Μόνο όταν παίρνεις το Αυστριακό. Δηλαδή, αν πας να πάρεις το Αυστριακό, πρέπει να δώσεις πίσω το Ελληνικό, indeed. Αν όμως πάρεις το Αυστριακό, και μετά θελήσεις να ξαναπάρεις το Αυστριακό, δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα. Έχω φίλους στην Ελβετία που έκαναν την διαδικασία και τώρα έχουν και τα δύο.Tsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 5:08 pmΈτσι είναι οι νόμοι της εργασίας. Αν μπορείς παίρνεις διαβατήριο. Γιατί να με νοιάζει που θα έχω ξένους με ελληνικό διαβατήριο αφού το πήραν νόμιμα με τη βούλα. Ας έχω και 10 τέτοιους. Ντόρσεϊ, Σάσα, Γουοκαπ,Φαλ, Μιλου, Λονγκ. Πάρε και εσύ αν θες δεν στο απαγορεύει κάνεις.
Του χρόνου κλείνει 3 χρόνια ο Γκριγκονις Ελλάδα. Ας κάνει τα χαρτιά του να το πάρει. Έχει κάθε δικαίωμα αν το θελήσει ο ίδιος. Γιατί κάποιες χώρες της Ευρώπης όπως η Αυστρία δεν σου επιτρέπει να έχεις 2 διαβατήρια. Αν θες το αυστριακό πρέπει να απαρνηθείς το διαβατήριο της χώρας από την οποία είσαι.
Ελληνοποίηση ξένων αθλητών
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 2443
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sdna.gr/mpasket/1209599_gel ... -18-hronia
Νομίζω η απάντηση του Κώστα μπορεί να κλείσει αυτή τη συζήτηση, όσοι είπατε ότι είστε υπέρ καλό είναι να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι τον κόσμο σιγά σιγά.
Και τον αθλητισμό.
Νομίζω η απάντηση του Κώστα μπορεί να κλείσει αυτή τη συζήτηση, όσοι είπατε ότι είστε υπέρ καλό είναι να αρχίσετε να κοιτάτε με άλλο μάτι τον κόσμο σιγά σιγά.
Και τον αθλητισμό.
2
1
1

-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντετοκουνμπο, Γουοκαπ και Φαλ ειναι τρεις διαφορετικες περιπτωσεις.
Η αποδοση υπηκοοτητας σε περιπτωσεις Γουοκαπ μου φαινονται αστειες.
Ο Φαλ αν οντως πληροι τα κριτηρια, προφανως και μπορει, οπως ολοι οι εργαζομενοι.
Η περιπτωση Αντετοκουνμπο ειναι εντελως αλλη περιπτωση. Η πλειονοτητα των μεταναστων, ακομα και δευτερης γενιας, δεν ειναι ορατοι. Αν δεν ηταν ο Γιαννης, το πιο πιθανο ειναι να μην ειχαν παρει υπηκοοτητα, δυστυχως.
Ο Φαλ αν οντως πληροι τα κριτηρια, προφανως και μπορει, οπως ολοι οι εργαζομενοι.
Η περιπτωση Αντετοκουνμπο ειναι εντελως αλλη περιπτωση. Η πλειονοτητα των μεταναστων, ακομα και δευτερης γενιας, δεν ειναι ορατοι. Αν δεν ηταν ο Γιαννης, το πιο πιθανο ειναι να μην ειχαν παρει υπηκοοτητα, δυστυχως.
3
2
1

Οχι πιθανον , ψιλοσιγουροPenguin έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 6:05 pmΑντετοκουνμπο, Γουοκαπ και Φαλ ειναι τρεις διαφορετικες περιπτωσεις.
Το μεγαλο θεμα ειναι το εξης για πολυ κοσμο ακομα που εχει αυτη την αντιληψη :
Στην Ευρωπη παρα την παγκοσμιοποιηση υπαρχει ακομα η νοοτροπια του δικαιου του αιματος, του γενους , της φυλης .(αρα για να εισαι ελληνας πχ πρεπει να εχεις ελληνικες ριζες)
Δεν υπαρχει αυτο που για παραδειγμα ισχυει στη αμερικη .. του οτι αν αποδεχτεις το συνταγμα ,τις αμερικανικες αξιες, τη γλωσσα , την κουλτουρα θεωρεισαι αμερικανος.
Ειναι μεγαλη κουβεντα αυτη.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slok την Παρ Ιουν 21, 2024 6:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 55
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο διδακτισμος δεν προωθει τη συζητηση.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 6:02 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1209599_gel ... -18-hronia
Και τον αθλητισμό.
Παντως το βλεμμα μου στον κοσμο δεν θα το καθορισει η ελληνοποιηση ενος μπασκεμπολιστα και μαλιστα εκατομμυριουχου.
Αν ειναι νομιμο, ειναι μια αλλη συζητηση αν συμφωνει καποιος με αυτη τη νομοθεσια, γενικοτερα ομως, οχι μονο για το μπασκετ. Ο καθενας εχει την αποψη του επ αυτου.
Αν ειναι παρανομο, δυστυχως ειναι αλλο ενα στρεβλο που παραβλεπεται, επειδη στη μεση ειναι εκατομμυριουχοι, στη συγκεκριμενη περιπτωση χομπιστες, οπως οι ιδιοκτητες αθλητικων ομαδων.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Penguin την Παρ Ιουν 21, 2024 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 96
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι έτσι όπως το παρουσιάζει το sdna γιατί οι Αντετοκούμπο ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΧΑΡΤΙΑ ούτε της Νιγηρίας. Ήταν πραγματικά αόρατοι στις αρχές και γι’αυτό τον λόγο άργησαν πολύ.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 6:02 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1209599_gel ... -18-hronia
Και τον αθλητισμό.
0
Την απάντηση στην έδωσε ο ίδιος ο Αντετοκούμποbelalik έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 5:40 pmΞέρεις κάποια εποχή της ανθρωπότητας που δεν γινόταν 'αυτό'? Που δεν υπήρχε 'παγκοσμιοποίηση'΄? Που δεν μετακινούνταν πληθυσμοί σε όλο τον πλανήτη? Μιλάμε για ιστορικά μεγέθη, και σε χώρο και σε χρόνο, μην μου αναφέρεις ένα μικρό μέρος απομονωμένο για 2-3 δεκαετίες.. Σε ιστορικό χρόνο, αυτό γινόταν .. Παγ-ΚΟΣΜΙΟποιημένος είναι ο ένας κόσμος που ζούμε, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Οι μετακινήσεις πληθυσμών που έχουν γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτές που γίνονται τώρα. Και είναι λογικό.prime7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 5:19 pmΑυτός είναι ο μοντέρνος κόσμος μάγκες. Παγκοσμιοποίηση. Ο Αντετοκούμπο έχει δουλειά στην Εθνική μήπως ; Όταν όσοι λέγαμε ότι αυτό δεν μας αρέσει μας λέγατε ρατσιστές. Γιατί το πρόβλημα δεν ήταν ο ίδιος ο Αντετοκούμπο αλλά ΟΛΑ αυτά που θα ακολουθήσουν... Και ήρθαμε στο σήμερα όπου γίνεται Έλληνας οποίος γουστάρουμε εφόσον μας συμφέρει. Ολυμπιακός είμαι αλλά αυτό που γίνεται είναι τραγικό όμως ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ εξέλιξη με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας. Τα πάντα πουλιούνται και ξεπουλιουνται.
Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα, εμένα με ενδιαφέρει πολύ και έχω διαβάσει σχετικά. Αλλά αναφέρεις και κάτι άλλο, πιο συγκεκριμένο. "Ο Αντετοκούμπο έχει δουλειά στην Εθνική μήπως" .. Τι εννοείς με αυτό? Σε ποιά εθνική θα "είχε δουλειά", αν όχι σε αυτήν της χώρας στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, την γλώσσα της οποίας μιλάει άπταιστα, σαν μητρική του, και έκανε τους πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, αλλά και στη ζωή. Με ποιά λογική το λες αυτό? Πραγματικά είμαι περίεργος να ακούσω την άποψή σου.
Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός
Αλλά ας το ληξουμε εδώ γιατί είναι μεγάλο θέμα και δεν απασχολεί το θέμα των μεταγραφών του Θρύλου. Προς το παρών Φαλ και Μιλου σύντομα με Ελληνικά διαβατήρια.
3
2
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prime7 την Παρ Ιουν 21, 2024 6:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Coach Periklis
- Reactions: 2253
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εύχομαι ολόψυχα να μην ελληνοποιηθει κανένας γιατί ήδη βαρέθηκα να διαβάζω σχόλια και απόψεις
Το ότι το 2012 πήραμε Ευρωλίγκα με Μάντζαρη Σπανούλη Παπανικολάου Πρίντεζη Ντόρσεϊ, δλδ 4 Έλληνες βασικούς και πλέον δεν υπάρχει ούτε άξιος για 12ος παίκτης, πάντως, δεν είναι πρόβλημα κανενός Γουοκαπ ή Φαλ
Είναι των Ελλήνων και της παραγωγικής διαδικασίας
Περισσότεροι ξένοι στο πρωτάθλημα είναι μόνη αξιοπρεπής λύση
Εντιτ : Δεν βρίσκω νόημα στο από πάνω σχόλιο του Αντετοκούνμπο ως προς το τι θέλει να πει . Και η Γερμανία έχει Αφρικανούς Τούρκους κλπ και η Γαλλία και όλες οι χώρες έχουν παιδιά μεταναστών. Δεν είδα κανένα να λέει τον Μεσούτ Οζιλ Τούρκο
Και δεν βάζω τυχαία παράδειγμα από άλλο άθλημα. Νομίζω παίζει ρόλο στο μέγεθος της τοξικότητας που υπάρχει στο μπάσκετ. Πείτε μου λίγο ποιον ενόχλησε που στην εθνική Ελλάδος παίζει ο Ζεκα που τραγουδάει τον εθνικό ύμνο και όλοι τον συμπαθούμε ασχέτως του που παίζει μπάλα ;; Με τα ίδια δικαιώματα πολιτογραφήθηκε ο Ζεκα .. Μόνο για τον Χολεμπας ακούγαμε αστειακια ( με Έλληνα πατέρα και μάνα Ουρουγουανη που γεννήθηκε Γερμανία και ήταν Γερμανός πολίτης go figure ).που ως δια μαγείας έπαιζε Ολυμπιακό
Η υπηκοότητα είναι απλά ένα χαρτί που κατά περιπτωση εξυπηρετεί ίσως και την ζωή του κάθε ανθρώπου. Το τι αισθάνεται ο καθένας είναι κάτι άλλο
Το ότι το 2012 πήραμε Ευρωλίγκα με Μάντζαρη Σπανούλη Παπανικολάου Πρίντεζη Ντόρσεϊ, δλδ 4 Έλληνες βασικούς και πλέον δεν υπάρχει ούτε άξιος για 12ος παίκτης, πάντως, δεν είναι πρόβλημα κανενός Γουοκαπ ή Φαλ
Είναι των Ελλήνων και της παραγωγικής διαδικασίας
Περισσότεροι ξένοι στο πρωτάθλημα είναι μόνη αξιοπρεπής λύση
Εντιτ : Δεν βρίσκω νόημα στο από πάνω σχόλιο του Αντετοκούνμπο ως προς το τι θέλει να πει . Και η Γερμανία έχει Αφρικανούς Τούρκους κλπ και η Γαλλία και όλες οι χώρες έχουν παιδιά μεταναστών. Δεν είδα κανένα να λέει τον Μεσούτ Οζιλ Τούρκο
Και δεν βάζω τυχαία παράδειγμα από άλλο άθλημα. Νομίζω παίζει ρόλο στο μέγεθος της τοξικότητας που υπάρχει στο μπάσκετ. Πείτε μου λίγο ποιον ενόχλησε που στην εθνική Ελλάδος παίζει ο Ζεκα που τραγουδάει τον εθνικό ύμνο και όλοι τον συμπαθούμε ασχέτως του που παίζει μπάλα ;; Με τα ίδια δικαιώματα πολιτογραφήθηκε ο Ζεκα .. Μόνο για τον Χολεμπας ακούγαμε αστειακια ( με Έλληνα πατέρα και μάνα Ουρουγουανη που γεννήθηκε Γερμανία και ήταν Γερμανός πολίτης go figure ).που ως δια μαγείας έπαιζε Ολυμπιακό
Η υπηκοότητα είναι απλά ένα χαρτί που κατά περιπτωση εξυπηρετεί ίσως και την ζωή του κάθε ανθρώπου. Το τι αισθάνεται ο καθένας είναι κάτι άλλο
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ουδόλως με απασχολεί εάν προσφερε μετά.Tsilarxos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 5:37 pmΚαι πρόσφερε και προσφέρει στην εθνική όταν οι πραγματικοί Έλληνες απέχουν για να κάνουν διακοπές και να ξεκουραστούν.nikkal έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 5:32 pm
Λάθος.
Ο Γουοκαπ πήρε το διαβατήριο με διασταλτική ερμηνεία νόμου, επειδή έτσι βόλευε.
Μπήκε μπροστά το κοινο καλό (=Εθνική ομάδα) κι έγινε η δουλίτσα.
Ο νόμος προβλέπει κατ'εξαιρεση αποκτηση ιθαγενειας για ανθρώπους μου έχουν προσφέρει στην χώρα και στην περίπτωση του Γουοκαπ το Φ.Ε.Κ. αναφέρει πως η απονομή της ιθαγένειας είναι απαραίτητη διότι "θα προσφέρει"!!!
Ο Μπράουν πήρε παράτυπα ισπανικό διαβατήριο για τον ίδιο λόγο χωρίς καν να παίζει σε ισπανική ομάδα και να μένει Ισπανία.
Όταν έγινε η διαδικασία ελληνοποίησης του δεν είχε προσφέρει το παραμικρό στη χώρα.
Αλλά για να γίνει το χατίρι σε κάποιους, με μια παρερμηνεία του νόμου (στα όρια της παρανομίας), πήρε το διαβατήριο.
Όσον αφορά τον Μπράουν, δεν γνωρίζω την νομοθεσία της ισπανίας και δεν έχω άποψη.
2
2

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλο φάουλ η Ελληνοποίηση του Ουόκαπ και πολύ μεγαλύτερο η διαφαινόμενη του Φαλ, μέχρι τώρα στην Ευρώπη τον ολυμπιακό τον είχα υποστηρίξει, και στις μπακ του μπακ κατακτήσεις Ευρωλίγκας τις είχα δει με φίλους ολυμπιακούς και μετά πίναμε μπίρες για τα επινίκια. Φέτος νομίζω ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι αντιολυμπιακός στην ευρωλίγκα.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 6:02 pmhttps://www.sdna.gr/mpasket/1209599_gel ... -18-hronia
Και τον αθλητισμό.
Αν με έλεγαν Αντετοκούμπο δεν θα πήγαινα στην εθνική.
ΟΚ νόμιμο είναι άλλα από ηθική πάσχει η όλη ιδέα, αν θέλουμε να "εξυπηρετήσουμε" τα φιλοολυμπιακά συμφέροντα ας ελευθερώσουμε τις θέσεις ξενων στην Α1, αφού έτσι κι αλλιώς οι υπόλοιπες ομάδες απέχουν πολύ σε δυναμική από τους αιωνίους και στην πραγματικότητα δεν τους επηρεάζει.
Δεν είμαστε τρελοί εμείς οι "πράσινοι" που γκρινιάζουμε και εσείς οι "κόκκινοι" μιλάτε λες και δεν υπάρχει ο ελέφαντας στο δωμάτιο ! Ας είμαστε ειλικρινείς για λιγό, όλοι βλέπουμε τι παίζει στο ελληνικό μπάσκετ από τότε που άλλαξε η κατάσταση.
Προς μοντ: αν θέλετε βάλτε φάουλ, αλλά δεν είμαστε χαζοί, είπαμε να μη σχολιάζουμε διαιτησία αλλα αυτό που γίνεται είναι ξεκάθαρο στο ελληνικό μπάσκετ, υπάρχει μονόπλευρη εύνοια εδώ και πολύ καιρό. Στα όρια της πρόκλησης.
5
3
2

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Conan1982
- Reactions: 3554
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να το καταλάβω με τον Γουόκαπ, εδώ πως προκύπτει η εύνοια του Ολυμπιακούς και η εμπλοκή της ΕΟΚ;kein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 8:15 pmΔεν είμαστε τρελοί εμείς οι "πράσινοι" που γκρινιάζουμε και εσείς οι "κόκκινοι" μιλάτε λες και δεν υπάρχει ο ελέφαντας στο δωμάτιο ! Ας είμαστε ειλικρινείς για λιγό, όλοι βλέπουμε τι παίζει στο ελληνικό μπάσκετ από τότε που άλλαξε η κατάσταση.
