Μωρέ ας το σηκώσει και ας φέρει πίσω τον Ιγκι για αλλαγή του Γουορντ. Νομίζω κάτι χρωσταει ο μουσάτος Λιθουανός...tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 3:49 pmΚαθίστε φρόνιμα γιατί αν σηκώσει μέσα στο οακα την κούπα ο κοουτς θα σας παει του χρόνου στον άσσο με Έβανς Γουοκαπ ντιλικινα και δεν θα πείτε κουβέντα![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν μπορείς να συγκρίνεις διοργανώσεις σαν τα πρωταθλήματα με την Ευρωλίγκα, εφόσον μιλαμε από τη μία για βαθμολογία και από την άλλη για φ4. Ακόμα και το Τσάμπιονς λιγκ με την Ευρωλίγκα γιατί μόνο ο τελικός είναι μονο ματς. Για να χάσεις πρωταθλήματα, σημαίνει ότι έχασες από υποδεέστερες ομάδες και δεν μάζεψες τους απαιτούμενους βαθμούς.tsoureki έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 4:06 pmNαι μόνο που εμείς τώρα δεν παίρνουμε ΕL οπότε τι είχαμε τι χάσαμε.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 3:46 pm
Χαρούμενος δεν είναι κανείς. Το θέμα είναι ότι βλέπουμε ομάδες με αντίστοιχο (μεγάλο) μπάτζετ χαροπαλεύουνε για δεκάδα (βλ. ΠΑΟ), οι άλλες όπως η Ρεάλ να μην είναι κάθε χρόνο φ4 (φέτος δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάει) και πάει λέγοντας.
Μόνο εμείς οι φίλαθλοι της ομάδας κάπως έχουμε καλομάθει και το θεωρούμε δεδομένο - ευκολάκι. Για να μείνουμε 1-2 φορές έκτος να δω θα αλλάξει το τροπάριο;
Γενικά η φάση μου θυμίζει την εποχή που παίρναμε τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο σαν πασατέμπο και οι φίλοι έλεγαν τι να το κάνω το πρωτάθλημα, θέλω πορεία στην Ευρώπη. Μήπως λένε τα ίδια τώρα που χάσαμε από ΑΕΚ ή ξαφνικά το πρωτάθλημα απέκτησε νόημα;
Ο Πάο πήρε κούπα πρόπερσι και η Ρεάλ έχει πάρει τα τελευταία χρόνια.
Εμείς τι είμαστε, χορτασμένοι απο 3 θέση;
Μια ομάδα που πάει σε 4 συνεχόμενους τελικούς Τσάμπιονς λιγκ, είναι μη χορτάτη;
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ήμουν ο Έβανς, με την γκαντεμιά που με δέρνει δεν θα ήθελα να δουλεύω καθημερινά με μάτια κουζίνας, φούρνους, μαχαίρια, mixer κτλRivers15 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:25 pmΛες να πηγε στο Σεφ για να τους ανακοινωσει οτι θα γινει ζαχαροπλαστης?Sharp Shooter έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 2:22 pmΜε όλο το σεβασμό σε όλα τα παιδιά που αναφέρουν το όνομά του καθώς και στον ίδιο τον πολύ συμπαθή Έβανς.
Το θέμα δεν είναι να δούμε αν θα μείνει στο ρόστερ ή αν θα πάει κάπου δανεικός. Το θέμα του είναι πλέον αν θα μπορέσει να αθλείται ή αν θα αποφασίσει να κάνει κάτι άλλο με τη ζωή του.
Με όλο το σεβασμό λοιπόν ξαναλέω, επειδή η υγεία είναι πάντα ένα πολύ ευαίσθητο πράγμα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για μπασκετμπολίστα Έβανς πόσο μάλλον για επίπεδο πρωταθλητισμού.
Μας πόνεσε πολύ αφού ήταν και παικταράς αλλά και εξαιρετικά συμπαθής άνθρωπος. Δυστυχώς όμως στον Ολυμπιακό τα έχουμε ξαναζήσει και μάλιστα πολλάκις. Τα πράγματα στη ζωή δεν είναι πάντα ρόδινα. Πάμε παρακάτω.![]()
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπαρτζωκας συνέχεια στις δηλώσεις του λέει καθίστε πρώτα να ειμαι εγώ προπονητής..και μακάρι να προλάβω το νέο σεφ..οπότε χλωμό να ξέρουν σίγουρα ότι θα είναι και του χρόνου..
Τώρα ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μείνει ή να φύγει δεν μπορούμε να ξέρουμε .. ίσως μόνο το πρωτάθλημα να αρκεί ίσως και όχι..
Το ότι μιλάμε με παίκτες δεν σημαίνει κάτι για το ποιος θα είναι ο προπονητής..
Τώρα ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μείνει ή να φύγει δεν μπορούμε να ξέρουμε .. ίσως μόνο το πρωτάθλημα να αρκεί ίσως και όχι..
Το ότι μιλάμε με παίκτες δεν σημαίνει κάτι για το ποιος θα είναι ο προπονητής..
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που να μην ήθελαν Φρανσίσκο, Κάρλικ Τζόουνς και λοιπούς ταλαντούχους σκόρινγκ πόϊντ γκαρντ(ς).
Το θέμα είναι πως για να έρθει οποιοσδήποτε από αυτούς θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Μπαρτζώκα (αυτό το μάθαμε από τον Μπάτλερ ουσιαστικά, που παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κόουτς) και αφού ο κόοουτς του πει ποιο είναι το πλάνο του και πως θέλει να τον χρησιμοποιήσει... λογικά από την απάντηση του παίκτη καταλαβαίνει και πόσο υψηλά έχει το εγώ και αν προτίθεται να βάλει το εγώ κάτω από την ομάδα.
Πράγμα που μέχρι στιγμής (φαινομενικά καθώς είναι ο μόνος που υπέγραψε) μόνο ο Έβανς είχε αποδεχτεί.
Οι σκόρινγκ γκάρντς συνήθως είναι εγωιστές, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε.
Επειδή δύσκολα πιστεύω θα βρούμε άλλο έβανς… σε μια ομάδα με Ντόρσεϊ, Φουρνιέ δεν χωράει PG με υψηλό γιούσατζ.
Πρώτη μου επιλογή θα ήταν ο Ντέβον Χολ προσωπικά, αλλα πιθανότατα να έχουμε αργήσει καθώς κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει κλείσει στην Αρμάνι και αυτός.
Μετά θα έλεγα Κόντι Μίλερ Μάκιντάϊρ… βέβαια θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι στον Ολυμπιακό δεν θα παίρνει 300 σουτ μέσα στη σεζόν και ο χρόνος του δεν θα είναι 30λεπτα ακατέβατα. Μόνο οι βολές του συγκεκριμένου κρίνονται ανησυχητικές από μεριάς μου.
Όπως και να έχει το επόμενο γκάρντ μας θα πρέπει να έχει το πικ εν ρολ ώς το δυνατό του χαρτί, καθώς και οι 3 ψηλοί μας το έχουν ανάγκη και θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.
Το θέμα είναι πως για να έρθει οποιοσδήποτε από αυτούς θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Μπαρτζώκα (αυτό το μάθαμε από τον Μπάτλερ ουσιαστικά, που παραδέχτηκε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κόουτς) και αφού ο κόοουτς του πει ποιο είναι το πλάνο του και πως θέλει να τον χρησιμοποιήσει... λογικά από την απάντηση του παίκτη καταλαβαίνει και πόσο υψηλά έχει το εγώ και αν προτίθεται να βάλει το εγώ κάτω από την ομάδα.
Πράγμα που μέχρι στιγμής (φαινομενικά καθώς είναι ο μόνος που υπέγραψε) μόνο ο Έβανς είχε αποδεχτεί.
Οι σκόρινγκ γκάρντς συνήθως είναι εγωιστές, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε.
Επειδή δύσκολα πιστεύω θα βρούμε άλλο έβανς… σε μια ομάδα με Ντόρσεϊ, Φουρνιέ δεν χωράει PG με υψηλό γιούσατζ.
Πρώτη μου επιλογή θα ήταν ο Ντέβον Χολ προσωπικά, αλλα πιθανότατα να έχουμε αργήσει καθώς κάπου πήρε το μάτι μου ότι έχει κλείσει στην Αρμάνι και αυτός.
