου, Ουαιτ, Παπαγιαννη και Μπεντιλ δεν γινεται να μην σου αρέσει η βελτιωμένη της έκδοση με Hervey αντι Ντίνου, με Blossomgame ως ένας βελτιωμένος Aaron και Onuaku ως ένας πολυ καλύτερος Bentil (σε 5αρι).

Αρα :

Wolters , Lee
Papapetrou , Kaselakis
Hervey , Blossomgame , Matzoukas
Papagiannis , Onuaku

Και να εξετάσουμε σοβαρα τον Mitrou Long, ναι συμφωνώ, ακομα και αντι του Macon, αν όχι αντι του Wolters, δεν με πειράζει. Με διαβατήριο ή χωρίς μου φαίνεται τρομερη περίπτωση. Παντως ειναι πιο ασος απο οτι νομίζεις, δεν θα τα χαλασουμε εκει όμως.. και για μπακαπ 2αρι μια χαρα ειναι.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 6:45 pm

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Γιατί να μη βρούμε;
Πες μου έναν καλύτερο με 500-600χιλ μαξ, τοσα σχεδόν πηρε και ο Lee...

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 06, 2022 6:48 pm

Πρωτα πρεπει να αποφασισουμε αν θα μεινουν νεντο-μεικον ή καποιος απο τους 2 και μετα βλεπουμε τι στυλ ασσου θα παρουμε. Αν π.χ μεινουν και οι 2, δεν μπορουμε να παρουμε ουολτερς, γιατι θα εχουμε θεμα στην αμυνα και στην αθλητικοτητα.

Αν μεινει ο ενας απο τους 2, μπορει να ερθει ο Ουολτερς, με την προυποθεση το 2αρι που θα παρουμε να ειναι πολυ καλος αμυντικος και αθλητικος.

Ειναι μεγιστες τρυπες στην αμυνα νεντο-μεικον και αν παρουμε average ασσο στην αμυνα-αθλητικοτητα, παλι τα ιδια θα εχουμε.

Βεβαια θα μου πεις απο τον κανεναν που ειχαμε 2 χρονια, Ουολτερς-Λι στον ασσο θαυμα θα ειναι. Οποτε μην λεω πολλα γιατι βλεπω μονο με λι να μενουμε.

0
BillyPao

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 6:55 pm

JohnnyPao έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Γιατί να μη βρούμε;
Νομίζω πως θα αποκτηθεί πιο ακριβός άσσος, άλλωστε ο Λι θα είναι ο 2ος άσσος.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Ιουν 06, 2022 7:21 pm

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Εκτος αν ξερεις οτι απο 5,5 μυρια θα παμε στα 7 τουλαχιστον μπατζετ. Γιατι το πιο ακριβο απο τον Λι ειναι το 600 χιλ, καθως ενα 500αρι πρεπει να πηρε ο Λι.

0
BillyPao

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 7:30 pm

Tracy Mac έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση. Εκτος αν ξερεις οτι απο 5,5 μυρια θα παμε στα 7 τουλαχιστον μπατζετ. Γιατι το πιο ακριβο απο τον Λι ειναι το 600 χιλ, καθως ενα 500αρι πρεπει να πηρε ο Λι.
Φίλε Tracy Mac, νομίζω ότι το μπάτζετ θα ανέβει περίπου σε αυτά τα επίπεδα. Μόνο να σκεφτείς ότι πήραμε το δικαίωμα χρήσης του ΟΑΚΑ και ότι θα υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί στην προσέλευση του κόσμου, προκύπτει μια αύξηση στα έσοδα.

0
Tracy Mac

allstar

Δευ Ιουν 06, 2022 7:38 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 7:30 pm
Tracy Mac έγραψε:

Φίλε Tracy Mac, νομίζω ότι το μπάτζετ θα ανέβει περίπου σε αυτά τα επίπεδα. Μόνο να σκεφτείς ότι πήραμε το δικαίωμα χρήσης του ΟΑΚΑ και ότι θα υπάρχουν λιγότεροι περιορισμοί στην προσέλευση του κόσμου, προκύπτει μια αύξηση στα έσοδα.
Μακαρι, αλλα εγω νομιζω οτι στα ιδια επιπεδα θα ειμαστε, αν ολα πανε καλα και δεν βαρεσουμε διαλυση...

Για μενα στο καλυτερο σεναριο να εχουμε ιδιο μπατζετ με φετος...

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 243
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 06, 2022 7:45 pm

Θα ήθελα γνώμη για Moneke στο 3-4 ,δεύτερη 5αδα δίπλα σε Καλαϊτζάκη(2) και Μαντζουκα(4) η 4αρι δίπλα σε Καλαϊτζάκη η Hollins(3) και σε 5αρι ξένο...ο σωματότυπος του και τα βίντεο μου δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί να παίξει άμυνα σε Παπανικολάου και ΜκΚισσικ.Αν το κατόρθωνε θα ήταν ισχυρό επιχείρημα απόκτησης.

Καλύτερος από Wolters ,που δεν καταλαβαίνει από έδρα καυτή,μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία ,ρυθμό ταχύτατο,τρανσισιον και θράσος πολλών καρδιναλιων δεν μπορούμε να βρούμε ευκολα.Ειναι σημαντικό οι" άσσοι" σου να μην μασάνε από καυτές έδρες....αλλιώς αποσυντονιζεται όλη η ομάδα και πέφτει σαν ντόμινο.
Wolters και πάλι Wolters!!!!!
Θα ήθελα έναν Μπολομποι στο 4-5.Μπορει να κουράσει Φαλ και Τζεκιρι.Απεναντιας ο Κώστας θέλει ακόμα ογκο.Λογικα ένα τέτοιο διδυμο των αιωνίων μας ωθεί να πάμε σε μεγάλη πίεση και τρανσισιον ,αντί τρίποντο,ανοιχτούς χώρους και τάισμα Παπαπέτρου και Παπαγιάννη.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 8:03 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Θα ήθελα γνώμη για Moneke στο 3-4 ,δεύτερη 5αδα δίπλα σε Καλαϊτζάκη(2) και Μαντζουκα(4) η 4αρι δίπλα σε Καλαϊτζάκη η Hollins(3) και σε 5αρι ξένο...ο σωματότυπος του και τα βίντεο μου δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί να παίξει άμυνα σε Παπανικολάου και ΜκΚισσικ.Αν το κατόρθωνε θα ήταν ισχυρό επιχείρημα απόκτησης.

Καλύτερος από Wolters ,που δεν καταλαβαίνει από έδρα καυτή,μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία ,ρυθμό ταχύτατο,τρανσισιον και θράσος πολλών καρδιναλιων δεν μπορούμε να βρούμε ευκολα.Ειναι σημαντικό οι" άσσοι" σου να μην μασάνε από καυτές έδρες....αλλιώς αποσυντονιζεται όλη η ομάδα και πέφτει σαν ντόμινο.
Θα ήθελα έναν Μπολομποι στο 4-5.Μπορει να κουράσει Φαλ και Τζεκιρι.Απεναντιας ο Κώστας θέλει ακόμα ογκο.Λογικα ένα τέτοιο διδυμο των αιωνίων μας ωθεί να πάμε σε μεγάλη πίεση και τρανσισιον ,αντί τρίποντο,ανοιχτούς χώρους και τάισμα Παπαπέτρου και Παπαγιάννη.
Τον Μονέκε τον πρωτοείδα στην Ορλεάνη και μου φάνηκε ένας ακόμη αθλητικός αλλά άγουρος φόργουορντ που έκανε ένα καλό πρωτάθλημα στην ανταγωνιστική (αλλά δεύτερης ταχύτητας) γαλλική λίγκα. Τον είδα και φέτος (υπό τις οδηγίες ενός από τους καλύτερους -κατ' εμέ- προπονητές στην Ευρώπη, του Πέδρο Μαρτίνεθ) με τη Μανρέσα κι είδα έναν αλλιώτικο παίκτη που διάβαζε τα μις ματς (αφού πρώτα τα είχε ο ίδιος δημιουργήσει) κι έπαιζε με μια τρελή αυτοπεποιίηθηση κι ενέργεια. Αφού έκανε τέτοιο πέταγμα σε έναν χρόνο, ο παίκτης μπορεί να φτάσει επίπεδα Ντεκ. Ένα πολύ καλό 3-4ρι που ίσως πάει και στο ΝΒΑ.

Αντί του Χόλινς, καλύτερος ο Καλινόσκι κι ο Εμπεγκάνο. Ο αμερικάνος έχει να σουτάρει καλά από τότε που έπαιζε στη Γερμανική λίγκα. Είναι πολύ μακρύς και βοηθάει πολύ από το 2, αλλά δεν έχετε περιθώρια για σουτέρ που δεν θα είναι στο 40%.

-ΜπίλιΠαο πρέπει κάποια στιγμή να ξεχωρίσεις την αγάπη/πάθος σου για την ομάδα σου από την κρίση σου για το παρόν. Π.,χ δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος (στο ίδιο τόπικ) που υπερασπιζόσουν εμμονικά σχεδόν, τις κινήσεις Πρίφτη με το ψιλό- εώλο επιχείρημα "αυτός είναι προπονητής και ξέρει καλύτερα από εσάς". Έλα όμως που τελικά αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο.
Και δεν χρειαζόταν καν να αποδειχθεί. Αυτά που έγιναν πέρσι (και πρόπερσι σε μεγάλο βαθμό) δεν θα τα έκανε ούτε εχθρός σας. :mrgreen:

Πάμε τώρα στο σήμερα. Επιμένεις (χωρίς να έχεις αποδεχθεί ότι διαψεύστηκες πανυγηρικά πέρσι όλο το καλοκαίρι) ότι θα πάτε για καλύτερο του Λι. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από τα χρήματα που μπαίνουν τα τελευταία χρόνια (πόσα να βάλει παραπάνω; 1-2 εκ. να σου πω εγώ. και που θα τα πρωτομοιράσει όλα αυτά;)
ούτε κι από την κίνηση (την καλύτερη σας εδώ και 2 χρόνια) να πάρετε τον βασικό άσσο μιας ομάδας που έφτασε στο 5ο παιχνίδι στα πλείοφια κι ο ίδιος τα πήγε πολύ καλά.
Από την 6η ας πούμε ομάδα της Ευρώπης, έρχεται στην 16η (και σε καλή ηλικία) και θα έρθει ως δεύτερος;
Πολύ μα πολύ δύσκολο. Δεν θα το δεχόταν ο ίδιος και φαντάζομαι ότι ήταν διαπραγματευτικό σας ατού η δέσμευση σας ότι "έλα και σου δίνουμε μπαγκέτα"..

Βέβαια αν έρθει κι ο Γουόλτερς (ο οποίος μια χαρά αμυντικός είναι και προς το ψηλός/μακρύς για άσσος) θα είναι κοντά σε χρόνους με τον Λι όμως επικεφαλής.

-ΤζόνιΠαο, πολύ καλή ιδέα για τον Χέρβεϊ, τον σκεφτόμουνα κι εγώ αλλα΄δεν το περίμενα να τον αφήσει η Βίρτους. Και γενικά το ρόστερ σου. :bball:
Δεν το συζητάμε ότι πρέπει να πάτε για 7 ξένους. Από το καλοκαίρι, να μπουν στα συστήματα κλπ και να μην τρέχετε πάλι χειμώνες να αλλάζετε κάθε μήνα παίκτες. :roll:

Το ζήτημα είναι τι κάνετε με προπονητή. Αυτά που είδαμε χθες προβληματίζουν. Ο Βόβορας δεν πάει μόνος,. να ξέρετε. Αν ο Άρτζι ήρθε "φωτογραφικά" για τώρα, άντε και το καλοκαίρι ως σύμβουλος στο μεταγραφικό, τότε οκ. Αλλιώς βλέπω δύσκολη ως απίθανη τη συνύπαρξή του με άλλον προπονητή. Το έλεγα και πριν τα χθεσινά, απλώς ΄΄ήταν αποκαρδιωτικά και φέρει ευθύνη μεγάλη κι ο Πέδουλας για το μάτι ροφού :roll: που κάνει τον γύρο της Ευρώπης.

BillyPao

champion

Δευ Ιουν 06, 2022 8:48 pm

basket72 έγραψε:
EXASFAIROS13 έγραψε:

Τον Μονέκε τον πρωτοείδα στην Ορλεάνη και μου φάνηκε ένας ακόμη αθλητικός αλλά άγουρος φόργουορντ που έκανε ένα καλό πρωτάθλημα στην ανταγωνιστική (αλλά δεύτερης ταχύτητας) γαλλική λίγκα. Τον είδα και φέτος (υπό τις οδηγίες ενός από τους καλύτερους -κατ' εμέ- προπονητές στην Ευρώπη, του Πέδρο Μαρτίνεθ) με τη Μανρέσα κι είδα έναν αλλιώτικο παίκτη που διάβαζε τα μις ματς (αφού πρώτα τα είχε ο ίδιος δημιουργήσει) κι έπαιζε με μια τρελή αυτοπεποιίηθηση κι ενέργεια. Αφού έκανε τέτοιο πέταγμα σε έναν χρόνο, ο παίκτης μπορεί να φτάσει επίπεδα Ντεκ. Ένα πολύ καλό 3-4ρι που ίσως πάει και στο ΝΒΑ.

Αντί του Χόλινς, καλύτερος ο Καλινόσκι κι ο Εμπεγκάνο. Ο αμερικάνος έχει να σουτάρει καλά από τότε που έπαιζε στη Γερμανική λίγκα. Είναι πολύ μακρύς και βοηθάει πολύ από το 2, αλλά δεν έχετε περιθώρια για σουτέρ που δεν θα είναι στο 40%.

-ΜπίλιΠαο πρέπει κάποια στιγμή να ξεχωρίσεις την αγάπη/πάθος σου για την ομάδα σου από την κρίση σου για το παρόν. Π.,χ δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος (στο ίδιο τόπικ) που υπερασπιζόσουν εμμονικά σχεδόν, τις κινήσεις Πρίφτη με το ψιλό- εώλο επιχείρημα "αυτός είναι προπονητής και ξέρει καλύτερα από εσάς". Έλα όμως που τελικά αποδείχθηκε ότι είχαμε δίκιο.
Και δεν χρειαζόταν καν να αποδειχθεί. Αυτά που έγιναν πέρσι (και πρόπερσι σε μεγάλο βαθμό) δεν θα τα έκανε ούτε εχθρός σας. :mrgreen:

Πάμε τώρα στο σήμερα. Επιμένεις (χωρίς να έχεις αποδεχθεί ότι διαψεύστηκες πανυγηρικά πέρσι όλο το καλοκαίρι) ότι θα πάτε για καλύτερο του Λι. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει ούτε από τα χρήματα που μπαίνουν τα τελευταία χρόνια (πόσα να βάλει παραπάνω; 1-2 εκ. να σου πω εγώ. και που θα τα πρωτομοιράσει όλα αυτά;)
ούτε κι από την κίνηση (την καλύτερη σας εδώ και 2 χρόνια) να πάρετε τον βασικό άσσο μιας ομάδας που έφτασε στο 5ο παιχνίδι στα πλείοφια κι ο ίδιος τα πήγε πολύ καλά.
Από την 6η ας πούμε ομάδα της Ευρώπης, έρχεται στην 16η (και σε καλή ηλικία) και θα έρθει ως δεύτερος;
Πολύ μα πολύ δύσκολο. Δεν θα το δεχόταν ο ίδιος και φαντάζομαι ότι ήταν διαπραγματευτικό σας ατού η δέσμευση σας ότι "έλα και σου δίνουμε μπαγκέτα"..

