Προημιτελικός - Ιταλία vs Η.Π.Α.
Συντονιστής: Captains
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1059
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Γεια σας, θα ήθελα να δώσω στον πατέρα μου εισιτήρια για έναν αγώνα της Ευρωλίγκας (Κάουνας στις 24 Νοεμβρίου) γιατί είναι οπαδός του Ολυμπιακού και ονειρεύεται να ζήσει έναν αγώνα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι εύκολο να βγάλεις εισιτήρια για ένα άτομο από εκτός Ελλάδας; Πότε μπορώ να τα κάνω κράτηση στον επίσημο ιστότοπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να με βοηθήσει να δώσω αυτό το δώρο στον πατέρα μου. Δαβίδ
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος davidoz64 την Δευ Σεπ 04, 2023 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1059
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ποστ σε μη σχετικο τοπικdavidoz64 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 04, 2023 5:11 pmΓεια σας, θα ήθελα να δώσω στον πατέρα μου εισιτήρια για έναν αγώνα της Ευρωλίγκας (Κάουνας στις 24 Νοεμβρίου) γιατί είναι οπαδός του Ολυμπιακού και ονειρεύεται να ζήσει έναν αγώνα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι εύκολο να βγάλεις εισιτήρια για ένα άτομο από εκτός Ελλάδας; Πότε μπορώ να τα κάνω κράτηση στον επίσημο ιστότοπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να με βοηθήσει να δώσω αυτό το δώρο στον πατέρα μου. Δαβίδ
0
Πράγματι. Συγνώμη
Giwrgos_AEK έγραψε: ↑Δευ Σεπ 04, 2023 5:12 pmποστ σε μη σχετικο τοπικdavidoz64 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 04, 2023 5:11 pmΓεια σας, θα ήθελα να δώσω στον πατέρα μου εισιτήρια για έναν αγώνα της Ευρωλίγκας (Κάουνας στις 24 Νοεμβρίου) γιατί είναι οπαδός του Ολυμπιακού και ονειρεύεται να ζήσει έναν αγώνα σε αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι εύκολο να βγάλεις εισιτήρια για ένα άτομο από εκτός Ελλάδας; Πότε μπορώ να τα κάνω κράτηση στον επίσημο ιστότοπο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να με βοηθήσει να δώσω αυτό το δώρο στον πατέρα μου. Δαβίδ
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
- ssoulliss
- Reactions: 749
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι ΗΠΑ είναι λίγο περισσότερο σοβαρές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, η Ιταλία από την άλλη είναι ένα μάτσο χάλια (όπως ήταν στα πρώτα παιχνίδια στο τουρνουά αυτό). Νομίζω 2-3 φορές βγήκαν φάτσα με το καλάθι και εκείνοι την έβγαλαν έξω για να ακολυθήσει άστοχο τρίποντο, όπως και να έχει μάλλον περίμεναν τη Λιθουανία και τελικά τους προέκυψαν οι ΗΠΑ όπου ξενέρωσαν!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, περιορισμένης ευθύνης είναι οι Ιταλοί, δεν έχουν το ταλέντο, ύψος, σωματικά προσόντα άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Αναμενόμενο το σκορ, ομάδα επιπέδου Ελλάδας είναι, άντε να είναι ελαφρώς καλύτερη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 05, 2023 4:22 pmΓια τα ανάθεμα οι Ιταλοί! Είναι λέτε η πραγματική διαφορά μίας δυνατής Ευρωπαικής ομάδας με τα τριτοτέταρτα της Αμερικής?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι πάντως την Σερβία την κέρδισαν. Δεν αποκλείεται να τους διάλεξαν οι ΗΠΑ για αντίπαλο.yorgos έγραψε: ↑Τρί Σεπ 05, 2023 4:30 pmΕντάξει, περιορισμένης ευθύνης είναι οι Ιταλοί, δεν έχουν το ταλέντο, ύψος, σωματικά προσόντα άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Αναμενόμενο το σκορ, ομάδα επιπέδου Ελλάδας είναι, άντε να είναι ελαφρώς καλύτερη.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 05, 2023 4:22 pmΓια τα ανάθεμα οι Ιταλοί! Είναι λέτε η πραγματική διαφορά μίας δυνατής Ευρωπαικής ομάδας με τα τριτοτέταρτα της Αμερικής?
0
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
0
Την Σερβία την κέρδισαν γιατί έκανε παπάδες ο Φοντέκιο συν το ότι κοιμήθηκε ο Πέσιτς. Σήμερα ο Φοντέκιο δεν είναι "σούπερμαν", η τακτική τους "α θα βάλουμε τρίποντα σαν τους Λιθουανούς" δεν πέτυχε γιατί δεν έχουν Βαλαντσιούνας από κάτω να ανοίγει χώρους στην περιφέρεια, οι Αμερικάνοι βάζουν τα τρίποντα (2/19 έναντι 7/19 αν δεν κάνω λάθος, με τα περισσότερα των Ιταλών να είναι υπό πίεση) και πάνε βουρ για διασυρμό. Ποτσέκο γυρνάει στους βοηθούς να του πουν τι να κάνει.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Σεπ 05, 2023 4:35 pmΝαι πάντως την Σερβία την κέρδισαν. Δεν αποκλείεται να τους διάλεξαν οι ΗΠΑ για αντίπαλο.
1
1