Power Ranking Euroleague 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 26, 2025 6:01 pm

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης γίνεται πράξη

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Σεπ 28, 2025 11:23 am

Δείτε στο τέλος την οθόνη

https://basketnews.com/news-231930-we-r ... bonus.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Κυρ Σεπ 28, 2025 11:29 am

Συμφωνω σε γενικές γραμμές

Ίσως εμάς να μας έβαζα 4 πίσω από παο φενερ μονακο και μαζί με ρεαλ

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 28, 2025 4:19 pm

Πρωτο φαβορι με διαφορα δινω τον παο

μετα θεωρω την μονακο
ρεαλ
ολυ-φενερ
εφες

Αν ομως ο εβανς ειναι στο 100% μας δινω μαζι με τον παο.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Σεπ 28, 2025 4:31 pm

Συμφωνώ με τη σειρά σε γενικές γραμμές αλλά νομίζω υπερεκτιμάται η Μονακό.

Πολύ δυνατή στο 4-5 αλλά στο 1-2 δε μου μοιάζει για περιφέρεια φαβορί.

Τζέιμς, Οκόμπο, Στραζέλ, Νέντοβιτς η βασική 4αδα με Νέντοβιτς 34 και Τζέιμς 35 προς 36

Και γενικά μεγάλος μέσος όρος ηλικίας γιατί και στους ψηλούς Τάις, Μίροτιτς δεν είναι πρώτη νιότη.

Συν ότι πολλοί από αυτούς (Τζέιμς, Οκόμπο, Νέντοβιτς, Μίροτιτς) δεν φημίζονται για το winner mentality τους.

Από την άλλη πέρσι έλεγα ότι η Φενέρ θα είναι η απογοήτευση της σεζόν και που πάνε χωρίς άσσους και πεντάρια οπότε ας μη μιλάω πολύ :D

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Σεπ 28, 2025 4:33 pm

pan24 έγραψε:
Έτσι νομίζω κι εγώ. Πιστεύω πως φέτος θα είναι η αρνητική έκπληξη της χρονιάς.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 28, 2025 4:44 pm

pan24 έγραψε:

Πολύ δυνατή στο 4-5 αλλά στο 1-2 δε μου μοιάζει για περιφέρεια φαβορί.

Τζέιμς, Οκόμπο, Στραζέλ, Νέντοβιτς η βασική 4αδα με Νέντοβιτς 34 και Τζέιμς 35 προς 36

Και γενικά μεγάλος μέσος όρος ηλικίας γιατί και στους ψηλούς Τάις, Μίροτιτς δεν είναι πρώτη νιότη.

Συν ότι πολλοί από αυτούς (Τζέιμς, Οκόμπο, Νέντοβιτς, Μίροτιτς) δεν φημίζονται για το winner mentality τους.

Από την άλλη πέρσι έλεγα ότι η Φενέρ θα είναι η απογοήτευση της σεζόν και που πάνε χωρίς άσσους και πεντάρια οπότε ας μη μιλάω πολύ :D
δικαιο εχεις..απλα εγω δινω πολυ βαση στο winning mentality αλλα και στο αστρο του σπανουλη..μπορει να κανει τους ΄΄λουζεραδες΄΄ να το σηκωσουν? θα δειξει..
θεωρω στηριζονται πολυ στον στραζελ για του χρονου..Επισης εχουν το καλυτερο 3ρι της διοργανωσης..ο ντιαλλο εχει ξεφυγει..ενω και ο χειζ θα δωσει αυτο που τους ελειπε στο 5.Παντως το 15 αποδοση που τους δινει η νοβιμπετ μου φωναζει παιξε μεεεε :D

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 28, 2025 6:08 pm

Εδώ τα Power Rankings από τον Eurohoops από τον Μπάρκα και τον Μπαρμπαρούση:
https://www.eurohoops.net/en/trademarks ... he-season/

