2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 17, 2022 12:59 am

Ποιος ερτελ ρε παιδιά; γυρολόγος που κάνει μανούρα στ αποδυτήρια. Ένας πιο ταλαντούχος παπάς. Μακρυά

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 17, 2022 1:07 am

BillyPao έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 12:53 am
basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 12:28 am

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι η Ευρωλίγκα είναι το πιο περίπλοκο, το πιο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου. Παίκτες σαν τον Νέντοβιτς αν δεν βάλουν το εγώ τους πίσω, δεν θα έχουν θέση σε ομάδες που έχουν στόχο να είναι πραγματικά ανταγωνιστικές.
Εδώ το έκανε φέτος- στα μέτρα του εφικτού, μη ζητάμε και θαύματα- κοτζάμ Μάικ Τζέιμς που θέλει 3 Νέντοβιτς στην καθισιά του. Το έκανε φέτος ένας ακόμη πρώην πράσινος, ο Χεζόνια και να που πήγε σε ομάδα που αντιστοιχεί στην αξία του (Ρεάλ) γιατί πέρσι με το μπάσκετ πριμαντόνας που έπαιξε στο ΟΑΚΑ, μόνο η Ούνιξ ενδιαφέρθηκε.
Για να γίνουν όλα αυτά, θέλετε προπονητή, στεγανά στα αποδυτήρια κλπ. Αυτά είναι το πρώτο συστατικό για μια σωστή ομάδα. ΚΑι το πρότυπο σας όπως έχουν πει κι άλλοι συμφορουμίτες αλλά και του λόγου μου, πρέπει να είναι ομάδες όπως η Μπάγερν κι ο Ερυθρός που μη νομίζεις ότι ξοδεύουν περισσότερα για παίκτες.
Και ο Χεζόνια ένα σωρό προσπάθειες έπαιρνε φέτος στην Ούνιξ (όπως ο Νέντοβιτς σε μας), άρα δε νομίζω ότι έγινε ξαφνικά ιδιαίτερα ομαδικός. Σίγουρα στη Ρεάλ (αλήθεια, είναι σίγουρη η μεταγραφή;) θα έχει ένα διαφορετικό ρόλο, μικρότερο από αυτόν που είχε στην Ούνιξ. Και κάτι άλλο, εδώ είχαμε τόσα χρόνια στην ομάδα τον Παππά, που είχε μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι ο Νέντοβιτς και δεν ήταν καλύτερος του, αλλά δεν έλεγε κανείς τίποτα, τώρα ο Νέντοβιτς είναι το πρόβλημα; Τέλος πάντων, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση, γιατί καλώς ή κακώς δύσκολα θα συμφωνήσουμε, αλλά δεν πειράζει. Τα λέμε.
Δεν είναι το θέμα οι προσωπικές φάσεις. Όλες οι ομάδες χρειάζονται κάποιον με ικανότητες στο 1ν1 αλλά δεν πρέπει να το παρακανουν και δεν πρέπει να είναι τρύπες πίσω

basket72
Reactions:

BillyPao έγραψε:

Και ο Χεζόνια ένα σωρό προσπάθειες έπαιρνε φέτος στην Ούνιξ (όπως ο Νέντοβιτς σε μας), άρα δε νομίζω ότι έγινε ξαφνικά ιδιαίτερα ομαδικός. Σίγουρα στη Ρεάλ (αλήθεια, είναι σίγουρη η μεταγραφή;) θα έχει ένα διαφορετικό ρόλο, μικρότερο από αυτόν που είχε στην Ούνιξ. Και κάτι άλλο, εδώ είχαμε τόσα χρόνια στην ομάδα τον Παππά, που είχε μεγαλύτερο συμβόλαιο από ότι ο Νέντοβιτς και δεν ήταν καλύτερος του, αλλά δεν έλεγε κανείς τίποτα, τώρα ο Νέντοβιτς είναι το πρόβλημα; Τέλος πάντων, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συνεχίσουμε τη συζήτηση, γιατί καλώς ή κακώς δύσκολα θα συμφωνήσουμε, αλλά δεν πειράζει. Τα λέμε.
Ο Χεζόνια έπαιζε στην Ούνιξ ως ο πιο ταλαντούχος παίκτης της. Όχι ως ο ... Χεζόνια. Το παιχνίδι του δεν θα το αλλάξει ποτέ- όπως κι ο Μ. Τζέιμς. Απλώς θα κοιτάξουν να το εντάξουν στο παιχνίδι της ομάδας τους. Και τότε αυτή θα νικάει. Όπως έγινε στις περιπτώσεις των Ούνιξ και Μονακό φέτος.
Ο Νέντοβιτς ζητάει από την ομάδα να εντάξει το παιχνίδι της στο παιχνίδι του.
Τες πα, προχωράμε.

- Ο Ερτέλ δεν θυμάμαι να έχει κάνει μανούρες στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο στην ΈΦες. Πάντως στις 3 ισπανικές όχι.
Απλώς δεν τα βρήκε με τον Σάρας (δεν είναι ο μόνος, είναι διψήφιος ο αριθμός των παικτών αυτή τη 2ετία που έχουν προστριβή με τον Σάρας, κάτσε να δεις τι θα γίνει μετά τους τελικούς) ενώ στη Ρεάλ, το έριξε έξω. Άλλο αυτό.

Γυρολόγο δεν θα τον έλεγα. Ο άνθρωπος, καθόταν 3 με 4 χρόνια σε κάθε του ομάδα. Μπασκόνια, Εφές, Μπαρτσελόνα. Μόνο φέτος είχαμε ότι είχαμε.
Ο Ερτέλ θα μοιράσει και δέκα ασίστ, θα σουτάρει και με 40% από το τρίποντο. Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν επιμένω. Ιδίως σε ξένα χωράφια. :)

Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Ιουν 17, 2022 1:13 am

BillyPao έγραψε:
basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 12:28 am

Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι η Ευρωλίγκα είναι το πιο περίπλοκο, το πιο μπασκετικό πρωτάθλημα του κόσμου. Παίκτες σαν τον Νέντοβιτς αν δεν βάλουν το εγώ τους πίσω, δεν θα έχουν θέση σε ομάδες που έχουν στόχο να είναι πραγματικά ανταγωνιστικές.
Εδώ το έκανε φέτος- στα μέτρα του εφικτού, μη ζητάμε και θαύματα- κοτζάμ Μάικ Τζέιμς που θέλει 3 Νέντοβιτς στην καθισιά του. Το έκανε φέτος ένας ακόμη πρώην πράσινος, ο Χεζόνια και να που πήγε σε ομάδα που αντιστοιχεί στην αξία του (Ρεάλ) γιατί πέρσι με το μπάσκετ πριμαντόνας που έπαιξε στο ΟΑΚΑ, μόνο η Ούνιξ ενδιαφέρθηκε.
Για να γίνουν όλα αυτά, θέλετε προπονητή, στεγανά στα αποδυτήρια κλπ. Αυτά είναι το πρώτο συστατικό για μια σωστή ομάδα. ΚΑι το πρότυπο σας όπως έχουν πει κι άλλοι συμφορουμίτες αλλά και του λόγου μου, πρέπει να είναι ομάδες όπως η Μπάγερν κι ο Ερυθρός που μη νομίζεις ότι ξοδεύουν περισσότερα για παίκτες.
Ε όχι και δεν έλεγε κανείς τιποτε για τον Παππα, αν ανατρέξεις σε παλιότερα ποστ θα δεις να τον περνάνε γενεές 14. Ο Χεζονια στην άμυνα πάνω στη μπάλα και στον Παναθηναικο πολύ καλός ήταν. Αλλά θέματα είχε, αλλά είναι πολύ μα πολύ πιο πλήρης παίκτης από το Νέντοβιτς. Ξαναλέω, ο Νεντοβιτς είναι να μπαίνει όταν είσαι πίσω στο σκορ να βάλει μερικά ηρωικά σε ειδικές καταστάσεις, για μεγάλη συμμετοχή δεν κάνει σε μεγάλη ομάδα, βασικά ούτε σε μικρή, γιατί τέτοια είμαστε όταν δεν κοιτάμε τα λάβαρα, ας το καταπίνουμε κι αυτό, να ξέρουμε τι μπορούμε να φτιάξουμε για να έχουμε μια ομάδα στα μέτρα του δυνατού.

Για το Μεικον: εγώ τον θέλω. Είναι οικονομικός, τη βάζει τη μπάλα, έχει προσωπική φάση, ναι σε iso πάει αλλά δεν είναι τριποντα από τα 8 μέτρα με 19 δευτερόλεπτα στο ρολόι που τα βλέπω από το Νεντοβιτς και τρελαίνομαι. Για δεύτερος είναι μάλλον και πολύ καλός για τα μούτρα και το πορτοφόλι μας, με όλα τα μειονέκτηματα που έχει. Βέβαια δεν πήγε στα γενέθλια του ο πρόεδρος κι ο παράγοντας Μπουρουσης οπότε προβλέπω να παίρνει χαρτακι ο Αρτζι να τον διώξει και να βρει κανέναν... οικονομικοτερο.

Για τον άσο ο Ουολτερς είναι οικονομικός, έχει κίνητρο και λόγω ευπαθειας μάλλον δε θα ενδιαφερθεί κανείς να του δώσει θέση βασικού. Στο 2 θέλουμε ψηλό παλικάρι, γερό, που να μην κλέβει στην άμυνα, εκεί θα πρέπει να πέσουν τα λεφτά.

Ξαναλέω ότι αν δεν ήταν προβληματικό θα μας έκανε ο Μπολντγουιν αλλά προβλέπω με Αρτζι, ΔΓ και Νέστορα παρέα να γίνει της Ουκρανίας, οπότε άστο καλύτερα.

Καλά, αν ο Σμιτς όντως κυκλοφορεί για 900 που διάβασα, τον παίρνουμε χτες, βασικό, να παίζει και 30 λεπτά να γράφει νουμεραρες και να παίζει και ξύλο. Αλλά δε βλέπω πως δε θα έχει προτάσεις από ομάδες με στόχους. Ο Τομπκινς παιχτούρα, αλλά κάνει σα θεατής μετά από μισάωρο στο Μετέωρο Βήμα του Πελαργου, με σπινθηροβολο βλέμμα αγελάδας και κίνητρο ισοβίτη κάνει τη μπουγάδα στο Μαλανδρινο. Ααααααν βρεθεί κόουτς να τον ξυπνήσει, είναι φοβερή ευκαιρία στα 800. Ο Παπαγιαννης μάλλον θα φύγει αν κρίνω από τις χαζομάρες του Λοπινι (τι ζούμε, ποιους σχολιάζουμε, το μπατσελορ της Ευρωλικας μας κατάντησε ο μίστερ "το τσιγάρο κάνει καλό "), οπότε θέλουμε και πεντάρι. Για αντι-Φλοιντ (αααααλλος που έφυγε ακλαφτος και πήγε μια χαρά σε καλύτερη ομάδα!) μου αρέσει και το κτήνος ο Μπουτσιελ που δεν τον έβαζαν πολύ μετά την αλλαγή κόουτς και μάλλον με χαρά θα ερχόταν για 12-15 εγγυημένα λεπτά να δείρει κανέναν καημένο.

Ο Ερτελ παραείναι καλός για μας, αλλά θα χτίσει και όλα τα μπαρ της παραλιακής, οπότε έρχεται γονιμοποιειολη τη Γλυφάδα και μου λένε ότι έχει και αγαπημένα στέκια ο μπον βιβερ...

Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 17, 2022 1:26 am

basket72 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ο Χεζόνια έπαιζε στην Ούνιξ ως ο πιο ταλαντούχος παίκτης της. Όχι ως ο ... Χεζόνια. Το παιχνίδι του δεν θα το αλλάξει ποτέ- όπως κι ο Μ. Τζέιμς. Απλώς θα κοιτάξουν να το εντάξουν στο παιχνίδι της ομάδας τους. Και τότε αυτή θα νικάει. Όπως έγινε στις περιπτώσεις των Ούνιξ και Μονακό φέτος.
Ο Νέντοβιτς ζητάει από την ομάδα να εντάξει το παιχνίδι της στο παιχνίδι του.
Τες πα, προχωράμε.

- Ο Ερτέλ δεν θυμάμαι να έχει κάνει μανούρες στα αποδυτήρια. Δεν ξέρω αν έγινε κάτι τέτοιο στην ΈΦες. Πάντως στις 3 ισπανικές όχι.
Απλώς δεν τα βρήκε με τον Σάρας (δεν είναι ο μόνος, είναι διψήφιος ο αριθμός των παικτών αυτή τη 2ετία που έχουν προστριβή με τον Σάρας, κάτσε να δεις τι θα γίνει μετά τους τελικούς) ενώ στη Ρεάλ, το έριξε έξω. Άλλο αυτό.

Γυρολόγο δεν θα τον έλεγα. Ο άνθρωπος, καθόταν 3 με 4 χρόνια σε κάθε του ομάδα. Μπασκόνια, Εφές, Μπαρτσελόνα. Μόνο φέτος είχαμε ότι είχαμε.
Ο Ερτέλ θα μοιράσει και δέκα ασίστ, θα σουτάρει και με 40% από το τρίποντο. Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν επιμένω. Ιδίως σε ξένα χωράφια. :)
Ο Ερτέλ δε θα ήταν κακή περίπτωση, το είχα αναφέρει σε ένα πρόσφατο ποστ μου. Έχει εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, μπορεί να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας και να σκοράρει. Η άμυνα βέβαια δεν είναι το δυνατό του στοιχείο, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, δεν έχουμε την πολυτέλεια ως Παναθηναϊκός να απορρίπτουμε έτσι εύκολα τέτοιες περιπτώσεις.

Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:

Παρ Ιουν 17, 2022 2:08 am

@ basket72 οκ για τις μανούρες δεν ορκίζομαι. Αλλά άφησε υπονοούμενα ο λασο και ο τρόπος που έφυγε από την ρεαλ δεν είναι καλός οιωνός

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 17, 2022 2:24 am

Quincy έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 2:08 am
@ basket72 οκ για τις μανούρες δεν ορκίζομαι. Αλλά άφησε υπονοούμενα ο λασο και ο τρόπος που έφυγε από την ρεαλ δεν είναι καλός οιωνός
Καλά ναι, δεν έχεις άδικο.
Πάντως, τον Ερτέλ τον θεωρώ τον καλύτερο παίκτη που θα έχει παίξει τα τελευταία χρόνια στους πράσινους. ΜΕ την έννοια της προσφοράς κι όχι ενός αφηρημένου ταλέντου, που δεν μπορεί να είναι μετρήσιμο σε επίπεδο Ευρωλίγκας. Που δεν μπορεί κανείς να το ψηλαφήσει με όρους σύγχρονου μπάσκετ. Ο Ερτέλ μπορεί να προσφέρει στην εκάστοτε ομάδα του. Ακόμη και σήμερα. Είτε λέγεται Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα είτε Εθνική Γαλλίας. Τρομερές παραστάσεις κουβαλάει ο άνθρωπος.

Το ζήτημα είναι να μπει σε ομάδα με στεγανά, με πειθαρχία κλπ. Γιατί την έχει τη ροπή στην καλοπέραση κι άντε μάζεφτον μετά.

Πάντως παίζει κι αυτό που είπε κι ένας φίλος πιο πριν. Μπορεί να έχει αποφασίσει ότι δεν τρελαίνεται πλέον για τόσο απαιτητικό μπάσκετ. :) Μπορεί π.χ να γυρίσει στη Βιλερμπάν, να παίζει χωρίς πολλή προπόνηση (σε ανάλογο φόρουμ με τούτο, οι φίλοι της Ρεάλ έλεγαν ότι όταν τα είχε σπάσει μέχρι πρωϊας με τον Τόμπκινς, πήγε κανονικά για το επόμενο μεσημεριανό παιχνίδι και κόλλησε στο χαλαρό καμιά 20ρια πόντους).

Το πιθανότερο είναι να γυρίσει στη χώρα του.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός πρέπει να ρισκάρει σε μία θέση. Είτε με Ερτέλ, είτε με Τόμπκινς, είτε με κάποιον άλλον παικταρά. Άλλο ένα ρίσκο θα ήταν ο τρελό- Μπάλντγουιν που καθώς φαίνεται τον κρατάει η Μπασκόνια. Για τον Ντιλέινι π.χ δεν θα το έλεγα αυτό, γιατί είδαμε ότι δεν μπορεί χρόνο με τον χρόνο. Οι άλλοι 3 που κουβεντιάζουμε, το έχουν ακόμα. Αρκεί να είναι σοβαροί και αρκεί να το θέλουν. Πίαστο το αυγό και κούρετο δηλαδή-ς. :)

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Παρ Ιουν 17, 2022 2:41 am

Οτι μπορουμε να παρουμε τον ερτελ αλλα κανουμε τους δυσκολους :roofl:

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 17, 2022 3:07 am

Θα συμφωνήσω με τους yorgos και basket72 για Ερτελ (σορρυ αν ξεχνάω κάποιον που εξέφρασε παρόμοια θεση). Θα με έβρισκε θετικό το καλοκαίρι (με Μίτροβιτς προπονητή) μια αλλαγή του Νεντοβιτς για τον Γαλλο, με παρόμοιο κασε. Το οτι εχει παίξει σε Μπαρτσα , εθνική Γαλλίας και Ρεαλ τα τελευταία χρόνια μονο αμελητέο δεν ειναι. Επιπλέον, είναι μεγάλο του συν πως σε αντίθεση με τον Νεντο παιζει με ευκολία και τις δυο θέσεις στα γκαρντ και πως επιθετικά δεν ειναι μονο καλός σκορερ αλλα και εξαιρετικός δημιουργός. Τέλος, νομίζω κι εγώ πως θα μπορούσε να μπει πιο ευκολα σε καλούπι για να παίξει winning basketball που λέμε σε σχέση με τον Νεντο, αφήστε που μπορει να παραμείνει πιθανότατα και υγιής για περισσότερο καιρό. Εχει μια 2ετια μπασκετ ακομα πριν γυρίσει για ένσημα στη Γαλλία, εκτός αν τον θέλει η Μονακο που θα το παλέψει ξανά για 8αδα φετος.

Κραταω αυτή τη πρόταση παντως απτον basket72 που νομίζω είναι ολο του ζουμί για την υπόθεση Ερτελ :

"Το ζήτημα είναι να μπει σε ομάδα με στεγανά, με πειθαρχία κλπ. Γιατί την έχει τη ροπή στην καλοπέραση κι άντε μάζεφτον μετά."

Μου φαίνεται λοιπόν πολύ πλήρης μια τέτοια 5αδα στα γκαρντ :

Heurtel(1/2) , Lee
Babb(2/3) , Macon , Kalaitzakis

Με τον Ερτελ να παιζει μια διπλα στον Λι ως 2αρι και την αλλη ως ασος διπλα στον Μπαμπ, ο Μεικον θα μπαίνει ως 4ος γκαρντ επίσης διπλα ειτε στον Λι ειτε στον Μπαμπ για insta scoring και για 15 έως 20 λεπτα ανα ματς. Και όπου μπορούμε ας βάζουμε και τον Καλαιτζακη για μέγεθος.

*Ο Μπαμπ που λέτε αν ερθει θα ναι ο παιχτης που θα θέλαμε να είναι ο Ρος, πραγματικό πολυεργαλειο δηλαδή. Απίστευτος αμυντικός, βδελλα, πολύ καλός ριμπαουντερ και ταυτόχρονα ΠΟΛΥ καλύτερος επιθετικά απτον Κουβανο, πολυ μπασκετικός τύπος. Που παιζει κυρίως μεν στο 2 και στο 3 αλλα ΑΝΕΤΑ ανεβαίνει και στο 1 οποτε χρειαστεί, παιζει τη θεση δηλαδή με πολύ μεγαλύτερη ευκολία απο οτι ο Σαντ Ρος. Μιλαμε για εξαιρετική επιλογή και σίγουρα value for money.

ΥΓ. Στη παραπάνω περιφερεια αν προσθέσεις εναν Χερβει ή Ρουμπιτ στο 4, εναν Μπολομποι στο 5 κι ενα καλό 3&D (με έμφαση στο "3" και λιγότερο στο "D") combo forward, 3/4αρι ή 4/3αρι για 7ο ξενο και φυσικα τους 2 Παπ, τον Ματζουκα και δυο-τρεις ακόμη Έλληνες για να κλείνουν το ροστερ, θα μαστε σουπερ.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 17, 2022 3:42 am

Συμπληρώνω, για το combo forward που αναφέρω, μιλαω για εναν παιχτη των 18 λεπτω μεσο ορο, που θα δίνει όμως το κύριο μέρος του χρονου του στο 4 και κατα δεύτερο λόγο θα ανεβαίνει στο 3. Βασική προϋπόθεση να ναι αθλητικός παιχτης, καλος αμυντικός αλλα πάνω απο ολα σταθερός σουτερ που θα ανοίγει χώρους. Οκκ εχουμε ήδη πει για τους Blossomgame και William Howard. Έχω όμως και δύο άλλους παιχτες στο μυαλό μου :

Περίπτωση 1, Derek Willis. Γεννημένος το 1995 (όπως ο Macon και o Babb που προτείνω) , φετος στη Μπαταλονα (ισπανικη Παρτιζαν για μενα) ειχε σε ACB & Eurocup 9,5 ποντους μεσο ορο, με 5 ριμπαουντ, 52% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 0,7 κλεψίματα και 0,6 ταπες ανα ματς. Πολυ σημαντικό ότι η ομάδα του τα πήγε με αυτόν ως το βασικό της 4αρι εξαιρετικά φέτος σε γιουροκαπ και ισπανική λιγκα, αν θυμάμαι καλά φτασανε στο φαιναλ 4 και των δυο διοργανώσεων.

Περίπτωση 2, Mindaugas Kuzminskas. Πολυπειρος παιχτης, καλος αμυντικός και σουτερ (ακριβώς οτι χρειαζόμαστε από θέμα χαρακτηριστικων) που έχει αποδεχτεί πλέον εναν πιο δευτερεύον ρόλο στις ομάδες που παιζει, με μειωμένο κασε πλέον πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει πολύ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το αρκετά μειωμένο του κίνητρο για να παίξει σοβαρο μπασκετ γιατι η ποιότητα του δεν αμφισβητείται. Φετος στη Ζενιτ σε VTB και Euroleague, επίσης σε ομαδα που διέπρεψε φετος, είχε 7 ποντους και 2 ριμπαουντ ανα ματς με 56% στο δίποντο και 33% τρίποντο.

Από την μια λοιπόν ένας νέος και υποσχόμενος rookie που θα ναι ρίσκο αν θα πιάσει στο επόμενο επίπεδο και απο την αλλη ενας πολυ έμπειρος και ποιοτικός παιχτης που δεν ξέρουμε όμως αν μπορει να βάλει τέλος στη αγωνιστική του κάθοδο των τελευταίων ετών. Στο χέρι του επόμενου κοουτς να αποφασίσει και να βοηθήσει τον παιχτη που θα επιλέξει να "πιασει" εντός του συνόλου της ομαδας μας.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 17, 2022 6:56 am

Lee-Wolters-Μποχωριδης
Lundberg-Hollins
Παπαπετρου-Ρογκαβοπουλος
Μαντζουκας
Hervey-Bolomboy
Παπαγιαννης-Yoush.Fall

13ος Χουγκαζ
Μια χαρά με 7.
Η ξένη τετράδα στους κοντούς ...δεν πρέπει να έχει άλλο κοντο lol

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Παρ Ιουν 17, 2022 7:03 am

yorgos έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 12:30 am
Απλά σημείωση, εγω δεν είπα πουθενά ότι δεν παίζουν κακή άμυνα οι Γουοριορς. Πουε και πουθενά, πολύ καλή άμυνα έχουν. Είπα ότι θα φάμε πολύ ξύλο από τους Σελτικς, που το τρώνε, αλλά ακόμη κι έτσι τα βαζουν οι μπαγασηδες. Η άμυνα τους δεν ήταν ποτέ το θέμα, ήταν αν θα αντέξουν το βρομόξυλο κι αν θα το επιτρέπουν οι διαιτητές (χμ, όχι, αλλά δε σφυρίζουν και ασύστολα). Οι Γουοριορς έχουν πολύ καλή άμυνα λλα σαφώς λιγότερο φιζικαλ. Οι Σελτικς πάντως είναι κουρασμένοι και κρεμάνε, κέρδισε 94-90 5λ πριν το τέλος κι είχαν 1/9 μετά με καμία δύναμη να κάνουν ντράιβ.

Στο παράδειγμα της ομάδας του 100-90, με παίκτες τύπου Νεντοβιτς πάντα αυτοί με τα 90 θα είμαστε. Αν είναι σε καλη μέρα.
Δεν ειπα πως το ειπες. Οπως τα λες και τωρα τα ειπες. Μονο που ειπες 4-2 Σελτικς και πριν λιγο ειχαμε 4-2 τους φλωρους τους δυτικους. :P
Ηταν παντως αξιος αντιπαλος αλλα στο ελεγα πως θα εχουν κουραστει, γιατι βαθος δεν ειχαν.
Καλα για τον Νεντοβιτς συμφωνουμε απολυτα, μην τα ξαναλεμε. :)

Tl45200445

junior
Reactions:

Παρ Ιουν 17, 2022 11:16 am

Καλαθης λι
Νεντοβιτς κουριτς
Παπαππετρου καλαιτζακης
Χερβει ρουμπιτ μαντζουκας
Παπαγιαννης χαντερ

Με Τρινκιερι κοουτς

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 17, 2022 11:56 am

Tl45200445 έγραψε:
Παρ Ιουν 17, 2022 11:16 am
Καλαθης λι
Νεντοβιτς κουριτς
Παπαππετρου καλαιτζακης
Χερβει ρουμπιτ μαντζουκας
Παπαγιαννης χαντερ

Με Τρινκιερι κοουτς
Καλά με τέτοιες κινήσεις πας γραμμή για τους 8(και δεν πουλάς και φθηνά το τομάρι σου). Εκτός αν γίνει κανά κουλό και βγάλει όλη τη χρονιά ο Νέντο :P και σας χαλάει τις επιθέσεις. :P Αλλά θα είστε οκ, γιατί με όλου ς αυτούς που είναι δουλευταράδες θα έχετε σκληρές προπονήσεις και προβλέπω ρεκόρ θλάσης για τον Νέντο. Οπότε μπορείτε να ετοιμάζεστε από τώρα για πλειόφια. :)

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 17, 2022 12:12 pm

τρομερη ομαδαα!στη θεση του χαντερ ισως διαλεγα εναν πιο μικρο λογω ηλικιας ειναι 36 θα μπορεσει να ανταπεξελθει?ο χερβει αμυντικα πως ειναι?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”