Προς μοντ: αν θέλετε βάλτε φάουλ, αλλά δεν είμαστε χαζοί, είπαμε να μη σχολιάζουμε διαιτησία αλλα αυτό που γίνεται είναι ξεκάθαρο στο ελληνικό μπάσκετ, υπάρχει μονόπλευρη εύνοια εδώ και πολύ καιρό. Στα όρια της πρόκλησης.
Δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από το μπάσκετ, ο νόμος για την πολιτογράφηση δεν έγινε για τους αθλητές και η διαδικασία δεν περνάει σίγουρα από την ΕΟΚ. Το αν ο Ολυμπιακός προσπαθήσει να πολιτογραφήσει Μιλού και Φαλ είναι απόρροια του νόμου και όχι οποιασδήποτε εύνοιας. Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι τα όλα δημοσιεύματα γίνονται για να υπάρξει πίεση για να μην προχωρήσει η Ελληνοποίηση. Αν θέλεις γίνε ποιο σαφής γιατί από που θεωρείς ότι πηγάζει η εύνοια σ' αυτήν την περίπτωση, πέραν του τι πιστεύεις ότι είναι ηθικό δηλαδή.
1
1

Την έχω δει αυτήν την δήλωση, έτσι είναι όπως το γράφεις. Έχω δει και άλλες 20 στο παρελθόν βέβαια, που δηλώνει Έλληνας .. Όπως παλιά, παιδί, που είχε σηκώσει την ελληνική σημαία στου Ζωγράφου.. Τελοσπάντων, είναι λίγο αστείο να προσπαθήσουμε να αποκρυπτογραφήσουμε τι νοιώθει ένας άλλος άνθρωπος. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ένοιωθε και τα δυο που κ που - όπως Έλληνες ομογενείς, ή ακόμα καλύτερα, Έλληνες που (αναγκάστηκαν ίσως) να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, έζησαν εκεί χρόνια, και νοιώθουν "και τα δυο" - και Έλληνες, και πολίτες των κρατών που ζουν. Ίσως έχει να κάνει και με την ευκαιρία που τους δόθηκε εκεί, αλλά και με το κυνηγητό που δέχθηκαν στην χώρα που γεννήθηκαν, που στην περίπτωση του Γιάννη, ήταν και κυριολεκτικό κυνηγητό - όχι μόνο μεταφορικό, και καταλαβαίνεις τι εννοώ ..prime7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 6:30 pm
Την απάντηση στην έδωσε ο ίδιος ο Αντετοκούμπο
Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω. Το καλοκαίρι πήγα και με τη μητέρα μου, συνάντησα τους συγγενείς μου. Έχω γεννηθεί στην Ελλάδα, έχω παίξει με την Ελλάδα, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είμαι Νιγηριανός, Αφρικανός
Αλλά ας το ληξουμε εδώ γιατί είναι μεγάλο θέμα και δεν απασχολεί το θέμα των μεταγραφών του Θρύλου. Προς το παρών Φαλ και Μιλου σύντομα με Ελληνικά διαβατήρια.
Τελοσπάντων, ας νοιώθει ό,τι θέλει ο άνθρωπος. Τον βλέπω να έρχεται να παίζει με την Εθνική, και αν το θέλει, για μένα είναι καλοδεχούμενος .. Ίσως έχω και ένα μικρό προσωπικό θέμα με τον συγκεκριμένο, και είμαι λίγο παραπάνω 'ευαίσθητος', γιατί τυχαίνει να τον έχω γνωρίσει - μη φανταστείς, λίγα λεπτά έχουμε μιλήσει - όταν ζούσα στην Αθήνα, πήγαινα σε κάποια παιχνίδια του φιλαθλητικού, είχα έναν φίλο εκεί, και είχε τύχει μια από αυτές τις χρονιές να ήταν η τελευταία του Γιάννη στην Αθήνα. Από τότε τον παρακολουθώ πολύ στενά και τον υποστηρίζω.
Τέλος το θέμα από μένα, είμαστε όντως off topic .. Καλή επιτυχία στην εθνική Ελλάδας, είτε με Γιάννη, είτε χωρίς..
0
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίταξε ΑΝ (το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας) ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ θα μιλάνε ελληνικά όπως ορίζει ο νόμος και θα περάσουν αδιάβλητα τις εξετάσεις, και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ΟΚ, να το καταπιώ, αλλα επειδή ξέρω σε τι χώρα ζώ, και συ έχεις γνώση επίσης, έχω την εντύπωση ότι αν παρουν το διαβατήριο θα περάσουν και τις εξετάσεις "αερα". Για το ΑΝ μιλαμε, ΑΝ γίνει θα είναι μεγάλη λαμογιά απο μέρος του ολυμπιακού. Ξεκάθαρη εύνοια και θα είναι πράξη που δεν αρμόζει στο μέγεθος του σωματείου.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 8:31 pmΝα το καταλάβω με τον Γουόκαπ, εδώ πως προκύπτει η εύνοια του Ολυμπιακούς και η εμπλοκή της ΕΟΚ;kein έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 8:15 pmΔεν είμαστε τρελοί εμείς οι "πράσινοι" που γκρινιάζουμε και εσείς οι "κόκκινοι" μιλάτε λες και δεν υπάρχει ο ελέφαντας στο δωμάτιο ! Ας είμαστε ειλικρινείς για λιγό, όλοι βλέπουμε τι παίζει στο ελληνικό μπάσκετ από τότε που άλλαξε η κατάσταση.
Δεν περιστρέφονται τα πάντα γύρω από το μπάσκετ, ο νόμος για την πολιτογράφηση δεν έγινε για τους αθλητές και η διαδικασία δεν περνάει σίγουρα από την ΕΟΚ. Το αν ο Ολυμπιακός προσπαθήσει να πολιτογραφήσει Μιλού και Φαλ είναι απόρροια του νόμου και όχι οποιασδήποτε εύνοιας. Είναι ξεκάθαρο νομίζω ότι τα όλα δημοσιεύματα γίνονται για να υπάρξει πίεση για να μην προχωρήσει η Ελληνοποίηση. Αν θέλεις γίνε ποιο σαφής γιατί από που θεωρείς ότι πηγάζει η εύνοια σ' αυτήν την περίπτωση, πέραν του τι πιστεύεις ότι είναι ηθικό δηλαδή.
Το θεμα με τα διαβατήρια λύνεται σε μια ωρα, συμφωνουν ολυμπιακος και παναθηναικος για ελευθερωση των ξενων ή να έχουν όσους θελουν και να δηλωνουν 6 πριν απο καθε αγώνα, αυτο είανι ΔΙΚΑΙΟ, όχι να έχεις έλληνες Ουοκαπ, Μιλουτινοφ και φαλ, ε πως να το κάνουμε είνια προκλητικό και αθέμιτος ανταγωνισμός.
2
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1021
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4438
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ολες αυτες οι περιπτωσεις ειτε ειναι νομιμες ειτε ειναι εν μερη νομιμες ειτε τις πανε σπρωχτες ειναι γελοιες απλα αλλαζει ο βαθμος γελοιοτητας της καθε μιας με αποκορυφωμα την περιπτωση γουοκαπ που πιανει πικ στο γελοιομετρο αυτης της χωρας
ζουμε εποχες 90 ξανα
ο παο εχει τις εξης επιλογες
κανει το ιδιο , ελληνοποιει οτι αναπνεει
δεν στελνει παιχτες στην εθνικη ως διαμαρτυρια,οποιος παει διακοπη συμβολαιου
αποχωρει απτο πρωταθλημα αν δεν αλλαξει ο αστειος κανονισμος των 7 ξενων
10 τουλαχιστον για αρχη και βλεπουμε
ζουμε εποχες 90 ξανα
ο παο εχει τις εξης επιλογες
κανει το ιδιο , ελληνοποιει οτι αναπνεει
δεν στελνει παιχτες στην εθνικη ως διαμαρτυρια,οποιος παει διακοπη συμβολαιου
αποχωρει απτο πρωταθλημα αν δεν αλλαξει ο αστειος κανονισμος των 7 ξενων
10 τουλαχιστον για αρχη και βλεπουμε