Euroleague 2021-22, 1η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2542
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 29, 2021 1:35 pm

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου
AS Monaco - Panathinaikos OPAP Athens (20:00)
Maccabi Tel Aviv - FC Bayern Munich (21:05)
AX Armani Exchange Milan - CSKA Moscow (21:30)
Real Madrid - Anadolu Efes Istanbul (21:45)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου
UNIKS Kazan - Zenit St. Petersburg (19:00)
Fenerbahce Beko Istanbul - Crvena Zvezda Belgrade (20:45)
LDLC ASVEL - Zalgiris Kaunas (21:00)
Olympiacos Piraeus - Baskonia Vitoria Gasteiz (21:00)
FC Barcelona - Alba Berlin (22:00)

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Σεπ 29, 2021 3:12 pm

Σόρρι για το πιθανώς λάθος thread, αλλά δε μπόρεσα να βρώ εύκολα γενικό Ευρωλίγκας.

Προς τους κατόχους EL Pass, σας έχει ανανεωθεί / έχει έρθει μειλ σχετικά με την ανανέωση ή κάτι σχετικό;

Εμένα στο λογαριασμό μου δείχνει πως έχω Annual Pass + Archive Pass, όμως θυμάμαι από πέρσυ πως αρκετά πριν την έναρξη της σεζόν, είχαν θέσει μια ημερομηνία λήξης των παλιών pass και έπρεπε να αγοράσεις καινούριο. Φέτος δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση, ούτε έχω ρωτήσει απευθείας εκεί.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τετ Σεπ 29, 2021 3:34 pm

Fitz έγραψε:
Σόρρι για το πιθανώς λάθος thread, αλλά δε μπόρεσα να βρώ εύκολα γενικό Ευρωλίγκας.

Προς τους κατόχους EL Pass, σας έχει ανανεωθεί / έχει έρθει μειλ σχετικά με την ανανέωση ή κάτι σχετικό;

Εμένα στο λογαριασμό μου δείχνει πως έχω Annual Pass + Archive Pass, όμως θυμάμαι από πέρσυ πως αρκετά πριν την έναρξη της σεζόν, είχαν θέσει μια ημερομηνία λήξης των παλιών pass και έπρεπε να αγοράσεις καινούριο. Φέτος δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση, ούτε έχω ρωτήσει απευθείας εκεί.
Την ίδια απορία έχω και εγώ. Το είχα βάλει πέρσι στις 10 Οκτώβρη. Δεν ξέρω μήπως η ανανέωση γίνεται ακριβώς στον ένα χρόνο και μου στείλουν τότε.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 29, 2021 3:53 pm

prime7 έγραψε:
Fitz έγραψε:

Την ίδια απορία έχω και εγώ. Το είχα βάλει πέρσι στις 10 Οκτώβρη. Δεν ξέρω μήπως η ανανέωση γίνεται ακριβώς στον ένα χρόνο και μου στείλουν τότε.
Η ανανέωση της συνδρομής γίνεται αυτόματα μετά από ακριβώς ένα χρόνο. Εάν πας στο e-mail που σου είχε στείλει η Ευρωλίγκα για να επιβεβαιώσει τη συνδρομή που είχες κάνει πέρσι, θα δεις να γράφει προς το τέλος Billing Date. Αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία θα ανανεωθεί αυτόματα η συνδρομή σου (λογικά στις 10/10/21 στην περίπτωση σου).

1
1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Τετ Σεπ 29, 2021 4:01 pm

BillyPao έγραψε:
prime7 έγραψε:

Η ανανέωση της συνδρομής γίνεται αυτόματα μετά από ακριβώς ένα χρόνο. Εάν πας στο e-mail που σου είχε στείλει η Ευρωλίγκα για να επιβεβαιώσει τη συνδρομή που είχες κάνει πέρσι, θα δεις να γράφει προς το τέλος Billing Date. Αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία θα ανανεωθεί αυτόματα η συνδρομή σου (λογικά στις 10/10/21 στην περίπτωση σου).
Ωραίος, όντως έτσι είναι. Συνεπώς έχει διαφορά σε σχέση με το πως το διαχειρίζονταν μέχρι πέρσυ.

Απλά είναι λίγο random, για μένα π.χ. τυχαίνει η ανανέωση να γίνεται 30/09 (συμπτωματικά αύριο που είναι το πρώτο παιχνίδι, οπότε θα είμαι οκ), ενώ για το φίλο πιο πάνω πάει πιο μετά. Εικάζω πάντως πως με το περσινό pass θα μπορεί να δει αγώνες μέχρι και 10/10.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Σεπ 29, 2021 4:06 pm

Fitz έγραψε:
Τετ Σεπ 29, 2021 4:01 pm
BillyPao έγραψε:

Ωραίος, όντως έτσι είναι. Συνεπώς έχει διαφορά σε σχέση με το πως το διαχειρίζονταν μέχρι πέρσυ.

Απλά είναι λίγο random, για μένα π.χ. τυχαίνει η ανανέωση να γίνεται 30/09 (συμπτωματικά αύριο που είναι το πρώτο παιχνίδι, οπότε θα είμαι οκ), ενώ για το φίλο πιο πάνω πάει πιο μετά. Εικάζω πάντως πως με το περσινό pass θα μπορεί να δει αγώνες μέχρι και 10/10.
Ναι, με την περσινή συνδρομή είσαι καλυμμένος μέχρι την ημερομηνία ανανέωσης της (στην περίπτωση του φίλου prime7, μέχρι τις 10/10).

0
GreenLantern

senior
Reactions: 77
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 29, 2021 10:30 pm

Οφ τοπικ. Έχετε ανοίξει συζήτηση για fantsay?

0
basketikos13

a1greece
Reactions: 19
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Σεπ 29, 2021 11:34 pm

kojito έγραψε:
Τετ Σεπ 29, 2021 1:35 pm
Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου
AS Monaco - Panathinaikos OPAP Athens (20:00)
Maccabi Tel Aviv - FC Bayern Munich (21:05)
AX Armani Exchange Milan - CSKA Moscow (21:30)
Real Madrid - Anadolu Efes Istanbul (21:45)

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου
UNIKS Kazan - Zenit St. Petersburg (19:00)
Fenerbahce Beko Istanbul - Crvena Zvezda Belgrade (20:45)
LDLC ASVEL - Zalgiris Kaunas (21:00)
Olympiacos Piraeus - Baskonia Vitoria Gasteiz (21:00)
FC Barcelona - Alba Berlin (22:00)
Σχετικα με την πρώτη αγωνιστική:

Ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει δύσκολα στο Μονακό, η Μακάμπι θα νικήσει εύκολα τη Μπάγερν, η ΤΣΣΚΑ θα πάρει τη νίκη στην Ιταλία και η Ρεάλ θα επικρατήσει της Εφές.

Στα παιχνίδια της Παρασκευής οι Φενέρ και η Μπαρτσελόνα θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε ερυθρό και Άλμπα αντίστοιχα, η Βιλερμπάν έχει μικρό πλεονέκτημα με τη Ζαλγκίρις ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια είναι πολύ ανοιχτά με ένα μικρό προβάδισμα σε Ούνιξ απέναντι σε ζενιτ και Μπασκόνια απέναντι σε Ολυμπιακό.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Σεπ 30, 2021 12:11 am

basketikos13 έγραψε:
Τετ Σεπ 29, 2021 11:34 pm

Σχετικα με την πρώτη αγωνιστική:

Ο Παναθηναϊκός θα επικρατήσει δύσκολα στο Μονακό, η Μακάμπι θα νικήσει εύκολα τη Μπάγερν, η ΤΣΣΚΑ θα πάρει τη νίκη στην Ιταλία και η Ρεάλ θα επικρατήσει της Εφές.

Στα παιχνίδια της Παρασκευής οι Φενέρ και η Μπαρτσελόνα θα έχουν εύκολο έργο απέναντι σε ερυθρό και Άλμπα αντίστοιχα, η Βιλερμπάν έχει μικρό πλεονέκτημα με τη Ζαλγκίρις ενώ τα άλλα δύο παιχνίδια είναι πολύ ανοιχτά με ένα μικρό προβάδισμα σε Ούνιξ απέναντι σε ζενιτ και Μπασκόνια απέναντι σε Ολυμπιακό.

:P
Σε λοιπά νέα, τι προβλέψεις να κάνουμε; Πρώτη αγωνιστική, ενάμιση χρόνο μετά από την τελευταία φορά που είδαμε Ευρωλίγκα με θεατές. Ακόμα κι η Άλμπα μπορεί να νικήσει ( που λέει ο λόγος....)
Καλή μας σεζόν. :bball:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3312
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Σεπ 30, 2021 9:37 am

GreenLantern έγραψε:
Τετ Σεπ 29, 2021 10:30 pm
Οφ τοπικ. Έχετε ανοίξει συζήτηση για fantsay?
viewtopic.php?f=51&t=1140&start=15
basket72 έγραψε:
Πέμ Σεπ 30, 2021 12:11 am

Σε λοιπά νέα, τι προβλέψεις να κάνουμε; Πρώτη αγωνιστική, ενάμιση χρόνο μετά από την τελευταία φορά που είδαμε Ευρωλίγκα με θεατές. Ακόμα κι η Άλμπα μπορεί να νικήσει ( που λέει ο λόγος....)
Το αποκλείω (επειδή έχω πάρει τον ....Σάρας στο fantasy :D ), αλλά πράγματι δύσκολες οι προβλέψεις στην πρώτη αγωνιστική.
Εκτός από το Άλμπα-Μπάρτσα έχω μια αίσθηση ότι θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα η ΤΣΣΚΑ την Αρμάνι.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Σεπ 30, 2021 10:50 am

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Σεπ 30, 2021 9:37 am

Το αποκλείω (επειδή έχω πάρει τον ....Σάρας στο fantasy :D ), αλλά πράγματι δύσκολες οι προβλέψεις στην πρώτη αγωνιστική.
Εκτός από το Άλμπα-Μπάρτσα έχω μια αίσθηση ότι θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα η ΤΣΣΚΑ την Αρμάνι.
Αν δούμε τους τραυματισμούς, τότε η Μπάγερν θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο στο Τελ Αβίβ. Βγάλε τον πολυτιμότατο Τσίπσερ που αργεί ακόμα λογικά, έχει εκτός και τον νούμερο ένα πάικτη της (και πέρσι) Λούτσιτς, τους χρήσιμους ρολίστες, Ραντόσεβιτς, Σίλινγκ και Ομπστ, αλλά κι αμφίβολους τους επίσης κομβικής σημασίας Χάντερ και Γουόλντεν. Που πάει ξεβράκωτη στα αγκάθια κι αυτή;
Εκεί ναι, μπορεί κανείς να δώσει άσσο και μάλιστα από 10 πόντους και πάνω.

Σοβαρές απώλειες (και μάλιστα συνδυαστικά μεταξύ τους) είναι οι Πίτερς και Γκεντράιτις για την Μπασκόνια. Μιλάμε για τους 2 καλύτερους σουτέρ της (δεν κάνουν μόνο αυτό, βέβαια) και 2 από τους καλύτερους σουτέρ όλης της διοργάνωσης. Πρόμπλεμ- πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι 2 μεγάλες μεταγραφές της, οι Μπάλντγουιν και Φοντέκιο, δεν έχουν πάρει ακόμα μπρος.

Στο Μιλάνο η "αρκούδα" δεν θα έχει Κομένκο και Ίβλεφ. Δύσκολα τα πράγματα, γιατί πετσέτες ποιος θα κουνάει; Ο Ιτούδης; :P Να θυμίσω ότι στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, ο Μιλουτίνοβ θύμισε Μαρκ Λάντσμπεργκερ (για τους παλιούς.. :wink: .)

basket72
Reactions:

Πέμ Σεπ 30, 2021 12:02 pm

Βάζω κι εδώ τα φρέσκια κουλούρια.
Μπάλντγουιν εκτός (γίνεται πατέρας) και Γκεντράτις μάλλον εντός.

AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 641

Πέμ Σεπ 30, 2021 3:51 pm

Ο Παναθηναικός πιστεύω δεν ματσάρει καλά με Μονακό και πιστεύω θα χάσει.

Η Μπάγερν έχει σοβαρές απουσίες λογικά Μακάμπι αν και δεν ξέρω σε τι κατάσταση ειναι μετά το θέμα με τον Koβιντ.

ΤΣΣΚΑ πιστεύω 2πλό.

Ρεάλ - Εφές no bet όλα είναι πιθανά.

Από τα αυριανά δεν νομίζω η Μπασκόνια των τόσων αλλαγών και των σημαντικών απουσιών (Baldwin , Peters και ενδεχομένως Giedraitis) μπορεί να κερδίσει. Πιστεύω ότι η Ζαλγκίρις έχει καλές πιθανότητες για 2πλό.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3312
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Σεπ 30, 2021 5:52 pm

Έξω και ο Λάιτι για την Βιλερμπάν (μια ώρα για αλλαγές στο fantasy ακόμα)

0
basket72
Reactions:

Πέμ Σεπ 30, 2021 6:01 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Σεπ 30, 2021 5:52 pm
Έξω και ο Λάιτι για την Βιλερμπάν (μια ώρα για αλλαγές στο fantasy ακόμα)
Καλά και που είσαι ακόμα.
Πρόλαβα κι έκανα παραγγελία από Αϊτή για βουντού. ( α ρε "Άμαζον" φέρνεις τον κόσμο πιο κοντά, λέμε :P ).
Όχι που θα καθόμουνα με σταυρωμένα χέρια μετά τα χουνέρια που μας έκαναν.
Θα τους γονατίσω στον τραυματισμό μιλάμε. :banana:

Έχω και το εγχειρίδιο*( μπεστ σέλερ θα γίνει) του Τσάβι από τη χρονιά που ήταν στον Παναθηναϊκό.
"Χίλιοι κι ένας τρόποi να τραυματίζονται οι αντίπαλοι σας, τις παραμονές των μεταξύ σας παιχνιδιών¨. :P

* Eίπα "εγχειρίδιο" και μου ήρθε ένα διαμαντάκι που άκουσα σήμερα στο δρόμο από κουβέντα νεαρών.
" Θα βάζουνε ινδικά εγχειρίδια" έλεγε ο ένας στον άλλον, στα σοβαρά. Ο άλλος (κορυφαίος κι αυτός) του αποκρίθηκε "ε, ναι".
Μάλλον για εμβόλια θα μιλάγανε αλλά δεν έστησα αυτί και συνέχισα τον δρόμο μου. Θεώρησα εαυτόν χορτασμένο για σήμερα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”