A.CAB II έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 27, 2021 12:09 pm
Αλλά και η άλλη πλευρά είναι εξίσου βρώμικη. Ο τρόπος που προσπαθεί η κυβέρνηση (και ο περίγυρός της) να βάλει τους δικούς της είναι βγαλμένος από τα καλύτερα της 7ετίας. Έστω κι αν ο Αυγενάκης δείχνει να τρώει άκυρα από διάφορους φορείς και ας έχει βάλει λυτούς, δεμένους και φωτογραφικούς νόμους παρέα.
Ο τρόπος που ένας 80άρης τους χορεύει έχει μια άγρια ομορφιά δεν λέω αλλά για το μπάσκετ θα ενδιαφερθεί κανείς;
Δεν είναι ότι ο 80άχρονος κάνει κάτι σπουδαίο αλλά πραγματικά ο Αυγενάκης δρα τελείως παρορμητικά και ερασιτεχνικά.
Θα αυτοαναφερθώ:
Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μάιος 24, 2021 6:45 pm
Τι θα πει εικονικές αντιδικίες;
Δεν κατάλαβα και πως παραπλάνησαν τους δικαστές. Ας κατάθετε τις αντιρρήσεις του στα ασφαλιστικά. Οι δικαστές έχουν ανεξαρτησία, δεν παίρνουν εντολές από κάποιο προϊστάμενο που θα τους πει τι αποφάσεις να βγάζουν.
Ως απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων και Δικαστών:
"στα πλαίσια της πολιτικής δίκης προβλέπονται τα νόμιμα ένδικα βοηθήματα, ώστε οι έχοντες έννομο συμφέρον να ασκούν ή να προστατεύουν τα δικαιώματά τους. Σε περίπτωση δε καταγγελίας εγκληματικών πράξεων αρμόδια είναι η Εισαγγελική Αρχή.
Ωστόσο αναφορές με άμεσες ή συγκαλυμμένες παραινέσεις προς τους δικαστικούς λειτουργούς, που στοχεύουν στο να κατευθύνουν τη δικαιοδοτική τους κρίση, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές σε ένα Κράτος Δικαίου."
Το αυτονόητο, οι Διαστές είναι πλήρως αυτόνομοι, δεν δεσμεύονται από αποφάσεις ούτε των ανωτέρων τους, μπορούν να βγάλουν κάποιον νόμο αντισυνταγματικό και οτιδήποτε γίνεται έπρεπε να ασκηθεί ενωπίον του δικαστηρίου όταν εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά και όχι με επιστολές και προτροπές ή αν υπήρχε υπόνοια για εγκληματική πράξη να απευθυνθεί σε εισαγγελέα με συγκεκριμένα στοιχεία.
Το ίδιο θα την πατήσει και τώρα όπως πάει με την συνέλευση, έχει νομικό έρεισμα άραγε να εμποδίσει μια συνέλευση 600 ατόμων; Στην ανακοίνωση-επιστολή του δεν είδα κάτι τέτοιο. Για μένα μακάρι να γίνουν οι εκλογές να ξεμπερδεύουμε αρκεί να υπάρχει προσέλευση. Αν μετά τις εκλογές ο Λιόλιος με τον Φασούλα δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν και βγει πρόεδρος ο Παπανικολάου θα είναι τεράστια αποτυχία και γι' αυτούς.
basket72 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 26, 2021 11:56 am
Στέκομαι πιο πολύ όμως στην αναφορά που κάνεις για τη ζωή που ζούσες στο χωριό σου. Μπράβο σου που το αναφέρεις (θυμάμαι να το έχεις ξαναπεί). Στην Ελλάδα της άτακτης κι υστερικής αστυφιλίας το θεωρούσαμε κάπως (sic) υποτιμητικό να ζει κάποιος σε χωριό ή να έχει ντοπιολαλιά.
Δεν χρειάζεται κανένα μπράβο από την άποψη ότι ποτέ δεν αισθάνθηκα υποτιμητικά, ίσως νεότερος να μου συνέβαινε και ακριβώς το αντίθετο. Ξέρω υπάρχουν απόψεις για την διαφορά νοοτροπίας-απόψεων-ευκαιρών, θυμάμαι είχαμε κάπου διαφωνήσει και αρκετά με τον @Reaper επί του θέματος., ίσως να ισχύουν κιόλας ως ένα βαθμό, αλλά ντροπή σίγουρα δεν χρειάζεται. Πραγματικό γεγονός ότι μετά από χρόνια στην Αθήνα σε πολλούς φαινόταν παράξενη η προφορά μου (η οποία δεν ήταν έντονη ούτως ή άλλως), και όταν κατέβαινα στο χωριό τους φαινόταν ότι είχα χάσει τελείως την προφορά, Η αλήθεια ήταν κάπου στην μέση. Μετά από 7 χρόνια ξανά στα μέρη μου σίγουρα μου λείπει η Αθήνα κατά διαστήματα αλλα΄θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προσαρμοστώ ξανά σε όλο αυτό το κομφούζιο. (έχω καθιερώσει τα off topic όπως βλέπω.)