Εδωσε εξετάσεις, τις «πέρασε» όσο ήταν στον ολυμπιακό αρα δεν θα διαβασουμε φιλολυμπιακά σάιτyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 8:52 pmναι οκ τώρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό τα φιλολυμπιακά σάιτ θεωρούν σκάνδαλο την ελληνοποίηση του Φαλ. όποιος έχει τη δυνατότητα να το ξεπεράσει αυτό αξίζει να ρίξει μια ματιά μόνο και μόνο γιατί παραθέτει επίσημα έγγραφα, μεταγενέστερα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.
https://sportreport.gr/skandalo-moustafa-fal/
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, επειδή όλοι ξέρουμε σε ποια χώρα βρισκόμαστε δε μας κάνει εντύπωση ότι όταν θέλει μια μεγάλη ομάδα μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίεςyawn.brigade έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 8:52 pmναι οκ τώρα που έφυγε από τον Ολυμπιακό τα φιλολυμπιακά σάιτ θεωρούν σκάνδαλο την ελληνοποίηση του Φαλ. όποιος έχει τη δυνατότητα να το ξεπεράσει αυτό αξίζει να ρίξει μια ματιά μόνο και μόνο γιατί παραθέτει επίσημα έγγραφα, μεταγενέστερα της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.
https://sportreport.gr/skandalo-moustafa-fal/
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Φαλ δικαιούται ελληνική ιθαγένεια από τη στιγμή που έχουν περάσει 3 χρόνια συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι έχετε αναφέρει τη νομοθεσία εδώ στο φόρουμ. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας ξέρει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήτησε κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού να παραποίησε τη δήλωση για να δημιουργήσει θέμα στον παίκτη, οπότε περιμένω μηνύσεις από την ομάδα μου. Αλλά ακόμα και αν το λάθος είναι ευθύνη του Φαλ, η αίτηση έγινε όσο ακόμα ήταν παίκτης σας, επομένως η συνολική ευθύνη βαραίνει το δικό σας νομικό τμήμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Αύγ 27, 2026 11:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Εδώ έχουμε επίσημο έγγραφο. Καταρχάς αν δεν είναι αληθινό υπεύθυνο είναι το σάιτ που το ανέβασε και όχι ο Ολυμπιακός. Όπως αν ανεβάσει το sdna κάποια κατηγορία για παίκτη του Ολυμπιακού φταίει το σάιτ και όχι ο Παναθηναικός. Θα μπορούσε κάποιος να του είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και ότι δεν θα το μάθαινε κανείς. Ας περιμένουμε τι θα γίνει γιατί σίγουρα θα βγει η αλήθεια πλέον.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:01 pmΟ Φαλ δικαιούται ελληνική ιθαγένεια από τη στιγμή που έχουν περάσει 3 χρόνια συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι έχετε αναφέρει τη νομοθεσία εδώ στο φόρουμ. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας ξέρει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήτησε κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού να παραποίησε τη δήλωση για να δημιουργήσει θέμα στον παίκτη, οπότε περιμένω μηνύσεις από την ομάδα μου.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο "κάποιος που θα του το είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία", προφανώς ήταν κάποιος της ομάδας σου, αφού τότε ο Φαλ ήταν ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:14 pmΚαι πως είσαι τόσο σίγουρος; Εδώ έχουμε επίσημο έγγραφο. Καταρχάς αν δεν είναι αληθινό υπεύθυνο είναι το σάιτ που το ανέβασε και όχι ο Ολυμπιακός. Όπως αν ανεβάσει το sdna κάποια κατηγορία για παίκτη του Ολυμπιακού φταίει το σάιτ και όχι ο Παναθηναικός. Θα μπορούσε κάποιος να του είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και ότι δεν θα το μάθαινε κανείς. Ας περιμένουμε τι θα γίνει γιατί σίγουρα θα βγει η αλήθεια πλέον.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:01 pmΟ Φαλ δικαιούται ελληνική ιθαγένεια από τη στιγμή που έχουν περάσει 3 χρόνια συνεχούς παραμονής στην Ελλάδα. Εσείς οι ίδιοι έχετε αναφέρει τη νομοθεσία εδώ στο φόρουμ. Επιπλέον, από τη στιγμή που έχει παίξει στην Εθνική Γαλλίας ξέρει ότι δεν μπορεί να παίξει και στην Εθνική Ελλάδας, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ζήτησε κάτι τέτοιο. Πιο πιθανό είναι το νομικό τμήμα του Ολυμπιακού να παραποίησε τη δήλωση για να δημιουργήσει θέμα στον παίκτη, οπότε περιμένω μηνύσεις από την ομάδα μου.
- TonyTonyChopper

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Να έχω κάτσει να δω αγώνα στο ποδόσφαιρο αντί να διαβάσω για το τελευταίο μάθημα της σχολής, να θέλω οριακά να πετάξω το λάπτοπ απ το παράθυρο και να είμαι και Ολυμπιακός.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:18 pmΟ "κάποιος που θα του το είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία", προφανώς ήταν κάποιος της ομάδας σου, αφού τότε ο Φαλ ήταν ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:14 pm
Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Εδώ έχουμε επίσημο έγγραφο. Καταρχάς αν δεν είναι αληθινό υπεύθυνο είναι το σάιτ που το ανέβασε και όχι ο Ολυμπιακός. Όπως αν ανεβάσει το sdna κάποια κατηγορία για παίκτη του Ολυμπιακού φταίει το σάιτ και όχι ο Παναθηναικός. Θα μπορούσε κάποιος να του είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και ότι δεν θα το μάθαινε κανείς. Ας περιμένουμε τι θα γίνει γιατί σίγουρα θα βγει η αλήθεια πλέον.
Τώρα στα σοβαρά, κανείς δεν ξέρει ποιος πήρε τέτοια πρωτοβουλία αν ισχύει. Δεν μπορείς να ξέρεις αν ήταν πχ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή κάποιος άσχετος.
Ελπίζω να έχει τελειώσει το one piece μέχρι να πεθάνω. 
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
το ξέρω ότι το να σου αλλάξω γνώμη για οτιδήποτε είναι μια μάχη που δε μπορεί να κερδηθεί αλλά η αίτηση του Φαλ έγινε στις 8 Ιουλίου και από τον Παναθηναϊκό ανακοινώθηκε στις 24 Ιουνίου.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:18 pmΟ "κάποιος που θα του το είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία", προφανώς ήταν κάποιος της ομάδας σου, αφού τότε ο Φαλ ήταν ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:14 pm
Και πως είσαι τόσο σίγουρος; Εδώ έχουμε επίσημο έγγραφο. Καταρχάς αν δεν είναι αληθινό υπεύθυνο είναι το σάιτ που το ανέβασε και όχι ο Ολυμπιακός. Όπως αν ανεβάσει το sdna κάποια κατηγορία για παίκτη του Ολυμπιακού φταίει το σάιτ και όχι ο Παναθηναικός. Θα μπορούσε κάποιος να του είπε να το κάνει για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και ότι δεν θα το μάθαινε κανείς. Ας περιμένουμε τι θα γίνει γιατί σίγουρα θα βγει η αλήθεια πλέον.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εμένα μου φαίνεται ότι όλη η υπόθεση βγήκε εντελώς "τυχαία" τώρα που φαίνεται ότι χάνετε το διαβατήριο του Ουόκαπ, ώστε να δημιουργηθεί μπλέξιμο του Φαλ και του Παναθηναϊκού. Αλλά από τη στιγμή που το νομικό τμήμα μας ήλεγξε το διαδικαστικό της αίτησης, δε νομίζω να υπάρξει κάποιο θέμα.TonyTonyChopper έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 27, 2026 11:27 pmΝα έχω κάτσει να δω αγώνα στο ποδόσφαιρο αντί να διαβάσω για το τελευταίο μάθημα της σχολής, να θέλω οριακά να πετάξω το λάπτοπ απ το παράθυρο και να είμαι και Ολυμπιακός.![]()
(κάνω πλάκα προφανώς, αλλά είναι στιγμές που αναρωτιέμαι αν όσοι βλέπουν ποδόσφαιρο δικαιούνται κάποια ψυχολογική υποστήριξη από το κράτος
)
Τώρα στα σοβαρά, κανείς δεν ξέρει ποιος πήρε τέτοια πρωτοβουλία αν ισχύει. Δεν μπορείς να ξέρεις αν ήταν πχ του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή κάποιος άσχετος.
ΥΓ. Τι αγώνα ποδοσφαίρου έβλεπες; Συμφωνώ πάντως και εγώ ότι ώρες ώρες το ποδόσφαιρο είναι πονόματος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Πέμ Αύγ 27, 2026 11:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο