Νομίζω ότι και οι δύο παίκτες θα μπορούσαν άνετα να ήταν στο #1. Ο Henderson από ότι έχω δει έχει τέτοιο επιθετικό ρεπερτόριο και ταλέντο που σε κοντό έχουμε να το δούμε πολλά χρόνια. Κάποιοι λένε ότι μοιάζει με τον Westbrook εγώ διαφωνώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιο γλυκός παίκτης κάτι που πιστεύω ότι θα το βελτιώσει ακόμη περίσσοτερο στο μέλλον. Αντίθετα θεωρώ πως έχει κάνει λάθος το να μην πάει έστω για μια χρονιά σε κολλέγιο κάτι που πιστεύω ότι θα φανεί τις πρώτες του σεζόν όταν επιλεγεί.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 05, 2022 7:00 pm
Σύγκρουση μονόκερου vs dynamic american guard με τον Wemba να κλέβει την παράσταση.
Το τι έχει να γίνει με αυτούς που θα θέλουν το #1 του χρόνου με τις ήττες στο τέλος της χρονιάς δεν λέγεται....
Ο Wembanyama μακάρι να μείνει υγιής και να μην έχει τις ατυχίες που είχαν αρκετοί προκάτοχοι του με τελευταίο τον Porzingis. Ταλέντο έχει αβέρτα, το κατέχει το άθλημα η μόνη ένσταση που έχω είναι ότι μου κάνει για τυχοδιώκτης. Έχει αλλάξει ήδη 3 ομάδες και υποψιάζομαι ότι η ομάδα που θα τον επιλέξει αν δεν τον έχει ευχαριστημένο, δύσκολα θα τον κρατήσει στο ρόστερ της.