Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 26, 2025 11:50 am

Εγω ουτε απ την αρχη πιστευα ουτε τωρα οτι θα παρουμε παιχτη......πρεπει να ναι απελπισμενος ο Μπαρτζωκας για να παρει παιχτη τετοια περιοδο.......ισως να κοιταγε για κανα ψηλο αν του ελεγαν οτι ο Ραιτ χανει ολη τη χρονια αλλα μαλλον δεν εχει τετοια ενημερωση....

1
1 Εικόνα
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 26, 2025 12:28 pm

Την βλέπω την δουλειά παντως, θα βγάλουν καμία ανακοίνωση το απόγευμα από την ΚΑΕ πως η ομάδα προχωράει ως έχει και πως προσπαθήσαμε να πάρουμε παίκτες αλλά δεν τους έδιναν οι ομάδες τους και πως έχουμε εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό και μπλα μπλα μπλα...

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Φεβ 26, 2025 12:33 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 11:03 am
Για τον Lee να πούμε ότι στα 10 περίπου παιχνίδια που πρόλαβε να παίξει στην ευρωλίγκα κάθε παιχνίδι γινόταν και χειρότερος. Και ο χρόνος του έπεφτε και τα νούμερα του προφανώς. Μέτριο τρίποντο, μέτριο court vision. Το καλό είναι ότι δε μασάει μπουκάρει μέσα και κερδίζει αρκετές βολές.
Η εικόνα του με την Μακάμπι δεν είναι κριτήριο μιας και ο παίκτης έμενε στο Βελιγράδι αν δεν κάνω λάθος, δεν συμμετείχε δηλαδή σε προπονήσεις κλπ με την υπόλοιπη ομάδα.

Εγώ νομίζω πως δεν θα πάρει κάποιον παίκτη ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή. Για να δούμε.

0
Rivers15

senior
Reactions: 185
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 26, 2025 1:01 pm

vulkanraven έγραψε:
Την βλέπω την δουλειά παντως, θα βγάλουν καμία ανακοίνωση το απόγευμα από την ΚΑΕ πως η ομάδα προχωράει ως έχει και πως προσπαθήσαμε να πάρουμε παίκτες αλλά δεν τους έδιναν οι ομάδες τους και πως έχουμε εμπιστοσύνη στο υπάρχον υλικό και μπλα μπλα μπλα...
Μακάρι να διαψευστουμε και να παρει παικτη, αλλά με οσα εχουμε δει και ακουσει ως τωρα και με οσα μας εχει συνηθισει ο coach στο παρελθον δεν βλέπω να βγάζουν καν ανακοινωση. Αντε να πει κατι ο coach στην επομενη συνεντευξη τυπου εαν ερωτηθει κάτι. Παρεπιπτόντως δεν νομιζω πως μας λειπει παικτης με τα χαρακτηριστικά του Λι. Γκαρντ να βλέπει γηπεδο θέλει η ομαδα και μαλιστα καλυτερα των Γκος και Βιλντοζα. Θα προτιμουσα τον Ερτελ for sure. Η παικτη σαν τον Simpson της Ναποκα ας πουμε, που δεν νομιζω ναναι και ακριβος. Πάντως η ομάδα χρειαζεται τοσο PG οσο και σεντερ και ρισκαρουν ιδιαιτερα με τη μη ενισχυση. Εκτος αν ξερουν κατι που μας διαφευγει σχετικα με τους Γουοκαπ-Εβανς-Ραιτ. Αλλά πολυ αμφιβάλλω.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2734
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 26, 2025 1:37 pm

Αν δεν πάρουμε πάντως κοντό (που δεν θεωρώ απαραίτητα ότι πρέπει να πάρουμε, ειδικά αν ο Walkup δεν μένει off για όλη την υπόλοιπη σεζόν), το πιο σωστό θα ήταν ίσως ο Μπαρτζώκας να δώσει κάποιες παραπάνω ευκαιρίες σε Λαρεντζάκη-Dorsey-Μήτρου Λονγκ, έστω στο πρωτάθλημα ή στα εύκολα ματς της Euroleague. Γιατί αν δεν πάρουμε παίκτη και πάμε να καλύψουμε αυτά τα 20-25 λεπτά του Walkup με εσωτερικές αλχημείες και βάζοντας τον Goss να παίζει 30 λεπτά σε κάθε αγώνα ή τους Fournier-McKissic να κάνουν τον πλέιμεικερ, σε βάθος χρόνου περισσότερο κακό θα κάνει αυτό στην ομάδα παρά καλό νομίζω.

