Σίγουρα όταν παίζεις χωρίς καθόλου γκαρντ αν πάρεις έστω έναν μέτριο θα σου φαίνεται τρελή αναβάθμιση. Το θέμα είναι τι δίδυμο γκαρντ έχουν οι ομάδες που θες να βάλεις από κάτω για να μπεις 8αδα? Έχουν λιγότερες από 8 ομάδες καλύτερο δίδυμο γκαρντ από εσένα?Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 11:02 pmΕντάξει ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον φέτος κατεβαίνει με 1 κανονικό pg που μπορεί να μην είναι κι ο υπερπαίκτης αλλά θα κάνει μια διαφορά....Επίσης πήρε και ενα δεύτερο σέντερ της προκοπής, επιπέδου ευρωλίγκα.Σίγουρα θα τα πάει καλύτερα και πιστεύω ότι θα διεκδικεί έστω την 8η θέση ή θα τερματίσει λίγο πιο κάτω απ αυτήν!
Αν κι ο Ολυμπιακός είχε ενα έξτρα 3αρι επιπέδου ευρωλίγκα θα τον έβαζα σίγουρα μέσα στην 6άδα.Τώρα απλώς λέω ότι είναι ομάδα playoff.
Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
0
-
- Reactions: 247
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εγώ βλέπω να εξασφαλίζουν τις πρώτες 6 θέσεις οι Ρεάλ,Μπαρτσελόνα,Εφές,Φενέρ,Ολυμπιακός και Αρμάνι .Απλά πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα έχει προβάδισμα από πολλές από τις παραπάνω λόγω του ότι πρόσθεσε μόνο ένα δυάρι στα γκαρντ.Ειναι απο τις λίγες ομάδες που έκαναν λίγες και εύστοχες μεταγραφές κρατώντας τα 4/5της πρώτης 5αδας και προσθέτοντας 2 πολύ καλούς τοπ παίχτες στην δεύτερη 5αδα.Επομενως αυτό θα δώσει πολύ καλή θέση πιστεύω στον Ολυμπιακό ειδικά στον πρώτο γύρο.Θα παίξουμε πολύ στοίχημα σου λέω lol
Από εκεί και πέρα πιστεύω θα δούμε πολλές νίκες στις έδρες τους για τις υπόλοιπες 12 ομάδες και ειδικά σε καυτές έδρες....Μεγάλες μάχες για τις 2 θέσεις των play off.Καποιος είχε πει ότι οι "κοντοί" καθορίζουν το ποσο καλα θα πάει η ομάδα τους και πιστευω ότι έχει δίκιο.
Υ.Γ Αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε έναν Χεζονια και ένα 4-5αρι επιπλέον ,δηλαδή 8 ξένους θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε υπό προϋποθέσεις θέση κοντά στην 8αδα(9η,10η ίσως)...Αν τελικά πάρουμε ατόφιο 4αρι όπως λέει το sdna απλά θωρακίζουμε λίγο παραπάνω την ρακέτα( και μας βλέπω για 12η-13η θεση).Αυτο μάλλον δίνει πολύ χώρο σε Καλαιτζακηδες στο 3 η πολύ Wolters-Lee-Andrews-Grigonis στο 1,2,3, στην Ευρωλίγκα.Αν πάρουμε Μιτογλου και παίξει μετά το Πασχα λογικά θα μπει τοτε στα γκαρντ ο Αndrews στην Α1.
Υ.Γ 2 .προσωπικά θα ποντάρω νικες στις έδρες τους σε ομάδες που έχουν κρατήσει πολύ από τον περσινό κορμό τους κυρίως στους κοντους τους(Ολυμπιακός,Μπάγερν,Άλμπα)
Από εκεί και πέρα πιστεύω θα δούμε πολλές νίκες στις έδρες τους για τις υπόλοιπες 12 ομάδες και ειδικά σε καυτές έδρες....Μεγάλες μάχες για τις 2 θέσεις των play off.Καποιος είχε πει ότι οι "κοντοί" καθορίζουν το ποσο καλα θα πάει η ομάδα τους και πιστευω ότι έχει δίκιο.
Υ.Γ Αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε έναν Χεζονια και ένα 4-5αρι επιπλέον ,δηλαδή 8 ξένους θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε υπό προϋποθέσεις θέση κοντά στην 8αδα(9η,10η ίσως)...Αν τελικά πάρουμε ατόφιο 4αρι όπως λέει το sdna απλά θωρακίζουμε λίγο παραπάνω την ρακέτα( και μας βλέπω για 12η-13η θεση).Αυτο μάλλον δίνει πολύ χώρο σε Καλαιτζακηδες στο 3 η πολύ Wolters-Lee-Andrews-Grigonis στο 1,2,3, στην Ευρωλίγκα.Αν πάρουμε Μιτογλου και παίξει μετά το Πασχα λογικά θα μπει τοτε στα γκαρντ ο Αndrews στην Α1.
Υ.Γ 2 .προσωπικά θα ποντάρω νικες στις έδρες τους σε ομάδες που έχουν κρατήσει πολύ από τον περσινό κορμό τους κυρίως στους κοντους τους(Ολυμπιακός,Μπάγερν,Άλμπα)
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1738
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 1751
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν καταλαβαινω γιατι βαζουμε τοσο τη Φενερ στα φαβορι για 6αδα.........Λογω Ιτουδη;;;;;;.......τον Ουιλμπεκιν δεν το θεωρω σοβαρη προσθηκη για καλη ομαδα.....μου κανε εντυπωση βασικα που τον επιλεξε ο coach......περιμενω να δω πως θα κλεισουν το ροστερ.......προς το παρον το δικο μου ranking την εχει εκτος 8αδας.....
1
1

-
- Reactions: 39
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, αφού είναι "Τούρκος" ο Wilbekin, οποιοσδήποτε στη θέση του Ιτούδη θα τον έπαιρνε!assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 12:52 pmΔεν καταλαβαινω γιατι βαζουμε τοσο τη Φενερ στα φαβορι για 6αδα.........Λογω Ιτουδη;;;;;;.......τον Ουιλμπεκιν δεν το θεωρω σοβαρη προσθηκη για καλη ομαδα.....μου κανε εντυπωση βασικα που τον επιλεξε ο coach......περιμενω να δω πως θα κλεισουν το ροστερ.......προς το παρον το δικο μου ranking την εχει εκτος 8αδας.....
1
1

-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Κεφάλαιο Φενερassistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 12:52 pmΔεν καταλαβαινω γιατι βαζουμε τοσο τη Φενερ στα φαβορι για 6αδα.........Λογω Ιτουδη;;;;;;.......τον Ουιλμπεκιν δεν το θεωρω σοβαρη προσθηκη για καλη ομαδα.....μου κανε εντυπωση βασικα που τον επιλεξε ο coach......περιμενω να δω πως θα κλεισουν το ροστερ.......προς το παρον το δικο μου ranking την εχει εκτος 8αδας.....
Προπονητής : Ιτουδης
Βασική 5αδα :
Καλαθης
Γουιλμπεκιν
Πιερ
Μπιελιτσα
Μοτλει
Αναπληρωματικοί : Γκουντουριτς , Χειζ , Τζεκιρι , Μπουκερ , Μαχμουτογλου , Ακπιναρ , Μπιρσεν.
Κακους δεν τους λες!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ειπα οτι περιμενω να δω πως θα κλεισει το ροστερ......εγω για Καλαθη και Μπιελιτσα δεν εχω μαθει κατι οριστικο...Χειζ ποιος;;;;της Μπαρτσα;;;;JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 1:00 pmΚεφάλαιο Φενερassistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 12:52 pmΔεν καταλαβαινω γιατι βαζουμε τοσο τη Φενερ στα φαβορι για 6αδα.........Λογω Ιτουδη;;;;;;.......τον Ουιλμπεκιν δεν το θεωρω σοβαρη προσθηκη για καλη ομαδα.....μου κανε εντυπωση βασικα που τον επιλεξε ο coach......περιμενω να δω πως θα κλεισουν το ροστερ.......προς το παρον το δικο μου ranking την εχει εκτος 8αδας.....
Προπονητής : Ιτουδης
Βασική 5αδα :
Καλαθης
Γουιλμπεκιν
Πιερ
Μπιελιτσα
Μοτλει
Αναπληρωματικοί : Γκουντουριτς , Χειζ , Τζεκιρι , Μπουκερ , Μαχμουτογλου , Ακπιναρ , Μπιρσεν.
Κακους δεν τους λες!
0
-
- Reactions: 2527
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ναι για τον Χειζ της Μπαρτσα λεω. Για Καλαθη και Μπιελιτσα μενουν μονο τα τυπικά.assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 1:13 pmΕιπα οτι περιμενω να δω πως θα κλεισει το ροστερ......εγω για Καλαθη και Μπιελιτσα δεν εχω μαθει κατι οριστικο...Χειζ ποιος;;;;της Μπαρτσα;;;;
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
οκ,θα δειξει.....δεν τρελαινομαι και παλιJohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 1:22 pmΝαι για τον Χειζ της Μπαρτσα λεω. Για Καλαθη και Μπιελιτσα μενουν μονο τα τυπικά.assistant77 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 19, 2022 1:13 pm
Ειπα οτι περιμενω να δω πως θα κλεισει το ροστερ......εγω για Καλαθη και Μπιελιτσα δεν εχω μαθει κατι οριστικο...Χειζ ποιος;;;;της Μπαρτσα;;;;
1
1

-
- Reactions: 686
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και μόνο που βλέπεις το ρόστερ της , θέλεις να κάτσεις να δεις όλα τα παιχνίδια της. Ίσως και να είναι η πιο fun to watch ομάδα φέτος.
James , Okobo , Lloyd , J.Brown , D. Hall θα μπορούσε να είναι μια ονειρική 5άδα σε Fantasy . Τώρα το πως θα δέσουν όλου αυτοί είναι άλλο θέμα. Eπειδή άλλο fantasy άλλο real life ανυπομονώ να δω τι θα παρουσιάσουν στο γήπεδο. Έχω μια αίσθηση ότι θα πάνε σε ακόμα υψηλότερο pace και πολύ δύσκολα θα μπορεί να τους κάνεις κάποιος outscore.
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις: