prime7 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 21, 2024 5:19 pm
Αυτός είναι ο μοντέρνος κόσμος μάγκες. Παγκοσμιοποίηση.
Ο Αντετοκούμπο έχει δουλειά στην Εθνική μήπως ; Όταν όσοι λέγαμε ότι αυτό δεν μας αρέσει μας λέγατε ρατσιστές. Γιατί το πρόβλημα δεν ήταν ο ίδιος ο Αντετοκούμπο αλλά ΟΛΑ αυτά που θα ακολουθήσουν... Και ήρθαμε στο σήμερα όπου γίνεται Έλληνας οποίος γουστάρουμε εφόσον μας συμφέρει. Ολυμπιακός είμαι αλλά αυτό που γίνεται είναι τραγικό όμως ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ εξέλιξη με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας. Τα πάντα πουλιούνται και ξεπουλιουνται.
Ξέρεις κάποια εποχή της ανθρωπότητας που δεν γινόταν 'αυτό'? Που δεν υπήρχε 'παγκοσμιοποίηση'΄? Που δεν μετακινούνταν πληθυσμοί σε όλο τον πλανήτη? Μιλάμε για ιστορικά μεγέθη, και σε χώρο και σε χρόνο, μην μου αναφέρεις ένα μικρό μέρος απομονωμένο για 2-3 δεκαετίες.. Σε ιστορικό χρόνο, αυτό γινόταν .. Παγ-ΚΟΣΜΙΟποιημένος είναι ο ένας κόσμος που ζούμε, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Οι μετακινήσεις πληθυσμών που έχουν γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι απείρως μεγαλύτερες από αυτές που γίνονται τώρα. Και είναι λογικό.
Αλλά αυτό είναι μεγάλο θέμα, εμένα με ενδιαφέρει πολύ και έχω διαβάσει σχετικά. Αλλά αναφέρεις και κάτι άλλο, πιο συγκεκριμένο. "Ο Αντετοκούμπο έχει δουλειά στην Εθνική μήπως" .. Τι εννοείς με αυτό? Σε ποιά εθνική θα "είχε δουλειά", αν όχι σε αυτήν της χώρας στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, την γλώσσα της οποίας μιλάει άπταιστα, σαν μητρική του, και έκανε τους πρώτα του βήματα στο μπάσκετ, αλλά και στη ζωή. Με ποιά λογική το λες αυτό? Πραγματικά είμαι περίεργος να ακούσω την άποψή σου.