Ειδικά ο Λαρεντζάκης νομίζω έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει για 10-15 λεπτά και ο Μήτρου-Λονγκ για άλλα 5 λεπτά σε κάποια ματς για να πιέσει λίγο στην άμυνα θα ήταν καλή λύση. Ακόμα και ο Dorsey που αυτή την στιγμή είναι σαν ξένο σώμα στην ομάδα, αν τον πιάσει από κοντά ο κόουτς και του πει ότι θέλει να του δώσει κάποιες ευκαιρίες και του δείξει ότι τον πιστεύει ακόμα, ίσως καταφέρει να τον κερδίσει ξανά κάπως.

2
2 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1251

Τετ Φεβ 26, 2025 1:40 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 10:58 am
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 9:52 am
ρε παιδια για φαντασtειτε να γινει κaμια καλη και να σηκωσουμε την κουπα και να γραψει στο βιογραφικο του ο μενσα "euroleague champion" !
Εδώ έχει γράψει ο Κωστακούμπος NBA Champion (και μάλιστα πριν τον Γιάννη).
ε κοιτα , τουλαχιστον ο κωστακουμπο οταν του δινουν τη μπαλα στα χερακικα την πιανει δεν του φευγει ,ενα επιπεδο πανω απο μενσα ειναι οποτε αναλογικα δικαια το ΝΒΑ champion τον συνοδευει... Εγω ακομα δεν μπορω να δεχτω πως στο διατανο δεν καναμε κινηση για το γουοτσον ...οκ πες οτι ακομα δεν ειναι euroleague material αλλα ρε παιδι μου απο τον μενσα πολυ πιο χρησιμος θα ηταν .

2
2 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1251

Τετ Φεβ 26, 2025 1:42 pm

η πλακα ειναι οτι καποια χρονια πριν ειχαμε λιβιο ζαν σαρλ για τριτο ψηλο και μας επεφτε λιγος...

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
melagis

junior
Reactions: 54

Τετ Φεβ 26, 2025 2:16 pm

Σήμερα τα σπουδαία λοιπόν......

Το ρίσκο μεγάλο αν δεν πάρουμε κάτι....

Από δω και πέρα κάθε τραυματισμός, κάθε χαμένο παιχνίδι μετράνε παααααρα πολύ.

Ας ελπίσουμε οι γνωστές της ομάδας εκ των έσω να ξέρουν τι κάνουν....

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το φετινό καλοκαίρι δεν θα είναι σε καμμια περίπτωση ανιαρό....

Κόσμος και κοσμάκης και θα φύγει και θα έρθει....

Ακόμα και αν τα σαρώσουμε όλα.......
Λέμε τωρα..........

0
Άβαταρ μέλους
Tuvok

junior
Reactions: 191
Αγαπημένος παίκτης: Tarpley, Massey
Αγαπημένη ομάδα: Aris

Τετ Φεβ 26, 2025 2:37 pm

Για Τολιόπουλο υπάρχει νεότερο; Ήταν τελικά μούφα ή έχει κάποια βάση;

Σαν φίλος του Άρη, θα στεναχωρηθώ μεν αν θα φύγει ο αρχηγός μας, αν και φέτος είναι μάλλον μέτριος.

Ωστόσο: Θα μπει ζεστό πολύτιμο χρήμα στο ταμείο και επίσης ο Βασίλης θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι καλύτερο για αυτόν.

Προβλέπω ότι του χρόνου θα παίζει στη Μονακό, σαν 2η-3η αλλαγή, υπό τις οδηγίες του Σπανούλη.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Φεβ 26, 2025 2:41 pm

Tuvok έγραψε:

Σαν φίλος του Άρη, θα στεναχωρηθώ μεν αν θα φύγει ο αρχηγός μας, αν και φέτος είναι μάλλον μέτριος.

Ωστόσο: Θα μπει ζεστό πολύτιμο χρήμα στο ταμείο και επίσης ο Βασίλης θα έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι καλύτερο για αυτόν.

Προβλέπω ότι του χρόνου θα παίζει στη Μονακό, σαν 2η-3η αλλαγή, υπό τις οδηγίες του Σπανούλη.
Μάλλον μουφα

1
1 Εικόνα
Rivers15

senior
Reactions: 185

Τετ Φεβ 26, 2025 2:55 pm

Tuvok έγραψε:

Μουφα φαινεται πως ηταν. Επισης δεν νομιζω πως θα ηταν καλυτερο για την καριερα του Τολιο αν παει στον Ολυμπιακο καθως δεν νομιζω πως θα παιρνει ιδιαιτερο χρονο εν τελει.

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Φεβ 26, 2025 2:59 pm

Κοίτα να δεις που με τα απίστευτα κολλήματα του Μπασκετικού οργανισμού και την…….αμπασκετοσύνη των περισσότερων μας φιλάθλων ( εκτός φόρουμ εννοώ) θα φτάσουμε στο τέλος να κατηγορούμε τον Μέγα Φουρνιέ και τον Μέγα Σάσα!!! Εδώ είμαστε, θα μου το θυμηθείτε…….

