Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:24 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 4:20 pm
o μαντζουκας εχει φανει οτι δεν μπορει να σταθει ακομα αλλα ειναι δυνατον να ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τον μητογλου?
Ε ο Μήτογλου είναι παιγμένος σε επίπεδο EL. Αν φρόντισε το σώμα του και έκανε ό,τι έπρεπε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του, δεν μου κάνει εντύπωση.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:25 pm

shaq7 έγραψε:
o μαντζουκας εχει φανει οτι δεν μπορει να σταθει ακομα αλλα ειναι δυνατον να ειναι σε χειροτερη κατασταση απο τον μητογλου?
φαντασου τι εικονα ειχε που προτιμησε να κρατησει ο ιτουδης καποιον που εχει να παιξει 2 χρονια μπασκετ απτον ματζουκα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5693
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ε ο Μήτογλου είναι παιγμένος σε επίπεδο EL. Αν φρόντισε το σώμα του και έκανε ό,τι έπρεπε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του, δεν μου κάνει εντύπωση.
δεν θυμαμαι παικτη να εχει μπει απο απραξια μηνων και οχι χρονων και να βλεπεται.. αγωνιστικο ρυθμο δεν γινεται να εχει..
πολυ περιεργος να δω σε τι κατασταση ειναι,λογικα τον αφησε μεσα γιατι μπορει(?) να παιξει και στο 5.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:32 pm

shaq7 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

δεν θυμαμαι παικτη να εχει μπει απο απραξια μηνων και οχι χρονων και να βλεπεται.. αγωνιστικο ρυθμο δεν γινεται να εχει..
πολυ περιεργος να δω σε τι κατασταση ειναι,λογικα τον αφησε μεσα γιατι μπορει(?) να παιξει και στο 5.
Είναι απραξία όμως; Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του αλλά αμφιβάλλω ότι κάναμε παρόμοια ζωή (πίτσα, χβοχ, μαθηματικά). Ναι οκ, δεν έχει επίσημα παιχνίδια αλλά μήπως έχει ο Ματζουκας; :D

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5693
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:37 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 4:32 pm
shaq7 έγραψε:

Είναι απραξία όμως; Ειλικρινά δεν ξέρω τι έκανε κατά τη διάρκεια της τιμωρίας του αλλά αμφιβάλλω ότι κάναμε παρόμοια ζωή (πίτσα, χβοχ, μαθηματικά). Ναι οκ, δεν έχει επίσημα παιχνίδια αλλά μήπως έχει ο Ματζουκας; :D
ακομα και πριν τον πιασουν ντοπε ειχε τραυμιστει και μεινει ποσους μηνες εκτος.. Τωρα προφανως και κανει ατομικες αλλα εγω θυμαμαι πχ τον παπανικολαου οταν ειχε ερθει απο το νβα που εκανε να βρει ρυθμο ενα χρονο..και αυτος μια χαρα ατομικες εκανε.. ο μαντζουκας επαιζε και α1 και στους τελικους και με τις μικρες εθνικες τωρα... Τι να πω θα δειξει..

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3981
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:41 pm

shaq7 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

γιατι ο ματζουκας που δεν εχει απαραξια βλεπετε σε επιπεδο αντρων σε τοπ διοργανωση?

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2566
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:47 pm

Ο Μαντζούκας πάντως σχεδόν αμέσως μετά στους τελικούς ενσωματώθηκε στην Νέων, και αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό στην Ανδρών. Οπότε και αυτόν (και τον Ζούγρη) από το να τους έχει άλλες 10-15 μέρες στην ομάδα με ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συνεχίσουν, ίσως ο Ιτούδης προτίμησε να τους κόψει τώρα ώστε να μην τους ταλαιπωρεί.

Δεν ξέρω αν ήταν ταλαιπωρημένος από το Πανευρωπαϊκό και ήταν τόσο κακός στις προπονήσεις, αλλά μου κάνει κι εμένα εντύπωση να πω την αλήθεια ότι δεν τον κράτησε έστω για τα φιλικά με την Σλοβενία.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:54 pm

kojito έγραψε:
Ο Μαντζούκας πάντως σχεδόν αμέσως μετά στους τελικούς ενσωματώθηκε στην Νέων, και αμέσως μετά το Πανευρωπαϊκό στην Ανδρών. Οπότε και αυτόν (και τον Ζούγρη) από το να τους έχει άλλες 10-15 μέρες στην ομάδα με ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να συνεχίσουν, ίσως ο Ιτούδης προτίμησε να τους κόψει τώρα ώστε να μην τους ταλαιπωρεί.

Δεν ξέρω αν ήταν ταλαιπωρημένος από το Πανευρωπαϊκό και ήταν τόσο κακός στις προπονήσεις, αλλά μου κάνει κι εμένα εντύπωση να πω την αλήθεια ότι δεν τον κράτησε έστω για τα φιλικά με την Σλοβενία.
Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να συνεχίσουμε με λιγότερους παίκτες οι 17 που προπονούνται είναι πάρα πολλοι.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 31, 2023 4:59 pm

Ο Μαντζούκας σίγουρα δεν είναι έτοιμος να έχει ρόλο σε παγκόσμιο.

Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί αν δεν κατέβει ο Γιάννης οι άλλες μας επιλογές στο 4 είναι οι Θανάσης-Μήτογλου που έχουν να παίξουν κανονικό μπάσκετ πάρα πολύ καιρό και ο Αγραβάνης.