Μετά θα έλεγα Κόντι Μίλερ Μάκιντάϊρ… βέβαια θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι στον Ολυμπιακό δεν θα παίρνει 300 σουτ μέσα στη σεζόν και ο χρόνος του δεν θα είναι 30λεπτα ακατέβατα. Μόνο οι βολές του συγκεκριμένου κρίνονται ανησυχητικές από μεριάς μου.
Όπως και να έχει το επόμενο γκάρντ μας θα πρέπει να έχει το πικ εν ρολ ώς το δυνατό του χαρτί, καθώς και οι 3 ψηλοί μας το έχουν ανάγκη και θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμείς καλά τα λέμε αλλά κάτι μου λέει ότι φέτος θα το πάρει η Ρεάλ και θα μείνουμε με την πορεία.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 3:49 pmΚαθίστε φρόνιμα γιατί αν σηκώσει μέσα στο οακα την κούπα ο κοουτς θα σας παει του χρόνου στον άσσο με Έβανς Γουοκαπ ντιλικινα και δεν θα πείτε κουβέντα![]()
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν πάρουμε και φέτος Ευρωλίγκα δεν πρέπει να μείνει ο Μπαρτζώκας . Αν το σηκώσουμε ας μείνει όσο θέλει και μ όποιον άσο θέλει
Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός η ΠΑΟ θα το πάρει άλλες ομάδες διεκδικητές του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν.
Τα ευρωπαϊκά τρόπαια καταξιώνουν μια ομάδα στην Ευρώπη.
Άλλο το ειδικό βάρος στην Ευρωλίγκα της Ρεάλ και του ΠΑΟ κι άλλο της Μπαρτσελόνα κι εμάς που πάμε στο φ4 και συνήθως το χάνουμε.
Το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός η ΠΑΟ θα το πάρει άλλες ομάδες διεκδικητές του πρωταθλήματος δεν υπάρχουν.
Άλλο το ειδικό βάρος στην Ευρωλίγκα της Ρεάλ και του ΠΑΟ κι άλλο της Μπαρτσελόνα κι εμάς που πάμε στο φ4 και συνήθως το χάνουμε.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"Κάθε φορά το να φτάσεις σε ένα Final Four είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς το έχουμε καταφέρει τέσσερις φορές συνεχόμενες και έχει υποβαθμιστεί λίγο το πόσο σημαντικό είναι. Αλλά είναι πράγματι πολύ δύσκολο να φτάσεις εκεί, ιδίως όσο ο ανταγωνισμός ανεβαίνει και τόσες καλές ομάδες παλεύουν για να μπουν στη δεκάδα. Δεν θα διαλέξουμε αντίπαλο όπως είπα και δεν κοιτάμε καν τα τρία ματς, κοιτάμε μόνο το αυριανό."

- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνω το point σου. Απλως θα πω οτι 3 Ευρωλίγκες δεν σε κάνουν "συνήθως χαμενο" αλλα μέσα στην 5αδα των κορυφαίων ομάδων των τελευταίων 40 χρονων.tarp7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 7:25 pmΑν δεν πάρουμε και φέτος Ευρωλίγκα δεν πρέπει να μείνει ο Μπαρτζώκας . Αν το σηκώσουμε ας μείνει όσο θέλει και μ όποιον άσο θέλει![]()
Και ναι, αν αντί 6 χαμένους τελικούς είχαμε λχ +2 Ευρωλιγκες θα πιαναμε και τη Μακαμπι.
Ναι οι τίτλοι εδραιωνουν, και το έχουμε κουράσει με τους χαμένους τελικούς, αλλα man δεν παύει το να είσαι πάντα εκεί να έχει τη σημασία του.
