Ολυμπιακός Μπάσκετ 2026-2027: Ρόστερ, Μεταγραφές και Προτάσεις

Συντονιστής: Captains

basilis_.kts

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:24 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 1:00 pm
basilis_.kts έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 12:54 pm

εχεις δικιο...εγω ηθελα να διωξουμε τον εβανς κι εσυ ηθελες να στηριχθει και γι αυτο διαφωνουσαμε :hammer:
τεσπα καλη καρδια...ο καθενας εδω μεσα πλαθει το δικο του σεναριο οποτε προχωραμε
Μπρο μου δεν σε θυμαμαι καν, δεν εχω ιδεα αν μιλησαμε και για ποιο θεμα μιλησαμε. Ειναι εντελως μονοπλευρο αυτο που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου. Παιδια εδω μπορουν να σου επιβεβαιωσουν οτι εχω στηριξει τονΕβανς μεχρι αηδιας αλλα εχω πει οτι δεν ειναι καλη ιδεα να τον υπολογιζουμε για δευτεορ μεχρι να παρει παιχνιδια στα ποδια του.

Επισης δεν ειπα ποτε να φυγει ο Μιλου. Οσο για τον Φαλ δεν ειπα ΠΟΤΕ φετος να μπει στο ροτεισον αντι για Jones/Hall, ισα ισα ελεγα οτι αυτα ο "Μπαρτζωκας μπορει να βαλει Φαλσ τα playoffs" ειναι μπαρουφες.

Εχεις καθισει και εχεις βγει σε μια εκστρατεια απο τοτε που βγηκαμε πρωταθλητες και κανεις συνεχως backhand compliments για την ομαδα εις βαρος του Μπαρτζωκας. "Παλι καλα οιυ ηταν οι παικτες" και τετοια φαιδρα. Μακαρι να κεριδζαν οι παικτες την Ευρωλιγκα στον αυτοματο.....
για ονομα του θεου πραγματικα...
περσι το καλοκαιρι δεν λεγαμε καποιοι πως πρεπει να ερθει ενας πρωτοκλασσατος ασσος κι ας μην ειναι ο μισιτς και ελεγες οχι πρεπει να στηριχθει ο εβανς ως ο κυριος ασσος και πως καλα κανει ο μπαρτζωκας που μενει με γουοκαπ,λι ωστε να μην καπελωθει ο εβανς και ο μπαρτζωκας ξερει τι κανει που τον βλεπει στις προπονησεις...πραγματικα ελεος ρε φιλε ελεος
μην τα γυρνας οπως σε βολευει να πουμε φτανει...
δεν ελεγες πως ο μπαρτζωκας καλα κανει που δεν καιγεται για τον μιλουτινοφ κι ας φυγει να παει μιλανο καθως θα πλαισιωσουμε τον φαλ με κατι αλλο?τον οποιο φαλ πρεπει να κρατησουμε γιατι ξερει τα συστηματα,δινει πασες στον βεζενκοφ και χωρις αυτον ο βεζενκοφ δεν θα ειχε την ιδια αποδοση?εγω τα ελεγα?
τεσπα αστο να παει...ενταξει με αλλον μιλουσα.αστο παμε παρακατω

Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:28 pm

basilis_.kts έγραψε:
Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 1:00 pm

Μπρο μου δεν σε θυμαμαι καν, δεν εχω ιδεα αν μιλησαμε και για ποιο θεμα μιλησαμε. Ειναι εντελως μονοπλευρο αυτο που εχεις φτιαξει στο μυαλο σου. Παιδια εδω μπορουν να σου επιβεβαιωσουν οτι εχω στηριξει τονΕβανς μεχρι αηδιας αλλα εχω πει οτι δεν ειναι καλη ιδεα να τον υπολογιζουμε για δευτεορ μεχρι να παρει παιχνιδια στα ποδια του.

Επισης δεν ειπα ποτε να φυγει ο Μιλου. Οσο για τον Φαλ δεν ειπα ΠΟΤΕ φετος να μπει στο ροτεισον αντι για Jones/Hall, ισα ισα ελεγα οτι αυτα ο "Μπαρτζωκας μπορει να βαλει Φαλσ τα playoffs" ειναι μπαρουφες.

Εχεις καθισει και εχεις βγει σε μια εκστρατεια απο τοτε που βγηκαμε πρωταθλητες και κανεις συνεχως backhand compliments για την ομαδα εις βαρος του Μπαρτζωκας. "Παλι καλα οιυ ηταν οι παικτες" και τετοια φαιδρα. Μακαρι να κεριδζαν οι παικτες την Ευρωλιγκα στον αυτοματο.....
περσι το καλοκαιρι δεν λεγαμε καποιοι πως πρεπει να ερθει ενας πρωτοκλασσατος ασσος κι ας μην ειναι ο μισιτς και ελεγες οχι πρεπει να στηριχθει ο εβανς ως ο κυριος ασσος και πως καλα κανει ο μπαρτζωκας που μενει με γουοκαπ,λι ωστε να μην καπελωθει ο εβανς και ο μπαρτζωκας ξερει τι κανει που τον βλεπει στις προπονησεις...πραγματικα ελεος ρε φιλε ελεος
δεν ελεγες πως ο μπαρτζωκας καλα κανει που δεν καιγεται για τον μιλουτινοφ κι ας φυγει να παει μιλανο καθως θα πλαισιωσουμε τον φαλ με κατι αλλο?τον οποιο φαλ πρεπει να κρατησουμε γιατι ξερει τα συστηματα,δινει πασες στον βεζενκοφ και χωρις αυτον ο βεζενκοφ δεν θα ειχε την ιδια αποδοση?εγω τα ελεγα?
Καμια σχεση αυτα που γραφεις. Ελεγα οτι επρεπε να στηριχτει ο Εβανς αφου φτασαμε ως εδω και εχει τοσους μηνες προπονησης και δεν εχει βγαλει καποιον τραυματισμο.Το οποιο ισχυε. Εβγαλε τραυματισμο στο αλλο ποδι. Αν εσυ δεν τον ΗΘΕΛΕΣ γιατι μπορουσε να προβλεψεις οτι θα βγαλει το ΥΙΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΣΟ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΥΘΙΑ... Τον μΙσιτς δεν ηθελα και δνε θελω για λογους που δενε γραψες γιατι δε σε συμφερουν. Γιατι αμυντικα ειναι τρυπα και θελει τρελο usage σε μια ομαδα που εχει ηδη Φουρνιε, Σασα. Το ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΡΣΕΙ ΦΟΥΡΝΙΕ. Επισης αυτα που λες για Φαλ, Σασα δεν εχουν ειπωθει απο μενα. Δεν ηθελα ποτε να φυγει ο Μιλου και ουτε κρυο ουτε ζεστη ημουν με παραμονη Φαλ.

Γιατι τα γραφεις μισα, δεν σε συμφερει η αληθεια?

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:30 pm

Mα καλά 3Μ την χρονιά δεν θα πάρει ο Ουοκαπ απο την Ντουμπάι;
Τόσο δεν αξιολογεί τον εαυτό του και θέλει να φύγει;
Που είναι το περίεργο που ζητάμε τόσο buyout απο την Ντουμπάι, ιδιαίτερα τώρα που σκορπάει λεφτά και γίνεται σοβαρός ανταγωνιστής θα έπρεπε να ζητάμε και περισσότερα.
Ξαφνικά τα 3Μ πέφτουν πολλά για την Ντουμπάι; Τί να κάνουμε, δυστυχώς για αυτούς δεν είμαστε ταμείο φιλοπτωχων.

Έτσι όπως πάει η κατάσταση θα αναγκαστώ να κλάψω με μαύρο δάκρυ όταν τον δω να μας τον κλεβει ο Πάο με κανά δυο μυρια(κοψοχρονιά δηλαδή για αυτον) τον χρόνο και να τον βλέπω με πράσινα μέχρι τα 37.