1. Panathinaikos Aktor Athens
2. Fenerbahce Beko Istanbul
3. Olympiacos Piraeus
4. Real Madrid
5. AS Monaco
6. Anadolu Efes
7. Armani Milan
8. Partizan Mozzart Bet Belgrade
9. FC Barcelona
10. Hapoel IBI Tel Aviv
11. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
12. Zalgiris Kaunas
13. Maccabi Rapid Tel Aviv
14. Dubai Basketball
15. Paris Basketball
16. Virtus Bologna
17. Bayern Munich
18. LDLC ASVEL Villeurbanne
19. Valencia Basket
20. Baskonia Vitoria-Gasteiz

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Κυρ Σεπ 28, 2025 6:36 pm

Κι εδώ τα δικά μου:

1. Fenerbahce Beko Istanbul, οκ, χάσανε Γκούντουριτς που ποτέ δεν με ενθουσίαζε ιδιαίτερα και τον Hayes που ήταν από τους αγαπημένους μου παίκτες αλλά προσθέσανε Boston και Tucker, έχουν την σκληράδα, τον κορμό να τερματίσουν πρώτη στην Regular
2. Olympiacos Piraeus, με την κλασική συνταγή της η ομάδα, εμπλουτισμένη με αθλητικότητα και σκληράδα Dilikina, Ward, Hall, θα τερματίσει ξανά στις ψηλότερες θέσεις.
3. Panathinaikos Aktor Athens, θα τον έβαζα πιθανότατα στην 1η θέση, αλλά η ελλειπής προετοιμασία σε σχέση με τις άλλες ομάδες, η κούραση των παικτών από το Euro και το ταξίδι στην Αυστραλία θα της στοιχίσουν πιστεύω στην αρχή μερικά παιχνίδια μέχρι να βρει την φόρμα της.
4. Maccabi Rapid Tel Aviv, θα την βάλω ανέλπιστα ψηλά μάλλον, μ' αρέσει ο σχεδιασμός της και νομίζω ότι θα δούμε ωραίο μπάσκετ ακόμα και μακριά από την έδρα της (και αν δεν αποκλειστούν οι Ισραηλινές ομάδες από τις διεθνείς διοργανώσεις)
5. AS Monaco, με τον Σπανουλη από την αρχή της σεζόν, τον Μίροτιτς η μεγάλη ποιοτική προσθήκη οι γραμμή των σέντερ της θα διεκδικήσει το πλεονέκτημα ως το τέλος.
6. Anadolu Efes, όπως εξελίσσεται η Euroleague οι προπονητές από το ΝΒΑ νομίζω γίνονται όλο και πιο συμβατοί, με δυνατές μεταγραφές,
7. Real Madrid, δεν με εμπνέει αλλά πόσο πιο κάτω να πέσει;
8. Partizan Mozzart Bet Belgrade, για να δούμε αν θα βρει τον σέντερ που της λείπει.
9. Hapoel IBI Tel Aviv, μεταγραφές, υψηλός μπάτζετ, μακριά από το Ισραήλ, νέα ομάδα θα διεκδικήσει την είσοδο στην 8άδα (ισχύουν τα ίδια με την Μακάμπι για τον πιθανό αποκλεισμό)
10. Zalgiris Kaunas, για άλλη μια φορά θα το παλέψει, για άλλη μια φορά θα μείνει απο δυνάμεις.
11. FC Barcelona, πρόσθεσε Κλάιμπερν, Σενγκέλια πριν μερικά χρόνια θα ήταν δυνατές κινήσεις, δεν την πιστεύω για παραπάνω.
12. Armani Milan, όσο ο Μεσίνα δεν αποφασίζει να ασχοληθεί μόνο με την διοίκηση δεν την βλέπω για ψηλά πράγματα.
13. Baskonia, δεν την βλεπω για 8άδα δεν πιστεύω ότι θα τερματίσει και στις τελευταίες θέσεις.
14. Bayern Munich, στάθηκε άτυχη με τους τραυματισμούς του Γιοκουμπάιτις και του Φόιγκτμαν, θα ήταν ψηλότερα φέτος.
15. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade, πολλές αλλαγές, λίγες προοπτικές να φανεί ανταγωνιστικός.
16-18 Dubai Basketball-Paris Basketball-Virtus Bologna, όχι απαραίτητα με αυτήν την σειρά
19-20.LDLC ASVEL Villeurbanne- Valencia Basket στο ντέρμπι ποια θα αποφύγει την τελευταία θέση, έφυγε και η Άλμπα.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Σεπ 28, 2025 6:46 pm

