Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 09, 2024 9:42 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 9:34 pm
Με λίγα λόγια ο Γιάννης όποτε δεν είχε υποχρεώσεις στο NBA ή δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ήταν πάντα διαθέσιμος για την εθνική ομάδα. Το αντίθετο θα πρέπει να αποδειχθεί με λογικά επιχειρήματα και όχι με φαντασιώσεις και θεωρίες συνωμοσίας. Όποιος λοιπόν θέλει και μπορεί ας διαφωτίσει και εμάς τους υπόλοιπους.
Μίλα λίγο πιο σιγά, θα τους ξυπνήσεις :mad:

3
1 Εικόνα 1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 09, 2024 9:52 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 9:34 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 8:55 pm

αλλιως θα ερχοταν με μεγαλη ευχαριστηση
Η ιστορία με τον Γιάννη που δεν "θέλει να έρχεται στην εθνική" είναι μια άποψη/υπόθεση που παρουσιάζεται διαρκώς από κάποιους ως γεγονός.

Στην επιστήμη της ψυχολογίας θα πρέπει να υπάρχει σίγουρα κάποια περιγραφή αυτού του φαινομένου. Δηλαδή της παρουσίασης της προσωπικής μας άποψης/υπόθεσης ως γεγονότος παρόλο που τα λογικά επιχειρήματα αδυνατούν να στηρίξουν την απόψη/υπόθεση που έχουμε δημιουργήσει μέσα στον εγκέφαλό μας.

Δεν ξέρω αν ο Γιάννης αγαπάει την Νιγηρία περισσότερο από την Ελλάδα ή αν κακώς του δόθηκε η ελληνική ιθαγένεια ή αν είναι καλός ή κακός παίκτης (προφανώς είναι στο Top 10 του NBA αλλά δεν είναι αψεγαδιάστος) ή αν είναι κωλόπαιδο ή αν δέρνει στο σπίτι την Mariah.

Ξέρουμε όμως σίγουρα ότι ο Γιάννης έχει αγωνιστεί για την εθνική Ελλάδας έξι (6) καλοκαίρια:

- Το 2013 με την εθνική U20 στο Ευρωμπάσκετ αμέσως μετά την επιλογή του στο draft
- Το 2014 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας
- Το 2015 στο Ευρωμπάσκετ
- Το 2016 στο προολυμπιακό τουρνουά
- Το 2019 στο Παγκόσμιο Κύπελλο
- Το 2022 στο Ευρωμπάσκετ και στα προκριματικά ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Ξέρουμε επίσης πως ο Γιάννης δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική ομάδα τα εξής τρία (3) καλοκαίρια:

- Το 2017 στο Ευρωμπάσκετ όταν αποχώρησε από την προετοιμασία όντας τραυματίας σύμφωνα με την ομάδα του στο ΝΒΑ. Δεν διαψεύστηκε ποτέ από κανέναν εκείνος ο τραυματισμός, άλλωστε οι Bucks τον έβαλαν να κάνει εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πρόβλημα στο γόνατο.
- Το 2021 στο προολυμπιακό τουρνουά όταν και είχε υποχρεώσεις στα playoffs του NBA, δεν ήταν δηλαδή διαθέσιμος να αγωνιστεί.
- Το 2023 στο Παγκόσμιο Κύπελλο όταν και αναγκάστηκε να κάνει χειρουργείο μέσα στο καλοκαίρι για αντιμετωπίσει πάλι ένα πρόβλημα που είχε στο γόνατο. Το χειρουργείο δεν διαψεύστηκε από κανέναν. Στη media day των Bucks τον περασμένο Οκτώβριο αποκαλύφθηκε μάλιστα ότι η επέμβαση ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός καθαρισμός και πως ο Γιάννης μέχρι το Σεπτέμβριο δεν μπορούσε καλά-καλά να τρέξει. Αυτά τα έγραψαν και τα είπαν Αμερικάνοι δημοσιογράφοι, όχι "μισθοφόροι".

Με λίγα λόγια ο Γιάννης όποτε δεν είχε υποχρεώσεις στο NBA ή δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού ήταν πάντα διαθέσιμος για την εθνική ομάδα. Το αντίθετο θα πρέπει να αποδειχθεί με λογικά επιχειρήματα και όχι με φαντασιώσεις και θεωρίες συνωμοσίας. Όποιος λοιπόν θέλει και μπορεί ας διαφωτίσει και εμάς τους υπόλοιπους.
πριν το 2016 οι χρονιες δεν μετρανε δεν ειχε χειροτονηθει ακομα πριγκηπας
μετα τον εχει παει 3/3 οπως γραφεις αλλα δεν εχει σημασια το απολυτο νουμερο ακομα και ολες τις φορες να ειχε ερθει να παιξει το ιδιο θα ηταν εφοσον για να μας κανει την τιμη τον παρακαλανε μηνες και του κανουν τα χατηρια
αυτα τα συζητανε και μεταξυ τους οι παιχτες δεν ζουνε σε αλλο πλανητη ουτε ειναι τον έσυραν παράμερα τον καταξέσκισαν απάνω στους αγκαθερούς ασπάλαθους και πήγαν και τον πέταξαν στον Τάρταρο, κουρέλι να κανουν προετοιμασια να παιζουν προκριματικα για να ερχεται ο πριγκηπας 2 μερες πριν τα επισημα και να παιρνει την ομαδα στις πλατες του
τα αποτελεσματα αυτων των πρακτικων της ομοσπονδιας θα εχουμε απολαυσει,ειμαστε πατος δηλαδη
το τι νοιωθει δεν ενδιαφερει κανεναν,το θεμα ειναι να σταματησει αυτο το καραγκιοζιλικι με το να τον πιεζουν για μηνες και να παρακαλανε καποιον που δεν θελει να παιζει στην εθνικη

ο μονος λογος αν κατεβει στους αγωνες προολυμπιακου και στους ολυμπιακους ειναι οτι του εχουν ταξει οτι θα κραταει την σημαια στην εισοδο των χωρων

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 09, 2024 10:11 pm

GK_23 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 12:31 pm
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 2:22 am
Σλούκας , Καλάθης
Ντόρσεϊ , Λαρεντζάκης , Τολιόπουλος
Παπανικολάου , Ρογκαβόπουλος
Γιάννης , Παπαπέτρου
Παπαγιάννης , Μήτογλου , Κωστακουμπο

*Ο Τολιόπουλος νομίζω αφήνει οριακά εκτός τους Μωραΐτη, Καλαϊτζάκη και Λούντζη. Αν δεχθεί να έρθει ο Βουκσεβιτς ποιον θα αφήνατε εκτός?
Το δίλημμα Walkup-Dorsey έχει νομίζω απαντηθεί από τους ιθύνοντες της εθνικής ομάδας. Δεν έχει μάλλον νόημα να φτιάχνουμε 12άδες με τον Dorsey μέσα.

Στις κλήσεις αξίζει σίγουρα να βρίσκεται και ο Χαραλαμπόπουλος που στα ματς του Φεβρουαρίου είχε πολύ θετική παρουσία. Ίσως όχι στην τελική 12άδα αλλά στις κλήσεις σίγουρα.

Αν ο Βούκσεβιτς παίξει τελικά για την Ελλάδα, τότε ένας εκ των Ρογκαβόπουλου και Παπαπέτρου μάλλον περισσεύει.

Μεταξύ Καλαϊτζάκη και Τολιόπουλου, εγώ προτιμώ τον πρώτο.