Πιστεύω τα επόμενα κοψίματα θα είναι Χατζηδάκης, Τολιόπουλος και ίσως κάποιος κοντός ακόμα.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2566
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιούλ 31, 2023 5:02 pm

ssoulliss έγραψε:
kojito έγραψε:

Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες, αλλά τη δεδομένη στιγμή έπρεπε να συνεχίσουμε με λιγότερους παίκτες οι 17 που προπονούνται είναι πάρα πολλοι.
Φαντάζομαι ο Ιτούδης θέλει να πάει για λίγο καιρό ακόμα με ρόστερ 16-17 παικτών ώστε να έχουν ρυθμό και να αποκτήσουν κάποια επαφή όλοι, σε περίπτωση που προκύψουν τραυματισμοί, δεν κατέβει ο Γιάννης κτλ. Ώστε να αποφύγει και περιπτώσεις σαν πέρσι, που έκοψε τον Κουζέλογλου και μετά από λίγες ημέρες τον φώναξε πάλι γιατί είχαμε τραυματισμούς. Πιστεύω στο Ακρόπολις θα πάμε με 14-15 παίκτες και μετά θα κοπούν άλλοι 1-2, ώστε στο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι να πάμε με 12, το πολύ 13 παίκτες (ανάλογα και την κατάσταση του Γιάννη ή αν θα έχουμε άλλους ανέτοιμους).

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Δευ Ιούλ 31, 2023 5:07 pm

εγώ νομίζω ότι δε θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να καλέσουν παιδιά που έπαιξαν και με τους Νέους, ας κάτσουν να ξεκουραστούν ή να κάνουν ατομικές προπονήσεις για να βελτιωθούν ή ό,τι θέλουν τέλος πάντων, ποιο το νόημα να περάσουν άλλο 1,5 μήνα κάνοντας προπονήσεις με την Εθνική και να τρέχουν στη Μανίλα για να παίξουν ελάχιστα;

ίσως αυτό να ήταν και το πλάνο για τους συγκεκριμένους, να πάνε μερικές ημέρες με τους μεγάλους, να πουν στο κλίμα σιγά σιγά και όταν ξεκινήσουν τα ζόρια να αποχωρήσουν.

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 539
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Ιούλ 31, 2023 5:10 pm

kojito έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 5:02 pm
ssoulliss έγραψε:

Φαντάζομαι ο Ιτούδης θέλει να πάει για λίγο καιρό ακόμα με ρόστερ 16-17 παικτών ώστε να έχουν ρυθμό και να αποκτήσουν κάποια επαφή όλοι, σε περίπτωση που προκύψουν τραυματισμοί, δεν κατέβει ο Γιάννης κτλ. Ώστε να αποφύγει και περιπτώσεις σαν πέρσι, που έκοψε τον Κουζέλογλου και μετά από λίγες ημέρες τον φώναξε πάλι γιατί είχαμε τραυματισμούς. Πιστεύω στο Ακρόπολις θα πάμε με 14-15 παίκτες και μετά θα κοπούν άλλοι 1-2, ώστε στο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι να πάμε με 12, το πολύ 13 παίκτες (ανάλογα και την κατάσταση του Γιάννη ή αν θα έχουμε άλλους ανέτοιμους).
Σωστός σε όλα. Πέρυσι αν θυμάσαι είχε ψιλοκατασταλλάξει στη δωδεκάδα σχεδόν από την αρχή της προετοιμασίας και η προεπιλογή ήταν μικρότερη. Φέτος έχει πάλι τραυματισμούς όμως έχει ακόμη αρκετές θέσεις ανοικτές στη δωδεκάδα. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή έχει στο μυαλό του μια επτάδα παικτών και 2 εναλλακτικά σενάρια: ένα με τους 3 τραυματίες και ένα χωρίς αυτούς (ή μόνο τον Παπαπέτρου μέσα).

1
1 Εικόνα
kostas1978

junior
Reactions: 85

Δευ Ιούλ 31, 2023 5:12 pm

GK_23 έγραψε:
Δευ Ιούλ 31, 2023 2:31 pm
[quote=Petran911 post_id=117948 time=169080
Νομίζω πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε οριστική απάντηση για το αν ο Γιάννης αλλά και ο Κώστας έχουν ελπίδες για να προλάβουν να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο.
Δε νομιζω
Ο ιτουδης ειπε οτι το γιαννη θα τον περιμενει μεχρι τελους, αρα αν δεν πει κατι ξεκάθαρα ο ιδιος ο γιαννης, θα τον περιμενουν μεχρι την έναρξη του παγκοσμιου

Υγ για να δούμε και τη μεριά των μπακς, μπορει καποιος να τους εγγυηθει οτι η πτωση στην απόδοση του γιαννη μετα τον μαρτη που κατεληξε στον τραυματισμό του δεν οφείλεται στην περσινη σου παρουσια στην εθνική, οπου τραυματίστηκε κιολας και γυρισε να παίξει πριν αποθεραπευτεί;

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Τρί Αύγ 01, 2023 2:20 pm

Η απάντηση στο αν θέλει να έρθει ο Γιάννης

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Τετ Αύγ 02, 2023 12:41 am

shtarkws έγραψε:
Τρί Αύγ 01, 2023 2:20 pm
Η απάντηση στο αν θέλει να έρθει ο Γιάννης

Κανονικά έπρεπε να του ρίξει και φάπα ο Θανάσης.

0
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”