ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 26, 2021 1:36 am

john wick έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 9:18 pm
Πραγματικα θέλω να γίνουν οι εκλογές κ να βγει ο Ψηλός....
Αυτο κ τπτ αλλο....

Εγώ από την άλλη θέλω τον Βασιλακόπουλο. Αυτόν, ξέρω, αυτόν, εμπιστεύομαι.
Ανννν, τώρα δεν θέλει πια -γιατί πάντα έδινε τόπο στα νιάτα και ποτέ του δεν ήταν της καρέκλας- θα ήθελα να δω τον τελευταίο των μοϊκανών που αντιστέκονται στη αλλοίωση του DNA μας. Τον Δημήτρη τον Γιαννακόπουλο. Ο Δημήτρης μπορεί να είναι Παναθηναϊκός όπως κι ο Βασιλακόπουλος άλλωστε, αλλά η αγάπη τους για το μπάσκετ, τα αθλητικά ιδεώδη είναι πάνω απ΄όλα. Πρώτα το αθλητικό κίνημα βρε αδελφέ.
Όπως ο Βασιλακόπουλος τόσες και τόσες δεκαετίες δεν φόρεσε πράσινα γυαλιά, έτσι θα κάνει κι ο Δημήτρης ο Γιαννακόπουλος.
Ναι από μένα.

Αλλιώς Νέστορας, ως τρίτη εναλλακτική.

Τζόνι σε στηρίζουμε ότι κι αν πεις ότι κι αν κάνεις. :) Αλλά θα σε πειράζουμε και λίγο γιατί είσαι "αρρωστάκι" με την Πανάθα.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3613
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μάιος 26, 2021 10:05 am

vforvendetta85 έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 11:03 pm

Βγάζω εκτός τις προγραμματικές και θα σταθώ μόνο στα ανοιχτά γηπεδάκια.

Ίσως να παρατηρείτε το φαινόμενο να υπάρχουν ανοιχτοί χώροι άθλησης ή ψυχαγωγίας των παιδιών (στίβος, παιδική χαρά, γηπεδάκια μπάσκετ) τα οποία είναι κλειστά, κλειδωμένα και να υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα στη σιτα, φράχτη για να μπαίνεις. Πέραν των οικονομικών προβλημάτων συντήρησης τους, πολλοί Δήμοι ή Περιφέρειες πήγαν κατηγορούμενοι από γονείς γιατί τα παιδιά τους να έπαιζαν, χτύπησαν και η αρμόδια υπηρεσία δεν είχε τις προδιαγραφές που απαιτούνται από το νόμο για την λειτουργία τους. Οπότε, προτιμούν να μένουν κλειστά.
Συνεχίζω κι εγώ το off topic, είναι γενικά θλιβερό, όπως για μένα είναι θλιβερά και τα κάγκελα στα σχολεία, ίσως γιατί στο χωριό που μεγάλωσα δεν υπήρχαν κάγκελα (και μπορούσαμε να κυνηγάμε τις μπάλες που μας έφευγαν εύκολα) και τώρα έχουν βάλει και εκεί.

Για τις εκλογές να προσθέσω ότι αν δεν έχει αλλάξει η εκλογική διαδικασία τα σωματεία ψηφίζουν το ΔΣ και το ΔΣ εκλέγει πρόεδρο. Οπότε αν το θέμα είναι ο Βασιλακόπουλος και ο διάδοχος του Παπανικολάου το θέμα είναι απλό. Ακόμα και αν δεν πάρει κανένας από τους 2 (Λιόλιος-Φασούλας) την πλειοψηφία κάνουν μια συμφωνία κυρίων και στηρίζεται ο ένας από τους 2 (όποιος πάρεις τους περισσότερους ψήφους) και από τις 2 παρατάξεις. Αν τώρα ο Παπανικολάου πάρει την πλειοψηφία των εδρών από τα σωματεία τι να πω, μου φαίνεται απίθανο, αλλά τα ίδια τα σωματεία θα είναι υπεύθυνα.

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Μάιος 26, 2021 11:56 am

:obey:
Conan1982 έγραψε:

Συνεχίζω κι εγώ το off topic, είναι γενικά θλιβερό, όπως για μένα είναι θλιβερά και τα κάγκελα στα σχολεία, ίσως γιατί στο χωριό που μεγάλωσα δεν υπήρχαν κάγκελα (και μπορούσαμε να κυνηγάμε τις μπάλες που μας έφευγαν εύκολα) και τώρα έχουν βάλει και εκεί.

Συμφωνώ πάνω στο ζήτημα των κλειστών και των ανοιχτών γηπέδων (είναι να γελάει κανείς, που έλεγε κι ο άνθρωπος που συνδέθηκε με το μπάσκετ- όταν ήταν στα αζήτητα- ο Φίλιππας ο Συρίγος).
Στέκομαι πιο πολύ όμως στην αναφορά που κάνεις για τη ζωή που ζούσες στο χωριό σου. Μπράβο σου που το αναφέρεις (θυμάμαι να το έχεις ξαναπεί). Στην Ελλάδα της άτακτης κι υστερικής αστυφιλίας το θεωρούσαμε κάπως (sic) υποτιμητικό να ζει κάποιος σε χωριό ή να έχει ντοπιολαλιά.
Και δώστου οι αγγλισμοί, τα αγγλικά και πάει λέγοντας, μπας και δείξουμε ότι είμαστε ευρωπαίοι, βρε παιδί.
Κι ας είναι όλος μας ο πλούτος, ιστορία, η λαογραφία και τόσα άλλα σε αυτήν ακριβώς τη ζωή που σε λίγο θα γίνει μουσειακό έκθεμα.
Εκτός θέματος αλλά κι εντός υπό μία έννοια. :)

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2298
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Μάιος 26, 2021 12:35 pm

Conan1982 έγραψε:

Συμφωνώ ότι είναι θλιβερό σαν θέαμα , αλλά καταλαβαίνω απόλυτα και τους λόγους που συμβαίνει

Μοιάζουν όμως σαν φυλακές τα σχολεία

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6795
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 26, 2021 4:28 pm

austerity_blues έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 10:45 pm
pan24 έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 7:16 pm
Στις στοιχηματικές πάντως, αν και η απόδοση Παπανικολάου έχει πέσει εντυπωσιακά πολύ(ξεκίνησε στο 18) η τριπλέτα δεν έχει αλλάξει.
Λιόλιος 2.25, Φασούλας 2.50, Παπανικολάου 3.80
Το ψήνω ειλικρινά να παίξω στοίχημα για πρώτη φορά στη ζωή μου ποντάροντας το σπίτι μου σε νίκη του Παπανικολάου.

Τόσο πολύ με έχει κερδίσει το πρόγραμμα του. :dribble:
εγω επαιξα κατι λιγα οταν ειχε 12 αποδοση :wave:

Αφου απαγορευεται γιατι δεν παει η αστυνομια να κατσει εξω απο την λεωφορο η οπου εχουν κανονισει?!να τους κοψει και κανα προστιμο τετοιοι τσιπηδες που ειναι τα σωματεια θα τους πονεσει :roofl:

Καπου ειδα οτι εριξε και το ζουμ ο βασιλακο παλι στην συνελευση που χαν με τον ανηψιο του για τεχνικο!!

0
tarp7

allstar
Reactions: 2130

Τετ Μάιος 26, 2021 5:32 pm

Yannis Psarakis
@YPsar
·
3h
Τηλεδιάσκεψη είχε πριν λίγο το υπηρεσιακό ΔΣ της ΕΟΚ προκειμένου να εκλεγεί νέο προεδρείο μετά την οριστική απόφαση της 24 Μαΐου από το Μονομελές Πρωτοδικείο και... μαντέψτε! Έπεσε το zoom
Καταραμένη τεχνολογία μπλοκάρει τις δημοκρατικές διαδικασίες του προέδρου...

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3374
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Τετ Μάιος 26, 2021 6:32 pm

Προσοχή με αυτά τα ζοομ παιδιά. Δεν είναι για να παίζεις.
Όλο ιούς κατεβάζουν 😂

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Τετ Μάιος 26, 2021 6:38 pm

Ολόκληρη ΕΟΚ τώρα και δε μπορεί να κάνει μια τηλεδιάσκεψη ή ηλεκτρονική ψηφοφορία και καλά...Λίγη ντροπή δεν υπάρχει για το άθλημα εστω που από τα τέλη της δεκαετίας του 80 μέχρι και πριν από λίγα χρόνια διαφήμιζε τη χώρα μας, το χουν κάνει να γελάνε και τα ταμπλώ.Και το κακό είναι ότι δεν ανοίγει ρουθούνι!

0
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Μάιος 27, 2021 12:09 pm

https://www.gazzetta.gr/basketball/eok/ ... anafora-se

Καλά για το Βασιλακόπουλο έχει τερματίσει το θέμα. Δεν πάει παρακάτω. Αν και βρίσκει τρόπους δεν μπορώ να πω.

Αλλά και η άλλη πλευρά είναι εξίσου βρώμικη. Ο τρόπος που προσπαθεί η κυβέρνηση (και ο περίγυρός της) να βάλει τους δικούς της είναι βγαλμένος από τα καλύτερα της 7ετίας. Έστω κι αν ο Αυγενάκης δείχνει να τρώει άκυρα από διάφορους φορείς και ας έχει βάλει λυτούς, δεμένους και φωτογραφικούς νόμους παρέα.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Ο τρόπος που ένας 80άρης τους χορεύει έχει μια άγρια ομορφιά δεν λέω αλλά για το μπάσκετ θα ενδιαφερθεί κανείς;

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 27, 2021 12:33 pm

A.CAB II έγραψε:
https://www.gazzetta.gr/basketball/eok/ ... anafora-se

Καλά για το Βασιλακόπουλο έχει τερματίσει το θέμα. Δεν πάει παρακάτω. Αν και βρίσκει τρόπους δεν μπορώ να πω.

Αλλά και η άλλη πλευρά είναι εξίσου βρώμικη. Ο τρόπος που προσπαθεί η κυβέρνηση (και ο περίγυρός της) να βάλει τους δικούς της είναι βγαλμένος από τα καλύτερα της 7ετίας. Έστω κι αν ο Αυγενάκης δείχνει να τρώει άκυρα από διάφορους φορείς και ας έχει βάλει λυτούς, δεμένους και φωτογραφικούς νόμους παρέα.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Ο τρόπος που ένας 80άρης τους χορεύει έχει μια άγρια ομορφιά δεν λέω αλλά για το μπάσκετ θα ενδιαφερθεί κανείς;
Καταλαβαίνω την ένστασή σου για τους τρόπους που μετέρχονται οι κυβερνητικοί.
Το ζήτημα είναι ότι ο Βασιλακό, παίρνει από θεμιτά μέσα; Χωρίς αυτό να νομιμοποιεί τα όποια αθέμιτα μέσα χρησιμοποιεί η κυβέρνηση (εφόσον ισχύει αυτό που λες μιας και αγνοώ παντελώς το θέμα, μόνο εδώ μέσα διαβάζω καμιά αράδα.Δεν θα με εκπλήξει καθόλου πάντως αν το κάνει η κουλο-κυβέρνηση :) ).

Επιπλέον, ποια είναι η άλλη πλευρά; Ο Φασούλας κι ο Λιόλιος. Ας τους δούμε αν είναι όντως τόσο βρόμικοι. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι βρόμικο ούτε για τον Φασούλα, ούτε για τον Λιόλιο.
Εδώ χωράει μια ένσταση στα λεγόμενά σου. Τον άλλον τον έχουμε δει δεκαετίες τώρα. Στοιχειοθετεί μοναδικό παράδειγμα ανά την υφήλιο.

Δεν είναι μόνο τα πεπραγμένα του εδώ και χρόνια, αλλά και τα όσα κάνει :shock: (και τα οποία είναι κατατεθειμένα στο τόπικ από τους συμφορουμίτες που παρακολουθούν κε του σύνεγγυς την κατάσταση) από τη στιγμή που έχουν προκηρυχθεί εκλογές. Δεν τον λές ακριβώς "άγριο χορό" αυτό, αλλά μεθοδεύσεις μπανανιστάν που φτάνουν τα όρια τραγέλαφου.
Τέλος, να σου θυμίσω ότι κι ο Πινο(τ)σέτ στα 83 του "χόρευε άγρια" χιλιανή και διεθνή δικαιοσύνη όταν αποφάσισαν να τον τρέξουν για ελάσσον μέρος των αμέτρητων και ειδεχθών εγκλημάτων του. Και πολλοί άλλοι δικτατορίσκοι ανά την υφήλιο (κάποια στιγμή σε αυτό εδώ το τόπικ είχα παραθέσει μερικούς).

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3613
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Πέμ Μάιος 27, 2021 12:41 pm

A.CAB II έγραψε:

Δεν είναι ότι ο 80άχρονος κάνει κάτι σπουδαίο αλλά πραγματικά ο Αυγενάκης δρα τελείως παρορμητικά και ερασιτεχνικά.
Θα αυτοαναφερθώ:
Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 24, 2021 6:45 pm
Τι θα πει εικονικές αντιδικίες;
Δεν κατάλαβα και πως παραπλάνησαν τους δικαστές. Ας κατάθετε τις αντιρρήσεις του στα ασφαλιστικά. Οι δικαστές έχουν ανεξαρτησία, δεν παίρνουν εντολές από κάποιο προϊστάμενο που θα τους πει τι αποφάσεις να βγάζουν.
Ως απάντηση στην ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων και Δικαστών:
"στα πλαίσια της πολιτικής δίκης προβλέπονται τα νόμιμα ένδικα βοηθήματα, ώστε οι έχοντες έννομο συμφέρον να ασκούν ή να προστατεύουν τα δικαιώματά τους. Σε περίπτωση δε καταγγελίας εγκληματικών πράξεων αρμόδια είναι η Εισαγγελική Αρχή.

Ωστόσο αναφορές με άμεσες ή συγκαλυμμένες παραινέσεις προς τους δικαστικούς λειτουργούς, που στοχεύουν στο να κατευθύνουν τη δικαιοδοτική τους κρίση, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές σε ένα Κράτος Δικαίου."

Το αυτονόητο, οι Διαστές είναι πλήρως αυτόνομοι, δεν δεσμεύονται από αποφάσεις ούτε των ανωτέρων τους, μπορούν να βγάλουν κάποιον νόμο αντισυνταγματικό και οτιδήποτε γίνεται έπρεπε να ασκηθεί ενωπίον του δικαστηρίου όταν εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά και όχι με επιστολές και προτροπές ή αν υπήρχε υπόνοια για εγκληματική πράξη να απευθυνθεί σε εισαγγελέα με συγκεκριμένα στοιχεία.

Το ίδιο θα την πατήσει και τώρα όπως πάει με την συνέλευση, έχει νομικό έρεισμα άραγε να εμποδίσει μια συνέλευση 600 ατόμων; Στην ανακοίνωση-επιστολή του δεν είδα κάτι τέτοιο. Για μένα μακάρι να γίνουν οι εκλογές να ξεμπερδεύουμε αρκεί να υπάρχει προσέλευση. Αν μετά τις εκλογές ο Λιόλιος με τον Φασούλα δεν καταφέρουν να συνεννοηθούν και βγει πρόεδρος ο Παπανικολάου θα είναι τεράστια αποτυχία και γι' αυτούς.

basket72 έγραψε:
Τετ Μάιος 26, 2021 11:56 am

Στέκομαι πιο πολύ όμως στην αναφορά που κάνεις για τη ζωή που ζούσες στο χωριό σου. Μπράβο σου που το αναφέρεις (θυμάμαι να το έχεις ξαναπεί). Στην Ελλάδα της άτακτης κι υστερικής αστυφιλίας το θεωρούσαμε κάπως (sic) υποτιμητικό να ζει κάποιος σε χωριό ή να έχει ντοπιολαλιά.
Δεν χρειάζεται κανένα μπράβο από την άποψη ότι ποτέ δεν αισθάνθηκα υποτιμητικά, ίσως νεότερος να μου συνέβαινε και ακριβώς το αντίθετο. Ξέρω υπάρχουν απόψεις για την διαφορά νοοτροπίας-απόψεων-ευκαιρών, θυμάμαι είχαμε κάπου διαφωνήσει και αρκετά με τον @Reaper επί του θέματος., ίσως να ισχύουν κιόλας ως ένα βαθμό, αλλά ντροπή σίγουρα δεν χρειάζεται. Πραγματικό γεγονός ότι μετά από χρόνια στην Αθήνα σε πολλούς φαινόταν παράξενη η προφορά μου (η οποία δεν ήταν έντονη ούτως ή άλλως), και όταν κατέβαινα στο χωριό τους φαινόταν ότι είχα χάσει τελείως την προφορά, Η αλήθεια ήταν κάπου στην μέση. Μετά από 7 χρόνια ξανά στα μέρη μου σίγουρα μου λείπει η Αθήνα κατά διαστήματα αλλα΄θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προσαρμοστώ ξανά σε όλο αυτό το κομφούζιο. (έχω καθιερώσει τα off topic όπως βλέπω.)

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 27, 2021 12:53 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μάιος 27, 2021 12:41 pm

Δεν χρειάζεται κανένα μπράβο από την άποψη ότι ποτέ δεν αισθάνθηκα υποτιμητικά, ίσως νεότερος να μου συνέβαινε και ακριβώς το αντίθετο. Ξέρω υπάρχουν απόψεις για την διαφορά νοοτροπίας-απόψεων-ευκαιρών, θυμάμαι είχαμε κάπου διαφωνήσει και αρκετά με τον @Reaper επί του θέματος., ίσως να ισχύουν κιόλας ως ένα βαθμό, αλλά ντροπή σίγουρα δεν χρειάζεται. Πραγματικό γεγονός ότι μετά από χρόνια στην Αθήνα σε πολλούς φαινόταν παράξενη η προφορά μου (η οποία δεν ήταν έντονη ούτως ή άλλως), και όταν κατέβαινα στο χωριό τους φαινόταν ότι είχα χάσει τελείως την προφορά, Η αλήθεια ήταν κάπου στην μέση. Μετά από 7 χρόνια ξανά στα μέρη μου σίγουρα μου λείπει η Αθήνα κατά διαστήματα αλλα΄θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να προσαρμοστώ ξανά σε όλο αυτό το κομφούζιο. (έχω καθιερώσει τα off topic όπως βλέπω.)
Το μπράβο μου, πάει στο ότι μιλάς εδώ για τη ζωή στην παρατημένη ελληνική επαρχία.Πρέπει να λέγονται αυτά, για τους λόγους που παρέθεσα πιο πάνω, εν τάχει. "Μπας κλας" πρέπει να αισθάνονται αυτοί που θεωρούν τους άλλους "μπας κλας" για τον τόπο καταγωγής τους. Άσε που είναι κάπως ιλαρό :P να θεωρούν τους εαυτούς οι Αθηναιοι τίποτε ιδιαίτερο. Σιγά τω ωά, σιγά την πόλη. Παρεμπιπτόντως, είμαι κι εγώ Αθηναίος και τα λέω αυτά.
Συγγνώμη για το off topic.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Μάιος 27, 2021 2:21 pm

Να ξεκαθαρισω οτι σε καμια περιπτωση δεν θελω παραμονη Βασιλακοπουλου γιατι εχει καταστρεψει το αθλημα σε ολα τα επιπεδα με χειρισμους, με δηλωσεις με χιλια κακα.Και φυσικα υποστηριζω οτι θα επρεπε να ειχε απομακρυνθει εδω και χρονια.Το θεμα μου ειναι πως απο τους υποψηφιους Φασουλα-Λιολιο-Παπανικολαου κανεις δεν με εχει πεισει οτι θελει το καλο του αθληματος.

Αυτη η θεση χρειαζεται εναν ανθρωπο που ζει και αναπνεει για το μπασκετ, με μια στελεχωση ικανων ανθρωπων γυρω του που θα τον βοηθησουν στην διαχειριση των διαθεσιμων πορων , στο κλεισιμο συμφωνιων και ουτω καθεξης.Εχει κανει τοσες πατατες ο Βασιλακοπουλος, που ο επομενος αν κοιταξει να βοηθησει τις χαμηλοτερες κατηγοριες, να οργανωσει καλυτερα την Α1 και την εθνικη και να προσεχει τις δηλωσεις που κανει (Αρκουδες με χαλκα πχ), θα φαινεται Μεσσιας.Φυσικα δεν τελειωνουν εκει τα προβληματα αλλα δεν περιμενω και θαυματα.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 27, 2021 5:46 pm

Δε θα υπαρξει ηγεσια ουτε για το καλο του αθληματος, ουτε ανεξαρτητη, ουτε ολα ροζ και ροδινα. Δεν καταλαβαινω γιατι το περιμενετε αυτο.

Η ουσια ειναι να ξηλωθει ο Βασιλακοπουλος, το συστημα του και ολοι οσοι επωφελουνται απο αυτο. Θα αντικατασταθει απο κατι παρομοιο ; Ε ακομα κι αν γινει αυτο (που ειναι το κακο σεναριο), δεν πειραζει, αρκετα επωφεληθηκαν οσοι επωφεληθηκαν απ τη νυν ΕΟΚ. Στη χειροτεροι θα ωφεληθουν αλλα προσωπα τωρα. Worth it.

2
2 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Μάιος 27, 2021 6:11 pm

Reaper έγραψε:
Πέμ Μάιος 27, 2021 5:46 pm
Δε θα υπαρξει ηγεσια ουτε για το καλο του αθληματος, ουτε ανεξαρτητη, ουτε ολα ροζ και ροδινα. Δεν καταλαβαινω γιατι το περιμενετε αυτο.

Η ουσια ειναι να ξηλωθει ο Βασιλακοπουλος, το συστημα του και ολοι οσοι επωφελουνται απο αυτο. Θα αντικατασταθει απο κατι παρομοιο ; Ε ακομα κι αν γινει αυτο (που ειναι το κακο σεναριο), δεν πειραζει, αρκετα επωφεληθηκαν οσοι επωφεληθηκαν απ τη νυν ΕΟΚ. Στη χειροτεροι θα ωφεληθουν αλλα προσωπα τωρα. Worth it.
Δεν θα ειναι η λυση αυτη ομως, καθως καθε φορα θα εχουμε αλλαγες της ΕΟΚ ανα στρατοπεδα, πανω κατω ο,τι γινεται στο ποδοσφαιρο με την ΕΠΟ.Το μπασκετ ωστοσο δεν ειναι ποδοσφαιρο και καλυτερα να μην ποδοσφαιροποιηθει με τα ελληνικα προτυπα.

0
Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”