Τέλος, θεωρώ πως θα υπάρχουν τραυματισμοί και δεν θα κατέβουμε πλήρεις. Ο πιο επίφοβος για να χάσει το τουρνουά είναι, κατά τη γνώμη μου, ο Σλούκας.
Αν έρθει και ο Βούκσεβιτς είναι δύσκολη η επιλογή.
Δύσκολα κόβεις τον Παπαπέτρου αν κλείσει την σεζόν όπως τώρα αλλά δύσκολα και τον Ρογκαβόπουλο του 52% τρίποντο Ευρωλίγκα και 44% στη σεζόν συνολικά όταν ψάχνουμε σουτ με το κυάλι.
Μακάρι να είναι αυτό το δίλημμα γιατί θα είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που όλοι οι Ευρωλιγκάτοι, οι οποίοι θα τελειώσουν τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους λίγες μέρες/εβδομάδες πριν το προολυμπιακό, θα είναι υγιείς και διαθέσιμοι. Θεωρώ και εγώ ότι κάποιος θα λείψει και βλέπω και εγώ Σλούκα ή Καλάθη εκτός.

Ο Τολιόπουλος κάνει σούπερ χρονιά και ίσως φανεί σαν αδικία αν κοπεί όμως με όλους τους γκάρντ υγιείς νομίζω ο Καλαιτζάκης έχει την θέση καπαρωμένη. Από τον 5ο γκαρντ θες να μπει 5-10 λεπτά αν χρειαστεί να παίξει καμιά άμυνα, να ρίξει ξύλο, να κάνει κάνα φάουλ, να δώσει 2 ανάσες και να ξαναβγεί. Αυτό ο Καλαιτζάκης το κάνει όλη τη χρονιά, σε τέτοιο χρόνο και ρόλο μπορεί να αποδόσει πολύ καλύτερα από τον Τολιόπουλο.

1
1 Εικόνα
kostas1978

junior
Reactions: 85

Πέμ Μάιος 09, 2024 10:13 pm

νομιζω η θεωρια "δεν ερχεται" υποδηλώνει οτι ενω εχουμε τοπ παικτη νβα στη συνθεση μας, mvp κανονικης περιοδου και πλει οφ, δεν εχουμε καμμια επιτυχια με την εθνικη ή καποιο μετάλλιο ολο αυτο το διαστημα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2520
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Πέμ Μάιος 09, 2024 10:28 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 09, 2024 10:11 pm
Αν έρθει και ο Βούκσεβιτς είναι δύσκολη η επιλογή.
Δύσκολα κόβεις τον Παπαπέτρου αν κλείσει την σεζόν όπως τώρα αλλά δύσκολα και τον Ρογκαβόπουλο του 52% τρίποντο Ευρωλίγκα και 44% στη σεζόν συνολικά όταν ψάχνουμε σουτ με το κυάλι.
Μακάρι να είναι αυτό το δίλημμα γιατί θα είναι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις που όλοι οι Ευρωλιγκάτοι, οι οποίοι θα τελειώσουν τις υποχρεώσεις με τις ομάδες τους λίγες μέρες/εβδομάδες πριν το προολυμπιακό, θα είναι υγιείς και διαθέσιμοι. Θεωρώ και εγώ ότι κάποιος θα λείψει και βλέπω και εγώ Σλούκα ή Καλάθη εκτός.

Ο Τολιόπουλος κάνει σούπερ χρονιά και ίσως φανεί σαν αδικία αν κοπεί όμως με όλους τους γκάρντ υγιείς νομίζω ο Καλαιτζάκης έχει την θέση καπαρωμένη. Από τον 5ο γκαρντ θες να μπει 5-10 λεπτά αν χρειαστεί να παίξει καμιά άμυνα, να ρίξει ξύλο, να κάνει κάνα φάουλ, να δώσει 2 ανάσες και να ξαναβγεί. Αυτό ο Καλαιτζάκης το κάνει όλη τη χρονιά, σε τέτοιο χρόνο και ρόλο μπορεί να αποδόσει πολύ καλύτερα από τον Τολιόπουλο.
Ο Σλούκας είναι ενεργό μέλος της εθνικής και το απέδειξε όταν πήγε στην προπόνηση της ομάδας των "παραθύρων" το Φεβρουάριο παρόλο που δεν βρισκόταν στις κλήσεις. Φέτος όμως έχει βγάλει 3 ή 4 (δεν θυμάμαι καλά) μυικούς τραυματισμούς και προβληματίζομαι για το κατά πόσο θα καταφέρει να βγάλει άλλους 3 μήνες αγωνιστικής δραστηριότητας χωρίς κάποιον άλλο τραυματισμό. Για αυτό τον θεωρώ αρκετά επίφοβο.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σχετικά με τον Τολιόπουλο. Εφόσον τα πρώτα βιολιά της εθνικής (Γιάννης, Σλούκας, Καλάθης) είναι παρόντα, τότε ο ρόλος του 12ου παίκτη ταιριάζει περισσότερο σε έναν hustle player σαν τον Καλαϊτζάκη παρά σε έναν σκόρερ σαν τον Τολιόπουλο. Στην προετοιμασία φυσικά και πρέπει να κληθεί ο Τολιόπουλος. Βλέποντας και κάνοντας από εκεί και έπειτα.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Μάιος 10, 2024 3:42 pm

Το κεφάλαιο Ντόρσει για την Εθνική Ομάδα νομίζω δύσκολα θα ξανανοίξει, αν ξανανοίξει κιόλας ποτέ. Πάντως τώρα που δεν υπάρχει ο Ιτούδης στον πάγκο και επειδή για τους Αμερικανοθρεμμένους το κίνητρο συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ μεγαλύτερο από Μουντομπάσκετ/Ευρωμπάσκετ, δεν αποκλείεται ο παίκτης να ρίξει γέφυρες φέτος.

Ο Walkup δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, θέλει σίγουρα ξεκούραση το καλοκαίρι, αλλά νομίζω θα είναι διαθέσιμος. Το ίδιο και ο Σλούκας. Βέβαια σε τι κατάσταση θα βρίσκονται τότε είναι άλλο θέμα. Ας μην ξεχνάμε ότι το Προολυμπιακό ξεκινάει 2 Ιουλίου και οι τελικοί της Α1 λογικά θα τελειώσουν γύρω στις 15-20 Ιουνίου, οπότε οι παίκτες των αιωνίων θα ενσωματωθούν σχεδόν αμέσως. Επίσης και με το Περιστέρι (λογικά) να έχει τους αχρείαστους μικρούς τελικούς της Α1 μέχρι το ίδιο διάστημα περίπου, ουσιαστικά θα πάμε με προετοιμασία δύο εβδομάδων περίπου.

Νομίζω η προεπιλογή για το Προολυμπιακό θα πρέπει να αποτελείται από 15 παίκτες το πολύ, αν υποθέσουμε ότι όλοι όσοι κληθούν θα είναι 100% διαθέσιμοι. Δηλαδή κάτι σε :

1. Walkup, Σλούκας, Καλάθης
2. Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος, Καλαϊτζάκης
3. Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος, Ρογκαβόπουλος
4. Μήτογλου, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Κουζέλογλου
5. Παπαγιάννης, Κωστακούμπο,

Λούντζης, Μωραϊτης, Ζούγρης και Μαντζούκας έχουν παίξει ελάχιστα φέτος οπότε πέρα από βοηθητικοί στις προπονήσεις ή stand by αν προκύψουν τραυματισμοί δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Ο δεύτερος Καλαϊτζάκης δεν ξέρω τι κάνει φέτος στην Γερμανία, ο Άλεξ Αντετοκούμπο ακόμα δεν είναι για τέτοιο επίπεδο και οι αφοί Μήτρου-Λονγκ νομίζω πιάνονται ως νατουραλιζέ.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Μάιος 10, 2024 3:50 pm

kojito έγραψε:
Νομίζω η προεπιλογή για το Προολυμπιακό θα πρέπει να αποτελείται από 15 παίκτες το πολύ, αν υποθέσουμε ότι όλοι όσοι κληθούν θα είναι 100% διαθέσιμοι. Δηλαδή κάτι σε :
Αν είναι οκ με τον τραυματισμό του ο Γιάννης δεν θα έρθει προολυμπιακό; Ξέρουμε κάτι;

0
Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2387
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 10, 2024 3:59 pm

Ο αχρείαστος 3ος γύρος του πρωταθλήματος, έκανε ακόμα πιο "σφιχτό" το αγωνιστικό καλεντάρι. Εικάζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αγώνες των προημιτελικών του πρωταθλήματος, έπειτα θα έχουμε το Final 4 της Ευρωλίγκας και στη συνέχεια τους ημιτελικούς, τελικούς και μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος. Δε βγαίνουν αλλιώς οι ημερομηνίες, δεδομένου ότι πρέπει και η Εθνική να κάνει μια μίνι προετοιμασία.

2
2 Εικόνα
SleeperMonk

senior
Reactions: 493

Παρ Μάιος 10, 2024 4:31 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 3:50 pm
kojito έγραψε:
Αν είναι οκ με τον τραυματισμό του ο Γιάννης δεν θα έρθει προολυμπιακό; Ξέρουμε κάτι;
Κανένας δεν ξέρει, εγώ εντελώς επιστημονικά θα πω οτι μάλλον δεν θα κατέβει με Εθνική ο Γιάννης. Δεν ξέρω, νομίζω οτι έχει χαθεί η επαφή, μόνο ελέω Σπανούλη ίσως να αλλάξει κάτι

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Παρ Μάιος 10, 2024 4:42 pm

kojito έγραψε:
Το κεφάλαιο Ντόρσει για την Εθνική Ομάδα νομίζω δύσκολα θα ξανανοίξει, αν ξανανοίξει κιόλας ποτέ. Πάντως τώρα που δεν υπάρχει ο Ιτούδης στον πάγκο και επειδή για τους Αμερικανοθρεμμένους το κίνητρο συμμετοχής σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολύ μεγαλύτερο από Μουντομπάσκετ/Ευρωμπάσκετ, δεν αποκλείεται ο παίκτης να ρίξει γέφυρες φέτος.

Ο Walkup δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, θέλει σίγουρα ξεκούραση το καλοκαίρι, αλλά νομίζω θα είναι διαθέσιμος. Το ίδιο και ο Σλούκας. Βέβαια σε τι κατάσταση θα βρίσκονται τότε είναι άλλο θέμα. Ας μην ξεχνάμε ότι το Προολυμπιακό ξεκινάει 2 Ιουλίου και οι τελικοί της Α1 λογικά θα τελειώσουν γύρω στις 15-20 Ιουνίου, οπότε οι παίκτες των αιωνίων θα ενσωματωθούν σχεδόν αμέσως. Επίσης και με το Περιστέρι (λογικά) να έχει τους αχρείαστους μικρούς τελικούς της Α1 μέχρι το ίδιο διάστημα περίπου, ουσιαστικά θα πάμε με προετοιμασία δύο εβδομάδων περίπου.

1. Walkup, Σλούκας, Καλάθης
2. Λαρεντζάκης, Τολιόπουλος, Καλαϊτζάκης
3. Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος, Ρογκαβόπουλος
4. Μήτογλου, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Κουζέλογλου
5. Παπαγιάννης, Κωστακούμπο,

Λούντζης, Μωραϊτης, Ζούγρης και Μαντζούκας έχουν παίξει ελάχιστα φέτος οπότε πέρα από βοηθητικοί στις προπονήσεις ή stand by αν προκύψουν τραυματισμοί δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Ο δεύτερος Καλαϊτζάκης δεν ξέρω τι κάνει φέτος στην Γερμανία, ο Άλεξ Αντετοκούμπο ακόμα δεν είναι για τέτοιο επίπεδο και οι αφοί Μήτρου-Λονγκ νομίζω πιάνονται ως νατουραλιζέ.
Το κεφάλαιο Ντόρσευ οφείλει να ανοίξει εκ νέου.
Σε μια ομάδα που δεν έχει πρωτοκλασάτα δυάρια, σε συνδυασμο με την παρουσία αμφοτερων των Σλούκα και Καλάθη (άρα με δύο άσσους από το πάνω ράφι), δεν υπάρχει ουσιαστικό δίλημμα μεταξύ Ουόκαπ και Ντόρσευ.

1) Καλαθης-Σλούκας-Τολιόπουλος
2) Ντορσευ-Λαρεντζακης-Καλαιτζακης
3) Παπανικολαου-Ρογκαβοπουλος
4) Μητογλου-Παπαπετρου
5) Παπαγιαννης-Αντετοκούμπο

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1026
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Μάιος 10, 2024 11:22 pm

BillyPao έγραψε:
Παρ Μάιος 10, 2024 3:59 pm
Ο αχρείαστος 3ος γύρος του πρωταθλήματος, έκανε ακόμα πιο "σφιχτό" το αγωνιστικό καλεντάρι. Εικάζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν οι αγώνες των προημιτελικών του πρωταθλήματος, έπειτα θα έχουμε το Final 4 της Ευρωλίγκας και στη συνέχεια τους ημιτελικούς, τελικούς και μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος. Δε βγαίνουν αλλιώς οι ημερομηνίες, δεδομένου ότι πρέπει και η Εθνική να κάνει μια μίνι προετοιμασία.
όντως.. αυτη η φαση του Top-6 δεν καταλαβα σε τι χρησιμευσε. Θα είχε νόημα αν αντικαθιστούσε τα play-offs και περναγαμε τωρα κατευθείαν στα ημιτελικά έστω

0
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1026
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Μάιος 10, 2024 11:27 pm

Πιστευω οτι το ρόστερ θα διαμορφωθεί κάπως ετσι αν δεν υπάρξουν άλλοι τραυματισμοι. (Υπολογίζοντας Walkup σαν νατουραλιζε επίσης και Γιαννη)

1. Walkup, Καλάθης, Μωραΐτης
2. Σλούκας (2/1), Λαρεντζάκης
3. Παπανικολάου, Ρογκαβόπουλος
4. Γιάννης, Μήτογλου, Παπαπέτρου (4/3)
5. Παπαγιάννης, Κώστας

Αν τυχόν (υποθετικά εστω) είχαμε ντορσει αντι walkup, τοτε κατεβαίνει ο Σλούκας στο 1 και οι υπόλοιποι μένουν οι ίδιοι.
Αν δεν κατέβει ο Γιάννης τοτε Κουζέλογλου ή Τολιόπουλος αναλόγως αν η θέση θα μεινει στους ψηλούς ή θα προτιμηθεί ενας επιπλέον γκαρντ

0
kostas1978

junior
Reactions: 85

Σάβ Μάιος 11, 2024 11:55 am

ο λιολιος σε συνεντευξη του σημερα δηλωσε οτι ο γιαννης θελει να κατεβει και στο προλυμπιακο καθως θελει να παιξει κοντρα στους αμερικανους στους ολυμπιακους

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μάιος 11, 2024 12:04 pm

kostas1978 έγραψε:
Σάβ Μάιος 11, 2024 11:55 am
ο λιολιος σε συνεντευξη του σημερα δηλωσε οτι ο γιαννης θελει να κατεβει και στο προλυμπιακο καθως θελει να παιξει κοντρα στους αμερικανους στους ολυμπιακους
ειπε οτι θελει να ειναι δεν ειπε οτι θα ειναι
επισης δεν μιλησε οτι θα ειναι η θα θελει να ειναι εστω στο προολυμπιακο
μιλησε για τους ολυμπιακους αγωνες αν παμε

το συνθημα μας ειναι ενα

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 11, 2024 12:45 pm

Το ρόστερ μας είναι αρκετά δυνατό αν έρθουν όλοι. Δεν βλέπω πως θα μείνουμε εκτός Ολυμπιακών αγώνων. Αν μας πάρει μόνος ο Ντόνσιτς με τέτοιο ρόστερ τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”