Pani7.0

junior
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:48 pm

Το θέμα του Χεζόνια είναι καθαρά πνευματικό. Αγωνιστικά θα μπορούσε να μετατραπεί σε τοπ 2-way 3-4 αρι και να κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Ο Σκαριόλο πάντως μίλησε για αλλάγη της νοοτροπίας του πέρυσι.

Ενδεικτικά:
Ο τεχνικός από την Μπρέσια εξήρε το βήμα προόδου που έχει κάνει ο Μάριο Χεζόνια στην άμυνα.
«Τον βλέπω ως έναν ολοκληρωμένο παίκτη, ικανό να βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς και όχι μόνο στο σκοράρισμα. Ξέρει ότι πρέπει να προσφέρει στην άμυνα, να πασάρει την μπάλα, να παίρνει ριμπάουντ και τώρα έχει αρχίσει να μπαίνει σε αυτή τη λογική, ακόμη και να το απολαμβάνει», υποστήριξε.

«Έχω υπάρξει πολύ σκληρός μαζί του σε πολλές στιγμές. Είναι με διαφορά ο παίκτης με τον οποίο έχω υπάρξει πιο αυστηρός, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή πιστεύω ότι δεν έχει φτάσει ακόμη το ταβάνι του. Μπορεί να προσφέρει στην ομάδα πολύ περισσότερα πράγματα από το να σκοράρει. Τώρα οι συμπαίκτες του είναι πιο ευχαριστημένοι, του ανταποδίδουν τις αμυντικές βοήθειες και ο ίδιος αισθάνεται πλέον παίκτης που επηρεάζει όλο το γήπεδο και όχι απλώς ένας σκόρερ. Ελπίζουμε να τον δούμε να το κάνει αυτό με συνέπεια».

Πηγή: https://as.com/baloncesto/euroliga/scar ... f202601-n/

«Νομίζω ότι η εξέλιξη του Χεζόνια είναι εμφανής. Είναι σημαντικό οι πιο ταλαντούχοι παίκτες να σκέφτονται και πώς μπορούν να κάνουν πράγματα που βοηθούν την ομάδα να κερδίζει, και όχι μόνο όσα βελτιώνουν τα προσωπικά τους στατιστικά. Πιστεύω ότι ο Μάριο βρίσκεται στον σωστό δρόμο.»

Πηγή: https://www.realmadrid.com/en-US/news/b ... 25-04-2026

basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:50 pm

Jeight έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 1:28 pm
basilis_.kts έγραψε:

Καμια σχεση αυτα που γραφεις. Ελεγα οτι επρεπε να στηριχτει ο Εβανς αφου φτασαμε ως εδω και εχει τοσους μηνες προπονησης και δεν εχει βγαλει καποιον τραυματισμο.Το οποιο ισχυε. Εβγαλε τραυματισμο στο αλλο ποδι. Αν εσυ δεν τον ΗΘΕΛΕΣ γιατι μπορουσε να προβλεψεις οτι θα βγαλει το ΥΙΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΣΟ, ΕΙΣΑΙ Η ΠΥΘΙΑ... Τον μΙσιτς δεν ηθελα και δνε θελω για λογους που δενε γραψες γιατι δε σε συμφερουν. Γιατι αμυντικα ειναι τρυπα και θελει τρελο usage σε μια ομαδα που εχει ηδη Φουρνιε, Σασα. Το ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΡΣΕΙ ΦΟΥΡΝΙΕ. Επισης αυτα που λες για Φαλ, Σασα δεν εχουν ειπωθει απο μενα. Δεν ηθελα ποτε να φυγει ο Μιλου και ουτε κρυο ουτε ζεστη ημουν με παραμονη Φαλ.

Γιατι τα γραφεις μισα, δεν σε συμφερει η αληθεια?
ασε τον μισιτς που ηταν μια ειδικη περιπτωση με πολλα χρηματα κλπ
πρωτοκλασσατος ασσος το περσινο καλοκαιρι ηθελες να ερθει ή οχι?εννοω να ειναι μπροστα απο τον γουοκαπ περιμενοντας και τον εβανς

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 1:55 pm

Ποιος Πετρούσεφ ρε παιδιά; Θα τον φάει για πρωινό ο Γιαμπουσέλε. Θελουμε μέγεθος και αθλητικότητα στο τέσσερα γιατί βλέπω να τρώμε πολύ ξύλο του χρόνου. Οχι άλλους ντελικάτους, έχουμε έναν και καλό που είναι για το βούτηρο βιτάμ.

By the way, έχουμε περίπτωση Σενγκέλια ζέστη ζέστη μόλις βγήκε από τον φούρνο. Πλήρωσε ο ίδιος την ρήτρα του και μένει ελεύθερος. Κάτι τέτοια συγκινούν τους Αγγελόπουλους. Λέτε να χωθούμε βαθιά στον παίκτη; Και να τελειώνει το θέμα με το 4-5;

Άβαταρ μέλους
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:01 pm

O Jantunen κλείνει Ρεάλ, γλυτώσαμε! Αν και με το νέο προπονητή της Ρεάλ θα βοηθηθεί να δείξει το καλό του πρόσωπο περισσότερο απ' ό,τι με Σάρας.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:04 pm

Διαβαζω η dubai μας εκανε προταση 600 χιλιαρικα κ αυτα σε δυο δοσεις??? :roofl:

Ποιος δουλευει ποιον ειναι η φαση. Για ποπ κορν ειναι.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:11 pm

Rivers15 έγραψε:

Ποντάρουν προφανως στην επιθυμία του Γουόκαπ να πάει εκεί και ότι θα τους πιέσει ο ίδιος να τον αφήσουν.

Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:14 pm

ή συμφωνει στην αυξηση ο Γουοκαπ που του προτεινε ο ολυμπιακος για να ανανεωσει ή παιζει ενα χρονο ακομα και ψαχνει ομαδα του χρονου ως ελευθερος. κοινως την πατησε ο Γουοκαπ, η ομαδα μπορει να αξιωσει οσα θελει για να τον δωσει μιας και δεν υπαρχει buy out.
Το θεμα ειναι οτι αν μεινει για να φυγει του χρονου ως ελευθερος τι διαθεση θα δειχνει.

"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
basilis_.kts

a1greece
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:16 pm

παντως επειδη το επιβεβαιωνει και η καε υπηρξε προταση απο ντουμπαι οσο μικρη κι αν ηταν...τι σημαινει αυτο?πως υπαρχει ενδιαφερον πραγματικο και πως ο θωμας θελει να φυγει και εδωσε το οκ στο ντουμπαι να κανει προταση.τι σημαινει αυτο?πως εχει συμφωνησει με την ντουμπαι στα χρηματα καθως δεν γινεται να κανει ομαδα προταση χωρις να τα εχει βρει με τον παικτη...απλα πραγματα λεμε
αυτο επειδη καποιοι ελεγαν πως ειναι ολα φαντασματα και αποκυηματα φαντασιας φιλαθλων,μανατζερ κλπ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basilis_.kts την Τρί Ιούλ 21, 2026 2:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:16 pm

Ο γιαμπου θα παίζει 5 τι δουλειά έχει με τον πετρουσεφ;τον ταρικ και τον μιλου θα χει απέναντι ..

Μια χαρά θα ταν αγωνιστικά και θα χε 17λ
Μ.ο.. σχεδόν όσο έπαιζε και όπου πήγε μετά τον ολυμπιακό…αλλά ο μπαρτζωκας δεν νομίζω να το συζητάει να τον φέρει εκτός και έχει απελπιστεί

Αν ο χεζονια ξεκινήσει το κολπάκι με τα μούφα ΝΒΑ μπλέξαμε .. μετά γιατί να μην πάει και ο μοντερο να το κάνει πχ ; Η οποιοσδήποτε..

