Ποδόσφαιρο-Ολυμπιακός: Κατάκτηση Conference League.
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
3
3

- reignman
- Reactions: 2967
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
τωρα καθεσαι και απαντας σοβαρα σε σχολιο "οπου φυσαει ο ανεμος ειστε ολοι" ανθρωπου που μπηκε στο φορουμ ως παναθηναικος... με αντιστοιχες φωτογραφιες και τριφυλλια κτλ , που στην πορεια εγινε τιμπεργουλβς και τωρα εχει πικ τον εντι τζονσον και ειναι ταχα μου ολυμπιακος... και ολα αυτα με το ιδιο nickname.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:56 pmΟπου φυσάει ο άνεμος είναι ο οπαδός φίλε μου από αρχαιοτάτων χρόνων. Το θέμα είναι ότι εδώ υποτίθεται είναι μπάσκετ φόρουμ
6
6

- shaq7
- Reactions: 5664
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
αποταν ειχε φαει ενα φαουλ για ακραιες οπαδικες αποψεις γυρισε αλλος ανθρωπος και μετα λενε δεν δουλευουν οι σωφρονιστικες ποινες! Βεβαια οταν ειχε γυρισει εγραφε στο πρασινο νημα σαν παναθηναικος και στο κοκκινο σαν ολυμπιακος,τωρα ομως λογικα κατασταλαξε!reignman έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 4:29 pmτωρα καθεσαι και απαντας σοβαρα σε σχολιο "οπου φυσαει ο ανεμος ειστε ολοι" ανθρωπου που μπηκε στο φορουμ ως παναθηναικος... με αντιστοιχες φωτογραφιες και τριφυλλια κτλ , που στην πορεια εγινε τιμπεργουλβς και τωρα εχει πικ τον εντι τζονσον και ειναι ταχα μου ολυμπιακος... και ολα αυτα με το ιδιο nickname.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:56 pm
Οπου φυσάει ο άνεμος είναι ο οπαδός φίλε μου από αρχαιοτάτων χρόνων. Το θέμα είναι ότι εδώ υποτίθεται είναι μπάσκετ φόρουμ
2
2

- SteveNashidis
- Reactions: 3664
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το δικό μου φάουλ που έχεις ήταν για τρολάρισμα.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 3:00 pmΑλλά σιγά μην ξέρουν το ρόλο τους εδώ μέσα. Έφαγα Μπαν για δύο μέρες για κάτι που δεν αναφέρεται στους κανονισμούς ότι απαγορεύεται και περιμένω τον μοντ μια βδομάδα να .ου απαντήσει
Θα σου απαντήσει και ο Conan για να έχεις πλήρη εικόνα.
Σύντομα θα έχεις την απάντηση σου και για τους ρόλους μας και για το αν θα μπορεί ένα φόρουμ να έχει νήμα για ποδόσφαιρο για τα μέλη του.
Κάποιοι έχετε μπερδευτεί με τον χώρο που φιλοξενείστε και ότι θα πρέπει να ασχολούμαστε συνέχεια μαζί σας.
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα τι να λέμε τώρα. Τα πρώτα σχόλια είναι από φιλάθλους του ΠΑΟ (billy+80s) που προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί δεν είναι μεγάλη επιτυχία. If anything το θέμα συντηρείται γιατί είναι δύσκολο να πουν κάποιοι "Οκ, συγχαρητήρια, προχωράμε". Αυτός είναι ο μόνος λόγος που έχει οδηγηθεί το thread σε 13 σελίδες σχόλια.
Σκεφτόμουν ότι οι βίοι του μπασκετικού ΠΑΟ και του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ φέτος είναι παράλληλοι. Ο ΠΑΟ άλλαξε όλη την ομάδα το καλοκαίρι μετά από 3 χρόνια παρκάρισμα, έκανε την βασικότερή του μεταγραφή τέλος Οκτωβρίου και φαινομενικά από το πουθενά παίρνει Ευρωλίγκα. Ο ΟΣΦΠ άλλαξε 3(!!) προπονητές μέσα στη χρονιά η οποία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και πάλι από το πουθενά βρίσκει στον 3ο προπονητή το κομμάτι του παζλ που έλειπε και ξαφνικά παίρνει το conference.
Είναι πάρα πολύ σκληρό να βλέπεις να γίνονται αυτά απέναντι, όταν οι άλλες ομάδες (ΟΣΦΠ στο μπασκετ, και ΠΑΟ/ΠΑΟΚ/ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο) έχουν θεωρητικά ένα πιο ορθολογικό πλάνο τα τελευταία χρόνια.
Σκεφτόμουν ότι οι βίοι του μπασκετικού ΠΑΟ και του ποδοσφαιρικού ΟΣΦΠ φέτος είναι παράλληλοι. Ο ΠΑΟ άλλαξε όλη την ομάδα το καλοκαίρι μετά από 3 χρόνια παρκάρισμα, έκανε την βασικότερή του μεταγραφή τέλος Οκτωβρίου και φαινομενικά από το πουθενά παίρνει Ευρωλίγκα. Ο ΟΣΦΠ άλλαξε 3(!!) προπονητές μέσα στη χρονιά η οποία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και πάλι από το πουθενά βρίσκει στον 3ο προπονητή το κομμάτι του παζλ που έλειπε και ξαφνικά παίρνει το conference.
Είναι πάρα πολύ σκληρό να βλέπεις να γίνονται αυτά απέναντι, όταν οι άλλες ομάδες (ΟΣΦΠ στο μπασκετ, και ΠΑΟ/ΠΑΟΚ/ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο) έχουν θεωρητικά ένα πιο ορθολογικό πλάνο τα τελευταία χρόνια.
3
3

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Τα εκατομμύρια που έχει πάρει είναι ψίχουλα μπροστά στο μπάτζετ των ομάδων από τα καλύτερα πρωταθλήματα. Εκείνοι παίρνουν πολλαπλάσια εκατομμύρια οπότε δεν στέκει αυτό που λες.HackerBaby έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 2:29 pmΕγώ δεν συμμερίζομαι σε καμία περίπτωση την άποψη περί ευκολιας επίτευξης επιτυχίας στο μπάσκετ σε σχέση με το ποδόσφαιρο.
Και ειδικά ο Ολυμπιακός για να μιλήσουμε και πρακτικά με τα εκατομμύρια που έχει πάρει τα τελευταία 20 χρόνια από την Ευρώπη στην μπάλα το να έχει απολογισμό ένα conference εμένα δεν μου φαίνεται πολύ. Για σκεφτείτε τα χρήματα που έχει πάρει μόνο ο Μαρινάκης,για να μη μιλήσω για παλαιότερους να τα είχε επενδύσει όλα στον Ολυμπιακό και όχι στη Νότιγχαμ ή σε ότι άλλο έχει . Γιατί ο Μαρινάκης έχει κέρδη τρελά πόσα από τον Ολυμπιακό .
Όπως και να έχει το thread αυτό βγάζει μια μεγάλη πίκρα από ολυμπιακούς η οποία θα εκτοξευτεί εαν χάσει και το πρωτάθλημα και μετά θα ανοίξει και thread για πόλο ίσως , αναμένουμε...
Ο Μαρινάκης πήρε τον Ολυμπιακό με 60.000.000 χρέη. Δεν πήρε εκατομμύρια αλλά ξεχρεωσε χρέη. Όταν κάθε χρόνο γίνεται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 10-15.000.000 ευρώ σημαίνει ότι τα έσοδα σου είναι μικρότερα από τα έξοδα. Ο Ολυμπιακός είτε βγαίνει Ευρώπη είτε όχι,είτε παίζει Τσάμπιονς λιγκ είτε όχι κάθε χρόνο έχει σταθερά μεγάλο μπάτζετ. Όχι απλά δεν έβγαλε λεφτά ο Μαρινάκης αλλά έβαλε παρά πολλά.
Λεφτά βγάζεις αν είσαι Μελισσανίδης. Που μπαίνεις ομίλους Τσάμπιονς λιγκ παίρνεις 30.000.000 και η μεταγραφή που κανείς είναι ο γιαννιωτας. Έτσι ναι βγάζεις λεφτά
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2046
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατάφερα με πολύ δύναμη να διαβάσω μέχρι την 3η σελίδα , μετά λύγισα από την ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ που μου προκάλεσαν τα ΘΛΙΒΕΡΑ ποστ που προσπάθησαν να απαξιώσουν μια ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ επιτυχία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στον κόσμο με 313 κούπες σε όλα τα σπορ
Αααααααααααααααααααν ποτέ φτάσετε στη θέση μας , θυμηθείτε αυτά που λέτε και θυμηθείτε αυτά που λέμε κι εμείς και θα καταλάβετε το συναίσθημα
Ευτυχώς ή δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιρικό λαό . Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ
Καμία Ευρωλίγκα δεν θα εβγαζε τόσο κόσμο στον Πειραιά, δεν έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου κάτι αντίστοιχο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που είχα την ευτυχία να ζήσω κι εγώ εκεί . Είναι αυτό που είναι , γεγονότα αναφέρω . Κι εγώ μπάσκετ αγαπάω ένα τσικ παραπάνω
Ο Ολυμπιακός είναι ένας ενιαίος αδιαίρετος ομοούσιος και ευρωπαϊκός
Having said that , ώστε να έχουμε και μια βάση , μπήκα μετά από 3 μέρες όχι για να ξερασω αλλά να πω ότι
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΟ ΣΦΎΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
Για τον Ολυμπιακό έχω κλάψει το 2012 με το πεταχταρι και στο γκολ του Ελ Καμπί
Μόνο Ολυμπιακός !!
Οι υπόλοιποι πλην ελαχίστων ( μην πω ενός που είναι κόσμημα " αντιπάλου " ) τους συλλόγους σας απαξιώνετε που δεν έχουν δει ούτε καν αυτόν τον "ταπεινό" ευρωπαϊκό τίτλο
Εντιτ : κι ένα προσωπικό. Καταλαβαίνω τον πόνο. Την ξεφτίλα του να απαξιώνεις δεν καταλαβαίνω. Κι εμένα με πείραξε πάρα πάρα πολύ η Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού για πολλούς λόγους. Βγήκε έκανα μέχρι και χιούμορ, έδωσα συγχαρητήρια, σχολίασα τον αγώνα . Δεν σημαίνει ότι δεν με ενόχλησε που τα έφερε έτσι η μοίρα. Αλλά τόσο πατο να απαξίωση κάτι τόσο σπουδαίο που έκανε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσα να το κάνω
Αααααααααααααααααααν ποτέ φτάσετε στη θέση μας , θυμηθείτε αυτά που λέτε και θυμηθείτε αυτά που λέμε κι εμείς και θα καταλάβετε το συναίσθημα
Ευτυχώς ή δυστυχώς ο Ολυμπιακός έχει ποδοσφαιρικό λαό . Ευτυχώς ή δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ
Καμία Ευρωλίγκα δεν θα εβγαζε τόσο κόσμο στον Πειραιά, δεν έχω ξαναζήσει ποτέ στη ζωή μου κάτι αντίστοιχο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που είχα την ευτυχία να ζήσω κι εγώ εκεί . Είναι αυτό που είναι , γεγονότα αναφέρω . Κι εγώ μπάσκετ αγαπάω ένα τσικ παραπάνω
Having said that , ώστε να έχουμε και μια βάση , μπήκα μετά από 3 μέρες όχι για να ξερασω αλλά να πω ότι
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΤΟ ΣΦΎΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΊΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
Μόνο Ολυμπιακός !!
Οι υπόλοιποι πλην ελαχίστων ( μην πω ενός που είναι κόσμημα " αντιπάλου " ) τους συλλόγους σας απαξιώνετε που δεν έχουν δει ούτε καν αυτόν τον "ταπεινό" ευρωπαϊκό τίτλο
Εντιτ : κι ένα προσωπικό. Καταλαβαίνω τον πόνο. Την ξεφτίλα του να απαξιώνεις δεν καταλαβαίνω. Κι εμένα με πείραξε πάρα πάρα πολύ η Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού για πολλούς λόγους. Βγήκε έκανα μέχρι και χιούμορ, έδωσα συγχαρητήρια, σχολίασα τον αγώνα . Δεν σημαίνει ότι δεν με ενόχλησε που τα έφερε έτσι η μοίρα. Αλλά τόσο πατο να απαξίωση κάτι τόσο σπουδαίο που έκανε ο Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσα να το κάνω
5
3
2

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Σωστά τα είπες. Ήμουν δουλειά μέχρι τις 5 και μετά Κοραή μέχρι τις 5 το ξημέρωμα, γύρισα οριακά για ένα μπάνιο και ξαναπήγα δουλειά την Πέμπτη. Ολονύχτιο ξενύχτι έχω να κάνω από φοιτητής, αλλά ήταν μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο και τόσο πάθος. Ζήσαμε τον ΟΣΦΠ να γράφει ποδοσφαιρική ιστορία.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 12:51 amΚατάφερα με πολύ δύναμη να διαβάσω μέχρι την 3η σελίδα , μετά λύγισα από την ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ που μου προκάλεσαν τα ΘΛΙΒΕΡΑ ποστ που προσπάθησαν να απαξιώσουν μια ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ επιτυχία του μεγαλύτερου πολυαθλητικού συλλόγου στον κόσμο με 313 κούπες σε όλα τα σπορ
Μόνο Ολυμπιακός !!
Και συμφωνώ και περι συγχαρητηρίων, κι εμένα με πόνεσε που 3 χρόνια έχουν γίνει τα πάντα να μην πάρουμε 4ο και ο ΠΑΟ πήρε το 7ο τσάκα τσάκα, αλλά είπα συγχαρητήρια και συνέχισα τη ζωή μου. Άνθρωποι που προσπαθούν να μειώσουν αυτήν την νίκη είναι πραγματικά εμετικοί, αλλά κοιμάμαι ήσυχα ξέρωντας ότι βασανίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους και αυτή είναι η τιμωρία τους. Ο πόνος τους θα μείνει, Κυριακή μπήκε και ακόμα τα ίδια διαβάζω στα σόσιαλ, δεν τους περνάει σύντομα!
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Απλά μην δίνεται σημασία στο τι γράφουν, οι στιγμές που ζήσαμε την Τετάρτη θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας…και αυτο μετραει πάνω από όλα, μην αφήνετε να σας χαλάσει αυτά που γράφουν ορισμένοι, μηχανισμός άμυνας είναι για αρκετούς από αυτούς καθώς δεν μπορούν να το διαχειριστούν και τους έχει πέσει πολύ βαρύ. Μόνο Ολυμπιακός λοιπόν και νιώθω πραγματικά περήφανος που υποστηριζω αυτή την ομάδα, αν μη τι άλλο ποτέ μου δεν μπήκα στην διαδικασία να μειώσω την επιτυχία κάποιας άλλης ομάδας για να νιώσω εγώ καλύτερα, υπάρχει και ένα όριο, ένας σεβασμός και μια παιδεία που πήρα από τους γονείς μου.
1
1

-
- Reactions: 254
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Έτσι μπράβο , αυτό που ζήσαμε δεν το έχει ζήσει κανένας ακόμα και αν η κούπα δεν είναι η κορυφαία της Ευρώπης όπως λένε.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:18 amΑπλά μην δίνεται σημασία στο τι γράφουν, οι στιγμές που ζήσαμε την Τετάρτη θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας…και αυτο μετραει πάνω από όλα, μην αφήνετε να σας χαλάσει αυτά που γράφουν ορισμένοι, μηχανισμός άμυνας είναι για αρκετούς από αυτούς καθώς δεν μπορούν να το διαχειριστούν και τους έχει πέσει πολύ βαρύ. Μόνο Ολυμπιακός λοιπόν και νιώθω πραγματικά περήφανος που υποστηριζω αυτή την ομάδα, αν μη τι άλλο ποτέ μου δεν μπήκα στην διαδικασία να μειώσω την επιτυχία κάποιας άλλης ομάδας για να νιώσω εγώ καλύτερα, υπάρχει και ένα όριο, ένας σεβασμός και μια παιδεία που πήρα από τους γονείς μου.
1
1

Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

Σεβαστη η προσωπικη σας αποψη ,αλλα περα του γεγονοτος οτι σε μπασκετικο φορουμ το γυρισατε σε ποδοσφαιρο , αλλα οπως ειπαμε ειναι προσωπικη αποψη αλλων προσωπικη αποψη ειναι οτι εχουν ζησει πολυ περισσοτερο.Rebedierdos έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 8:59 amΈτσι μπράβο , αυτό που ζήσαμε δεν το έχει ζήσει κανένας ακόμα και αν η κούπα δεν είναι η κορυφαία της Ευρώπης όπως λένε.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 02, 2024 2:18 amΑπλά μην δίνεται σημασία στο τι γράφουν, οι στιγμές που ζήσαμε την Τετάρτη θα μας μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη μας…και αυτο μετραει πάνω από όλα, μην αφήνετε να σας χαλάσει αυτά που γράφουν ορισμένοι, μηχανισμός άμυνας είναι για αρκετούς από αυτούς καθώς δεν μπορούν να το διαχειριστούν και τους έχει πέσει πολύ βαρύ. Μόνο Ολυμπιακός λοιπόν και νιώθω πραγματικά περήφανος που υποστηριζω αυτή την ομάδα, αν μη τι άλλο ποτέ μου δεν μπήκα στην διαδικασία να μειώσω την επιτυχία κάποιας άλλης ομάδας για να νιώσω εγώ καλύτερα, υπάρχει και ένα όριο, ένας σεβασμός και μια παιδεία που πήρα από τους γονείς μου.
Τωρα αν εσας σας ενδιαφερει περισσοτερο το ποδοσφαιρο απτο μπασκετ ειναι προσωπικο σας θεμα και σαφως οχι στην θεματολογια του φορουμ.
1
1

- Coach Periklis
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis