Εφόσον δεν είναι copyright περιεχόμενο γιατί όχι.Sivas-hoop έγραψε: ↑Παρ Σεπ 06, 2024 7:19 pmConan1982 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 06, 2024 5:44 pmΠάντως να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου ο Σύλλογος Καλαθοσφαιριστών είναι γνωστός για τις τοποθετήσεις του που αφορούν την συμμετοχή των Ελλήνων Παικτών και ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του (τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων.
Να επανέλθω στο πρόγραμμα του Φασούλα που λέει: "Ποτέ δεν σας είπαμε να κρεμάσετε τα παπούτσια σας. Ποτέ δεν θέσαμε όριο ηλικίας. Το πρόγραμμά μας είναι αψευδής μάρτυρας.
Μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε. Χαμένοι δεν θα βγείτε"
Πραγματικά θέλω να το διαβάσω αλλά δεν το βρίσκω, και όχι δεν θέλω να παρακολουθήσω κανένα βιντεάκι, να το διαβάσω θέλω.
Έχω το πρόγραμμα του Φασούλα απ' το σωματείο μου.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω wetransfer link η κάτι αντίστοιχο εδώ. Αν ξέρει κάποιος να μου πει, μη φάω κάνα ban απ' το πουθενά
Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για συρραφή κειμένων χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις, τα περισσότερα είναι να χαμε να λέγαμε.
Όταν αντί να λες τι θα κάνεις, εστιάζεις στο τι δεν έκανε η νυν διοίκηση, το βράδυ των εκλογών θα σε περιμένουν κακές ειδήσεις.
ΕΟΚ - Διοικητικά
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Ο Φασούλας κρίθηκε μετρήθηκε και βγήκε λειψος ως δήμαρχος Πειραιά με τον τραγελαφο του κλειστού Καμινίων και το Παπαστράτειο. Αυτά όσον αφορά τα γήπεδα.
Αυτό δεν τον κάνει χειρότερο η ικανότερο από το Λιόλιο.
Απλά η όλη κατάσταση όπως και σε άλλους χώρους μυρίζει βοθριλα κι από τους δύο. Και στη μέση το μπάσκετ.
Αν είχα δυνατότητα να του απευθύνω μια ερώτηση θα ήταν για το όραμα του στη Λήμνο με τον Γιάννη Γιαννάκη δίπλα στο μπουμπουρα του Ηφαίστου και το ινστιτούτο με λεφτά και από το υπουργείο τουρισμού . Τι έγινε; Τι συμπεράσματα βγήκαν;
Αυτό δεν τον κάνει χειρότερο η ικανότερο από το Λιόλιο.
Απλά η όλη κατάσταση όπως και σε άλλους χώρους μυρίζει βοθριλα κι από τους δύο. Και στη μέση το μπάσκετ.
Αν είχα δυνατότητα να του απευθύνω μια ερώτηση θα ήταν για το όραμα του στη Λήμνο με τον Γιάννη Γιαννάκη δίπλα στο μπουμπουρα του Ηφαίστου και το ινστιτούτο με λεφτά και από το υπουργείο τουρισμού . Τι έγινε; Τι συμπεράσματα βγήκαν;
0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Old-school For Ever
Εδώ λοιπόν το πρόγραμμα Φασουλα
https://easyupload.io/1howwf
Επειδή δεν είμαι κι ο πιο αντικειμενικός, θα υποστηρίξουμε Λιόλιο στις εκλογές, ειλικρινά θα ήθελα οποίος το διαβάσει να μου πει αν κάνω λάθος πως πρόκειται για συρραφή κειμένων, χωρίς προτάσεις και ιδέες, αναφέροντας κυρίως τι (δεν) έκανε η νυν διοίκηση κι όχι το τι θα κάνει η δική του
Επειδή δεν είμαι κι ο πιο αντικειμενικός, θα υποστηρίξουμε Λιόλιο στις εκλογές, ειλικρινά θα ήθελα οποίος το διαβάσει να μου πει αν κάνω λάθος πως πρόκειται για συρραφή κειμένων, χωρίς προτάσεις και ιδέες, αναφέροντας κυρίως τι (δεν) έκανε η νυν διοίκηση κι όχι το τι θα κάνει η δική του
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δίκιο έχεις, κάτι ψιλά από αυτά που λέει έχουν νόημα, όχι ότι ο Λιόλιος βέβαια κάνει τίποτα, έδωσε όλη την μάχη για να κερδίσει τον Βασιλακόπουλο και τώρα τίποτα, η ιστοσελίδα "ΔώσεΠάσα" δεν υπάρχει πλέον, απολογισμός και πρόγραμμα δεν βλέπω κάτι. Κινούνται στον αυτόματο και πάλι θα κερδίσει.Sivas-hoop έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 9:14 amΕδώ λοιπόν το πρόγραμμα Φασουλα
0
- pan24
- Reactions: 2540
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Λιόλιος έκανε ένα μεγάλο καλό, κατάφερε να ξηλώσει το σύστημα Βασιλακόπουλου το οποίο δεν ήταν καθόλου εύκολο ή δεδομένο.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 9:50 amΔίκιο έχεις, κάτι ψιλά από αυτά που λέει έχουν νόημα, όχι ότι ο Λιόλιος βέβαια κάνει τίποτα, έδωσε όλη την μάχη για να κερδίσει τον Βασιλακόπουλο και τώρα τίποτα, η ιστοσελίδα "ΔώσεΠάσα" δεν υπάρχει πλέον, απολογισμός και πρόγραμμα δεν βλέπω κάτι. Κινούνται στον αυτόματο και πάλι θα κερδίσει.Sivas-hoop έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 07, 2024 9:14 amΕδώ λοιπόν το πρόγραμμα Φασουλα
Όμως μετά από 3 χρόνια θα έπρεπε να μπορούσε να δείξει και άλλα πράγματα έστω και αν είναι δύσκολο οι όποιες αλλαγές να φέρουν άμεσα αποτελέσματα.
Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος.
Όταν δεν υπάρχει αντιπολίτευση αυτό συμβαίνει.
Θα πρέπει όσοι δεν θέλουν την διοίκηση Λιόλιου, και δεν νομίζω πως είναι λίγοι ούτε ότι είναι αδύναμοι ή δεν έχουν λεφτά(πχ ΔΓ), να δουν τι κάνουν λάθος αν την επόμενη Κυριακή επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και έρθει συντριβή Φασούλα...
3
3

- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
Μια εβδομάδα λοιπόν για τις εκλογές.
Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι ο Λιόλιος θα έχει πάνω από 75%, αφήνοντας εκτός ΔΣ τον Φασούλα. Με όσα σωματεία μιλάω, όλοι έχουν μιλήσει 4-5 φορές μόνο τον τελευταίο μήνα με άτομα του Λιόλιου, έχει γίνει μια κεντρική διαχείριση στην επικοινωνία με τους ψηφοφόρους και νομίζω πως θα αυξήσει πολύ τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες. Έκανε και έργο ενδιάμεσα, αλλά σίγουρα όχι όσα υποσχέθηκε (αλλά και πάλι η θητεία του είναι κάτ εμέ θετική).
Ως προς τα μέλη του συμβουλίου, από τις 18 διαθέσιμες θέσεις, πιστεύω ότι η νυν διοίκηση θα πάρει τις 15-16 (!). Από την παράταξη Φασούλα νομίζω θα εκλεγούν οι Μπουρούσης και Δορκοφικης.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο δελημπαλταδακης, αρχικά τον είχα ψιλοσιγουρο, αλλά ο Μπάνε θα του κόψει κρίσιμο αριθμό ψήφων και μάλλον δεν θα μπει. Ο Μπάνε δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου, αλλά μόνο και μόνο με το όνομα, θα ψηφιστεί από βόρεια Ελλάδα, κάνοντας χαλάστρα στον ΤΔ.
Θα τολμήσω να κάνω μια πρόβλεψη για το αποτέλεσμα.
Πιστεύω ότι ο Λιόλιος θα έχει πάνω από 75%, αφήνοντας εκτός ΔΣ τον Φασούλα. Με όσα σωματεία μιλάω, όλοι έχουν μιλήσει 4-5 φορές μόνο τον τελευταίο μήνα με άτομα του Λιόλιου, έχει γίνει μια κεντρική διαχείριση στην επικοινωνία με τους ψηφοφόρους και νομίζω πως θα αυξήσει πολύ τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες. Έκανε και έργο ενδιάμεσα, αλλά σίγουρα όχι όσα υποσχέθηκε (αλλά και πάλι η θητεία του είναι κάτ εμέ θετική).
Ως προς τα μέλη του συμβουλίου, από τις 18 διαθέσιμες θέσεις, πιστεύω ότι η νυν διοίκηση θα πάρει τις 15-16 (!). Από την παράταξη Φασούλα νομίζω θα εκλεγούν οι Μπουρούσης και Δορκοφικης.
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο δελημπαλταδακης, αρχικά τον είχα ψιλοσιγουρο, αλλά ο Μπάνε θα του κόψει κρίσιμο αριθμό ψήφων και μάλλον δεν θα μπει. Ο Μπάνε δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου, αλλά μόνο και μόνο με το όνομα, θα ψηφιστεί από βόρεια Ελλάδα, κάνοντας χαλάστρα στον ΤΔ.
-
- Reactions: 242
- Προειδοποιήσεις:
1
Συνέντευξη Μπουρούση στο γκαζέτα.
Ευτυχώς όχι στον Καλκαβούρα.
Παρ' όλα αυτά ο ψηλός ήταν απογοητευτικός, κατώτερος των προσδοκιών.
Το λινκ
https://www.gazzetta.gr/basketball/2369 ... oithisoyme
Ανάμεσα στα άλλα...
- Την ίδια ώρα βέβαια, βλέπουμε πως βλέπουμε πλέον ξένους παίκτες σε κάθε κατηγορία.
«Ναι κι αυτό δεν θεωρώ πως είναι κάτι που λειτουργεί ευεργετικά για το άθλημα. Τί προσφέρει δηλαδή ένας ξένος σε μια ομάδα της Β' ή της Γ' Εθνικής; Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτές τις κατηγορίες ακριβώς για την ανάπτυξη και την εξέλιξη ενός ταλέντου. Γιατί να το υποβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο προκειμένου να έρθει ένας ξένος, για να πάρει αυτά τα λεπτά που αναλογούν σε έναν νεαρό αθλητή; Όλα αυτά μόνο και μόνο για να επιτευχθεί μια άνοδος; Μα μία ομάδα ανεβαίνει, άντε δύο. Οι υπόλοιπες τι κάνουν; Σπαταλούν την ευκαιρία της ανάδειξης ενός νεαρού αθλητή χωρίς λόγο.»
- Η συμμετοχή περισσοτέρων Ελλήνων θα αυξήσει και το ενδιαφέρον;
«Αν δίνεις την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να παίζουν, αυτόματα αυξάνεις το κίνητρο κι από εκεί την προοπτική να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Τι θα ήθελε δηλαδή κάποιος να δει σε έναν αγώνα της Α2, της Β' ή της Γ' Εθνικής; Έναν ξένο που βάζει 30 πόντους, για παράδειγμα, αλλά είναι περαστικός ή έναν νεαρό που δείχνει να έχει το ταλέντο να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει πολύς κόσμος είναι πως ο νεαρός αθλητής αυξάνει το ενδιαφέρον κι αντίστοιχα δίνει τη δυνατότητα για αύξηση της προβολής του προϊόντος. Πόσο μεγαλύτερη εμπορικότητα θα είχε ένα άθλημα στο οποίο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι πιτσιρικάδες; Ρητορικό το ερώτημα φυσικά. Σκέψου το εμπορικά όμως. Το ένα φέρνει το άλλο».
Ας πει κάποιος στον συμπαθέστατο Γιάννη ότι οι ξένοι είναι κοινοτική οδηγία.
Δεν είναι στο χέρι καμίας ΕΟΚ να τους καταργήσει. Μόνο όριο μπορεί να βάλει, όπως και το έχει κάνει.
Ευτυχώς όχι στον Καλκαβούρα.

Παρ' όλα αυτά ο ψηλός ήταν απογοητευτικός, κατώτερος των προσδοκιών.
Το λινκ
https://www.gazzetta.gr/basketball/2369 ... oithisoyme
Ανάμεσα στα άλλα...
- Την ίδια ώρα βέβαια, βλέπουμε πως βλέπουμε πλέον ξένους παίκτες σε κάθε κατηγορία.
«Ναι κι αυτό δεν θεωρώ πως είναι κάτι που λειτουργεί ευεργετικά για το άθλημα. Τί προσφέρει δηλαδή ένας ξένος σε μια ομάδα της Β' ή της Γ' Εθνικής; Γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε αυτές τις κατηγορίες ακριβώς για την ανάπτυξη και την εξέλιξη ενός ταλέντου. Γιατί να το υποβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο προκειμένου να έρθει ένας ξένος, για να πάρει αυτά τα λεπτά που αναλογούν σε έναν νεαρό αθλητή; Όλα αυτά μόνο και μόνο για να επιτευχθεί μια άνοδος; Μα μία ομάδα ανεβαίνει, άντε δύο. Οι υπόλοιπες τι κάνουν; Σπαταλούν την ευκαιρία της ανάδειξης ενός νεαρού αθλητή χωρίς λόγο.»
- Η συμμετοχή περισσοτέρων Ελλήνων θα αυξήσει και το ενδιαφέρον;
«Αν δίνεις την ευκαιρία σε νεαρούς αθλητές να παίζουν, αυτόματα αυξάνεις το κίνητρο κι από εκεί την προοπτική να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Τι θα ήθελε δηλαδή κάποιος να δει σε έναν αγώνα της Α2, της Β' ή της Γ' Εθνικής; Έναν ξένο που βάζει 30 πόντους, για παράδειγμα, αλλά είναι περαστικός ή έναν νεαρό που δείχνει να έχει το ταλέντο να παίξει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Αυτό που δεν καταλαβαίνει πολύς κόσμος είναι πως ο νεαρός αθλητής αυξάνει το ενδιαφέρον κι αντίστοιχα δίνει τη δυνατότητα για αύξηση της προβολής του προϊόντος. Πόσο μεγαλύτερη εμπορικότητα θα είχε ένα άθλημα στο οποίο έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο οι πιτσιρικάδες; Ρητορικό το ερώτημα φυσικά. Σκέψου το εμπορικά όμως. Το ένα φέρνει το άλλο».
Ας πει κάποιος στον συμπαθέστατο Γιάννη ότι οι ξένοι είναι κοινοτική οδηγία.
Δεν είναι στο χέρι καμίας ΕΟΚ να τους καταργήσει. Μόνο όριο μπορεί να βάλει, όπως και το έχει κάνει.
0
Αν οι εκλογές γίνονταν τον Οκτώβριο, ο Μπουρούσης ίσως και να μην εκλεγοταν καν. Είναι τρομερά συγκρουσιακός, μπορεί να έχει ιδέες για το άθλημα (όσα έχω ακούσει δεν με εντυπωσίασαν, αλλά οκ, έχει παραστάσεις, σίγουρα μπορεί να προτείνει πράγματα) αλλά γενικά τσακώνεται συνεχώς, ακόμη και με σωματεία (!) επειδή λένε ότι πχ ο Λιόλιος έκανε αυτό ή εκείνο.
Λάθος τακτική του, αν υπήρχαν 2 μήνες ακόμα θα έτρωγε τρομερή φθορά, αλλά τώρα λόγω ονόματος θα βγει περπατώντας στο ΔΣ.
Και για να μη ξεχνιόμαστε
Λιόλιος 76-80% και 16/18 μέλη
Φασούλας 20-24% και 2 μέλη
Τo μάθατε πρώτα εδώ
Λάθος τακτική του, αν υπήρχαν 2 μήνες ακόμα θα έτρωγε τρομερή φθορά, αλλά τώρα λόγω ονόματος θα βγει περπατώντας στο ΔΣ.
Και για να μη ξεχνιόμαστε
Λιόλιος 76-80% και 16/18 μέλη
Φασούλας 20-24% και 2 μέλη
Τo μάθατε πρώτα εδώ

-
- Reactions: 242
- Προειδοποιήσεις:
1
Μήπως έχει δώσει άλλες αλλού;;
Πάντως συμφωνώ με το φίλο παραπάνω πάμε για 70-30 προέδρου στην καλύτερη, αν και έχουν εμφανίστει πολλά δημοσιεύματα τελευταία ότι έχει κλείσει η ψαλίδα. Ίδωμεν. Για τα μέλη του ΔΣ, γιατί αυτό έχει σημασία θεωρώ ότι ο Λιόλιος θα έχει τεράστια πλειοψηφία. Μόνο Μπουρούση και Τάσο Δ. βλέπω να τη σπάνε.
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- pan24
- Reactions: 2540
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εικάζω πως θεωρεί την επανεκλογή του σίγουρη και δεν εμφανίζεται πολύ γιατί θεωρεί ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι παρα μόνο να χάσει αν τον στριμώξουν ή πει καμιά πατάτα.
Μένει να φανεί αν έχει δίκιο.
Η λογική λέει ότι θα βγει άνετα αλλά ποτέ δε ξέρεις.
Τις τελευταίες μέρες γράφεται δεξιά και αριστερά ότι έχει κλείσει η διαφορά αλλά περισσότερο για ευχή μοιάζει,δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις.
1
1

Δεν είναι καν ευχή, είναι ανυπόγραφα άρθρα από τα "newsroom" ιστοσελίδων που συνδέονται με διακεκριμένο κάτοχο γάταςpan24 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 13, 2024 7:31 pmΕικάζω πως θεωρεί την επανεκλογή του σίγουρη και δεν εμφανίζεται πολύ γιατί θεωρεί ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι παρα μόνο να χάσει αν τον στριμώξουν ή πει καμιά πατάτα.
Μένει να φανεί αν έχει δίκιο.
Η λογική λέει ότι θα βγει άνετα αλλά ποτέ δε ξέρεις.
Τις τελευταίες μέρες γράφεται δεξιά και αριστερά ότι έχει κλείσει η διαφορά αλλά περισσότερο για ευχή μοιάζει,δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις.