Ελληνοποίηση ξένων αθλητών

Συντονιστής: Captains

Συμφωνείτε με την ελληνοποίηση ξένων αθλητών?

ΝΑΙ
20
29%
ΟΧΙ
39
57%
ΑΔΙΑΦΟΡΟ
10
14%

Σύνολο ψήφων: 69
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3002
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 21, 2024 4:14 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:11 pm
Delpo1987 έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:04 pm

Αυτό δεν ισχυεί για όλους τους πολίτες της ΕΕ , μόνο για τους αθλητές ισχύει; Ή θεωρείς ότι οφείλει ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει το θέμα με βάση την ηθική (όπως την έχει στο μυαλό του ο καθένας) απέναντι στον ΠΑΟ με το συγκέκριμένο ιδιοκτήτη κιόλας (βλέπε απειλές κατά των διαιτητών, δολοφονία χαρακτήρα στον προπονητη, στριγκάκια παλιότερα, ευχές για καρκίνους κτλ) . Γιατί εδώ και 20 χρόνια οι δυο τους ανταγωνίζονται μόνο και δε φταίνε οι ξένοι για αυτό. Όποτε ειδικά αν απέναντι στον ΠΑΟ του Γιαννακόπουλου μπορούν να αποκτήσουν πλεονέκτημα με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο καλως να το κάνουν. Την ηθική την αφήνω στην άκρη , στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
Mα δεν αποκτάς φίλε κανένα πλεονέκτημα...Φέτος έχει το δικαίωμα ο Φαλ, του χρόνου ο Γκριγκόνις...
Του παραχρόνου θα δώσει ο εκάστοτε πρόεδρος μισό μύριο με την μορφή αγοράς ακινήτου στον εκάστοτε Μπράουν και θα τον κάνει Ελληνα ελέω Golden VIsa... :dribble: ...
Δεν έχει σχέση η golden visa με την απόκτηση υπηκοότητας (άμεσα). Έμμεσα σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι στη χώρα ώστε όταν συμπληρωθεί η 3ετία/7ετία να μπορείς να αιτηθείς όπως τώρα ο Φαλ καλή ώρα.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 854
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 21, 2024 4:15 pm

[/quote]

Αν είναι Έλληνας πολίτης νόμιμα γιατί όχι; Ίδια δικαιώματα με όλους. Αυτά έχουν προεκτάσεις στην κοινωνία, δεν είναι όλα Παο-Ολυ.
[/quote]

Νομιμη διαδικασια θα ηταν αν ο κάθε Φαλ ηξερε να μιλαει ελληνικα και πλοιρεί πολλές προυποθέσεις πέραν των 3 ετών. Πολλοί άνθρωποι ζουν εδώ χρόνια, ξερουν τη γλωσσα, αλλα δεν ξεκινούν τη διαδικασια γιατι βαριούνται να διαβασουν τα βιβλιαρακια που πρεπει για να αποδειξουν οτι ειναι μερος της κοινωνιας μας και αξιζουν το διαβατηριο. Δε γινεται να λεμε ειναι κατι νομιμο αλλα να μην ακολουθουμε το γραμμα του νομου. Γιατί στην περίπτωση του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ σαφέστατα και δεν θα ακολουθηθεί το γράμμα του νόμου

0
Penguin

junior
Reactions: 55
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Ιουν 21, 2024 4:19 pm

Airman έγραψε:
Αν είναι Έλληνας πολίτης νόμιμα γιατί όχι; Ίδια δικαιώματα με όλους. Αυτά έχουν προεκτάσεις στην κοινωνία, δεν είναι όλα Παο-Ολυ.
[/quote]

Νομιμη διαδικασια θα ηταν αν ο κάθε Φαλ ηξερε να μιλαει ελληνικα και πλοιρεί πολλές προυποθέσεις πέραν των 3 ετών. Πολλοί άνθρωποι ζουν εδώ χρόνια, ξερουν τη γλωσσα, αλλα δεν ξεκινούν τη διαδικασια γιατι βαριούνται να διαβασουν τα βιβλιαρακια που πρεπει για να αποδειξουν οτι ειναι μερος της κοινωνιας μας και αξιζουν το διαβατηριο. Δε γινεται να λεμε ειναι κατι νομιμο αλλα να μην ακολουθουμε το γραμμα του νομου. Γιατί στην περίπτωση του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ σαφέστατα και δεν θα ακολουθηθεί το γράμμα του νόμου
[/quote]

Αν δεν είναι νόμιμο κακώς ελληνοποιείται. Απλά αν είναι νόμιμη η διαδικασία, δεν γίνεται να υπάρχει διακριτή νομοθεσία για τους αθλητές.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 21, 2024 4:21 pm

Guards με ταλεντο δεν εβρισκαν χωρο στην Εθνικη ελλαδας (μιας χωρας 9-10εκ).. και τωρα ψαχνουμε να βρουμε guard με το κυαλι γιατι ολα τα καψαμε... μεχρι να αναλαβουμε να καψουμε τα επομενα στον βωμο του ελληνικου διαβατηριου (για τους 2 μεγαλους μιλαω.)

Γιατι μην κοροιδευομαστε.... ουτε ο παναθηναικος ουτε ο ολυμπιακος νοιαζονται για την εθνικη και για τα ταλεντα. Αν νοιαζοταν ειτε θα ειχαν προγραμμα ωστε να τα εξελιξουν ή δεν θα τα επαιρναν στα 16-17-18 για να τα καψουν τελικα.

Δεν βλεπω κανεναν να μπαινει στην διαδικασια να βρει 30αρηδες απο την Α2 να παρουν τη θεση του παλαμακια/πετσετοκουνιτη απλα για το διαβατηριο.... αλλα παιρνουν νεαρα ταλεντα στην ελπιδα οτι καπου καπως καποτε θα δουλεψουν μονοι τους κρυφα (ισως βρουν το hyperbolic time chamber του dragon ball και κανουν εκει προπονησεις) και τσουπ θα ξεπεταχτει ο Ελληνας παιχταρας απο τα σπαργανα του μπασκετικου Ολυμπιακου και Παναθηναικου... ως συνηθως.
Κάνε μία αντιπαραβολή των ταλέντων των 00s με τα ταλέντα του τώρα να δεις πως επιβίωναν...
Ασε τις αντιπαραβολες Air. Τα ταλεντα τοτε ΕΠΑΙΖΑΝ στους πανιωνιους και στα μαρουσια και στους Ηρακληδες.
Τωρα χειροκροτανε στην ακρη του παγκου ή διπλα στους VIP τους δικους μας...
και οταν στα 24-25 με εκπληξη στα ματια τους οι ομαδες μας δουν οτι "oh no" δεν εξελιχθηκαν τα ατιμα παλιοπαιδα... πανε στους Αρηδες κτλ. Oι περισσοτεροι εχουν ηδη καει(stunted growth, check it up! its a thing)... καποιοι ελαχιστοι ισως ακομα το πιστευουν και προσπαθησουν να κανουν restart.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιουν 21, 2024 4:23 pm

Airman έγραψε:
[/quote]

[/quote]

Μα προφανώς. Συμφωνώ 100% μαζί σου. Γι’αυτό έβαλα και το «αν». Ήταν ένα υποθετικό σχετικά με το αν κάποιος που θεωρείται Έλληνας, έχει ίδια δικαιώματα με τους άλλους Έλληνες. Ακόμα κι αν παίζει στην εθνική Γαλλίας. Έχει δικαίωμα να αιτηθεί; Φυσικά. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να περάσει τις εξετάσεις χωρίς κόλπα. Και επειδή είναι τόσο γνωστός νομίζω θα δημιουργηθεί μεγάλο θέμα. Νομίζω το ξέρουν όλοι οπότε στο τέλος δεν θα προχωρήσει.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 21, 2024 4:26 pm

κατι μου λεει οτι το 99% που λεει για την αδικια με τον φαλ τωρα θα λεει μπραβο οταν το παρουν ο γκριγκονις με τον λεσσορ..εντωμεταξυ αν δεν ειναι νομιμο προφανως και θα προσφυγουν στην δικαιοσυνη και δεν θα το παρει..Μακαρι να βλεπαμε και τετοιο ξεσηκωμο οταν χαριζοντουσαν γηπεδα και εκατομμυρια σε χρεη μονοπλευρα,Η που για καποιους δεν υπαρχει δικαιοσυνη και κανουν οτι θελουν παντα και παντου..απο το να καταριουνται παιδια μεχρι να ανεβαζουν βιντεακια καθημερινα με 300χλμ την ωρα η να απειλουν γυναικες στο ινστα. Μονα ζυγα μονοζυγα..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Παρ Ιουν 21, 2024 4:29 pm

Καλο θα ηταν να μη το γενικευουμε γιατι θα γινει παλι συρραξη και στο τελος θα μεινουμε 3 ατομα να κοιταζομαστε αν ειμαστε ωραιοι (spoiler alert, δεν ειμαι).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:09 pm
reignman έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:01 pm
Τα ταλεντα πως επιβιωναν και εβγαιναν στις μικροτερες ομαδες στα 90s και 00s που οι κοουσμα, οι σοκ, οι τομιτς και οι γκουροβιτς αυτου του κοσμου επαιρναν ελληνικο διαβατηριο πριν καν πατησουν το ποδι τους στην Ελλαδα δεν μου λετε.
Κάνε μία αντιπαραβολή των ταλέντων των 00s με τα ταλέντα του τώρα να δεις πως επιβίωναν...
Δεν μιλάμε για το αν πρέπει συνταγματικά ο αγαπητός Μιλου ή ο Φαλ να πάρουν διαβατήριο... Λέω απλά ότι όπως το κάνει το δίπολο ΠΑΟ-ΟΣΦΠ στο οποίο αποκλειστικά εστιάζεις, έτσι μπορεί να το κάνει και η όποια ομάδα στην Ελλάδα... Εσύ δηλαδή θεωρείς ως δεδομένο ότι ο ΟΣΦΠ και ο ΠΑΟ θα παίζουν με 125 ξένους και απλά όλοι οι υπόλοιποι κομπάρσοι θα κάτσουν να σου εκκολάψουν τον εκάστοτε Μωραίτη ας πούμε και θα τον βάζουν 41 λεπτά ανά 40λεπτο μπας και γίνει σοβαρός παίχτης και σου κάνει εσένα κάποτε για να τον πάρεις στον ΟΣΦΠ / ΠΑΟ και να του δώσεις 13ο ρόλο, δηλαδή τον ίδιο με αυτόν που έχει τώρα.... και μάλιστα τώρα επειδή υπάρχει το 6+6 ο εκάστοτε Μωραίτης, Λάρι κτλ βγάζει και κάνα φράγκο... Αργότερα θα του λες, φίλε έχω τον Γκριγκόνις στα 36 για 13η επιλογή και θέλει 150.000...γιατί να πάρεις εσύ 151.000 ; :obey:
Εδώ μπαίνει βέβαια και ένα επιχείρημα ότι αν ο εκάστοτε Έλληνας δεν μπορεί να ναι καλύτερος από έναν 36χρονο ξένο των 150 χιλιάδων, μάλλον καλώς δεν θα παίζει.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαι υπέρ στο να αρχίσουν να αποκτούν ιθαγένεια οι Fall και Milutinov (και αντίστοιχα όποιος άλλος ξένος μπαίνει σε αυτή την κατηγορία). Δεν μου αρέσει η εικόνα να ψάχνεις με το κυάλι Έλληνα σε ελληνική ομάδα. Δεν είμαι όμως και τόσο σίγουρος ότι ο περιορισμός των ξένων βοηθάει στην παραγωγική διαδικασία. Το να έπαιζε ο Τανούλης, ο Μαντζούκας και άλλοι αντίστοιχοι στον Άρη πχ, αντί να γυαλίζουν πάγκο, μάλλον θα ταν πιο καλό για το ελληνικό μπάσκετ (και για τους ίδιους μακροπρόθεσμα). Και δεν θα μπορούν όλες οι ομάδες να φέρουν ξένους να γεμίζουν θέσεις. Από κάποιο σημείο και μετά ο ξένος που θα μπορούν να πληρώσουν θα ναι χειρότερος από τον αντίστοιχο Έλληνα.

Υ.Γ. Η ιστορία των Αντετοκούνμπο δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Fall και τον κάθε Fall. Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ και λόγω κενών ή στρεβλώσεων στη νομοθεσία δεν είχε υπηκοότητα μέχρι ο αδερφός του να πάει στο ΝΒΑ. Ο άλλος πάει να ακολουθήσει μια διαδικασία που προβλέπεται θεωρητικά για τους πολίτες ΕΕ. Οι εξετάσεις όπως γράφτηκε και πιο πάνω θα γίνουν γαργάρα (και για τον Fall και για όποιον άλλο ακολουθήσει). Το ότι μιλάμε για εξετάσεις που ελάχιστοι από μας θα περνούσαμε είναι άλλη ιστορία.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

a1greece
Reactions: 854
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Παρ Ιουν 21, 2024 4:35 pm

reignman έγραψε:
Καλο θα ηταν να μη το γενικευουμε γιατι θα γινει παλι συρραξη και στο τελος θα μεινουμε 3 ατομα να κοιταζομαστε αν ειμαστε ωραιοι (spoiler alert, δεν ειμαι).
Μα δεν μαλώνουμε αγαπητέ...προς θεού...αν ο τρόπος γραφής μου έμοιασε επιθετικός, σε καμία περίπτωση δεν.. :mrgreen:
Και πάντα εμμένω στην ουσία του πράγματος και όχι στην οπαδική. Εχω ξαναγράψει σε έναν άλλον φίλο ότι είμαι Παναθηναικός, αλλα υποστηρίζω πχ τον ΟΣΦΠ κάθε φορά που παίζει ευρωλίγκα με κάποια άλλη, πλην φυσικά του ΠΑΟ, ομάδα...μου βγαίνει αυθόρμητα...Το θέμα μου δεν είναι ότι επειδή αποκτά κατσίκα ο γείτονας, γιατί δεν έχω και εγώ, αλλά αν είναι σωστό για το μπάσκετ ξεκάθαρα να αρχίζει ένας κύκλος ελληνοποιήσεων απο τους 2 τοξικούς του ελληνικού μπάσκετ..Δεν με νοιάζει αν αυτός θα είναι ο Φαλ, ο Μιλου, Ο Γκριγκόνις ή ο Λεσόρ...και για να μην παρεξηγηθώ δεν το αναγάγω και σε κοινωνικό πλαίσιο...αν πληροί ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές, να το κάνει...αναρωτιέμαι απλά αν θα έπρεπε να μπει στο αθλητικό ομαδικό κομμάτι ένα όριο σε αυτό γιατί ο Λεσόρ μεθαύριο θα αγωνίζεται ως Ελληνας, αλλά όχι στην εθνική Ελλάδος προφανώς.

Για το θέμα που περιγράφεις δε, ότι παλιά δηλαδή έπαιζαν Ελληνες σε Ηρακλή κτλ, θα μπορούσε κάλλιστα να δομηθεί ένα άλλο πλαίσιο, πχ αναπτυξιακή λίγκα, Β ομάδες, πιο οργανωμένο κομμάτι δανεικών παιχτών κτλ κτλ

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Airman την Παρ Ιουν 21, 2024 4:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Παρ Ιουν 21, 2024 4:37 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:35 pm
reignman έγραψε:
Μα δεν μαλώνουμε αγαπητέ...προς θεού...αν ο τρόπος γραφής μου έμοιασε επιθετικός, σε καμία περίπτωση δεν.. :mrgreen:
Και πάντα εμμένω στην ουσία του πράγματος και όχι στην οπαδική. Εχω ξαναγράψει σε έναν άλλον φίλο ότι είμαι Παναθηναικός, αλλα υποστηρίζω πχ τον ΟΣΦΠ κάθε φορά που παίζει ευρωλίγκα με κάποια άλλη, πλην φυσικά του ΠΑΟ, ομάδα...μου βγαίνει αυθόρμητα...Το θέμα μου δεν είναι ότι επειδή αποκτά κατσίκα ο γείτονας, γιατί δεν έχω και εγώ, αλλά αν είναι σωστό για το μπάσκετ ξεκάθαρα να αρχίζει ένας κύκλος ελληνοποιήσεων απο τους 2 τοξικούς του ελληνικού μπάσκετ..Δεν με νοιάζει αν αυτός θα είναι ο Φαλ, ο Μιλου, Ο Γκριγκόνις ή ο Λεσόρ...και για να μην παρεξηγηθώ δεν το αναγάγω και σε κοινωνικό πλαίσιο...αν πληροί ΟΛΕΣ τις προδιαγραφές, να το κάνει...αναρωτιέμαι απλά αν θα έπρεπε να μπει στο αθλητικό ομαδικό κομμάτι ένα όριο σε αυτό γιατί ο Λεσόρ μεθαύριο θα αγωνίζεται ως Ελληνας, αλλά όχι στην εθνική Ελλάδος προφανώς.
Δεν πηγαινε σε εσενα αδερφε το μηνυμα. Ολα καλα ;) <3

απο τους "εκατονταδες" που ελληνοποιησαμε στις δεκαετιες που αναφερομαι, μονο ο τσακαλιδης μπηκε στην εθνικη φυτευτος απο οσο θυμαμαι.
Γκουροβιτς, Γιαριτς και λοιποι ολοι επαιζαν για τις εθνικες τους τις original :p

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Παρ Ιουν 21, 2024 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Προειδοποιήσεις: 3

θαμπορουσαν πολυ ευκολα να αποτραπουν τετοιες γελοιες ελληνοποιησεις λες και ζουμε στο 90 ξανα αν ο αναχρονιστικος αστειος κανονισμος για τους ξενους παιχτες ειχε αλλαξει χτες

ο οσφπ ελληνοποιει οτι μπορει σε ολα τα αθληματα αυτο εκανε παντα
ο παο θα αναγκαστει να ακολουθησει γιατι δεν γινεται αλλιως

οτι η μοναδικη εκρεμοτητα θα ειναι καποιες προφορικες εξετασεις και δεν θα τιςπερασει ο φαλ με καποιο τροπο ας πουμε

αλλαγη του αστειου περιορισμου ξενων χτες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Ιουν 21, 2024 4:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
οτι η μοναδικη εκρεμοτητα θα ειναι καποιες προφορικες εξετασεις και δεν θα τιςπερασει ο φαλ με καποιο τροπο ας πουμε
Δεν είναι μόνο προφορικές, αυτό είναι το θέμα. Μπορεί μετά το γραπτό του να γίνει audit. Τώρα φυσικά μπορούν να γίνουν πολλά παράνομα ενδιάμεσα, αλλά δυσκολεύει το πράγμα.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4447
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 21, 2024 4:41 pm

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Δεν είναι μόνο προφορικές, αυτό είναι το θέμα. Μπορεί μετά το γραπτό του να γίνει audit. Τώρα φυσικά μπορούν να γίνουν πολλά παράνομα ενδιάμεσα, αλλά δυσκολεύει το πράγμα.
οτι εξετασεις και να ειναι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει φτασει εκει το πραγμα να κρινεται δηλαδη αν παρει το διαβατηριο απο τετοιες εξετασεις και να μην τις περασεις
τωρα δουλευομαστε μεταξυ μας στην ελλαδα ζουμε

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 21, 2024 4:42 pm

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Μπορούν εύκολα να σε προετοιμάσουν ειδικά φροντιστήρια για τις εξετάσεις.
Και να μην ξέρεις την γλώσσα αν πας ξέροντας τα θέματα κουτσά στραβά περνάς. Μιλάω για κοινούς θνητούς πόσο μάλλον για επαγγελματία αθλητή με όλα τα κονέ που έχει

0
Delpo1987

junior
Reactions: 274

Παρ Ιουν 21, 2024 5:01 pm

Airman έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:11 pm
Delpo1987 έγραψε:
Παρ Ιουν 21, 2024 4:04 pm

Αυτό δεν ισχυεί για όλους τους πολίτες της ΕΕ , μόνο για τους αθλητές ισχύει; Ή θεωρείς ότι οφείλει ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει το θέμα με βάση την ηθική (όπως την έχει στο μυαλό του ο καθένας) απέναντι στον ΠΑΟ με το συγκέκριμένο ιδιοκτήτη κιόλας (βλέπε απειλές κατά των διαιτητών, δολοφονία χαρακτήρα στον προπονητη, στριγκάκια παλιότερα, ευχές για καρκίνους κτλ) . Γιατί εδώ και 20 χρόνια οι δυο τους ανταγωνίζονται μόνο και δε φταίνε οι ξένοι για αυτό. Όποτε ειδικά αν απέναντι στον ΠΑΟ του Γιαννακόπουλου μπορούν να αποκτήσουν πλεονέκτημα με οποιοδήποτε νόμιμο τρόπο καλως να το κάνουν. Την ηθική την αφήνω στην άκρη , στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.
Mα δεν αποκτάς φίλε κανένα πλεονέκτημα...Φέτος έχει το δικαίωμα ο Φαλ, του χρόνου ο Γκριγκόνις...
Του παραχρόνου θα δώσει ο εκάστοτε πρόεδρος μισό μύριο με την μορφή αγοράς ακινήτου στον εκάστοτε Μπράουν και θα τον κάνει Ελληνα ελέω Golden VIsa... :dribble: ...
Το πρόβλημα λοιπόν ποιο είναι και υπάρχει αντιπαράθεση , σίγουρα όχι το καλό του ελληνικού μπάσκετ . Εξήγησαν οι άλλοι παραπάνω ακριβώς τους λόγους .

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”