Αν έχουν χιούμορ στην ΚΑΕ θα ζητήσουν 4 τώρα και όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει

Άβαταρ μέλους
FabrizioOberto

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:17 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 2:11 pm
Rivers15 έγραψε:

Ποντάρουν προφανως στην επιθυμία του Γουόκαπ να πάει εκεί και ότι θα τους πιέσει ο ίδιος να τον αφήσουν.
Και αυτός είναι και ένας λόγος να τον κρατήσουμε ακόμα και αν μείνει κερκίδα. Γιατί μετά δημιουργείται τρελό προηγούμενο. Ποιός μας λέει πως δε θα πούνε οι της Ντουμπάι τον Οκτώβριο "6 το χρόνο για Βεζένκοφ" και να βάλουν τον παίκτη να εκβιάζει.

Το Βεζένκοφ τυχαίο παράδειγμα. Ντόρσεϊ, Μοντέρο, οποιοσδήποτε. Και όπως είπαν και άλλοι αν μπει ΤΣΣΚΑ τι γίνεται;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:25 pm

καλημερα κοσμε! Μια μικρη παρατηρηση χωρις καμια διαθεση να κουνησω το δαχτυλο σε κανεναν . εδω μεσα γραφονται κι εκφραζονται πολλες αποψεις αλλες "νορμαλ" κι αλλες "μπαρουφες" αναλογα με τα κριτηρια του καθενα μας. οι αποψεις αυτες δεν ειναι ντε και καλα γραμμενες στην πετρα σαν τις δεκα εντολες (που συμφωνα με ενα φιλμ ηταν 15 αρχικα αλλα ο μωυσης ειχε ενα μικροατυχηματακι) , αλλα μπορει και να αλλαζουν αναλογα με τα νεα δεδομενα . Ο πρωτος που πεταιε μπαρουφες ειμαι εγω και ειλικρινα ξενερωνω οταν διαβαζω σχολια του στυλ "σας εχει πειραξει η ζεστη " , "τι αλλο θα ακουσω Θεε μου " , "καλα ρε εισαι τελειως χαζος?" ( ειμαι αλλα που κολαει αυτο δεν εχω καταλαβει) . με λιγα λογια ενα "θα διαφωνησω μαζι σου γιατι πιστευω πως..." δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να γραφτει και μεταξυ μας βοηθαει να κρατηθει ενα καποιο επιπεδο . ειναι κριμα να τρωνε μπαν και τιμωριες παιδια που εχουν ενδιαφερουσες αποψεις να μοιραστουν με τους υπολοιπους, επειδη "ξεφυγε η κουβεντα" . σορρυ για το οφ τοπικ .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
RedEmperor

euroleague
Reactions:

Τρί Ιούλ 21, 2026 2:32 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Ιούλ 21, 2026 2:14 pm
ή συμφωνει στην αυξηση ο Γουοκαπ που του προτεινε ο ολυμπιακος για να ανανεωσει ή παιζει ενα χρονο ακομα και ψαχνει ομαδα του χρονου ως ελευθερος. κοινως την πατησε ο Γουοκαπ, η ομαδα μπορει να αξιωσει οσα θελει για να τον δωσει μιας και δεν υπαρχει buy out.
Το θεμα ειναι οτι αν μεινει για να φυγει του χρονου ως ελευθερος τι διαθεση θα δειχνει.
Δεν μας απασχολεί αυτό..θα παίζει Α1 να ξεκουράζει τους βασικούς.. Ευρωλίγκα εκτός αποστολής και μέσα Μακινταιρ, Μοντέρο, Τζόσεφ στο 1. Μετά από ένα χρόνο με περιορισμένο ρόλο στα 35 του να δούμε τι προσφορές θα έχει

Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφές και Ρόστερ 2026-2027”