ΕΟΚ - Διοικητικά

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2697
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 23, 2024 4:59 pm

Ο Παπανικολάου πάντως που στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, έχοντας μάλιστα και την ανοιχτή υποστήριξη του ΔΠΓ, αυτή την φορά θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Λιόλιου.

Οι προτάσεις του Φασούλα στην θεωρία είναι καλές, αλλά οι περισσότερες πρακτικά είναι ουτοπικές ή σχεδόν ανέφικτες, περισσότερο ίσως για να κάνει ντόρο και να φανεί ότι προτείνει κάτι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6617
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 23, 2024 5:34 pm

Ο Παπανικολάου δεν είναι το γιουσουφάκι του Βασιλάκο ; Αλλαξοπίστησε;Εμετός σε πιάνει με αυτούς τους υποψήφιους πάντως ,μέχρι και ο τσαγκρωνης ξανά γύρισε .

Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί θέλουν το καλό του μπάσκετ ..

0
polykos

nba
Reactions: 780

Παρ Αύγ 23, 2024 8:31 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 23, 2024 5:34 pm
Ο Παπανικολάου δεν είναι το γιουσουφάκι του Βασιλάκο ; Αλλαξοπίστησε;Εμετός σε πιάνει με αυτούς τους υποψήφιους πάντως ,μέχρι και ο τσαγκρωνης ξανά γύρισε .

Είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί θέλουν το καλό του μπάσκετ ..
Το πατρινό καρναβάλι... Έκανε πίσω ο Μαρλαφέκας κι έρχεται σαν ουδέτερος και καλά ο Τσαγκρωνης. Κάτι σαν δελημπαλταδακη, δηλαδή.

0
Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Sivas-hoop
Reactions:

Δευ Αύγ 26, 2024 12:27 pm

Στις διακοπές μου έτυχε και γνώρισα μια παρέα μπασκετικων, από 2 σωματεία της ΈΣΚΑΣΕ.

Γελουσα με αυτά που μου μετέφεραν για την προσέγγιση Φασούλα. Δεν παίρνει κανέναν τηλέφωνο, ο ένας απ' τους 2 ήξερε κάποιον τρίτο που μίλησε με τον Μπουρούση μόνο, ο οποίος δεν του ανέφερε τίποτα για Φασούλα(την ίδια εικόνα είχα και απ' το δικό μου σωματείο). Κανείς δεν κάνει ραντεβού με κανέναν, καμία εκστρατεία επικοινωνίας.

Από την άλλη, και οι 2 είχαν μιλήσει με 2-3 ανθρώπους του Λιόλιου, με τον ένα και κατ ιδίαν.

Το αποτέλεσμα πιστεύω θα είναι τρομερά κακό για τον Φασούλα. Π.χ. 80-20% και εκτός του Μπουρούση (και ίσως και του δελημπαλταδακη) ΟΛΑ τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα είναι του Λιόλιου.

Sivas-hoop
Reactions:

Πέμ Αύγ 29, 2024 12:47 pm

Συζητιέται έντονα πιθανή κάθοδος Μπάνε Πρέλεβιτς ως (ανεξάρτητος) υποψήφιος σύμβουλος για το ΔΣ της ΕΟΚ.

Αύριο μεθαύριο λογικά θα ξεκαθαρίσει.

Sivas-hoop
Reactions:

Παρ Αύγ 30, 2024 11:05 am

Επίσημη η κάθοδος του Μπάνε στις εκλογές

"Καλημέρα σε όλους,
με αίσθημα αγάπης και προσφοράς για το άθλημα που μας ενώνει , ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους προέδρους και σε όλους τους συνυποψήφιούς μου."

Από το προφίλ του στο fb

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3278
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Αύγ 30, 2024 11:20 am

Sivas-hoop έγραψε:

"Καλημέρα σε όλους,
με αίσθημα αγάπης και προσφοράς για το άθλημα που μας ενώνει , ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για μια θέση στο συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης ως ανεξάρτητος υποψήφιος.
Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους προέδρους και σε όλους τους συνυποψήφιούς μου."

Από το προφίλ του στο fb
Από ποιον θα κοψει ψήφους ο Μπανε;;;
Ιδού το ερώτημα :)

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Sivas-hoop
Reactions:

Παρ Αύγ 30, 2024 11:57 am

SteveNashidis έγραψε:
Sivas-hoop έγραψε:

"Καλημέρα σε όλους,

Από το προφίλ του στο fb
Χμμμ

Μάλλον από Δελημπαλταδακη.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Παρ Αύγ 30, 2024 1:47 pm

SteveNashidis έγραψε:
Sivas-hoop έγραψε:

"Καλημέρα σε όλους,

Από το προφίλ του στο fb
ΠΑΣΟΚ....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 1023
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Παρ Αύγ 30, 2024 5:36 pm

o ΠΑΟΚ θα στηρίξει Μπάνε οπότε :)

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3278
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Σεπ 06, 2024 3:11 pm

https://www.sport24.gr/basket/i-apantis ... 74915.html

Κόντρα Φασούλα με ΠΣΑΑΚ. Κανείς δεν ξέρει γιατί και πως προέκυψε και ποιον ωφελεί. Αντί να λυθούν τα σημαντικά προβλήματα του μπάσκετ ξεκινάει μια μιζέρια που στην ουσία οδηγεί μια διοίκηση της ΕΟΚ χωρίς αντιπολίτευση. Και χωρίς αντιπολίτευση δε ζορίζονται και οι "βασικοί παίκτες".

Αρχικά αυτογκόλ με την επίθεση στον Λίνο Χρυσικόπουλο, τον χρωματίζει ως παίκτη Προμηθέα (αρα σύνδεση με Λιόλιο κλπ κλπ κλπ) . Εντωμεταξύ ο Λίνος παίζει από το 2008 επαγγελματικά, έχει περάσει από τόσες ομάδες και στον Προμηθέα είναι έναν χρόνο. Δηλαδή στοχοποιεί αθλητή που έπαιξε με την Εθνική Ελλάδας ότι παίρνει γραμμή; Δηλαδή τα υπόλοιπα μέλη του ΠΣΑΑΚ δεν έχουν λόγο και είναι "Λιόλιος" ;;. Τραγικά πράγματα.

Η ουσία στην διαφωνία τους που είναι; Οτι αν αυξηθούν οι Έλληνες παίκτες στην Α1 θα γίνουν καλύτεροι; Ξέρει κανένας αθλητή ο οποίος ήξερε ότι θα έχει σίγουρο χρονο συμμετοχής να βελτιώθηκε; Δηλαδή στην ACB είναι χαζοί; Αν κυνηγήσει ένας μπασκετικός αθλητής ή ένα μπασκετικό σωματείο το δεδικασμένο του ποδοσφαίρου τι θα γίνει;

Εκλογική διαδικασία χωρίς παραγωγή σχεδίου παρατηρώ από όλες τις πλευρές.

https://www.sport24.gr/basket/o-vaggeli ... 75046.html

Από την άλλη πλευρά δε διάβασα κάτι ότι το βόλει πήρε ένα μπασκετικό γήπεδο της Θεσσαλονικης για αποκλειστική χρήση με αποτέλεσμα να χαθεί το Μικρα 1 χωρίς να αντιδράσει η τοπική κοινότητα μπάσκετ είτε η ΕΟΚ. Το πρώτο άρθρο λέει ότι επισκέφτηκαν το Μικρα 2 και 3 και δεν γράφεται ότι στο Μικρα 1 δεν θα γίνονται πλέον αγώνες μπάσκετ ή προπονήσεις. Ένα τεράστιο ποσοστό σωματείων αναφέρει το γηπεδικό ως πρόβλημα και δεν έχουμε δει ούτε μία ουσιαστική κίνηση. Τουλάχιστον επί Βασιλακόπουλου για μια 15ετια έχτιζαν γήπεδα πριν έρθει η κατάρρευση της αυτοκρατορίας του ενώ ήταν στην διοίκηση της ΕΟΚ.

https://sportsfeed.gr/stin-eope-kai-to- ... o-mikra-1/

Τα προβλήματα δεν λύνονται μέσα σε μία μέρα αλλά απορώ γιατί μαλώνουν οι παρατάξεις ενώ "σκέφτονται" όλοι το καλό "μας".

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Παρ Σεπ 06, 2024 5:36 pm

Καλά, ο Φασούλας με όλα αυτά που λέει και κάνει εδώ και 4 χρόνια δίνει την εντύπωση ότι πρωτίστως τον ενδιαφέρει η καρέκλα και το παραγοντιλίκι και μετά το καλό του μπάσκετ, σε αντίθεση με το όνομα της παράταξης του. Ελάχιστες ουσιαστικές προτάσεις και οι περισσότερες ουτοπικές, περισσότερο ασχολείται με το να επισημάνει τα κακώς κείμενα της διοίκησης Λιόλιου παρά με το τι θα κάνει ή θα έκανε αυτός, ενώ και οι υπόλοιποι της παράταξης του περισσότερο ενεργοί φαίνεται να είναι από τον ίδιο. Ούτε η διοίκηση Λιόλιου έχει εκπληρώσει όλες τις υποσχέσεις της βέβαια, ειδικά όσον αφορά το γηπεδικό, αλλά φαίνεται πιο ενεργή από την πλευρά Φασούλα.

Νομίζω στις επερχόμενες εκλογές ο Φασούλας θα φάει γερή νίλα, ίσως ηττηθεί και με μεγαλύτερη διαφορά από τις προηγούμενες.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3554
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Σεπ 06, 2024 5:44 pm

Πάντως να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου ο Σύλλογος Καλαθοσφαιριστών είναι γνωστός για τις τοποθετήσεις του που αφορούν την συμμετοχή των Ελλήνων Παικτών και ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του (τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων.

Να επανέλθω στο πρόγραμμα του Φασούλα που λέει: "Ποτέ δεν σας είπαμε να κρεμάσετε τα παπούτσια σας. Ποτέ δεν θέσαμε όριο ηλικίας. Το πρόγραμμά μας είναι αψευδής μάρτυρας.

Μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε. Χαμένοι δεν θα βγείτε"

Πραγματικά θέλω να το διαβάσω αλλά δεν το βρίσκω, και όχι δεν θέλω να παρακολουθήσω κανένα βιντεάκι, να το διαβάσω θέλω.

0
Sivas-hoop
Reactions:

Παρ Σεπ 06, 2024 7:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Πάντως να κάνω λίγο τον συνήγορο του διαβόλου ο Σύλλογος Καλαθοσφαιριστών είναι γνωστός για τις τοποθετήσεις του που αφορούν την συμμετοχή των Ελλήνων Παικτών και ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του (τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων.

Να επανέλθω στο πρόγραμμα του Φασούλα που λέει: "Ποτέ δεν σας είπαμε να κρεμάσετε τα παπούτσια σας. Ποτέ δεν θέσαμε όριο ηλικίας. Το πρόγραμμά μας είναι αψευδής μάρτυρας.

Πραγματικά θέλω να το διαβάσω αλλά δεν το βρίσκω, και όχι δεν θέλω να παρακολουθήσω κανένα βιντεάκι, να το διαβάσω θέλω.

Έχω το πρόγραμμα του Φασούλα απ' το σωματείο μου.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω wetransfer link η κάτι αντίστοιχο εδώ. Αν ξέρει κάποιος να μου πει, μη φάω κάνα ban απ' το πουθενά :D

Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για συρραφή κειμένων χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις, τα περισσότερα είναι να χαμε να λέγαμε.

Όταν αντί να λες τι θα κάνεις, εστιάζεις στο τι δεν έκανε η νυν διοίκηση, το βράδυ των εκλογών θα σε περιμένουν κακές ειδήσεις.

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain

Παρ Σεπ 06, 2024 9:05 pm

Sivas-hoop έγραψε:
Παρ Σεπ 06, 2024 7:19 pm
Conan1982 έγραψε:

Έχω το πρόγραμμα του Φασούλα απ' το σωματείο μου.
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ανεβάσω wetransfer link η κάτι αντίστοιχο εδώ. Αν ξέρει κάποιος να μου πει, μη φάω κάνα ban απ' το πουθενά :D

Προσωπικά θεωρώ ότι πρόκειται για συρραφή κειμένων χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις, τα περισσότερα είναι να χαμε να λέγαμε.

Όταν αντί να λες τι θα κάνεις, εστιάζεις στο τι δεν έκανε η νυν διοίκηση, το βράδυ των εκλογών θα σε περιμένουν κακές ειδήσεις.
Μα για αυτό δεν πρόκειται να βγει ο Φασούλας. Η ενασχόληση του με την πολιτική παλιότερα του έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα "πολιτικού" παράγοντα.

Να μην πω ότι μια παράταξη με τον Μπουρούση πρωτεργάτη (και άλλους παλαίμαχους της πιο νέας γενιάς από κοντά) και τον Φασούλα σε ρόλο απλού υποψήφιου συμβούλου, θα είχε περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσει την προεδρία.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”