Απλά φοβάται όταν σκάει την μπάλα στο παρκέ μην βρει τα παπούτσια του και γι’αυτό στήνεται στην περιφέρεια να σουτάρει. Βέβαια, ελέω εξαιρετικού σουτ και ύψους στην Ευρώπη, καθώς και οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα θα μπορούσε να εξελιχθεί σαν αντίστοιχη έκδοση Peters στο 3.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 18, 2026 10:22 pmΕίναι λίγο άγαρμπος στις επαφές και μπαίνει πολύ δυναμικά. Γι αυτό την βγάζει με τρίποντα. Φοβάται μην τραυματισει κανέναν![]()
Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις
Συντονιστής: Captains
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- ®afa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα που βρίσκονται στο Βέγκας ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο κ. Μπαφές και ο κ. Λεπενιώτης, δεν κάνουνε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν τον παιχταρά τον Taurean Prince ;;; Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στα θέλω του κόουτς.
Παίχτης ομάδας, ακολουθάει πιστά το πλάνο του προπονητή, σκυλίσια άμυνα και με περιφερειακό σουτ πάνω από 40%. Παίζει στο '3' και άνετα ανεβαίνει στο '4'.
Είναι και σε αρκετά καλή ηλικία (32 ετών), με εμπειρία στις πλάτες του.
Τον είχαν οι Bucks, είχε +1 από μεριάς του ο παίχτης και το ενεργοποίησε, αλλά τον έκαναν trade στους Pistons. Οι Pistons (ασχέτως αν θέλουν να τον κρατήσουν ή όχι), είναι μια ομάδα χωρίς στόχους.
Ο Prince έπαιρνε συμβόλαιο περίπου 3.8 εκατομμύρια Δολλάρια ΜΕΙΚΤΑ. Με τους φόρους οι οποίοι είναι 40-50%, κατέβαινε στα 2.3 με 1.9 εκ Δολλάρια καθαρά. Δηλαδή, ακόμα λιγότερα σε Ευρώ.
Με ένα συμβόλαιο στα 2.5 εκατομμύρια Ευρώ καθαρά (λίγο πάνω, λίγο κάτω) και με αρκετό χρόνο κυρίως στο '3', αλλά και κάμποσα λεπτά στο '4' πίσω από τον Σάσα, έρχεται...κολυμπώντας από Αμερική για να διεκδικήσει τίτλους με τον Θρύλο μας.
Δεν πρέπει να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία.
Κυνηγήστε τον Πρίγκηπα...
Παίχτης ομάδας, ακολουθάει πιστά το πλάνο του προπονητή, σκυλίσια άμυνα και με περιφερειακό σουτ πάνω από 40%. Παίζει στο '3' και άνετα ανεβαίνει στο '4'.
Τον είχαν οι Bucks, είχε +1 από μεριάς του ο παίχτης και το ενεργοποίησε, αλλά τον έκαναν trade στους Pistons. Οι Pistons (ασχέτως αν θέλουν να τον κρατήσουν ή όχι), είναι μια ομάδα χωρίς στόχους.
Ο Prince έπαιρνε συμβόλαιο περίπου 3.8 εκατομμύρια Δολλάρια ΜΕΙΚΤΑ. Με τους φόρους οι οποίοι είναι 40-50%, κατέβαινε στα 2.3 με 1.9 εκ Δολλάρια καθαρά. Δηλαδή, ακόμα λιγότερα σε Ευρώ.
Με ένα συμβόλαιο στα 2.5 εκατομμύρια Ευρώ καθαρά (λίγο πάνω, λίγο κάτω) και με αρκετό χρόνο κυρίως στο '3', αλλά και κάμποσα λεπτά στο '4' πίσω από τον Σάσα, έρχεται...κολυμπώντας από Αμερική για να διεκδικήσει τίτλους με τον Θρύλο μας.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτός πάντως είναι διάσημος για το οτι στα playoff δεν βρίσκει ούτε βαρέλι με μπαλάκι του τένις. ΜΟ 30% με το ζόρι σε σειρές playoff δεν σε γεμίζει εμπιστοσύνη...®afa έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 2:22 amΤώρα που βρίσκονται στο Βέγκας ο κόουτς Μπαρτζώκας, ο κ. Μπαφές και ο κ. Λεπενιώτης, δεν κάνουνε μια προσπάθεια να προσεγγίσουν τον παιχταρά τον Taurean Prince ;;; Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στα θέλω του κόουτς.