ΥΓ: Οι πληγές του '94 με στοιχειωσαν στα παιδικά μου χρόνια, ενω το '23 ακόμα το επεξεργαζομαι.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κατσε να περασει πρωτα F4 η ρεαλ κ βλεπουμε μετα τα φαβορι στο f4TuTiS έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 6:59 pmΕμείς καλά τα λέμε αλλά κάτι μου λέει ότι φέτος θα το πάρει η Ρεάλ και θα μείνουμε με την πορεία.tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 3:49 pmΚαθίστε φρόνιμα γιατί αν σηκώσει μέσα στο οακα την κούπα ο κοουτς θα σας παει του χρόνου στον άσσο με Έβανς Γουοκαπ ντιλικινα και δεν θα πείτε κουβέντα![]()
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαφώς κι έχει τη σημασία του να πηγαίνεις στο φ4 . Πέρυσι πάντως υπήρχαν στα σοσιαλ κι εδώ μέσα αρκετοί που έλεγαν καλύτερα να μην πηγαίναμε στο φ4(εγώ δεν ήμουν υπέρ αυτής της άποψης)SbioTech έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 7:49 pmΚαταλαβαίνω το point σου. Απλως θα πω οτι 3 Ευρωλίγκες δεν σε κάνουν "συνήθως χαμενο" αλλα μέσα στην 5αδα των κορυφαίων ομάδων των τελευταίων 40 χρονων.tarp7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 06, 2026 7:25 pmΑν δεν πάρουμε και φέτος Ευρωλίγκα δεν πρέπει να μείνει ο Μπαρτζώκας . Αν το σηκώσουμε ας μείνει όσο θέλει και μ όποιον άσο θέλει![]()
Και ναι, αν αντί 6 χαμένους τελικούς είχαμε λχ +2 Ευρωλιγκες θα πιαναμε και τη Μακαμπι.
Ναι οι τίτλοι εδραιωνουν, και το έχουμε κουράσει με τους χαμένους τελικούς, αλλα man δεν παύει το να είσαι πάντα εκεί να έχει τη σημασία του.
ΥΓ: Οι πληγές του '94 με στοιχειωσαν στα παιδικά μου χρόνια, ενω το '23 ακόμα το επεξεργαζομαι.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ανεξαρτήτως κατάληξης της χρονιάς πρέπει να μείνει ο κοουτς όσο θέλει και στο τέλος θα γίνει αποτίμηση του έργου του.
Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν πάρει την Ευρωλίγκα(ειδικά με παρόμοια περσινη εικόνα)θα παραιτηθεί αλλά αυτό απο μόνο του βάζει τεράστια πίεση που συνήθως αν όχι πάντα δεν έχει ευτυχή κατάληξη.
Γενικά δεν με χαλάει τόσο που δεν έχουμε πάρει ενα ευρωπαϊκό αυτά τα 5 χρόνια αλλά πιο πολύ μου την δίνει που χαντακωνει την ίδια του την προσπάθεια.
Είμαστε στην ελίτ εδώ και μια 5ετια πρώτοδεύτεροι στην ρεγκιουλαρ προκρίσεις στα πλέι-οφ, έναν τελικό, έχουμε παίξει ωραίο μπάσκετ έχουμε χημεία, πραγματικά λεπτομέρειες μένουν και πιο σωστές επιλογές. Οκ και τύχη συγκυρίες κλπ.
Αν πάμε φέτος φάιναλ φορ μου αρκεί να δω πάθος ψυχή άμυνα και ευστοχία και ας μην το πάρουμε.
Όταν αποφασίσει όμως να μην συνεχίσει, ο επόμενος είναι ενας και μόνο.
Προσωπικά πιστεύω πως αν δεν πάρει την Ευρωλίγκα(ειδικά με παρόμοια περσινη εικόνα)θα παραιτηθεί αλλά αυτό απο μόνο του βάζει τεράστια πίεση που συνήθως αν όχι πάντα δεν έχει ευτυχή κατάληξη.
Γενικά δεν με χαλάει τόσο που δεν έχουμε πάρει ενα ευρωπαϊκό αυτά τα 5 χρόνια αλλά πιο πολύ μου την δίνει που χαντακωνει την ίδια του την προσπάθεια.
Είμαστε στην ελίτ εδώ και μια 5ετια πρώτοδεύτεροι στην ρεγκιουλαρ προκρίσεις στα πλέι-οφ, έναν τελικό, έχουμε παίξει ωραίο μπάσκετ έχουμε χημεία, πραγματικά λεπτομέρειες μένουν και πιο σωστές επιλογές. Οκ και τύχη συγκυρίες κλπ.
Αν πάμε φέτος φάιναλ φορ μου αρκεί να δω πάθος ψυχή άμυνα και ευστοχία και ας μην το πάρουμε.
Όταν αποφασίσει όμως να μην συνεχίσει, ο επόμενος είναι ενας και μόνο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο