ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 738
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Μάιος 25, 2021 6:08 pm

Η αλλαγή νόμου με τα όρια ηλικίας έγινε για να μπορέσει να ελέγξει η κυβέρνηση όσο περισσότερες ομοσπονδίες. Νομίζω πως εκ του αποτελέσματος αυτό δεν πήγε καλά με αποκορύφωμα τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Στο μπάσκετ το υπουργείο ναι μεν θέλει να απεμπλακεί από τον Βασιλακόπουλο, αλλά αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει αρκετούς καθώς ο Παπανικολάου φέρεται να είναι (και μάλλον είναι) κυβερνητικός. Από την άλλη ο Φασούλας είναι Σημιτόπαιδο κάτι που πιθανότατα αρέσει σε "άλλους" εντός της κυβέρνησης. Το ερωτηματικό είναι ο Λιόλιος που δεν θεωρείται δεδομένος και πιθανόν να κοντραριστεί με την τωρινή ηγεσία του υπουργείου.

Νομίζω πως η κίνηση με το Χαρδαλιά είναι το τελευταίο χαρτί του Αυγενάκη πριν τον "χαιρετήσουν" από το υπουργείο. Καθώς αν γίνει το σενάριο που γράφει ο φίλος GK_23 πιο πάνω θα πρόκειται για προσωπικό φιάσκο του υπουργού.

1
1 Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 25, 2021 6:11 pm

Ο Αυγενάκης έχει ξεφτιλιστεί τελείως. Μέχρι πριν από λίγο καιρό πίεζε να γίνουν άμεσα οι εκλογές επειδή έβλεπε πως οι υποψήφιοι τους οποίους στηρίζει προηγούνταν στην κούρσα των εκλογών, ενώ τώρα που τα δεδομένα άλλαξαν προσπαθεί να τις καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται. Για εμένα είναι ξεκάθαρο ποιους εξυπηρετεί αυτή του η στάση, και ότι προφανώς δεν ενδιαφέρεται για το καλό του αθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν γίνουν τελικά οι εκλογές θα πέσουν οι μάσκες όλων και θα φανούν οι πραγματικές τους προθέσεις.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τρί Μάιος 25, 2021 7:02 pm

BillyPao έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 6:11 pm
Ο Αυγενάκης έχει ξεφτιλιστεί τελείως. Μέχρι πριν από λίγο καιρό πίεζε να γίνουν άμεσα οι εκλογές επειδή έβλεπε πως οι υποψήφιοι τους οποίους στηρίζει προηγούνταν στην κούρσα των εκλογών, ενώ τώρα που τα δεδομένα άλλαξαν προσπαθεί να τις καθυστερήσει όσο περισσότερο γίνεται. Για εμένα είναι ξεκάθαρο ποιους εξυπηρετεί αυτή του η στάση, και ότι προφανώς δεν ενδιαφέρεται για το καλό του αθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν γίνουν τελικά οι εκλογές θα πέσουν οι μάσκες όλων και θα φανούν οι πραγματικές τους προθέσεις.
Δε νομίζω ότι είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι το ποιοι θα ψηφίσουν, όχι ποιοι θα ψηφιστούν, αυτό εξαρτάται από το πρώτο.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2600
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μάιος 25, 2021 7:16 pm

Η επιλογή δια ζώσης εκλογών χωρίς έγκριση είναι win-win κίνηση έως και κίνηση ματ για το καθεστώς σε συνδυασμό και με τα μούφα σωματεία που τα πάνε να ψηφίσουν από το παράθυρο.

Αν οι άλλοι δεν εμφανιστούν κερδίζουν και κρατάνε την καρέκλα τουλάχιστον μέχρι να εκδικαστούν οι ενστάσεις των άλλων αν κερδίσουν και μέχρις ότου τελεσιδικήσουν όπου τότε θα γίνουν νέες εκλογές(θα φτάσει χειμώνας ως τότε).

Αν πάει η αστυνομία να τις διακόψει οι εκλογές αναβάλλονται και κρατάνε την καρέκλα μέχρι να γίνουν(αν, όποτε και όπως και με όποιους, πάλι χειμώνας και βάλε δηλαδή).

Κυρίως όμως, αν τυχόν οι εκλογές γίνουν δια ζώσης και κερδίσουν Λιόλιος ή Φασούλας, ο Παπανικολάου θα μπορεί να κάνει αυτός ένσταση για ακυρότητα της διαδικασίας και να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Πολύ πιθανό δε, μέχρι το αποτέλεσμα της ένστασης και των νέων εκλογών αν η ένσταση κερδηθεί, μέσω ασφαλιστικών μέτρων να παραμείνει η προσωρινή διοίκηση.

Στις στοιχηματικές πάντως, αν και η απόδοση Παπανικολάου έχει πέσει εντυπωσιακά πολύ(ξεκίνησε στο 18) η τριπλέτα δεν έχει αλλάξει.
Λιόλιος 2.25, Φασούλας 2.50, Παπανικολάου 3.80

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2580
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Μάιος 25, 2021 7:21 pm

ssoulliss έγραψε:
Η αλλαγή νόμου με τα όρια ηλικίας έγινε για να μπορέσει να ελέγξει η κυβέρνηση όσο περισσότερες ομοσπονδίες. Νομίζω πως εκ του αποτελέσματος αυτό δεν πήγε καλά με αποκορύφωμα τις εκλογές του ΣΕΓΑΣ.

Στο μπάσκετ το υπουργείο ναι μεν θέλει να απεμπλακεί από τον Βασιλακόπουλο, αλλά αυτό μπορεί να δυσαρεστήσει αρκετούς καθώς ο Παπανικολάου φέρεται να είναι (και μάλλον είναι) κυβερνητικός. Από την άλλη ο Φασούλας είναι Σημιτόπαιδο κάτι που πιθανότατα αρέσει σε "άλλους" εντός της κυβέρνησης. Το ερωτηματικό είναι ο Λιόλιος που δεν θεωρείται δεδομένος και πιθανόν να κοντραριστεί με την τωρινή ηγεσία του υπουργείου.

Νομίζω πως η κίνηση με το Χαρδαλιά είναι το τελευταίο χαρτί του Αυγενάκη πριν τον "χαιρετήσουν" από το υπουργείο. Καθώς αν γίνει το σενάριο που γράφει ο φίλος GK_23 πιο πάνω θα πρόκειται για προσωπικό φιάσκο του υπουργού.
Σωστό εν μέρει αυτό με τον ΣΕΓΑΣ αλλά θεωρώ πως η κυβέρνηση δεν έχει πει την τελευταία της λέξη ειδικά με τη συγκεκριμένη ομοσπονδία...

http://sportsfeed.gr/%CE%A3%CE%B5-%CF%8 ... %BB%CE%B9/

Ο Παπανικολάου είναι νεοδημοκράτης, όπως και ο Λιόλιος. Η ΝΔ όμως στηρίζει από την αρχή Φασούλα. Ναι είναι σημιτικός ο Φασούλας, όπως άλλωστε και η σημερινή ηγεσία της ΝΔ :peace:

Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως ο Αυγενάκης κινδυνεύει να χάσει τη θέση του και νομίζω πως θα το τραβήξει στα άκρα το θέμα με τις εκλογές της ΕΟΚ.
Από τη στιγμή που ο Χαρδαλιάς βγήκε σε λιγότερο από 24 ώρες και στήριξε τον Αυγενάκη, θεωρώ πως οι κινήσεις Αυγενάκη έχουν την πλήρη έγκριση της κυβέρνησης.

Τι συμβαίνει αν δεν γίνουν τελικά οι εκλογές μέχρι τις 31/05; Γνωρίζει κανείς να πει με σιγουριά; Θα πάνε ξανά στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέας διοίκησης;
pan24 έγραψε:
Αν πάει η αστυνομία να τις διακόψει οι εκλογές αναβάλλονται και κρατάνε την καρέκλα μέχρι να γίνουν(αν, όποτε και όπως και με όποιους, πάλι χειμώνας και βάλε δηλαδή).
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Το πρωτοδικείο θα κληθεί να ορίσει ξανά διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές. Αυτό ρωτάω να μάθω πιο πάνω :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 738
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Μάιος 25, 2021 7:45 pm

GK_23 έγραψε:
Εγώ πάντως δεν πιστεύω πως ο Αυγενάκης κινδυνεύει να χάσει τη θέση του και νομίζω πως θα το τραβήξει στα άκρα το θέμα με τις εκλογές της ΕΟΚ.
Από τη στιγμή που ο Χαρδαλιάς βγήκε σε λιγότερο από 24 ώρες και στήριξε τον Αυγενάκη, θεωρώ πως οι κινήσεις Αυγενάκη έχουν την πλήρη έγκριση της κυβέρνησης.

Τι συμβαίνει αν δεν γίνουν τελικά οι εκλογές μέχρι τις 31/05; Γνωρίζει κανείς να πει με σιγουριά; Θα πάνε ξανά στο Πρωτοδικείο για ορισμό νέας διοίκησης;
pan24 έγραψε:
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω πως αυτό δεν μπορεί να γίνει. Το πρωτοδικείο θα κληθεί να ορίσει ξανά διοίκηση που θα οδηγήσει την ΕΟΚ σε εκλογές. Αυτό ρωτάω να μάθω πιο πάνω :)
Τον ΣΕΓΑΣ τον ανέφερα σαν εκλογική διαδικασία, όχι σαν χειρισμούς της καινούριας διοίκησης. Τότε είχαν ποντάρει στην Κελεσίδου (δηλ. στον βουλευτή Οικονόμου).

Για την παρέμβαση Χαρδαλιά έχω ακριβώς αντίθετη άποψη από εσένα αλλά οκ, ο χρόνος θα δείξει τι τελικά θα συμβεί :peace: . Άλλωστε πρέπει να ληφθεί σοβαρά και η άποψη του δημοτικού συμβούλου του Πειραιά για αυτό το θέμα :mrgreen:

Για το ερώτημα που θέτεις, ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί να γίνει αυτό που λέει ο pan24. Μπορεί να αναβληθούν οι εκλογές ή ακόμη να γίνουν ακριβώς όπως έχει πει η ομοσπονδιά.

Η απορία μου εμένα είναι άλλη, αφού λοιπόν όποιος και να βγει τελικά σαν πολιτική ηγεσία θα είσαι ικονοποιημένη/ευχαριστημένη, γιατί δεν αφήνεις τη διαδικασία να ολοκληρωθεί; :!:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2600
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Μάιος 25, 2021 8:06 pm

GK_23 έγραψε:
ssoulliss έγραψε:

Σωστό εν μέρει αυτό με τον ΣΕΓΑΣ αλλά θεωρώ πως η κυβέρνηση δεν έχει πει την τελευταία της λέξη ειδικά με τη συγκεκριμένη ομοσπονδία...

http://sportsfeed.gr/%CE%A3%CE%B5-%CF%8 ... %BB%CE%B9/

Ο Παπανικολάου είναι νεοδημοκράτης, όπως και ο Λιόλιος. Η ΝΔ όμως στηρίζει από την αρχή Φασούλα. Ναι είναι σημιτικός ο Φασούλας, όπως άλλωστε και η σημερινή ηγεσία της ΝΔ :peace:

pan24 έγραψε:
Ναι, το πρωτοδικείο θα κληθεί να ορίσει νέα προσωρινή διοίκηση αφού η θητεία της τωρινής λήγει 31/5.
Ωστόσο σε νέα προσωρινή διοίκηση έχουν σοβαρή τύχη να είναι κάποια από τα μέλη της τωρινής διοίκησης για τους ίδιους λόγους που μπήκαν και τώρα(εμπειρία διοίκησης κλπ) ειδικά αν μπορέσουν να πείσουν τον δικαστή ότι η αποτυχία να διοργανώσουν εκλογές ως 31/5 δεν οφείλεται σε αυτούς.
Δηλαδή αν ουσιαστικά ζητήσουν από το δικαστήριο παράταση της θητείας τους αφού λόγω κορωνοιού δεν μπόρεσαν να κάνουν εκλογές.

Φαίνεται τραβηγμένο αλλά δεν είναι και τόσο ειδικά αν ο δικαστής πάει μόνο με το γράμμα του νόμου χωρίς να έχει ιδέα από τον χώρο του μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2580
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Τρί Μάιος 25, 2021 8:14 pm

ssoulliss έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 7:45 pm
Για την παρέμβαση Χαρδαλιά έχω ακριβώς αντίθετη άποψη από εσένα αλλά οκ, ο χρόνος θα δείξει τι τελικά θα συμβεί :peace: . Άλλωστε πρέπει να ληφθεί σοβαρά και η άποψη του δημοτικού συμβούλου του Πειραιά για αυτό το θέμα :mrgreen:

Για το ερώτημα που θέτεις, ειλικρινά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μπορεί να συμβεί. Μπορεί να γίνει αυτό που λέει ο pan24. Μπορεί να αναβληθούν οι εκλογές ή ακόμη να γίνουν ακριβώς όπως έχει πει η ομοσπονδιά.

Η απορία μου εμένα είναι άλλη, αφού λοιπόν όποιος και να βγει τελικά σαν πολιτική ηγεσία θα είσαι ικονοποιημένη/ευχαριστημένη, γιατί δεν αφήνεις τη διαδικασία να ολοκληρωθεί; :!:
Διότι όπως σου είπα η πολιτική ηγεσία θέλει Φασουλά. Μόνο Φασούλα.

Όσον αφορά τον δημοτικό σύμβουλο Πειραιά, αν δεν είχε ανακατευτεί αυτός τίποτε από όσα ζούμε σήμερα δεν θα είχε συμβεί. Να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.

Είναι φως-φανάρι τι ακριβώς συμβαίνει... Ποιος θα έφερνε την αλλαγή στην ΕΟΚ; O Μπαφές με τον Λεπενιώτη; :drunk:

Ο Χαρδαλιάς ήταν πολύ ξεκάθαρος σήμερα. Να κάνει πίσω αύριο; Δεν το πολυπιστεύω...
pan24 έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 8:06 pm
Ναι, το πρωτοδικείο θα κληθεί να ορίσει νέα προσωρινή διοίκηση αφού η θητεία της τωρινής λήγει 31/5.
Ωστόσο σε νέα προσωρινή διοίκηση έχουν σοβαρή τύχη να είναι κάποια από τα μέλη της τωρινής διοίκησης για τους ίδιους λόγους που μπήκαν και τώρα(εμπειρία διοίκησης κλπ) ειδικά αν μπορέσουν να πείσουν τον δικαστή ότι η αποτυχία να διοργανώσουν εκλογές ως 31/5 δεν οφείλεται σε αυτούς.
Δηλαδή αν ουσιαστικά ζητήσουν από το δικαστήριο παράταση της θητείας τους αφού λόγω κορωνοιού δεν μπόρεσαν να κάνουν εκλογές.

Φαίνεται τραβηγμένο αλλά δεν είναι και τόσο ειδικά αν ο δικαστής πάει μόνο με το γράμμα του νόμου χωρίς να έχει ιδέα από τον χώρο του μπάσκετ.
Ευχαριστώ! Το ίδιο έγραψε και το gazzetta πριν από λίγο.

Οπότε μάλλον είναι μονόδρομος η διεξαγωγή εκλογών για τον Βασιλακόπουλο αυτήν την Κυριακή.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μάιος 25, 2021 8:55 pm

Εγω χαιρομαι με αυτα που κανει η ΕΟΚ. Πραγματικα χαιρομαι.

Για να βγαλουν τις παρωπιδες και οι τελευταιοι που θεωρουνε οτι "ναι κακοι οι μεν αλλα και οι αλλοι τα ιδια", οτι μπορει να φυγει...δημοκρατικα με...εκλογες και οτι τα σωματεια θα θελουν...αλλαγη σελιδας και...προοδο του μπασκετ.

Ή οτι οποιοδηποτε καθεστως μπορει να πεσει απο πρωτοδικεις, δικαστες κλπ κλπ.

Η ΕΟΚ θα πεσει οταν ολος ο φιλαθλος κοσμος της χωρας (αλλα και ο πολιτικος) παρει χαμπαρι οτι χρειαζεται πραξικοπημα για να φυγει, ειτε τυπου "αποφασιζω και διατασσω", ειτε με φωτογραφικους νομους και διωξεις στα νυν μελη της ΕΟΚ, ισως και προφυλακισεις, για να περασει το μηνυμα.

Δεν ειμαστε, ουτε θα γινουμε Ισπανια ή Ιταλια ή Ισραηλ.

Εχετε δει τι γινεται και με την ΕΠΟ, και με διαφορες αλλες ομοσπονδιες (μεχρι και κατι ξιφασκιες κλπ). Γιατι νομιζετε οτι στο μπασκετ θα γινει πιο πολιτισμενα ;

Θα γινει αφρικανικα, οπως γινονται ολα στην Ελλαδα. Ή δε θα γινει καθολου.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τρί Μάιος 25, 2021 9:18 pm

Πραγματικα θέλω να γίνουν οι εκλογές κ να βγει ο Ψηλός....
Αυτο κ τπτ αλλο....

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
Redoctor_33

senior
Reactions: 282

Τρί Μάιος 25, 2021 9:33 pm

200 χρόνια ελληνικό κράτος. Παραείναι πολλά άλλα ας όψεται η δυτική παντοκρατορια...

ΥΓ το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο λέγανε κάποτε

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Μάιος 25, 2021 9:58 pm

Απο την στιγμή που η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ προχωράει στις εκλογές παρα το γεγονός ότι Αυγενακης και Χαρδαλιας λένε ότι απαγορεύεται, φαντάζομαι ότι οποίος και να εκλεγεί δεν θα κάνει κάποια ένσταση, έτσι δεν είναι;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
tarp7

allstar
Reactions: 2130

Τρί Μάιος 25, 2021 10:17 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Τρί Μάιος 25, 2021 9:33 pm
200 χρόνια ελληνικό κράτος. Παραείναι πολλά άλλα ας όψεται η δυτική παντοκρατορια...

ΥΓ το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο λέγανε κάποτε
Δυστυχώς έγινε χειρότερο. Πραγματικά τραγελαφική η κατάσταση στην ΕΟΚ και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Πραματικά κρίμα για το άθλημα

0
austerity_blues
Reactions:

Τρί Μάιος 25, 2021 10:45 pm

pan24 έγραψε:
Στις στοιχηματικές πάντως, αν και η απόδοση Παπανικολάου έχει πέσει εντυπωσιακά πολύ(ξεκίνησε στο 18) η τριπλέτα δεν έχει αλλάξει.
Λιόλιος 2.25, Φασούλας 2.50, Παπανικολάου 3.80
Το ψήνω ειλικρινά να παίξω στοίχημα για πρώτη φορά στη ζωή μου ποντάροντας το σπίτι μου σε νίκη του Παπανικολάου.

Τόσο πολύ με έχει κερδίσει το πρόγραμμα του. :dribble:

vforvendetta85
Reactions:

Τρί Μάιος 25, 2021 11:03 pm

Conan1982 έγραψε:
Δευ Μάιος 24, 2021 10:10 am
Διάβαζα λίγο το πρόγραμμα του Παπανικολάου (ο καθένας με τα βίτσια του),
Εδώ όποιος το θέλει: https://www.enwsi.gr/987514/basket/eklo ... olaoy.html
Και είδα αυτό στην σελίδα 11:
Τα ανοικτά γήπεδα είναι πόλος έλξης παραβατικών συμπεριφορών όταν αποχωρούν οι ομάδες ενώ τα κλειστά γήπεδα λειτουργούν πολλαπλασιαστικά ως προς την επίδραση των σωματείων στην κοινωνία!!!

Αυτό είναι το όραμα; Εντάξει τα παιδιά που θέλουν φαντάζομαι θα συνεχίζουν να πηδάνε τα κάγκελα στα σχολεία (να η παραβατική συμπεριφορά), αλλά αντί να οραματιζόμαστε παντού ανοικτά γηπεδάκια τα βγάζουμε άντρα παραβατικών συμπεριφορών;

Πλάκα, πλάκα μια φορά πριν χρόνια παίζαμε μπάσκετ στα γηπεδάκια απέναντι στο Καλλιμάρμαρο. Βράδιαζε, δεν είχαμε τελειώσει, ο φύλακας ήθελε να κλείσει, δεν ήθελε να μας αφήσει μέσα, (και να σκαρφαλώσουμε) δεν θέλαμε να αφήσουμε το παιχνίδι στην μέση, απείλησε ότι θα μας φέρει την αστυνομία, δεν φεύγαμε, μας έκλεισε και πράγματι ήρθε μετά από ώρα η αστυνομία. Δεν ξέρω τι περίμεναν να δουν, αλλά όταν μας είδαν να παίζουμε μπάσκετ μας ζήτησαν ευγενικά να φύσουμε όπως και κάναμε. Είχαμε κάνει σωστά εμείς; Όχι. Αλλά η λύση είναι ανοικτά γήπεδα παντού, όχι κλειστά, είτε όπως το εννοεί αυτός, είτε με κάγκελα και λουκέτα.
Βγάζω εκτός τις προγραμματικές και θα σταθώ μόνο στα ανοιχτά γηπεδάκια.

Ίσως να παρατηρείτε το φαινόμενο να υπάρχουν ανοιχτοί χώροι άθλησης ή ψυχαγωγίας των παιδιών (στίβος, παιδική χαρά, γηπεδάκια μπάσκετ) τα οποία είναι κλειστά, κλειδωμένα και να υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα στη σιτα, φράχτη για να μπαίνεις. Πέραν των οικονομικών προβλημάτων συντήρησης τους, πολλοί Δήμοι ή Περιφέρειες πήγαν κατηγορούμενοι από γονείς γιατί τα παιδιά τους να έπαιζαν, χτύπησαν και η αρμόδια υπηρεσία δεν είχε τις προδιαγραφές που απαιτούνται από το νόμο για την λειτουργία τους. Οπότε, προτιμούν να μένουν κλειστά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”