Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

80sLover
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 28, 2024 3:40 pm

Υποτιθεται η ομαδα του χρονου θα φτιαχτει για να διεκδικησει στα ισα την ευρωλιγκα. Και υποτιθεται οτι φετος πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι ειναι χρονια που θα χτισουμε για τον στοχο που θα εχουμε του χρονου.
Αυτα δεν τα λεω εγω..εχουν ειπωθει απο την ομαδα.
Ομως, ομαδα με στοχο Ευρωλιγκα δεν μπορει να περιμενει μεχρι τον Αυγουστο τι θα αποφασισει ο Ναν και ο καθε Ναν, γιατι μεχρι τοτε ολες οι ασφαλεις κορυφαιες επιλογες που θα σε οδηγησουν στον στοχο σου θα εχουν χαθει με 3ετη συμβολαια απο αμεσους ανταγωνιστες!!!
Επισης σε καμια περιπτωση δεν μπορει να δωσει στον Ναν κανενα ΝΒΑ out και μετα να ψαχνεται..Οκτωβριο μηνα.
Ολα αυτα ειναι για ομαδες που δεν εχουν στοχο το Τροπαιο και για ομαδες που εχουν " σχεδιαστει" to Fail.

nikkal

a1greece
Reactions: 379
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Μαρ 28, 2024 4:27 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μαρ 28, 2024 2:35 pm
nikkal έγραψε:
Πέμ Μαρ 28, 2024 1:16 pm
Φίλε μου τουλουμπα, ακόμα κι αν μείνει, δεν νομίζω να υπογραψει συμβόλαιο μεγαλυτερο του έτους.
Κι εκεί πέφτεις στην εξής λούπα...
Τον κρατάς για έναν ακόμα χρόνο, αλλά το επόμενο καλοκαίρι οι πιθανοί διάδοχοι του είναι όλοι κλεισμένοι με συμβόλαια από φετος...
στο καθεστωτικο ειπαν οτι δεν θα ειναι για ενα χρονο αλλα τουλαχιστον για 2
φυσικα θα εχει νβα αουτ αλλα δεν ειπαν μεχρι ποτε
ελπιζω να ειναι μεχρι τελη ιουλιου η το πολυ αυγουστου
Εάν μπλέξουμε με option out τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα...
Ειδικά σε σενάριο Αυγούστου.
Εάν ο παίχτης που τον θεωρείς τον πλέον κομβικό σε πάει ετσι θα έχεις τεράστιο θέμα στον σχεδιασμό.
Ευελπιστώ να ξεκαθαρίσει νωρίτερα...

0
80sLover
Reactions:

Πέμ Μαρ 28, 2024 11:41 pm

Στην Pravda ειπαν αυτο που λεμε και εδω...οτι εχει πιθανοτητες να μεινει ο ΝΑΝ αλλα θα αργησει το θεμα και σιγουρα θα εχει και ΝΒΑ out.

Και λεω εγω αν περιμενουμε τον Ναν οχι μεχρι τον Αυγουστο αλλα μεχρι Αρχες Ιουλιου...
Ποια ειναι τα διαθεσιμα γκαρντ 1-2 που μπορουμε να παρουμε και θα ειναι ικανα να μας οδηγησουν στην κατακτηση της Ευρωλιγκας που εχει τεθει ως στοχος απο ολους??

Γιατι εγω βλεπω οτι μενουν ελευθεροι Λαρκιν Τζειμς και Εβανς.
Για τον Εβανς ειπαν οτι εχει κλεισει απεναντι.
Ο Λαρκιν λεγεται οτι θα μεινει στην Εφες του Πασκουαλ.
Ο Τζειμς πολυ κοντα στην ανανεωση με Μονακο.

Λορεντσο Μπραουν Μακαμπι μεχρι 2026 αλλιως Ρεαλ με Ισπανικο διαβατηριο κιολας.

Χαουαρντ σιγα μην παρεις απο Κερεχετα.

Μισιτς εχει βρει σοβαρο ρολο στην ομαδα του.

Μπορει καποιος να μου πει ποιον θα παρουμε?
Γιατι εγω βλεπω να παρακαλαμε ο Βιλντοζα να ανεβει λιγακι αγωνιστικα γιατι δεν θα βρισκουμε παικτη ουτε με σφαιρες και στην καλυτερη θα καταληξουμε σε Καλαθη- Ντορσει.

Οποτε να παρακαλαμε για Βιλντοζα και ΑΜΕΣΑ ανανεωση Γκριγκονις γιατι καλυτεροι απο αυτους δεν θα υπαρχουν οταν θα θελουμε εμεις παιχτες.
:dribble:

Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 337

Παρ Απρ 05, 2024 4:39 pm

80sLover έγραψε:
και στην καλυτερη θα καταληξουμε σε Καλαθη- Ντορσει.
Δηλαδη ο Καλαθης θεωρεις πως δεν κολλαει με Σλουκα, Ναν, Γκραντ, Γκριγκονις, ΛΕΣΟΡ, Κωστα και ,ισως, λεω ισως ... ΤΑΒΑΡΕΣ? Η και με Χεζονια?

Για δειτε τον με αυτους...

Απλα δεν υπαρχει καλυτερο φιτ. Ισως ο Καμπατσο αλλα ειναι κλεισμενος. Και δεν ειναι Ελληνας.

Μιλαμε για το κορυφαιο μαζι με τον Αργεντινο πλει μεικερ της Ευρωλιγκας. Και τον πρωτο στις ασιστ.

Το μονο προβλημα κατ εμε ειναι πως αν τον θελει ο Σαρας θα τον κρατησει στην Φενερ, και δε ξερω τι εχει στο μυαλο του ο Αταμαν για τον παιχτη Καλαθη.

Για τον Ντορσει τα πραγματα ειναι καπως διαφορετικα, πιστευω πως δεν κολλαει τοσο στον ΠΑΟ. Για πολλους και διαφορους λογους. Σε αντιθεση με Ολυμπιακο.

Ακομη, πιστευω πως ο Καλαθης θα θελει να επιστρεψει στην ομαδα που αναδειχτηκε και ισως να κλεισει την καριερα του με αλλη μια Ευρωλιγκα. Τουλαχιστον...

Απο Μωραιτη και Βιλτοζα στη θεση 1 ειναι κλασεις ανωτερος. Και παιζει και αμυναρα, μαζι με Γκραντ στην ιδια πενταδα δε περναει τιποτα!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 2651
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 05, 2024 4:52 pm

80sLover έγραψε:
Στην Pravda ειπαν αυτο που λεμε και εδω...οτι εχει πιθανοτητες να μεινει ο ΝΑΝ αλλα θα αργησει το θεμα και σιγουρα θα εχει και ΝΒΑ out.

Και λεω εγω αν περιμενουμε τον Ναν οχι μεχρι τον Αυγουστο αλλα μεχρι Αρχες Ιουλιου...
Ποια ειναι τα διαθεσιμα γκαρντ 1-2 που μπορουμε να παρουμε και θα ειναι ικανα να μας οδηγησουν στην κατακτηση της Ευρωλιγκας που εχει τεθει ως στοχος απο ολους??

Γιατι εγω βλεπω οτι μενουν ελευθεροι Λαρκιν Τζειμς και Εβανς.
Για τον Εβανς ειπαν οτι εχει κλεισει απεναντι.
Ο Λαρκιν λεγεται οτι θα μεινει στην Εφες του Πασκουαλ.
Ο Τζειμς πολυ κοντα στην ανανεωση με Μονακο.

Λορεντσο Μπραουν Μακαμπι μεχρι 2026 αλλιως Ρεαλ με Ισπανικο διαβατηριο κιολας.

Χαουαρντ σιγα μην παρεις απο Κερεχετα.

Μισιτς εχει βρει σοβαρο ρολο στην ομαδα του.

Μπορει καποιος να μου πει ποιον θα παρουμε?
Γιατι εγω βλεπω να παρακαλαμε ο Βιλντοζα να ανεβει λιγακι αγωνιστικα γιατι δεν θα βρισκουμε παικτη ουτε με σφαιρες και στην καλυτερη θα καταληξουμε σε Καλαθη- Ντορσει.

Οποτε να παρακαλαμε για Βιλντοζα και ΑΜΕΣΑ ανανεωση Γκριγκονις γιατι καλυτεροι απο αυτους δεν θα υπαρχουν οταν θα θελουμε εμεις παιχτες.
:dribble:
φανταζομαι οτι θα εχουν κανει τα κουμαντα απτην ομαδα και δεν θα ξεμεινουμε να περιμενουμε τον ναν μεχρι τελη οκτ
ελπιζω σε μια προθεσμια 31 ιουλιου το πολυ
εγω παντως αν ημουν στην θεση της καε και μπορουσα να κλεισω τον λαρκιν πχ πριν απαντησει ο ναν θα τον επαιρναν
δεν μπορουμε να ρισκαρουμε μεχρι να αποφασισει

0
80sLover
Reactions:

Σάβ Απρ 06, 2024 1:44 pm

Στα νεα της ημερας, εχθες στην Pravda ψιλοαπεκλεισαν να ερθει ο Λαρκιν αν μεινει ο Ναν.
Αν μεινει ο Ναν ειπαν πως θα ερθει ενας παικτης ο οποιος θα ειναι ο glue guy, θα παιζει αμυνα θα μοιραζει τη μπαλα κλπ..ενας νεος γκραντ ΑΛΛΑ υποθετικα πανω απο τον Γκραντ σε ιεραρχια...και ρωταω ποιον να εννοει ο ποιητης απο Ευρωπη με αυτα τα χαρακτηριατικα.
Ο ιδανικος για μενα θα ηταν ο Νταντε Εξουμ αλλα δεν εχω εικονα τι κανει στο ΝΒΑ...
Μετα παμε σε Πχ Μακινταιρ αλλα εχει συμβολαιο με Κερεχετα και τελος στον γνωστο μας..." Νικ δε Κουικ"...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 06, 2024 2:26 pm

80sLover έγραψε:
Στα νεα της ημερας, εχθες στην Pravda ψιλοαπεκλεισαν να ερθει ο Λαρκιν αν μεινει ο Ναν.
Αν μεινει ο Ναν ειπαν πως θα ερθει ενας παικτης ο οποιος θα ειναι ο glue guy, θα παιζει αμυνα θα μοιραζει τη μπαλα κλπ..ενας νεος γκραντ ΑΛΛΑ υποθετικα πανω απο τον Γκραντ σε ιεραρχια...και ρωταω ποιον να εννοει ο ποιητης απο Ευρωπη με αυτα τα χαρακτηριατικα.
Ο ιδανικος για μενα θα ηταν ο Νταντε Εξουμ αλλα δεν εχω εικονα τι κανει στο ΝΒΑ...
Μετα παμε σε Πχ Μακινταιρ αλλα εχει συμβολαιο με Κερεχετα και τελος στον γνωστο μας..." Νικ δε Κουικ"...
αν μεινει ο ναν δεν υπαρχει κανενα νοημα να παρουμε παιχτη στυλ λαρκιν τζειμς κτλ
θα ειναι πεταμενα χρηματα και αχρηστευτει καποιος απτους 2

οι μεταγραφες που χρειαζεται η ομαδα ειναι ενα κορυφαιο σεντερ
ο χεζονια
και ενα γκαρντ στην θεση του βιλντοζα που να ειναι πιο πολυ οργανωτης παρα σκορερ δεν ειναι αναγκη να ειναι πανακριβος

δηλαδη 3 μεταγραφες και αντικαταστατης του ναν αν δεν μεινει

8 ξενοι δηλαδη εγω θα εδιωχνα γκριγκονις και θα επαιρνα ντορσει αν εχουν κολλημα στο σταφ με τις θεσεις ξενων και δεν θελουν 8 αλλα αυστηρα 7

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

Moderator
Reactions: 505
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Απρ 06, 2024 2:53 pm

Σλούκας Γκράντ Καλάθης
Ναν Γκριγκονις
Χεζονια Παπαπέτρου
Μητογλου Ερνανγκομεζ
Λεσσορ Ιμπακα Αντετοκούμπο

Είναι ο Καλάθης upgrade του Βιλντοζα?
Είναι αν σου επιτρέπει να φέρεις Χεζονια χωρίς να διώξεις Ερνανγκομεζ.

Όσο για Ντόρσεϊ τι να τον κάνω? Δεν είναι οργανωτής και γκρινιάζει στα σοσιαλ λίγο πριν τα πλευ οφφ. Δεν είναι εύκολο να έχεις καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Κρίμα να ρισκάρουμε.

1
1 Εικόνα
80sLover
Reactions:

Σάβ Απρ 06, 2024 3:07 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Απρ 06, 2024 2:26 pm
80sLover έγραψε:
Στα νεα
αν μεινει ο ναν δεν υπαρχει κανενα νοημα να παρουμε παιχτη στυλ λαρκιν τζειμς κτλ
θα ειναι πεταμενα χρηματα και αχρηστευτει καποιος απτους 2

οι μεταγραφες που χρειαζεται η ομαδα ειναι ενα κορυφαιο σεντερ
ο χεζονια
και ενα γκαρντ στην θεση του βιλντοζα που να ειναι πιο πολυ οργανωτης παρα σκορερ δεν ειναι αναγκη να ειναι πανακριβος

δηλαδη 3 μεταγραφες και αντικαταστατης του ναν αν δεν μεινει

8 ξενοι δηλαδη εγω θα εδιωχνα γκριγκονις και θα επαιρνα ντορσει αν εχουν κολλημα στο σταφ με τις θεσεις ξενων και δεν θελουν 8 αλλα αυστηρα 7
Ο Γκριγκονις πρεπει να ανανεωσει γιατι ειναι απο τους πιο σταθερους και αξιοπιστπυς παικτες φετος.

Για του χρονου η δωδεκαδα πρεπει να εχει σιγουρα

Γκραντ Σλουκα
Γκριγκονις
Παπαπετρου
Μητογλου
Λεσορ
Κωστακουνμπο

Αρα εχουμε 7 παικτες

Μας μενουν αλλοι 5

Πιστευω πως θα μεινει ενας εκ των Χουαντσο και Βιλντοζα . Ελπιζω να ανεβει και να μεινει ο Βιντοζα γιατι για τον Χουαντσο εκτος απο Εθνικη Ισπανιας σε καποια ματς δεν ξερω αν εχει δειξει κατι στην καριερα του....παρολο που εχθες ειπαν οτι εχουμε στο ΠΕΡΙΜΕΝΕ τον ΧΕΖΟΝΙΑ....επειδη μπορει να ειναι ο Χουαντσο απο εδω και περα οπως εχθες....δηλαδη για ενα παιχνιδι που εβαλε 14π τον κανανε Νοβιτσκι.

Αρα παμε στους 8 παικτες

Μετα θελουμε σιγπυρα εναν ψηλο στην θεση του Μπαλτσε...δεν πιστευω οτι θα ερθει ο Ταβαρες...ο αλλος ο Πουαριε δεν μου αρεσει καθολου υον Εχουν κανει Ποστερ ολοι οι σεντερ της Ευρωλιγκας...ιδανικος για μενα απο τους διαθεσιμους θα ηταν ο Μοτλει της Φενερ....και εννοειται μη γινει κανενα αστειο με.Παπαγιαννη.

Αρα παμε στους 9 παικτες.

Χεζονια στη θεση του Χουαντσο

Αρα 10 παικτες

Καποιος οργανωτης πισω απο Σλουκα...Ιδανικα Λαπροβιτολα αλλιως Καλαθης

Αρα 11 παικτες

Και Ο Ναν αν ανανεωσει παμε στους 12 παικτες..αλλιως πρεπει να πας να παρεις Λαρκιν εχθες

Και εχουμε

Σλουκας Καλαθης Γκραντ

Ναν Βιλντοζα

Γκριγκονις Παπαπετρου

Χεζονια Μητογλου

Λεζορ Μοτλει Κωστας

Καλαιτζακης και Μωραιτις για να παμε 14

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 192

Σάβ Απρ 06, 2024 3:10 pm

Τι σχέση έχει ο Χεζονια με τον Χουαντσο?

Ο ένας είναι 3 αρι ο αλλος 4αρι.

Για μενα δε τίθεται σύγκρισης Χεζονια με οποιονδήποτε άλλο, μιλάμε για το καλύτερο 3αρι στην Ευρώπη.

1
1 Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 549
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Απρ 06, 2024 3:17 pm

nikosvip έγραψε:

Για μενα δε τίθεται σύγκρισης Χεζονια με οποιονδήποτε άλλο, μιλάμε για το καλύτερο 3αρι στην Ευρώπη.
Τα 2 τελευταία χρόνια για μένα ο Χεζόνια είναι στην καλύτερη 5αδα της EL. Μπορεί να παίξει 3 , μπορεί να παίξει 4 , έχει παιχνίδι με πλάτη , έχει κάθετο παιχνίδι, μπορεί να παίξει 1vs1 , έχει 3p , μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Αν μπορείς τον παίρνεις χωρίς πολλά πολλά.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 1652
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Απρ 06, 2024 3:19 pm

Ο Μότλει είναι καλός σέντερ, αλλά δεν είναι τόσο καλός ριμπάουντερ, μάλλον μέτριο θα τον έλεγα. Ο Πουαριέ είναι καλή περίπτωση, δε θα έλεγα όχι αν τον αποκτούσαμε και μοιραζόταν τη θέση με τον Λεσόρ. Πιστεύω πάντως ότι δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, αντίθετα πρέπει να κρατήσουμε έναν "κορμό" και να γίνουν απλά αλλαγές στις θέσεις που υστερούμε.

0
80sLover
Reactions:

Σάβ Απρ 06, 2024 3:28 pm

nikosvip έγραψε:

Δεν την κανω εγω την συγκριση αυτη
Αναφερω οσα ειπαν στο ανεπισημο " γραφειο τυπου"... δεν το λεω προσβλητικα " γραφειο τυπου" και Pravda, γιατι τα συμπαθω ολα τα παιδια της εκπομπης, το λεω με την εννοια οτι εχουν inside info γιατι μιλανε προσωπικα με Κοντο, Dpg κλπ.

Απο κει και περα αν θελουν να κρατησουν Χουαντσο απλα μπορει να αποδεσμευσουν Βιλντοζα και να κατεβασουν τον Γκριγκονις στην πραγματικη του θεση που ειναι το 2 και να πανε στο 3 με Χεζονια και στο 4 με Χουαντσο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 80sLover την Σάβ Απρ 06, 2024 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
80sLover
Reactions:

Σάβ Απρ 06, 2024 3:30 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 06, 2024 3:19 pm
Ο Μότλει είναι καλός σέντερ, αλλά δεν είναι τόσο καλός ριμπάουντερ, μάλλον μέτριο θα τον έλεγα. Ο Πουαριέ είναι καλή περίπτωση, δε θα έλεγα όχι αν τον αποκτούσαμε και μοιραζόταν τη θέση με τον Λεσόρ. Πιστεύω πάντως ότι δεν πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές το καλοκαίρι, αντίθετα πρέπει να κρατήσουμε έναν "κορμό" και να γίνουν απλά αλλαγές στις θέσεις που υστερούμε.
Ο Μοτλει ομως ειναι σκυλι σαν τον Λεσορ...φαντασου να βγαινει Λεσορ να μπαινει Μοτλει και τα ρεπα ο Κωστας...Δεν θα καταλαβαινεις διαφορα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Απρ 06, 2024 4:02 pm

nikosvip έγραψε:

πανω στην <<αγωνια>> τους μερικοι να χωρεσουν τον γκριγκονις στην ομαδα κανουν αλχημειες και μεταφορες παιχτων σε αλλες θεσεις ωστε να βολευτει ο λιθουανος

τι πιο λογικο και ωραιο χεζονια στο 3 χουαντσο στο 4

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”