0
Dimmitz

euroleague
Reactions: 916

Τετ Φεβ 26, 2025 3:22 pm

Rivers15 έγραψε:
vulkanraven έγραψε:
Μακάρι να διαψευστουμε και να παρει παικτη, αλλά με οσα εχουμε δει και ακουσει ως τωρα και με οσα μας εχει συνηθισει ο coach στο παρελθον δεν βλέπω να βγάζουν καν ανακοινωση. Αντε να πει κατι ο coach στην επομενη συνεντευξη τυπου εαν ερωτηθει κάτι. Παρεπιπτόντως δεν νομιζω πως μας λειπει παικτης με τα χαρακτηριστικά του Λι. Γκαρντ να βλέπει γηπεδο θέλει η ομαδα και μαλιστα καλυτερα των Γκος και Βιλντοζα. Θα προτιμουσα τον Ερτελ for sure. Η παικτη σαν τον Simpson της Ναποκα ας πουμε, που δεν νομιζω ναναι και ακριβος. Πάντως η ομάδα χρειαζεται τοσο PG οσο και σεντερ και ρισκαρουν ιδιαιτερα με τη μη ενισχυση. Εκτος αν ξερουν κατι που μας διαφευγει σχετικα με τους Γουοκαπ-Εβανς-Ραιτ. Αλλά πολυ αμφιβάλλω.
Συμφωνώ σε όλα φίλε μου, καλώς ήρθες στο forum. Στην τελική γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Έχουμε κανά μπασκετικό δελτίο τύπου που δεν το ξέρω; Δεν βρίσκω κανένα λόγο να βγει κάποια ανακοίνωση. Να είχαμε μείνει με ένα pg θα το καταλάβαινα. Τώρα το ρόστερ συνεχίζει να είναι πλήρες. Ούτε είχαμε κανένα τραυματισμό τύπου Λεσόρ που λες ότι με βεβαιότητα ο Ουόκαπ θα χάσει όλη την χρόνια.

Ντάξει κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς για την κατάσταση των παικτών που αναφέρεις. Δεν νομίζω ότι έχει χαθεί ακόμα η λογική ώστε να μην παρθεί παίκτης αν υπήρχε πραγματικά ανάγκη. Όπως έγινε πέρυσι άλλωστε. Ακόμα η ομάδα δεν είναι ακυβέρνητο καράβι θέλω να πιστεύω.

0
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Φεβ 26, 2025 3:46 pm

Dimmitz έγραψε:
Τετ Φεβ 26, 2025 3:22 pm
Rivers15 έγραψε:

Συμφωνώ σε όλα φίλε μου, καλώς ήρθες στο forum. Στην τελική γιατί να βγάλει ανακοίνωση; Έχουμε κανά μπασκετικό δελτίο τύπου που δεν το ξέρω; Δεν βρίσκω κανένα λόγο να βγει κάποια ανακοίνωση. Να είχαμε μείνει με ένα pg θα το καταλάβαινα. Τώρα το ρόστερ συνεχίζει να είναι πλήρες. Ούτε είχαμε κανένα τραυματισμό τύπου Λεσόρ που λες ότι με βεβαιότητα ο Ουόκαπ θα χάσει όλη την χρόνια.

Ντάξει κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς για την κατάσταση των παικτών που αναφέρεις. Δεν νομίζω ότι έχει χαθεί ακόμα η λογική ώστε να μην παρθεί παίκτης αν υπήρχε πραγματικά ανάγκη. Όπως έγινε πέρυσι άλλωστε. Ακόμα η ομάδα δεν είναι ακυβέρνητο καράβι θέλω να πιστεύω.
Να με συμπαθείς αδερφέ, αλλά επειδή από τα post σου ξεκάθαρα φαίνεται ότι το κατέχεις το αντικείμενο, το να λες ότι δεν έχει χαθεί η λογική από την μιά και από την άλλη ο Μένσα να κάνει ακόμα προπόνηση,………δεν το δέχομαι με τίποτα!! Μην το θεωρείς γκρίνια ούτε τίποτα, ίσα ίσα και 2800€ έσταξα για να πάω με τον γιο μου στην Αραβία και πάντα δίπλα στην ομάδα είμαι!!! Τα κολλήματα όμως του οργανισμού σε οφθαλμοφανή θέματα διαχρονικά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!
…..Με εκτίμηση

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1301
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Φεβ 26, 2025 4:09 pm

Μόλις διάβασα για Μότλει, δεν έκανα ούτε τσιγάρο και είμαι εδώ για να πω:"Τρέλανέ μας Θρύλε και φέρε τον πούλαρο στο Λιμάνι!!" Τον θέλω, παιδιά, μουσκουλα, ψυχή, stamina, ογκόλιθος!!! Μακάρι να ισχύουν οι φήμες, αυτός μάλιστα! Παίκτης ευρωλιγκάτος, που θα τον βάλεις και ξέρεις ότι θα σου δώσει πράγματα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”