Και τα δικά μου, χωρισμένα σε 5 γκρουπ με ψιλοτυχαία σειρά σε κάθε γκρουπ

1-4 : Fenerbahce, Olympiacos, Panathinaikos, Anadolu Efes
5-8 : Real Madrid, Monaco, Maccabi Tel Aviv, Barcelona
9-12 : Partizan Belgrade, Armani Milan, Hapoel Tel Aviv, Dubai Basketball
13-16 : Crvena Zvezda Belgrade, Zalgiris Kaunas, Paris Basketball, Saski Baskonia
17-20 : Bayern Munich, Valencia, Virtus Bologna, LDLC ASVEL

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Σεπ 30, 2025 9:58 am

https://www.euroleaguebasketball.net/el ... k-delight/

Τα power rankings της euroleague

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Σεπ 30, 2025 10:25 am

Ας παραθέσω κι εγώ έτσι ... φορ φαν, την δική μου εκδοχή, που σίγουρα θα πάει κουβά, καθότι τα τελευταία χρόνια η euroleague είναι ιδιαιτερα ανταγωνιστική και πάντα ξεπηδάει κάποια απρόβλεπτη ομάδα.

1. Olympiacos Piraeus
2. Fenerbahce Beko Istanbul
3. Panathinaikos Aktor Athens
4. Real Madrid
5. AS Monaco
6. Anadolu Efes
7. Partizan Mozzart Bet Belgrade
8. FC Barcelona
9. Hapoel IBI Tel Aviv
10. Armani Milan
11. Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade
12. Zalgiris Kaunas
13. Maccabi Rapid Tel Aviv
14. Dubai Basketball
15. Paris Basketball
16. Virtus Bologna
17. Bayern Munich
18. Valencia Basket
19. LDLC ASVEL Villeurbanne
20. Baskonia Vitoria-Gasteiz

Για να το πάω και λίγο παραπέρα βλέπω πάλι ζευγάρι στα πλέι οφ το Παναθηναϊκός-Εφές στο 3-6 και στον Ημιτελικό Φ4 επανάληψη του περσινού με την Φενέρ. Βλέπω επίσης τον Ολυμπιακό να παίζει πλέι οφ με τον Ιτούδη και να κρίνεται παλι στο πέμπτο παιχνίδι σε ματς θρίλερ υπέρ του Ολυμπιακού. Εκεί θα βρει την Ρεαλ που θα έχει περάσει με 3-2 την Μονακό και ... (μη βαράτε παναθηναϊκός είμαι τέτοια όνειρα βλέπω) στην συνεχεία βλεπω δυσκολη επικρατηση της Ρεαλ στον ημιτελικό και επανάληψη του προπέρσινου τελικού με ευχάριστο τέλος για εμάς και συνεπώς 8ο αστέρι. :mrgreen:

:peace:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 30, 2025 11:44 am

Η δικη μου προβλεψη:

1. Παο - αμφιταλαντευτηκα μεταξυ 1-3 αλλα θελωντας να τον γκαντεμιασω και λιγο(ειμαστε και αντιπαλοι ας μην το ξεχναμε :P ) τον εβαλα στο 1 Βασικα αν ο Χολμς και ο Σορτς δειξουν αυτα που μπορουν θεωρω θα ειναι ανετα πρωτος. Αν υστερησουν ή ο Σορτς ειδικαδεν κολλησει με Ναν ή ο Λεσορ αργησει να επιστρεψει σε καλο επιπεδο τοτε θα μπερδευτει πολυ το πραγμα. Γενικα βλεπω αρκετα ερωτηματικα οπως και στην ομαδα μου απλα αρκετα πιο ευκολο να λυθουν. Σημειο κλειδι η επανοδος του Γκριγκονις καθως αν θυμισει το παικτη της προπερασμενης σεζον θα βοηθησει στο να αυξηθει η σκληραδα της περσινης περιφεριακης γραμμης που ελειψε περυσι.

2. Ολυμπιακος - Η ομοιογενεια, η παρουσια παιξτων με σκληραδα και αθλητικοτητα που τοσο ελειψε περυσι και η παρουσια του κοουτς Β τη θεωρω αρκετη για να τερματισει στις πρωτες θεσεις. Με την επανοδο του Εβανς ή την προσθηκη ενος παικτη με τα χαρακτηριστικα του απο τα κοψιματα του Οκτωμβρη θα προσθεσει το μονο που υπολειπεται η ομαδα και αυτο ειναι το σταθερο σκορ απο τη θεση 1(καθως γκαρντ σκορερ με pull up σουτ το εχει βρει μαλλον η ομαδα με την αγωνιστικη ανοδο του Ντορσει).

3. Μονακο - Πολυ καλη στελεχωση στις θεσεις 3-5 με την προσθηκη του Μιροτιτς με αμυνα σκορ αθλητικοτητα και μεγεθος. Μετρια στελεχωση στο 1-2 καθως ενω υπαρχουν παικτες με μεγαλο ταλεντο οπως ο Τζειμς, ο Οκομπο, ο Στραζελ, ο Καλαθης και ο Νεντοβιτς πλην του γεροκαλαθη ολοι οι υπολοιποι ενω μπορουν να σκοτωσουν οποιαδηποτε αμυνα μπορουν να πανευκολα οι αρνητικοι πρωταγωνιστες για την ομαδα τους.

4. Φενερ - Θα την εβαζα αρκετα χαμηλοτερα καθως η απωλεια του Χειζ Ντειβις δεν ειναι μια απλη απωλεια ενω η περιφερεια της ενω εχει αρκετο ταλεντο μου φαινεται αρκετα αλλοπροσαλη ενω η ελλειψη ποιοτητας στις θεσεις 4-5 θεωρω οτι δεν θα μπορεσει να καλυφθει οπως περυσι. Απλα επειδη στον παγκο βρισκεται ο πολυμηχανος Σαρας δεν κπορω να την βαλω χαμηλοτερα.

5. Εφες - Εχει χτισει ωραια two way περιφερεια με Λαρκιν, Μπομπουα, Μπαμπ, Λοιντ, Ντοζιερ και τον Χαζερ. Με την επανοδο του Πουαριε γινεται στα φαβορι για τετραδα φτανει ο Προπονητης ειναι για αυτο το επιπεδο καθως στο πρωτο του περασμα απο τα μερη μας ηταν σκετη αποτυχια. Πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι μονο για assistant coach στο ΝΒΑ.

6. Ρεαλ - Ενω εκανε σημαντικες προσθηκες εγω βλεπω μεγαλο συνωστισμο στις θεσεις 3-5 και περιορισμενο ταλεντο στο 1-2. Ο καμπατσο ενα χρονο μεγαλυτερος και ο Μαλεντον θα πρεπει να αποδειξει οτι μπορει να σταθει σε αυτο το επιπεδο(με εβαλε σε ερωτηματικα η παρουσια του στο ευρωμπασκετ να πω την αληθεια που μπροστα του ο Φρανσισκο φαινοταν Τονι Παρκερ). Γενικα αλλο μεγαλο ερωτηματικο ο προπονητης που για μενα ειναι οριακα χειροτερος του Μεσινα. Αν αποδωσει ο Μαλεντον παντωα μπορει μεχρι και πρωτη.

7. Παρτιζαν - Με την προσθηκη ενος γκαρντ και ενος ψηλου νομιζω φετος θα ειναι η χρονια που θα τα καταφερει να μπει στα πλει οφς καθως εκανε μετεημενες και προς στη σωστη κατευθυνση κινησεις

8. Χαποελ - Ωραιο Μεγαλο Ροστερ και Ικανος προπονητης. Θα ηθελα κατι καλυτερο στις θεσεις 3-4. Πολλα θα εξαρτηθουν απο την Παρουσια του Μισιτς.

9. Ερυθρος - Αθλητικοτητα στο μεγιστο, ροστεε ονειρωξη για τον Σφαιροπουλο. Βλεπω μια αδυναμια με την ελλειψη μιας μεγαλης προσωπικοτητας πλην Καλινιτς στην ομαδα. Θα κανει πολλες ζημιες και φετος

10. Μακαμπι - Το φετινο μαυρο αλογο της διοργανωσης για μενα καθως αν τις βγουν προσθηκες στο θεμα ομοιογενειας ειναι για μεγαλα πραγματα

11. Ζαλγκιρις - Ωραιο ροστερακι. Θεωρω οτι θα παλεψει μεχρι τελους για τα πλει ιν.

12 Μπαρτσελονα - Για ακομη μια φορα ενας εντελως παραλογος σχεδιασμος. Μετριος προπονητης, γερασμενη ομαδα. δύσκολα την βλεπω εντος πλειοφς.

13.Παρι - Μπορει η περσινη ομαδα διαλυθηκε αλλα και η φετειμη φαινεται να εχει την ιδια φιλοσοφια. Την βλεπω να κανει ζημιες και να το παλευει μεχρι τελουα για πλει ιν.

14. Ντουμπαι - Γενικα εκανε καλε μεταγραφες, Εχει αρκετους παικτες με ποιοτητα που δεν ταιριαζουν καθολου μεταξυ τους στα ματια μου. Δυσκολο να βρουν ομοιογενεια για αυτο και μπαινει τοσο χαμηλα στις προτιμησεις μου.

15. Αρμανι - Σηκωνω τα χερια ψηλα και δεν σχολιαζω αλλο

16. Συμπαθητικά στοιχεια, δεν μου γεμιζει το ματι για ψηλοτερα

17 Βιρτους - Θα ειναι πιο ανταγωνιστικη απο περυσι αλλα δυσκολα την βλεπω να ειναι κοντα στα πλει ινς.

18. Μπασκονια - καινουργια ομαδα ουσιαστικα, γενικα ενω θα ειναι πιο σκληρη απο περυσι θα εχει τρομερη ελλειψη στο σουτ

19. Bayern - Καινουργια ομαδα με προσθηκες που δεν μου γεμιζουν το ματι αλλα με αξιολογο προπονητη. Δυσκολο να μην ειναι στις τελευταιες θεσεις της καταταξης

20. Ασβελ - Θα ειναι η Αλμπα. Ελλειψη ποιοτητας που θα δυσκολευοταν μεχρι και στο Eurocup

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Τρί Σεπ 30, 2025 12:40 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
rhsxa6

Reactions:

Τρί Σεπ 30, 2025 1:38 pm

Ας πω και εγώ τα power rankings μου βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων.
1.Παναθηναικός
2.Ολυμπιακός
3.Μονακό
4.Φενέρμπαχτσε
5.Ρεάλ Μαδρίτης
6.Χάποελ Τελ αβιβ
7.Παρτιζάν
8.Μπαρτσελόνα
9.Εφες Αναντολού
10.Ζαλγκίρις Κάουνας
11.Ντουμπάι
12.Ερυθρός Αστέρας