Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2486
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- shaq7
- Reactions: 5692
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
δεν θυμαμαι παικτη να εχει μπει απο απραξια μηνων και οχι χρονων και να βλεπεται.. αγωνιστικο ρυθμο δεν γινεται να εχει..nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:24 pmΕ ο Μήτογλου είναι παιγμένος σε επίπεδο EL. Αν φρόντισε το σώμα του και έκανε ό,τι έπρεπε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του, δεν μου κάνει εντύπωση.
πολυ περιεργος να δω σε τι κατασταση ειναι,λογικα τον αφησε μεσα γιατι μπορει(?) να παιξει και στο 5.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2486
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι απραξία όμως; Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του αλλά αμφιβάλλω ότι κάναμε παρόμοια ζωή (πίτσα, χβοχ, μαθηματικά). Ναι οκ, δεν έχει επίσημα παιχνίδια αλλά μήπως έχει ο Ματζουκας;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:28 pmδεν θυμαμαι παικτη να εχει μπει απο απραξια μηνων και οχι χρονων και να βλεπεται.. αγωνιστικο ρυθμο δεν γινεται να εχει..nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:24 pm
Ε ο Μήτογλου είναι παιγμένος σε επίπεδο EL. Αν φρόντισε το σώμα του και έκανε ό,τι έπρεπε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του, δεν μου κάνει εντύπωση.
πολυ περιεργος να δω σε τι κατασταση ειναι,λογικα τον αφησε μεσα γιατι μπορει(?) να παιξει και στο 5.

1
1

- shaq7
- Reactions: 5692
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ακομα και πριν τον πιασουν ντοπε ειχε τραυμιστει και μεινει ποσους μηνες εκτος.. Τωρα προφανως και κανει ατομικες αλλα εγω θυμαμαι πχ τον παπανικολαου οταν ειχε ερθει απο το νβα που εκανε να βρει ρυθμο ενα χρονο..και αυτος μια χαρα ατομικες εκανε.. ο μαντζουκας επαιζε και α1 και στους τελικους και με τις μικρες εθνικες τωρα... Τι να πω θα δειξει..nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:32 pmΕίναι απραξία όμως; Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του αλλά αμφιβάλλω ότι κάναμε παρόμοια ζωή (πίτσα, χβοχ, μαθηματικά). Ναι οκ, δεν έχει επίσημα παιχνίδια αλλά μήπως έχει ο Ματζουκας;![]()
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3981
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
γιατι ο ματζουκας που δεν εχει απαραξια βλεπετε σε επιπεδο αντρων σε τοπ διοργανωση?shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:28 pmδεν θυμαμαι παικτη να εχει μπει απο απραξια μηνων και οχι χρονων και να βλεπεται.. αγωνιστικο ρυθμο δεν γινεται να εχει..nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:24 pm
Ε ο Μήτογλου είναι παιγμένος σε επίπεδο EL. Αν φρόντισε το σώμα του και έκανε ό,τι έπρεπε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του, δεν μου κάνει εντύπωση.
0
- kojito
- Reactions: 2566
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μαντζούκας πάντως σχεδόν αμέσως μετά στους τελικούς ενσωματώθηκε στην Νέων, και αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό στην Ανδρών. Οπότε και αυτόν (και τον Ζούγρη) από το να τους έχει άλλες 10-15 μέρες στην ομάδα με ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συνεχίσουν, ίσως ο Ιτούδης προτίμησε να τους κόψει τώρα ώστε να μην τους ταλαιπωρεί.
Δεν ξέρω αν ήταν ταλαιπωρημένος από το Πανευρωπαϊκό και ήταν τόσο κακός στις προπονήσεις, αλλά μου κάνει κι εμένα εντύπωση να πω την αλήθεια ότι δεν τον κράτησε έστω για τα φιλικά με την Σλοβενία.
Δεν ξέρω αν ήταν ταλαιπωρημένος από το Πανευρωπαϊκό και ήταν τόσο κακός στις προπονήσεις, αλλά μου κάνει κι εμένα εντύπωση να πω την αλήθεια ότι δεν τον κράτησε έστω για τα φιλικά με την Σλοβενία.
1
1

- ssoulliss
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να συνεχίσουμε με λιγότερους παίκτες οι 17 που προπονούνται είναι πάρα πολλοι.kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:47 pmΟ Μαντζούκας πάντως σχεδόν αμέσως μετά στους τελικούς ενσωματώθηκε στην Νέων, και αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό στην Ανδρών. Οπότε και αυτόν (και τον Ζούγρη) από το να τους έχει άλλες 10-15 μέρες στην ομάδα με ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συνεχίσουν, ίσως ο Ιτούδης προτίμησε να τους κόψει τώρα ώστε να μην τους ταλαιπωρεί.
0
- pan24
- Reactions: 2437
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μαντζούκας σίγουρα δεν είναι έτοιμος να έχει ρόλο σε παγκόσμιο.
Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί αν δεν κατέβει ο Γιάννης οι άλλες μας επιλογές στο 4 είναι οι Θανάσης-Μήτογλου που έχουν να παίξουν κανονικό μπάσκετ πάρα πολύ καιρό και ο Αγραβάνης.
Πιστεύω τα επόμενα κοψίματα θα είναι Χατζηδάκης, Τολιόπουλος και ίσως κάποιος κοντός ακόμα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί αν δεν κατέβει ο Γιάννης οι άλλες μας επιλογές στο 4 είναι οι Θανάσης-Μήτογλου που έχουν να παίξουν κανονικό μπάσκετ πάρα πολύ καιρό και ο Αγραβάνης.
Πιστεύω τα επόμενα κοψίματα θα είναι Χατζηδάκης, Τολιόπουλος και ίσως κάποιος κοντός ακόμα.
0
- kojito
- Reactions: 2566
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Φαντάζομαι ο Ιτούδης θέλει να πάει για λίγο καιρό ακόμα με ρόστερ 16-17 παικτών ώστε να έχουν ρυθμό και να αποκτήσουν κάποια επαφή όλοι, σε περίπτωση που προκύψουν τραυματισμοί, δεν κατέβει ο Γιάννης κτλ. Ώστε να αποφύγει και περιπτώσεις σαν πέρσι, που έκοψε τον Κουζέλογλου και μετά από λίγες ημέρες τον φώναξε πάλι γιατί είχαμε τραυματισμούς. Πιστεύω στο Ακρόπολις θα πάμε με 14-15 παίκτες και μετά θα κοπούν άλλοι 1-2, ώστε στο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι να πάμε με 12, το πολύ 13 παίκτες (ανάλογα και την κατάσταση του Γιάννη ή αν θα έχουμε άλλους ανέτοιμους).ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:54 pmΈχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να συνεχίσουμε με λιγότερους παίκτες οι 17 που προπονούνται είναι πάρα πολλοι.kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 4:47 pmΟ Μαντζούκας πάντως σχεδόν αμέσως μετά στους τελικούς ενσωματώθηκε στην Νέων, και αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό στην Ανδρών. Οπότε και αυτόν (και τον Ζούγρη) από το να τους έχει άλλες 10-15 μέρες στην ομάδα με ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συνεχίσουν, ίσως ο Ιτούδης προτίμησε να τους κόψει τώρα ώστε να μην τους ταλαιπωρεί.
1
1

εγώ νομίζω ότι δε θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να καλέσουν παιδιά που έπαιξαν και με τους Νέους, ας κάτσουν να ξεκουραστούν ή να κάνουν ατομικές προπονήσεις για να βελτιωθούν ή ό,τι θέλουν τέλος πάντων, ποιο το νόημα να περάσουν άλλο 1,5 μήνα κάνοντας προπονήσεις με την Εθνική και να τρέχουν στη Μανίλα για να παίξουν ελάχιστα;
ίσως αυτό να ήταν και το πλάνο για τους συγκεκριμένους, να πάνε μερικές ημέρες με τους μεγάλους, να πουν στο κλίμα σιγά σιγά και όταν ξεκινήσουν τα ζόρια να αποχωρήσουν.
ίσως αυτό να ήταν και το πλάνο για τους συγκεκριμένους, να πάνε μερικές ημέρες με τους μεγάλους, να πουν στο κλίμα σιγά σιγά και όταν ξεκινήσουν τα ζόρια να αποχωρήσουν.
- ssoulliss
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστός σε όλα. Πέρυσι αν θυμάσαι είχε ψιλοκατασταλλάξει στη δωδεκάδα σχεδόν από την αρχή της προετοιμασίας και η προεπιλογή ήταν μικρότερη. Φέτος έχει πάλι τραυματισμούς όμως έχει ακόμη αρκετές θέσεις ανοικτές στη δωδεκάδα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του μια επτάδα παικτών και 2 εναλλακτικά σενάρια: ένα με τους 3 τραυματίες και ένα χωρίς αυτούς (ή μόνο τον Παπαπέτρου μέσα).kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 31, 2023 5:02 pmΦαντάζομαι ο Ιτούδης θέλει να πάει για λίγο καιρό ακόμα με ρόστερ 16-17 παικτών ώστε να έχουν ρυθμό και να αποκτήσουν κάποια επαφή όλοι, σε περίπτωση που προκύψουν τραυματισμοί, δεν κατέβει ο Γιάννης κτλ. Ώστε να αποφύγει και περιπτώσεις σαν πέρσι, που έκοψε τον Κουζέλογλου και μετά από λίγες ημέρες τον φώναξε πάλι γιατί είχαμε τραυματισμούς. Πιστεύω στο Ακρόπολις θα πάμε με 14-15 παίκτες και μετά θα κοπούν άλλοι 1-2, ώστε στο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι να πάμε με 12, το πολύ 13 παίκτες (ανάλογα και την κατάσταση του Γιάννη ή αν θα έχουμε άλλους ανέτοιμους).
1
1

-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομιζω
Ο ιτουδης ειπε οτι το γιαννη θα τον περιμενει μεχρι τελους, αρα αν δεν πει κατι ξεκάθαρα ο ιδιος ο γιαννης, θα τον περιμενουν μεχρι την έναρξη του παγκοσμιου
Υγ για να δούμε και τη μεριά των μπακς, μπορει καποιος να τους εγγυηθει οτι η πτωση στην απόδοση του γιαννη μετα τον μαρτη που κατεληξε στον τραυματισμό του δεν οφείλεται στην περσινη σου παρουσια στην εθνική, οπου τραυματίστηκε κιολας και γυρισε να παίξει πριν αποθεραπευτεί;
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html