Βέβαια αν έρθει κι ο Γουόλτερς (ο οποίος μια χαρά αμυντικός είναι και προς το ψηλός/μακρύς για άσσος) θα είναι κοντά σε χρόνους με τον Λι όμως επικεφαλής.

-ΤζόνιΠαο, πολύ καλή ιδέα για τον Χέρβεϊ, τον σκεφτόμουνα κι εγώ αλλα΄δεν το περίμενα να τον αφήσει η Βίρτους. Και γενικά το ρόστερ σου. :bball:
Δεν το συζητάμε ότι πρέπει να πάτε για 7 ξένους. Από το καλοκαίρι, να μπουν στα συστήματα κλπ και να μην τρέχετε πάλι χειμώνες να αλλάζετε κάθε μήνα παίκτες. :roll:

Το ζήτημα είναι τι κάνετε με προπονητή. Αυτά που είδαμε χθες προβληματίζουν. Ο Βόβορας δεν πάει μόνος,. να ξέρετε. Αν ο Άρτζι ήρθε "φωτογραφικά" για τώρα, άντε και το καλοκαίρι ως σύμβουλος στο μεταγραφικό, τότε οκ. Αλλιώς βλέπω δύσκολη ως απίθανη τη συνύπαρξή του με άλλον προπονητή. Το έλεγα και πριν τα χθεσινά, απλώς ΄΄ήταν αποκαρδιωτικά και φέρει ευθύνη μεγάλη κι ο Πέδουλας για το μάτι ροφού :roll: που κάνει τον γύρο της Ευρώπης.
Δε θα απαντήσω αναλυτικά για αυτά που μου προσάπτεις, γιατί τα θεωρώ τουλάχιστον ψέματα. Θα σου πω ότι αν θέλεις να βρεις ''κωλοτούμπες'', μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι. Ψάξε καλύτερα σε αυτούς που το καλοκαίρι θεωρούν καλή λύση έναν προπονητή, το φθινόπωρο ζητούν την αποπομπή του και την άνοιξη κράζουν τον αντικαταστάτη του. Ψάξε σε αυτούς που αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι απόψεις για παίκτες. Και εγώ έχω δικαιωθεί σε πολλά, αλλά τουλάχιστον δε με ενδιαφέρει να το αναφέρω. Όσον αφορά το μπάτζετ, ακούγεται και γράφεται ότι θα είναι ανεβασμένο, και ότι θα πάρουμε και 2ο άσσο. Αν αυτά που γράφονται αποδειχθούν ψέματα, προφανώς δε σημαίνει ότι εγώ έλεγα ψέματα.

0
basket72
Reactions:

Δευ Ιουν 06, 2022 9:00 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 06, 2022 8:48 pm

Δε θα απαντήσω αναλυτικά για αυτά που μου προσάπτεις, γιατί τα θεωρώ τουλάχιστον ψέματα. Θα σου πω ότι αν θέλεις να βρεις ''κωλοτούμπες'', μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι. Ψάξε καλύτερα σε αυτούς που το καλοκαίρι θεωρούν καλή λύση έναν προπονητή, το φθινόπωρο ζητούν την αποπομπή του και την άνοιξη κράζουν τον αντικαταστάτη του. Ψάξε σε αυτούς που αλλάζουν κάθε λίγο και λιγάκι απόψεις για παίκτες. Και εγώ έχω δικαιωθεί σε πολλά, αλλά τουλάχιστον δε με ενδιαφέρει να το αναφέρω. Όσον αφορά το μπάτζετ, ακούγεται και γράφεται ότι θα είναι ανεβασμένο, και ότι θα πάρουμε και 2ο άσσο. Αν αυτά που γράφονται αποδειχθούν ψέματα, προφανώς δε σημαίνει ότι εγώ έλεγα ψέματα.
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις βρε Μπίλι. Τα ατελειώτα περσινά σου ποστ απαντούν για σένα.
Παραφράζοντας αυτό το Είμαστε αυτό που κάνουμε κι όχι αυτό που λέμε, όπως σου έλεγα χθες βράδυ. :wink:

Εγώ πάντως ήμουν απ' αυτούς που ήμουν υπέρ της πρόσληψης Πρίφτη. Και σταθερά υπέρ της παραμονής του για όλη τη χρονιά.
Το ίδιο έλεγα και την πρώτη χρονιά του Βόβορα και βέβαια τη χρονιά που έστειλαν τον Τσάβι.

Από την άλλη ΄΄εκανα σταθερά κριτική στον Πρίφτη για το ρόστερ του (σε πραγματικό χρόνο) εκτός της απόκτησης Οκάρο (το μόνο που είχα πει κατά της μεταγραφής Οκάρο, ήταν ότι θα σας λείψουν οι μύες, εκεί στο ζωγραφιστό) και Μέικον, που τον χαρακτήριζα ενδιαφέρων παίκτη αλλά έλεγα ότι "βρίσκει" με Νέντοβιτς.
Συνεχίσω να πιστεύω ότι ο Οκάρο ήταν ο καλύτερος σας αμυντικός, ότι σούταρε καλούτσικα κι ότι τον ήθελα εκτός πεντάδας σας, όταν είμαστε αντίπαλοι. ΠΑρόλα αυτά, εκ του αποτελέσματος, ναι ήταν άστοχη μεταγραφή κι αυτή.

Για παίκτες δεν αλλάζω απόψεις, έτσι στα κουτουρού παρά μόνο αν με κάνουν οι ίδιοι οι παίκτες να "καταπιώ" τη γλώσσα μου. Κι αυτό έχει συμβεί 2 φορές τα τελευταία ένα- δυο χρόνια.
Με τον Βεζένκοφ (που ποτέ δεν είχα πει ότι δεν είναι καλός παίκτης αλλά δεν τον ήθελα να ανανεώσει γιατί "έβρισκε" με τον Πρίντεζη σε έλλειψη αθλητικότητας- κάτι που είχε απόλυτη λογική) και με τον Παπαγιάννη. Οκ η περίπτωση του Σάσα είναι ακόμα πιο χτυπητή από του Παπατζόν.
Και στις 2 περιπτώσεις έκανα την "κωλοτούμπα"¨μου καμπόσες φορές. Γιατί, έτσι αφήνουμε και κάτι εδώ μέσα.... Όταν παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Πόσο μάλλον όταν αφορούν το μπασκετάκι- το ωραίοα αυτό χόμπι. Ωραίο, ωραιότατο μεν, χόμπι δε....

Βαθιά ανάσα, :) πόλεμος με καμιά Τουρκία να μην ΄γινει, θα έχουμε και ωραίες Φιμπα καταστάσεις και βλέπουμε για του χρόνου. Προς το παρόν, αρχίσατε πολύ καλά με τον Π. Λι. :bball:

* Μπίλη μου καλέ, δεν σου προσάπτω τίποτε βρε συ. Δεν έθιξα το αξιακό σου ή το ηθικό σου υπόβαθρο. Υπογράμμισα το κραυγαλέο( στην περίπτωσή σου) λάθος σου να παίρνεις για πραγματικότητα τους πόθους σου. Δεν σε βοηθάει καθόλου στο να βγάλεις συμπέρασμα. Αλλά και πάλι για μπάσκετ μιλάμε. Τα έχουμε ξαναπεί, είσαι καλό παληκάρι, και για αυτό σου μιλάω έτσι. Παρασύρεσαι από το πάθος σου σε σταθερή βάση. Ενίοτε προκαλείς κιόλας. Αλλά δεν νομίζω να σου κρατάε κανείς κακία, γιατί είναι σαφές ότι έχεις καλές βάσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Δευ Ιουν 06, 2022 9:08 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4754

Δευ Ιουν 06, 2022 9:01 pm

basket72 έγραψε:

δεν υπαρχει λεμε προπονητης βοβορας
ο πεδουλακης ειναι ο προπονητης ο αλλος ειναι για να φαει την λεζα οταν χρειαστει

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”