Charlotte Hornets

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2528
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 18, 2024 10:19 am

Εικόνα
Depth chart:

PG: LaMelo Ball - Tre Mann - Vasilije Micic - KJ Simpson (Two-way contract)
SG: Brandon Miller - Nick Smith Jr. - Seth Curry - Keyontae Johnson - Charlie Brown Jr.
SF: Josh Green - Cody Martin - DaQuan Jeffries
PF: Miles Bridges - Grant Williams - Tidjane Salaun - Taj Gibson
C: Mark Williams - Nick Richards - Harry Giles III - Moussa Diabate (Two-way contract)

Προπονητής : Charles Lee

Τι θα δούμε φέτος: Από τις πιο αδύναμες ομάδες της Ανατολής οι Hornets, ο "στόχος" μάλλον θα είναι να παραμείνουν ανταγωνιστικοί όσο μπορούν και να ξεπεράσουν τις 25 νίκες. Κοντεύουμε πλέον μια δεκαετία από την τελευταία φορά που μπήκαν στα play-offs (την σεζόν 2015-2016) και όπως φαίνεται ούτε φέτος θα αλλάξει αυτό. Η Charlotte δεν είναι μια ελκυστική αγορά για τους free agents και για αυτό φέτος όποιες προσθαφαιρέσεις έγιναν ήταν κυρίως μέσω trade (που έφερε τον Josh Green). Ο Miles Bridges επέστρεψε πέρσι στις τάξεις της ομάδας μετά την απουσία ενός έτους και έκανε σεζόν καριέρας, ωστόσο ο LaMelo συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς (μόλις 58 συμμετοχές τα τελευταία 2 χρόνια) και οι Hornets δεν μπορούν να βασιστούν και πολύ πάνω του.
Φέτος θα δούμε το #2 του draft του 2023 Brandon Miller να έχει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο, ο οποίος στην rookie χρονιά του ήταν αρκετά καλός και σε μια περιφέρεια που δεν υπάρχουν πολλά ονόματα, μπορεί να ηγηθεί. Ενδιαφέρουσα περίπτωση και η επιλογή τους στο #6 φέτος, ο Tidjane Salaun, ο οποίος αργότερα μέσα στην χρονιά ίσως πάρει κι αυτός αρκετές ευκαιρίες.

2
2 Εικόνα
Andre_Miller

junior
Reactions: 99
Αγαπημένος παίκτης: Φανης, Λουκα
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota Timberwolves

Τρί Οκτ 22, 2024 1:10 am

Θα ήθελα πολύ να δω step up του Μίσιτς, εφόσον ο Λαμέλο είναι και πάλι απών, αλλά δεν νομίζω να συμβεί.
Την προηγούμενη χρονιά ήταν πολύ μέτριος, πολύ ασταθής σουτέρ από το τρίποντο και πολύ αργός στην άμυνα. Αν κάτι τον κάνει χρήσιμο σε αυτήν την ομάδα είναι η ικανότητα ως πλειμέικερ, αυτό έκανε καλά όσο τον είδα περυσι στην Okc και στη Charlotte. Προβλέπω πως σύντομα θα επιστρέψει στην Ευρώπη, ίσως και μεσούσης της φετινής σεζόν.

0
Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions: 412
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Κυρ Νοέμ 03, 2024 7:23 am

Ξεκάθαρο disrespect του Grant Williams......

0
FIBA sucks!
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Νοέμ 10, 2024 1:28 pm

Επειδή δεν το έχω με το NBA, μπορεί κάποιο μέλος να μου πει μέσα σε λίγες αράδες, σε τι φάση βρίσκονται φέτος οι Σαρλότ Χόρνετς; Έχουν ελπίδες να μπουν πλέι οφ;

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Κυρ Νοέμ 10, 2024 8:08 pm

kite26 έγραψε:
Επειδή δεν το έχω με το NBA, μπορεί κάποιο μέλος να μου πει μέσα σε λίγες αράδες, σε τι φάση βρίσκονται φέτος οι Σαρλότ Χόρνετς; Έχουν ελπίδες να μπουν πλέι οφ;
Ειναι κακοί όλοι στην Ανατολή και οι Χορνετς εκμεταλλεύονται αυτή τη στιγμή αυτό το κενό και με λίγες νίκες μπαίνουν άνετα στην 8αδα. Μπακς και Σίξερς είναι μια απογοήτευση οπότε υπάρχει κενό από το 3 μέχρι το 8 για όποιον θελήσει να ξεπεταχτεί.
Υπάρχει μια καλή βάση νεαρών παικτών και με υγιή Ball μπορείς να πεις οτι φέτος η χρονιά θα έχει ένα μινι ενδιαφέρον

2
2 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Κυρ Νοέμ 10, 2024 9:09 pm

SteveNashidis έγραψε:
kite26 έγραψε:
Ειναι κακοί όλοι στην Ανατολή και οι Χορνετς εκμεταλλεύονται αυτή τη στιγμή αυτό το κενό και με λίγες νίκες μπαίνουν άνετα στην 8αδα. Μπακς και Σίξερς είναι μια απογοήτευση οπότε υπάρχει κενό από το 3 μέχρι το 8 για όποιον θελήσει να ξεπεταχτεί.
Υπάρχει μια καλή βάση νεαρών παικτών και με υγιή Ball μπορείς να πεις οτι φέτος η χρονιά θα έχει ένα μινι ενδιαφέρον
Μου τα είπες τόσο ξεκάθαρα, που απέκτησα εικόνα κι εγώ ο άσχετος με το NBA, ευχαριστώ. Είναι πονεμένη ομάδα η Σαρλότ, μακάρι να κάνει κάτι καλύτερο φέτος.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3654
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Νοέμ 11, 2024 12:17 am

kite26 έγραψε:
SteveNashidis έγραψε:

Μου τα είπες τόσο ξεκάθαρα, που απέκτησα εικόνα κι εγώ ο άσχετος με το NBA, ευχαριστώ. Είναι πονεμένη ομάδα η Σαρλότ, μακάρι να κάνει κάτι καλύτερο φέτος.
Μικρή αγορά και η προσπάθεια του Τζόρνταν δεν κατάφερε τίποτα. Ούτε καλοί παίκτες ήρθαν μέσω draft στην tanking area ούτε επιτυχία στα πλέι-οφ.

Βασικά σπάνια να βρεις και φίλο των Hornets. Εκτός αν είναι κάποιος old school New Orleans Hornets. Δεν πιστεύω να υπάρχουν και λάτρεις των Charlotte Bobcats ,μια περίοδος που ήταν στα high της η ομάδα.

Πολλές μετριότητες στο draft σε συνδυασμό με ατυχία.

https://basketball.realgm.com/nba/teams ... ft-history

Στα αντίστοιχα παραδείγματα των Σπερς θα βρεις πάντα ένα hof στο νούμερο 1 . Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω κύριε Σίλβερ. :drunk:

Στο διαταυτα υπάρχει ταλέντο από Ball ,Miller ,Salaun για να επενδύσει κάποιος συν τους τίμιους Center που είναι στο ρόστερ.Λιγάκι εμπειρία από δύο τρείς Ευρωπαίους και Αμερικανούς παίκτες. Μπορεί να αντέξει και να μπει οκτάδα .

Εντωμεταξυ έγινε και ένα κλεψιμεικο τρειντ πέρσι υπερ Ντάλας όπου αγόρασε τον Pj Washington πολυ φτηνά διώχνοντας τα βαρίδια Williams και Seth,αλλά πόσο να αντέξει και ο PJW στην ομάδα χωρίς στόχο.

Τελευταία συμμετοχή το 2015-16 στην Kemba Walker area, ηρωική μάχη με Heat. Δεν έχει περάσει ποτέ τον δεύτερο γύρο της Ανατολής.
Καλύτερη χρονιά γενικά το 2000-01 με αποκλεισμό 4-3 από Bucks. Baron Davis vs Ray Allen, Michael Red

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Νοέμ 11, 2024 12:41 am

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 12:17 am
kite26 έγραψε:

Μικρή αγορά και η προσπάθεια του Τζόρνταν δεν κατάφερε τίποτα. Ούτε καλοί παίκτες ήρθαν μέσω draft στην tanking area ούτε επιτυχία στα πλέι-οφ.

Βασικά σπάνια να βρεις και φίλο των Hornets. Εκτός αν είναι κάποιος old school New Orleans Hornets. Δεν πιστεύω να υπάρχουν και λάτρεις των Charlotte Bobcats ,μια περίοδος που ήταν στα high της η ομάδα.

Πολλές μετριότητες στο draft σε συνδυασμό με ατυχία.

https://basketball.realgm.com/nba/teams ... ft-history

Στα αντίστοιχα παραδείγματα των Σπερς θα βρεις πάντα ένα hof στο νούμερο 1 . Τυχαίο;;;; Δεν νομίζω κύριε Σίλβερ. :drunk:

Στο διαταυτα υπάρχει ταλέντο από Ball ,Miller ,Salaun για να επενδύσει κάποιος συν τους τίμιους Center που είναι στο ρόστερ.Λιγάκι εμπειρία από δύο τρείς Ευρωπαίους και Αμερικανούς παίκτες. Μπορεί να αντέξει και να μπει οκτάδα .

Εντωμεταξυ έγινε και ένα κλεψιμεικο τρειντ πέρσι υπερ Ντάλας όπου αγόρασε τον Pj Washington πολυ φτηνά διώχνοντας τα βαρίδια Williams και Seth,αλλά πόσο να αντέξει και ο PJW στην ομάδα χωρίς στόχο.

Τελευταία συμμετοχή το 2015-16 στην Kemba Walker area, ηρωική μάχη με Heat. Δεν έχει περάσει ποτέ τον δεύτερο γύρο της Ανατολής.
Καλύτερη χρονιά γενικά το 2000-01 με αποκλεισμό 4-3 από Bucks. Baron Davis vs Ray Allen, Michael Red

Τους συμπαθώ γενικά μαζί με Σόνικς, Τζαζ και Σανς. Οι Ναγκετς δε μετράνε, γιατί μόνο λόγω Γιοκιτς τους αγάπησα. Σε καμία ήσυχη περίοδο θα καθίσω να μάθω πρόσωπα και πράγματα στο NBA και τη Σάρλοτ, γιατί τα ονόματα αυτά που ανέφερες μου είναι άγνωστα. Θα δω μερικά παιχνίδια, χαιλαιτς και τα σχετικά να ξέρω τι γίνεται τουλάχιστον. Ξέρω όμως ότι η Σαρλότ αποτελεί προσβάσιμη ομάδα για Ευρωπαίους που θέλουν να πάνε NBA. Όπως το έκανε ο Στογιάκοβιτς, αν και νομίζω μεταγενέστερα πήγε εκεί. Μάγκσι Μπογκς και τα μυαλά στα κάγκελα. Νομίζω, πάντως, ότι ο Τζορνταν αποδείχθηκε πολύ καλύτερος παίκτης από ιδιοκτήτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 3989
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Νοέμ 11, 2024 4:18 pm

Ο Miller έχει μέλλον και δικαιώνει την περυσινή τους επιλογή, ο δε LaMelo θα πρέπει να σουτάρει λιγότερο και να πασάρει περισσότερο, να γίνει πιο απλός. Λείπουν φυσικά και οι 2 ψηλοί που θα βοηθούσαν την ομάδα ακόμη περισσότερο (και τον LaMelo).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2528
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Νοέμ 11, 2024 4:48 pm

ssoulliss έγραψε:
Δευ Νοέμ 11, 2024 4:18 pm
Ο Miller έχει μέλλον και δικαιώνει την περυσινή τους επιλογή, ο δε LaMelo θα πρέπει να σουτάρει λιγότερο και να πασάρει περισσότερο, να γίνει πιο απλός. Λείπουν φυσικά και οι 2 ψηλοί που θα βοηθούσαν την ομάδα ακόμη περισσότερο (και τον LaMelo).
O LaMelo πάντως έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν με 29.4 πόντους και 6.2 ασίστ ανά αγώνα. Βέβαια κάνει και σχεδόν 5 λάθη ανά αγώνα (μόνο ο Cunningham και ο Harden έχουν παραπάνω). Προς το παρόν έχει παίξει και στα 10 παιχνίδια και παίζει μάλιστα και πολύ, αλλά δεν ξέρω αν θα αντέξει να βγάλει όλη την σεζόν στα κόκκινα έτσι. Δηλαδή και 65-70 παιχνίδια αν καταφέρει να βγάλει, πάλι καλά θα πρέπει να λένε στην Charlotte.

Αυτός που μου έχει κάνει θετική εντύπωση φέτος από τους Hornets είναι ο Mann, o οποίος είναι πολύ καλός στον ρόλο του 6ου παίκτη που έχει. Σε αντίθεση με τον Green που είναι αρκετά απογοητευτικός και τον Bridges που έχει κάνει ξανά βήματα πίσω φέτος. Δεν ξέρω πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν φέτος και αν θα είναι play-offs contenders μέχρι τέλους, ενώ και το pick πρώτου γύρου που έχουν για το 2025 νομίζω πάει στους Spurs αν δεν καταλήξει lottery pick.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Δευ Νοέμ 11, 2024 7:18 pm

Να ρωτήσω κάτι, το σύστημα του NBA αφήνει πιθανότητες σε όλες τις ομάδες να πιάσουν λαβράκι μέσω του ντραφτ (πχ Jokic, Γουεμπανιαμα κτλ) και να αλλάξουν έτσι επίπεδο; Αν καταφέρει η Σαρλότ να έχει την πρώτη επιλογή στα picks, ίσως κάνει κάτι καλύτερο.

0
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Δευ Νοέμ 11, 2024 8:18 pm

kite26 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, το σύστημα του NBA αφήνει πιθανότητες σε όλες τις ομάδες να πιάσουν λαβράκι μέσω του ντραφτ (πχ Jokic, Γουεμπανιαμα κτλ) και να αλλάξουν έτσι επίπεδο; Αν καταφέρει η Σαρλότ να έχει την πρώτη επιλογή στα picks, ίσως κάνει κάτι καλύτερο.
Ο γιοκιτς ήταν λαβράκι και τύχη και ο Γιάννης ( λιγότερο), ο γουεμπανιαμα δεν ήταν λαβράκι όλες ήξεραν ότι ήταν ταλενταρα και θα ήταν στο νο1 . Ναι αφήνει πιθανότητες, κυρίως στο παρελθόν γινόταν αυτό θα ελεγα γιατί τώρα οι καλοί παίκτες δεν κάθονται σε μικρές αγορές πολύ καιρό, με εξαίρεση το Γιάννη.

1
1 Εικόνα
ggr

allstar
Reactions: 1857
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Δευ Νοέμ 11, 2024 9:44 pm

kite26 έγραψε:
Θεωρητικά, ναι. Κάποιες ομάδες είναι πιο τυχερές από άλλες, π.χ. Spurs, σε σημείο να σε βάζουν σε υποψίες. Είχε πετύχει παλιότερα η Charlotte την πρώτη και τη δεύτερη επιλογή και επέλεξε τους Johnson και Mourning. Για να συμπληρώσω αυτό που σου είπε ο Nashidis, η περίοδος που μπορεί κάποιος να έγινε οπαδός των Hornets είναι τα 90's και οι αρχές του 2000. Από εκεί υπάρχουν οι περισσότεροι και πιθανότατα το ίδιο ισχύει και για τους Orlando Magic.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1633
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Νοέμ 24, 2024 8:09 pm

Ο Grant Williams χάνει το υπόλοιπο της σεζόν καθώς έχει υποστεί ρήξη χιαστού.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μορφή

Moderator
Reactions: 412
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Larry Bird
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Φεβ 08, 2025 5:04 am