Επίσης δεν βλέπω πως στο 1.98εκ μπορεί να παρει χρονο στο 4. Οκ πάντως για λύση 3&D δεν είναι απο τιςχειροτερες που έχουμε δει
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
1,95 δεν ειναι ? και για ευρωπη κοντος για τριαρι σε τετοιο επιπαδο εκτος αν ειναι σε στυλ λαρυ και σακ 2-3.TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 12:28 amΑπλά φοβάται όταν σκάει την μπάλα στο παρκέ μην βρει τα παπούτσια του και γι’αυτό στήνεται στην περιφέρεια να σουτάρει. Βέβαια, ελέω εξαιρετικού σουτ και ύψους στην Ευρώπη, καθώς και οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα θα μπορούσε να εξελιχθεί σαν αντίστοιχη έκδοση Peters στο 3.coach blue έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 18, 2026 10:22 pm
Είναι λίγο άγαρμπος στις επαφές και μπαίνει πολύ δυναμικά. Γι αυτό την βγάζει με τρίποντα. Φοβάται μην τραυματισει κανέναν![]()
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
1.98 είναι. Στο NBA παίζει 2 ενώ στην Ευρώπη λόγω μήκους μπορεί να σταθεί στο 3. Το skill set του πάντως είναι 3άρι και εκεί ξεκίνησε να παίζει στο NBA άσχετα βέβαια που τον κατέβασαν στο 2 για να κάνει την διαφορά. Πάντως με 1 Montero, 2 Fournier επειδή θα τους παίζουν double team θα γράφει νούμερα για πλάκα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 11:33 am1,95 δεν ειναι ? και για ευρωπη κοντος για τριαρι σε τετοιο επιπαδο εκτος αν ειναι σε στυλ λαρυ και σακ 2-3.TuTiS έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 12:28 am
Απλά φοβάται όταν σκάει την μπάλα στο παρκέ μην βρει τα παπούτσια του και γι’αυτό στήνεται στην περιφέρεια να σουτάρει. Βέβαια, ελέω εξαιρετικού σουτ και ύψους στην Ευρώπη, καθώς και οι κινήσεις του χωρίς την μπάλα θα μπορούσε να εξελιχθεί σαν αντίστοιχη έκδοση Peters στο 3.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
παιδες ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πληροιφοριες που μπαινετε στον κοπο να ψαξετε και αν μοιραστειτε μαζι μου . εγω λογω φορτου εργασιας (εχω το μοναδικο φαρμακειο σε ακτινα 6-7 χλμ ) ειμαι ανοικτος 6μιση μερες τη βδομαδα και οπως καταλαβαινετε απλα μπαινω και ριχνω κλεφτες ματιες . αντε να πεταξω και καμια χαζομαριτσα στο τσακιρ κεφι ετσι για να γελασουμε. οποτε ,ναι , πραγματικα εκτιμω αυτο που κανετε κι ενοιωσα την αναγκη να σας το πω.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είσαι ωραίος τύπος μεγάλε!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 12:05 pmπαιδες ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πληροιφοριες που μπαινετε στον κοπο να ψαξετε και αν μοιραστειτε μαζι μου . εγω λογω φορτου εργασιας (εχω το μοναδικο φαρμακειο σε ακτινα 6-7 χλμ ) ειμαι ανοικτος 6μιση μερες τη βδομαδα και οπως καταλαβαινετε απλα μπαινω και ριχνω κλεφτες ματιες . αντε να πεταξω και καμια χαζομαριτσα στο τσακιρ κεφι ετσι για να γελασουμε. οποτε ,ναι , πραγματικα εκτιμω αυτο που κανετε κι ενοιωσα την αναγκη να σας το πω.
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
+1 από εμέναfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 19, 2026 12:05 pmπαιδες ενα μεγαλο ευχαριστω για τις πληροιφοριες που μπαινετε στον κοπο να ψαξετε και αν μοιραστειτε μαζι μου . εγω λογω φορτου εργασιας (εχω το μοναδικο φαρμακειο σε ακτινα 6-7 χλμ ) ειμαι ανοικτος 6μιση μερες τη βδομαδα και οπως καταλαβαινετε απλα μπαινω και ριχνω κλεφτες ματιες . αντε να πεταξω και καμια χαζομαριτσα στο τσακιρ κεφι ετσι για να γελασουμε. οποτε ,ναι , πραγματικα εκτιμω αυτο που κανετε κι ενοιωσα την αναγκη να σας το πω.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο