Μεταγραφές στο Ευρωπαϊκό Μπάσκετ 2022-23
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Αρμάνι πάει κάπως έτσι φαίνεται :
1. Μήτρου-Λονγκ, Tonut, Hall
2. Baron, Moretti
3. Shields, Alviti
4. Melli, Datome, Ricci, Μήτογλου*
5. Davies, Hines, Biligha
Στους ψηλούς πάνω κάτω φαίνεται οκ, στην περιφέρεια όπως της λείπει ένας παίκτης στο 2-3 ακόμα, και δεν νομίζω να κλείσει το ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα, ίσως πάρει δηλαδή και 2 παίκτες στην περιφέρεια όχι μόνο έναν. Ερωτηματικό και ο άσσος, δηλαδή το πως θα ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο ο Μήτρου-Λονγκ και Tonut.
Λιβιό στην ΤΣΣΚΑ;
Προς Βιλερμπάν δεν πήγαινε αυτός;
2. Baron, Moretti
3. Shields, Alviti
Στους ψηλούς πάνω κάτω φαίνεται οκ, στην περιφέρεια όπως της λείπει ένας παίκτης στο 2-3 ακόμα, και δεν νομίζω να κλείσει το ρόστερ έτσι όπως είναι τώρα, ίσως πάρει δηλαδή και 2 παίκτες στην περιφέρεια όχι μόνο έναν. Ερωτηματικό και ο άσσος, δηλαδή το πως θα ανταποκριθούν στο υψηλότερο επίπεδο ο Μήτρου-Λονγκ και Tonut.
Λιβιό στην ΤΣΣΚΑ;
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Αρμάνι έχει συμφωνήσει με Πάνγκος για το 1 αλλά δεν τα έχει βρει με την ΤΣΣΚΑ.kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 10:34 amΗ Αρμάνι πάει κάπως έτσι φαίνεται :
2. Baron, Moretti
3. Shields, Alviti
Λιβιό στην ΤΣΣΚΑ;Προς Βιλερμπάν δεν πήγαινε αυτός;
Απίθανο το βλέπω να πάνε έτσι στο 1.
Για το 2-3 θα μπορούσε αλλά και εκεί βλέπω μια προσθήκη.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός, είχα ξεχάσει τον Pangos. Αν δεν κάνω λάθος ενδιαφέρεται και για Voigtmann αν φύγει από Ρωσία. Σε τέτοια περίπτωση ίσως να μην πάρει παίκτη στο 3, αν ο Messina προορίζει τον Datome για 10-15 λεπτά πίσω από τον Shields.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 11:14 amΗ Αρμάνι έχει συμφωνήσει με Πάνγκος για το 1 αλλά δεν τα έχει βρει με την ΤΣΣΚΑ.kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 10:34 amΗ Αρμάνι πάει κάπως έτσι φαίνεται :
2. Baron, Moretti
3. Shields, Alviti
Λιβιό στην ΤΣΣΚΑ;Προς Βιλερμπάν δεν πήγαινε αυτός;
Απίθανο το βλέπω να πάνε έτσι στο 1.
Για το 2-3 θα μπορούσε αλλά και εκεί βλέπω μια προσθήκη.
Όπως και να 'χει θεωρώ σίγουρο ότι θα πάει για μια καλή προσθήκη ακόμα, και μάλλον και μια για να γεμίσει τον πάγκο.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Κατεμε υπάρχουν 6 ομαδες που έχουν σφραγίσει την είσοδο τους στην 8αδα την επομενη σεζον, αν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο στο μπάσκετ... Αυτές είναι οι Real, Barcelona, Efes, Fener, Olympiacos και Armani. Αμέσως μετά στη κατάταξη με βαση τις προβλέψεις μου βρίσκονται οι Monaco κι Maccabi που ειναι τα φαβορί για τις θέσεις 7-8 αλλα θα παλεψουν μεχρι τέλους με αρκετές από τις ομάδες που θα αναφέρω παρακάτω, αν θέλουν να πετύχουν αυτο το στόχο.
Παμε να δουμε όμως τις υπόλοιπες 10 ομαδες , τα outsider για την 8αδα, ομαδες με τις οποιες ισως δεν έχουμε ασχοληθεί και πολυ αλλα έχουν ενδιαφέρον. Ξεκινάμε :
1. Partizan
Exum - Madar
Punter - Andjusic - Trifunovic
Papapetrou - Nunally
Leday - Vukcevic
Lessort - Smailagic - Koprivica
Πολυ καλη ομαδουλα έφτιαξε η Παρτιζαν, εγω τη πιστεύω. Στο παραπάνω ροστερ υπάρχει κι ο νεαρός Glas + o Avramovic που θα αργήσει να ενταχθεί στην ομαδα λόγω ενός τραυματισμου του. Ο Ζοτς κοιτάει για εναν ακόμη ασο (Williams Goss ισως) και για αντικατάσταση του Lessort. Στο παραπάνω rotation είναι σίγουρο πως ο Παπαπετρου θα πρέπει να παίρνει χρόνο στο 4.
2. Virtus
Hackett - Teodosic
Belinelli - Pajola - Ruzzier
Weems - Abass
Shengelia - Mickey
Jaiteh - Bako
Αν δεν κρατησει τον Shengelia, τότε ίσως κρατησει τον Hervey ή ψαχτει για αλλο 4αρι. Επίσης σε περίπτωση που δεν κρατησει τον Jaiteh (λογικά θα μεινει), τότε ίσως ανανεώσει τον Udoh. Κατά τα αλλα θελει σιγουρα ενα 2αρι κι ενα 3αρι και μεχρι στιγμής ακούγονται οι De La Valle και William Howard. Τελος, να τονίσουμε πως ο Teodosic ακούγεται έντονα για ερυθρο.
3. Valencia
Jones - Radebaugh - Van Rossom
Prepelic - Dimitrijevic
Arostegui
Rivero - Claver - Webb
Dubljevic
Ψαχνει ενα forward κι ενα μπακαπ σεντερ. Ο Hermansson είναι τραυματίας και θα επιστρέψει τον Δεκέμβρη. Είχε ακουστεί κάποια στιγμή πως ενδιαφέρεται για τον Κώστα Αντετοκουμπο, αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμια άλλη φήμη.
4. Zalgiris
Evans - Lekavicius - Kalnietis
Milaknis
Ulanovas - Butkevicius
Cavanaugh - Smits - Lukosionas
Hayes - Birutis
Η Ζαλγκιρις έκανε δύο εξαιρετικές μεταγραφές με τον Keenan Evans στο 1 (πολύ καλό συμπλήρωμα του Leka) και με τον Smits (πολύ καλό συμπλήρωμα του Cavanaugh). Επιπλέον, ενισχυσε το ντόπιο στοιχείο της με δύο έμπειρους Λιθουανούς, Butkevicius & Birutis. Και τέλος, φαίνεται πως στο 5 παει να φέρει τον Kevarrius Hayes. Νομίζω τους λείπει ένα πολύ καλό 2/3αρι στυλ Ναναλι και θέλουν σίγουρα κι εναν πιο ποιοτικο σεντερ.
5. Asvel
Obasohan - Cartwright - Diot
De Colo - Matthews - Lacombe
Lighty - Polite
Kahudi - Noua
Lauvergne
Απο οτι λενε εκ μέρους της διοίκησης των Γάλλων το ροστερ εχει κλείσει σε όλες τις θέσεις πλην του σεντερ, όπου και θα χρειαστούν 1 ή και 2 κινήσεις, αναλόγως τι θα γίνει με τον Lauvergne. Αν μη τι άλλο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ.
*κι ενα 4αρι ακομα αντι του Zan Charles ισως.
6. Bayern
Walden - Sisko
Babb - Jaramaz - Obst
Lucic - George
Rubit - Harris - Wimberg
Hunter
Η Μπαγερν δεν έχει εμφανίσει και πολυ μεγάλη κινητικότητα στη φετινή αγορά. Χρειάζεται σιγουρα εναν ακόμη σεντερ και δεν ξέρουμε τι γίνεται με τον Zipser, από τον οποίο εξαρτάται το αν θα παρουν έξτρα forward ή οχι. Στη περιφερεια είναι μια χαρά παντως και οσον αφορά τους ψηλους ακόμα δεν ξέρουμε τι σκοπούς έχουν με τον Deshaun Thomas.
7. Crvena Zvesda
Napier - Ivanovic
Nedovic - Lazic - Lazarevic
Dobric - Holland
Singleton - Mitrovic
Martin - Kuzmic - Raduljica
Αλλάζει τελείως φιλοσοφία ο ερυθρος αστέρας και δίνει περισσότερη έμφαση στην επίθεση αυτο το καλοκαίρι όπως φαίνεται. Έτοιμο μοιάζει το ροστερ, με μόνη πινελιά ισως αυτή του Teodosic.
8. Alba
Lo - Smith - Blatt
Eriksson - Mattiseck
Zoosman - Olinde
Sikma - Schneider
Koumadje - Lammers - Thiemann
Το ιδιο ροστερ φαίνεται να κρατάει η Αλμπα που θα ποντάρει φετος στην ομοιογένεια τους και στην εξέλιξη κάποιων νεαρών παιχτων της. Μόνη αλλαγή που ενδέχεται να γινει ειναι αυτή του Jalen Smith που ειναι περιζήτητος. Κατά τα αλλα δεν εχει ακουστεί κατι.
9. Baskonia
Howard
Marinkovic - Raieste - Kurucs
Giedraitis - Sedekerskis
Hommes
Enoch - Costello
Ψάχνεται ακόμα η Μπασκονια που θέλει εναν ακόμη πλει μέικερ (κοιτάει Darius Thompson & Williams Goss) και σίγουρα εναν καλο forward για αντι - Fotencchio. Ίσως και καναν σεντερ ακόμη...
*πείτε μου αν κάνω κάποιο λάθος ή ξεχνάω κάτι. Η σειρά είναι τυχαία τονίζω.
ΥΓ. Για τον παναθηναϊκό τα χουμε πει 100 φορες και για αυτο δεν τον συμπεριλαμβανω στη κουβέντα.
Παμε να δουμε όμως τις υπόλοιπες 10 ομαδες , τα outsider για την 8αδα, ομαδες με τις οποιες ισως δεν έχουμε ασχοληθεί και πολυ αλλα έχουν ενδιαφέρον. Ξεκινάμε :
1. Partizan
Exum - Madar
Papapetrou - Nunally
Leday - Vukcevic
Πολυ καλη ομαδουλα έφτιαξε η Παρτιζαν, εγω τη πιστεύω. Στο παραπάνω ροστερ υπάρχει κι ο νεαρός Glas + o Avramovic που θα αργήσει να ενταχθεί στην ομαδα λόγω ενός τραυματισμου του. Ο Ζοτς κοιτάει για εναν ακόμη ασο (Williams Goss ισως) και για αντικατάσταση του Lessort. Στο παραπάνω rotation είναι σίγουρο πως ο Παπαπετρου θα πρέπει να παίρνει χρόνο στο 4.
2. Virtus
Hackett - Teodosic
Weems - Abass
Shengelia - Mickey
Jaiteh - Bako
Αν δεν κρατησει τον Shengelia, τότε ίσως κρατησει τον Hervey ή ψαχτει για αλλο 4αρι. Επίσης σε περίπτωση που δεν κρατησει τον Jaiteh (λογικά θα μεινει), τότε ίσως ανανεώσει τον Udoh. Κατά τα αλλα θελει σιγουρα ενα 2αρι κι ενα 3αρι και μεχρι στιγμής ακούγονται οι De La Valle και William Howard. Τελος, να τονίσουμε πως ο Teodosic ακούγεται έντονα για ερυθρο.
3. Valencia
Prepelic - Dimitrijevic
Arostegui
Rivero - Claver - Webb
Dubljevic
Ψαχνει ενα forward κι ενα μπακαπ σεντερ. Ο Hermansson είναι τραυματίας και θα επιστρέψει τον Δεκέμβρη. Είχε ακουστεί κάποια στιγμή πως ενδιαφέρεται για τον Κώστα Αντετοκουμπο, αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμια άλλη φήμη.
4. Zalgiris
Milaknis
Ulanovas - Butkevicius
Hayes - Birutis
Η Ζαλγκιρις έκανε δύο εξαιρετικές μεταγραφές με τον Keenan Evans στο 1 (πολύ καλό συμπλήρωμα του Leka) και με τον Smits (πολύ καλό συμπλήρωμα του Cavanaugh). Επιπλέον, ενισχυσε το ντόπιο στοιχείο της με δύο έμπειρους Λιθουανούς, Butkevicius & Birutis. Και τέλος, φαίνεται πως στο 5 παει να φέρει τον Kevarrius Hayes. Νομίζω τους λείπει ένα πολύ καλό 2/3αρι στυλ Ναναλι και θέλουν σίγουρα κι εναν πιο ποιοτικο σεντερ.
5. Asvel
Lighty - Polite
Kahudi - Noua
Lauvergne
Απο οτι λενε εκ μέρους της διοίκησης των Γάλλων το ροστερ εχει κλείσει σε όλες τις θέσεις πλην του σεντερ, όπου και θα χρειαστούν 1 ή και 2 κινήσεις, αναλόγως τι θα γίνει με τον Lauvergne. Αν μη τι άλλο έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ.
6. Bayern
Walden - Sisko
Babb - Jaramaz - Obst
Lucic - George
Rubit - Harris - Wimberg
Hunter
Η Μπαγερν δεν έχει εμφανίσει και πολυ μεγάλη κινητικότητα στη φετινή αγορά. Χρειάζεται σιγουρα εναν ακόμη σεντερ και δεν ξέρουμε τι γίνεται με τον Zipser, από τον οποίο εξαρτάται το αν θα παρουν έξτρα forward ή οχι. Στη περιφερεια είναι μια χαρά παντως και οσον αφορά τους ψηλους ακόμα δεν ξέρουμε τι σκοπούς έχουν με τον Deshaun Thomas.
7. Crvena Zvesda
Napier - Ivanovic
Dobric - Holland
Singleton - Mitrovic
Αλλάζει τελείως φιλοσοφία ο ερυθρος αστέρας και δίνει περισσότερη έμφαση στην επίθεση αυτο το καλοκαίρι όπως φαίνεται. Έτοιμο μοιάζει το ροστερ, με μόνη πινελιά ισως αυτή του Teodosic.
8. Alba
Lo - Smith - Blatt
Eriksson - Mattiseck
Zoosman - Olinde
Sikma - Schneider
Το ιδιο ροστερ φαίνεται να κρατάει η Αλμπα που θα ποντάρει φετος στην ομοιογένεια τους και στην εξέλιξη κάποιων νεαρών παιχτων της. Μόνη αλλαγή που ενδέχεται να γινει ειναι αυτή του Jalen Smith που ειναι περιζήτητος. Κατά τα αλλα δεν εχει ακουστεί κατι.
9. Baskonia
Howard
Giedraitis - Sedekerskis
Hommes
Enoch - Costello
Ψάχνεται ακόμα η Μπασκονια που θέλει εναν ακόμη πλει μέικερ (κοιτάει Darius Thompson & Williams Goss) και σίγουρα εναν καλο forward για αντι - Fotencchio. Ίσως και καναν σεντερ ακόμη...
ΥΓ. Για τον παναθηναϊκό τα χουμε πει 100 φορες και για αυτο δεν τον συμπεριλαμβανω στη κουβέντα.
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι κι ο Παναθηναϊκός θα είναι στις ομάδες που διεκδικούν θέση στην 8άδα αλλά οχι φαβορί....JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 4:37 pmΚατεμε υπάρχουν 6 ομαδες που έχουν σφραγίσει την είσοδο τους στην 8αδα την επομενη σεζον, αν μπορείς να πεις κάτι τέτοιο στο μπάσκετ... Αυτές είναι οι Real, Barcelona, Efes, Fener, Olympiacos και Armani. Αμέσως μετά στη κατάταξη με βαση τις προβλέψεις μου βρίσκονται οι Monaco κι Maccabi που ειναι τα φαβορί για τις θέσεις 7-8 αλλα θα παλεψουν μεχρι τέλους με αρκετές από τις ομάδες που θα αναφέρω παρακάτω, αν θέλουν να πετύχουν αυτο το στόχο.
1. Partizan
Exum - Madar
Papapetrou - Nunally
Leday - Vukcevic
2. Virtus
Hackett - Teodosic
Weems - Abass
Shengelia - Mickey
Jaiteh - Bako
3. Valencia
Prepelic - Dimitrijevic
Arostegui
Rivero - Claver - Webb
Dubljevic
4. Zalgiris
Milaknis
Ulanovas - Butkevicius
Hayes - Birutis
5. Asvel
Lighty - Polite
Kahudi - Noua
Lauvergne
6. Bayern
Walden - Sisko
Babb - Jaramaz - Obst
Lucic - George
Rubit - Harris - Wimberg
Hunter
7. Crvena Zvesda
Napier - Ivanovic
Dobric - Holland
Singleton - Mitrovic
8. Alba
Lo - Smith - Blatt
Eriksson - Mattiseck
Zoosman - Olinde
Sikma - Schneider
9. Baskonia
Howard
Giedraitis - Sedekerskis
Hommes
Enoch - Costello
Θέσεις 1-4: Ρεάλ,Μπάρτσα,Εφές (αν δε φύγει ο Μίτσιτς), Μονακό
5-10 (Δηλαδή ομάδες playoff): Μιλάνο,Φενέρ,Ολυμπιακός,Παρτιζάν,Μακάμπι,Βίρτους
Στις ομάδες που θα ναι κοντά στην 8η θέση θα βαζα Παναθηναϊκό,Ερυθρό,Μπασκόνια και Βαλένθια.....Ίσως αντί της Παρτιζάν ή της Βίρτους να μπει κάποια από τις 4 παραπάνω....Η Μπάγερν θα ναι θεωρητικά χειρότερη.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρεαλ μπαρτσα εφες φενερ ολυμπιακος μονακο μιλανο θα μου κανει τρελη εντυπωση αν δεν ειναι η τελικη 7δα (δεν εννοω με αυτην την σειρα) μιας και στα ματια μου ειναι αλλο επιπεδο απο τις υπολοιπες. Παρτιζαν βιρτους μακαμπι μπαγερν πιστευω οτι θα παλεψουν να κλεισουν την 8δα.Η μπαγερν οχι οτι μου γεμιζει το ματι ροστερικα αλλα ειναι αλεπου ο τρινκιερι και ολο και χωνεται
θα μπορουσα παντως να δω τον παο να τρυπωνει 8δα μιας και εκτος των 7 ομαδων που ειπα οι αλλες ολες εχουν αρκετες αδυναμιες η πχ η μακαμπι παει με τον κατας και ενα σορο τρελους αμερικανους μεσα.. Και ο παο ειδικα μετα την φυγη του παπ μου μοιαζει πιο αδυναμος αλλα εχει εδρα,εχει εμπειρια,θα παιξει και ξυλο ο ραντονιτς..δεν θα τον εβγαζα απο το κολπο.
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιο αδυναμος φετος ο Παο επειδη εφυγε ο Παπαπετρου? Πιο αδυναμος απο το χωρις ασσο εκτρωμα του Πριφτη? Σε ολα πολυ καλυτερος ειναι φετος και ειδικα αν παρει κανονικο 3αρι αντι του Παπι, τοτε θα ειναι στις ομαδες που ειναι εως τελους για 8αδα, χωρις να ειναι και σιγουρο οτι θα μπει.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 5:19 pmΡεαλ μπαρτσα εφες φενερ ολυμπιακος μονακο μιλανο θα μου κανει τρελη εντυπωση αν δεν ειναι η τελικη 7δα (δεν εννοω με αυτην την σειρα) μιας και στα ματια μου ειναι αλλο επιπεδο απο τις υπολοιπες. Παρτιζαν βιρτους μακαμπι μπαγερν πιστευω οτι θα παλεψουν να κλεισουν την 8δα.Η μπαγερν οχι οτι μου γεμιζει το ματι ροστερικα αλλα ειναι αλεπου ο τρινκιερι και ολο και χωνεταιθα μπορουσα παντως να δω τον παο να τρυπωνει 8δα μιας και εκτος των 7 ομαδων που ειπα οι αλλες ολες εχουν αρκετες αδυναμιες η πχ η μακαμπι παει με τον κατας και ενα σορο τρελους αμερικανους μεσα.. Και ο παο ειδικα μετα την φυγη του παπ μου μοιαζει πιο αδυναμος αλλα εχει εδρα,εχει εμπειρια,θα παιξει και ξυλο ο ραντονιτς..δεν θα τον εβγαζα απο το κολπο.
Παντως μου φαινεται πολυ πιο δυνατη φετος η Ευρωλιγκα (καλα περσυ ισως η πιο αδυναμη ολων των εποχων), καθως ομαδες που ακομα και με το ζορι για 8αδα που τις εχουμε, εχουν ροστεραρα (βιρτους-παρτιζαν). Σιγουρα αυτες που γραψατε ειναι φαβορι για 8αδα, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση να μπει καποια απο παρτιζαν-βιρτους-μακαμπι μεσα στην 8αδα και να μην μπουν π.χ μονακο (δεν την εχω καθολου σιγουρη για 8αδα παντως), ενω ακομα και οσφπ-μιλανο-φενερ δεν ειναι υπερομαδες για να πουμε σιγουρα θα μπουν.
Γενικα Ρεαλ-Μπαρτσα-Εφες τις θεωρω 100% σιγουρα 8αδα, φενερ-οσφπ-μιλανο ειναι οι επομενες χωρις να λες οτι 100% θα μπουν, ενω μετα θα γινει σφαγη για 8αδα με φαβορι μονακο-βιρτους-παρτιζαν-μακαμπι και ως αουτσαιντερ βαλενθια-παο-μπαγερν.
Πολλα θα εξαρτηθουν απο το ποσο θα δεσουν οι ομαδες, τι τραυματισμους θα εχουν και ποιοι παικτες θα αποδωσουν αυτα για τα οποια αποκτηθηκαν, αλλα και στο αν θα πιασουν καποιοι πιο φθηνοι παικτες.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οχι πιο αδυναμος απο περσι δεν εννοουσα αυτο..πιο αδυναμος σε σχεση με το ροστερ που ειχε τον παπαπετρου μεσα καμια βδομαδα πριν,εκει ελεγα οτι το παει πολυ καλα για 8δα φετος..Τωρα δεν ξερουμε ποιον θα φερει εκει,αν ειναι πχ ο χεζονια θα ναι καλυτερα αλλα αποτι καταλαβαινω θα μοιραστουν λεφτα και θα ερθει καποιος οικονομικος εκει..Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 6:02 pmΠιο αδυναμος φετος ο Παο επειδη εφυγε ο Παπαπετρου? Πιο αδυναμος απο το χωρις ασσο εκτρωμα του Πριφτη? Σε ολα πολυ καλυτερος ειναι φετος και ειδικα αν παρει κανονικο 3αρι αντι του Παπι, τοτε θα ειναι στις ομαδες που ειναι εως τελους για 8αδα, χωρις να ειναι και σιγουρο οτι θα μπει.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 5:19 pmΡεαλ μπαρτσα εφες φενερ ολυμπιακος μονακο μιλανο θα μου κανει τρελη εντυπωση αν δεν ειναι η τελικη 7δα (δεν εννοω με αυτην την σειρα) μιας και στα ματια μου ειναι αλλο επιπεδο απο τις υπολοιπες. Παρτιζαν βιρτους μακαμπι μπαγερν πιστευω οτι θα παλεψουν να κλεισουν την 8δα.Η μπαγερν οχι οτι μου γεμιζει το ματι ροστερικα αλλα ειναι αλεπου ο τρινκιερι και ολο και χωνεταιθα μπορουσα παντως να δω τον παο να τρυπωνει 8δα μιας και εκτος των 7 ομαδων που ειπα οι αλλες ολες εχουν αρκετες αδυναμιες η πχ η μακαμπι παει με τον κατας και ενα σορο τρελους αμερικανους μεσα.. Και ο παο ειδικα μετα την φυγη του παπ μου μοιαζει πιο αδυναμος αλλα εχει εδρα,εχει εμπειρια,θα παιξει και ξυλο ο ραντονιτς..δεν θα τον εβγαζα απο το κολπο.
Παντως μου φαινεται πολυ πιο δυνατη φετος η Ευρωλιγκα (καλα περσυ ισως η πιο αδυναμη ολων των εποχων), καθως ομαδες που ακομα και με το ζορι για 8αδα που τις εχουμε, εχουν ροστεραρα (βιρτους-παρτιζαν). Σιγουρα αυτες που γραψατε ειναι φαβορι για 8αδα, αλλα δεν θα μου εκανε εντυπωση να μπει καποια απο παρτιζαν-βιρτους-μακαμπι μεσα στην 8αδα και να μην μπουν π.χ μονακο (δεν την εχω καθολου σιγουρη για 8αδα παντως), ενω ακομα και οσφπ-μιλανο-φενερ δεν ειναι υπερομαδες για να πουμε σιγουρα θα μπουν.
Γενικα Ρεαλ-Μπαρτσα-Εφες τις θεωρω 100% σιγουρα 8αδα, φενερ-οσφπ-μιλανο ειναι οι επομενες χωρις να λες οτι 100% θα μπουν, ενω μετα θα γινει σφαγη για 8αδα με φαβορι μονακο-βιρτους-παρτιζαν-μακαμπι και ως αουτσαιντερ βαλενθια-παο-μπαγερν.
Πολλα θα εξαρτηθουν απο το ποσο θα δεσουν οι ομαδες, τι τραυματισμους θα εχουν και ποιοι παικτες θα αποδωσουν αυτα για τα οποια αποκτηθηκαν, αλλα και στο αν θα πιασουν καποιοι πιο φθηνοι παικτες.
Εμενα μου φαινεται αρκετα αντιτουριστικη η φετινη ευρωλιγκα..ειναι πιστευω 7 που ξεχωριζουν πολυ απο τις υπολοιπες και μετα εχουν μοιραστει πολυ τα ροστερ σε ποιοτητα,απο την μια θα εχει πολυ ανταγωνισμο μεταξυ τους αλλα θεωρω πως χωρις τις ρωσικες τρωει πληγμα η διοργανωση.
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον φέτος κατεβαίνει με 1 κανονικό pg που μπορεί να μην είναι κι ο υπερπαίκτης αλλά θα κάνει μια διαφορά....Επίσης πήρε και ενα δεύτερο σέντερ της προκοπής, επιπέδου ευρωλίγκα.Σίγουρα θα τα πάει καλύτερα και πιστεύω ότι θα διεκδικεί έστω την 8η θέση ή θα τερματίσει λίγο πιο κάτω απ αυτήν!
Αν κι ο Ολυμπιακός είχε ενα έξτρα 3αρι επιπέδου ευρωλίγκα θα τον έβαζα σίγουρα μέσα στην 6άδα.Τώρα απλώς λέω ότι είναι ομάδα playoff.
Αν κι ο Ολυμπιακός είχε ενα έξτρα 3αρι επιπέδου ευρωλίγκα θα τον έβαζα σίγουρα μέσα στην 6άδα.Τώρα απλώς λέω ότι είναι ομάδα playoff.
Ο Ολυμπιακός ούτε πέρσι δεν είχε έξτρα τριάρι. Και το χειρότερο όλων έπαιζε όλη τη χρονιά με 3.5-4 ξένους. Βγήκε δεύτερος και πήγε Φαιναλ φορ. Φέτος και πάλι δεν έχει 3αρι όπου πάλι θα είναι με Παπ και Σακ εκεί αλλά έχει πολύ καλούς παίχτες στο 4 πίσω από τον Σάσα και στο 5 πίσω από τον Φαλ. Και ο Πίτερς μπορεί να κατέβει και 3 και να σου δώσει σουτ φαρμακερό από την θέση 3. Εγώ θεωρώ ότι θα είναι αρκετά πιο δυνατός ο Ολυμπιακός και το πλεονέκτημα που έχει με την συνοχή του ρόστερ μπορεί να το εξαργυρώσει τις πρώτες αγωνιστικές με κάποιες νίκες που μπορεί να μην της έκανε γιατί ομάδες που άλλαξαν αρκετά το ρόστερ θα ψάχνονται.Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 18, 2022 11:02 pmΕντάξει ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον φέτος κατεβαίνει με 1 κανονικό pg που μπορεί να μην είναι κι ο υπερπαίκτης αλλά θα κάνει μια διαφορά....Επίσης πήρε και ενα δεύτερο σέντερ της προκοπής, επιπέδου ευρωλίγκα.Σίγουρα θα τα πάει καλύτερα και πιστεύω ότι θα διεκδικεί έστω την 8η θέση ή θα τερματίσει λίγο πιο κάτω απ αυτήν!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο