Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
27
30%
ΟΧΙ
51
56%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
13
14%

Σύνολο ψήφων: 91
Kwstantino

senior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 27, 2026 9:05 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Αύγ 27, 2026 8:52 pm
ναι οκ τώρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό τα φιλολυμπιακά σάιτ θεωρούν σκάνδαλο την ελληνοποίηση του Φαλ. όποιος έχει τη δυνατότητα να το ξεπεράσει αυτό αξίζει να ρίξει μια ματιά μόνο και μόνο γιατί παραθέτει επίσημα έγγραφα, μεταγενέστερα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

https://sportreport.gr/skandalo-moustafa-fal/
Εδωσε εξετάσεις, τις «πέρασε» όσο ήταν στον ολυμπιακό αρα δεν θα διαβασουμε φιλολυμπιακά σάιτ :D :D :D

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 27, 2026 9:11 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Αύγ 27, 2026 8:52 pm
ναι οκ τώρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό τα φιλολυμπιακά σάιτ θεωρούν σκάνδαλο την ελληνοποίηση του Φαλ. όποιος έχει τη δυνατότητα να το ξεπεράσει αυτό αξίζει να ρίξει μια ματιά μόνο και μόνο γιατί παραθέτει επίσημα έγγραφα, μεταγενέστερα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

https://sportreport.gr/skandalo-moustafa-fal/
Εντάξει, επειδή όλοι ξέρουμε σε ποια χώρα βρισκόμαστε δε μας κάνει εντύπωση ότι όταν θέλει μια μεγάλη ομάδα μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 27, 2026 10:15 pm

ναι βεβαια τωρα πιαστηκε ο φαλ να λεει ψεματα οτι το θελει για να παιξει στην εθνικη μας ενω δεν γινεται..λογικα αν ο ολυμπιακος το κανει θεμα θα μπλεξει ο φαλ.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Αύγ 27, 2026 10:20 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 27, 2026 10:15 pm
ναι βεβαια τωρα πιαστηκε ο φαλ να λεει ψεματα οτι το θελει για να παιξει στην εθνικη μας ενω δεν γινεται..λογικα αν ο ολυμπιακος το κανει θεμα θα μπλεξει ο φαλ.
Ναι, θα γίνει θέμα επειδή βγάζει ό,τι παπάτζα θέλει το γαυροσάιτ...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Αύγ 27, 2026 10:27 pm

Εικόνα

εχουν το εγραφο δεν το βγαλαν απο το μυαλο τους..αλλιως θα πρεπει ο φαλ και η γενικη γραμματεια ιθαγενειας να τους κανουν μυνηση.

Άβαταρ μέλους
Djole77

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF

Πέμ Αύγ 27, 2026 10:49 pm

shaq7 έγραψε:
Εικόνα

εχουν το εγραφο δεν το βγαλαν απο το μυαλο τους..αλλιως θα πρεπει ο φαλ και η γενικη γραμματεια ιθαγενειας να τους κανουν μυνηση.
Θέλω να πιστεύω οι Αγγελόπουλοι δεν θα το αφήσουν να περάσει. Ο ορισμός του σκανδάλου αν περάσει.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Αύγ 27, 2026 10:52 pm

Χαχα, να παίξει στην εθνική λέει :lol: :lol: Ρε τι ζούμε.

Ίσως να είναι καλύτερα να μην αλλάξει ο κανονισμός για τους ξένους γιατί πως αλλιώς θα βλέπουμε τέτοια ίντριγκα; Εντωμεταξύ ποιον έχει δικηγόρο ο Φαλ, τον Διονύση Δάγκα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 10:58 pm

Αυτοι οι αριστοι που ειναι στις επιτροπες το βρηκαν δυσκολο να παρουν ενα τηλεφωνο την ομοσπονδια μπασκετ να ρωτησουν αν ο φαλος εχει δικαιωμα συμμετοχης στην εθνικη ;

Αυτος μπορει να δηλωνει οτι θελει . Αυτοι το εψαξαν ;

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 11:01 pm

Djole77 έγραψε:
Πέμ Αύγ 27, 2026 10:49 pm
shaq7 έγραψε:
Εικόνα

Θέλω να πιστεύω οι Αγγελόπουλοι δεν θα το αφήσουν να περάσει. Ο ορισμός του σκανδάλου αν περάσει.
Ο Φαλ δικαιούται ελληνική ιθαγένεια από τη στιγμή που έχουν περάσει 3 χρόνια συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι έχετε αναφέρει τη νομοθεσία εδώ στο φόρουμ. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας ξέρει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήτησε κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού να παραποίησε τη δήλωση για να δημιουργήσει θέμα στον παίκτη, οπότε περιμένω μηνύσεις από την ομάδα μου. Αλλά ακόμα και αν το λάθος είναι ευθύνη του Φαλ, η αίτηση έγινε όσο ακόμα ήταν παίκτης σας, επομένως η συνολική ευθύνη βαραίνει το δικό σας νομικό τμήμα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Αύγ 27, 2026 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 11:14 pm

BillyPao έγραψε:
Ο Φαλ δικαιούται ελληνική ιθαγένεια από τη στιγμή που έχουν περάσει 3 χρόνια συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι έχετε αναφέρει τη νομοθεσία εδώ στο φόρουμ. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας ξέρει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήτησε κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού να παραποίησε τη δήλωση για να δημιουργήσει θέμα στον παίκτη, οπότε περιμένω μηνύσεις από την ομάδα μου.
Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Εδώ έχουμε επίσημο έγγραφο. Καταρχάς αν δεν είναι αληθινό υπεύθυνο είναι το σάιτ που το ανέβασε και όχι ο Ολυμπιακός. Όπως αν ανεβάσει το sdna κάποια κατηγορία για παίκτη του Ολυμπιακού φταίει το σάιτ και όχι ο Παναθηναικός. Θα μπορούσε κάποιος να του είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και ότι δεν θα το μάθαινε κανείς. Ας περιμένουμε τι θα γίνει γιατί σίγουρα θα βγει η αλήθεια πλέον.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 11:18 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Ο Φαλ δικαιούται ελληνική ιθαγένεια από τη στιγμή που έχουν περάσει 3 χρόνια συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι έχετε αναφέρει τη νομοθεσία εδώ στο φόρουμ. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας ξέρει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήτησε κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού να παραποίησε τη δήλωση για να δημιουργήσει θέμα στον παίκτη, οπότε περιμένω μηνύσεις από την ομάδα μου.
Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Εδώ έχουμε επίσημο έγγραφο. Καταρχάς αν δεν είναι αληθινό υπεύθυνο είναι το σάιτ που το ανέβασε και όχι ο Ολυμπιακός. Όπως αν ανεβάσει το sdna κάποια κατηγορία για παίκτη του Ολυμπιακού φταίει το σάιτ και όχι ο Παναθηναικός. Θα μπορούσε κάποιος να του είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και ότι δεν θα το μάθαινε κανείς. Ας περιμένουμε τι θα γίνει γιατί σίγουρα θα βγει η αλήθεια πλέον.
Ο "κάποιος που θα του το είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία", προφανώς ήταν κάποιος της ομάδας σου, αφού τότε ο Φαλ ήταν ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.

Άβαταρ μέλους
TonyTonyChopper

junior
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 11:27 pm

BillyPao έγραψε:
TonyTonyChopper έγραψε:

Ο "κάποιος που θα του το είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία", προφανώς ήταν κάποιος της ομάδας σου, αφού τότε ο Φαλ ήταν ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.
Να έχω κάτσει να δω αγώνα στο ποδόσφαιρο αντί να διαβάσω για το τελευταίο μάθημα της σχολής, να θέλω οριακά να πετάξω το λάπτοπ απ το παράθυρο και να είμαι και Ολυμπιακός. :roofl: :roofl: (κάνω πλάκα προφανώς, αλλά είναι στιγμές που αναρωτιέμαι αν όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο δικαιούνται κάποια ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος :roulette: )
Τώρα στα σοβαρά, κανείς δεν ξέρει ποιος πήρε τέτοια πρωτοβουλία αν ισχύει. Δεν μπορείς να ξέρεις αν ήταν πχ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή κάποιος άσχετος.

Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. :bblove:
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

BillyPao έγραψε:
TonyTonyChopper έγραψε:

το ξέρω ότι το να σου αλλάξω γνώμη για οτιδήποτε είναι μια μάχη που δε μπορεί να κερδηθεί αλλά η αίτηση του Φαλ έγινε στις 8 Ιουλίου και από τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε στις 24 Ιουνίου.

BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 11:30 pm

TonyTonyChopper έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Να έχω κάτσει να δω αγώνα στο ποδόσφαιρο αντί να διαβάσω για το τελευταίο μάθημα της σχολής, να θέλω οριακά να πετάξω το λάπτοπ απ το παράθυρο και να είμαι και Ολυμπιακός. :roofl: :roofl: (κάνω πλάκα προφανώς, αλλά είναι στιγμές που αναρωτιέμαι αν όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο δικαιούνται κάποια ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος :roulette: )
Τώρα στα σοβαρά, κανείς δεν ξέρει ποιος πήρε τέτοια πρωτοβουλία αν ισχύει. Δεν μπορείς να ξέρεις αν ήταν πχ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή κάποιος άσχετος.
Εμένα μου φαίνεται ότι όλη η υπόθεση βγήκε εντελώς "τυχαία" τώρα που φαίνεται ότι χάνετε το διαβατήριο του Ουόκαπ, ώστε να δημιουργηθεί μπλέξιμο του Φαλ και του Παναθηναϊκού. Αλλά από τη στιγμή που το νομικό τμήμα μας ήλεγξε το διαδικαστικό της αίτησης, δε νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα.

ΥΓ. Τι αγώνα ποδοσφαίρου έβλεπες; Συμφωνώ πάντως και εγώ ότι ώρες ώρες το ποδόσφαιρο είναι πονόματος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Αύγ 27, 2026 11:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Αύγ 27, 2026 11:31 pm

Οι ημερομηνιες που γραφει το χαρτι τι ρολο παιζουν ;

Ο φαλ ανακοινωθηκε απο τον παναθηναικο 24/6 και η αιτηση πολιτογραφισης γραφει 25/6 .

Αυτος δεν τα ειχε κανει οσο ηταν στον ολυμπιακο ; Τι γραφει εδω ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”