NBA: Σενάρια, Trades, Off-season 2023
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν τα έχω υπολογίσει σωστά οι Bucks βρίσκονται στα 145Μ$ περίπου κάτι που δεν τους δίνει και πολλά περιθώρεια για κινήσεις τύπου Reaves. Άσε που στους ψηλούς πλέον χρειάζεται παίκτης.
Μηχανικά το έγραψα, αλλά

Όντως οι Spurs έχουν αρκετό χώρο για κινήσεις, μένει να δούμε αν θα αποκτήσουν κάποιον καλό παίκτη.
1
1

- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
2 ντραφτ πικ 2ου γύρου πήραν οι Θάντερ μαζί με Ολαντίποmegapoxy έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:46 amΟλαντίπο στους Θάντερ (άγνωστες ακόμα οι λεπτομέρειες του trade), Μόντε Μόρρις στο Ντιτρόιτ αντί πικ β' γύρου.
Χιτ έχασαν Βίνσεντ, Ολαντίπο, ήθελαν να αφήσουν ελεύθερο τον Λόουρι (και ύστερα σκέφτηκαν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή), οπότε λογικά θα κινηθούν για πλέι μέικερ (δεν ξέρω αν πάρουν κάποιον μέσω του trade που πάει να γίνει με Στρους στο Κλίβελαντ).
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1482
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kojito
- Reactions: 2566
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Thunder θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον φέτος. Αν ο Oladipo είναι υγιής και ο Holmgren μπει δυναμικά (σε κάτι φωτό πάντως φαινόταν ότι δούλεψε πολύ το κορμί του πέρσι όσο έμεινε έξω), τους βλέπω ακόμα και στις 8 πρώτες θέσεις της περιφέρειας, αν πάρουν και 1-2 βετεράνους ακόμα.
Οι Blazers πλέον πάνε για ολικό rebuild όπως φαίνεται. Βέβαια εδώ που έφτασαν, νομίζω τα ανταλλάγματα που θα πάρουν για τον Lillard θα είναι αρκετά κάτω της αξίας του. Το Miami μάλλον μόνο τον Lowry μαζί με άλλον έναν ρολίστα (Martin ή Robinson) και 1-2 draft picks πρώτου γύρου μπορεί να προσφέρει λογικά. Το Brooklyn που ενδιαφέρεται επίσης ίσως έχει μεγαλύτερη ευελιξία, και την δυνατότητα να ξεφορτωθεί και το συμβόλαιο του Simmons.
Για τον Van Vleet ομολογώ περίμενα να ψάξει για κάτι καλύτερο και όχι να καταλήξει στους Rockets που λογικά θα είναι πάλι ανάμεσα στις 3-4 τελευταίες ομάδες της Δύσης.
Οι Blazers πλέον πάνε για ολικό rebuild όπως φαίνεται. Βέβαια εδώ που έφτασαν, νομίζω τα ανταλλάγματα που θα πάρουν για τον Lillard θα είναι αρκετά κάτω της αξίας του. Το Miami μάλλον μόνο τον Lowry μαζί με άλλον έναν ρολίστα (Martin ή Robinson) και 1-2 draft picks πρώτου γύρου μπορεί να προσφέρει λογικά. Το Brooklyn που ενδιαφέρεται επίσης ίσως έχει μεγαλύτερη ευελιξία, και την δυνατότητα να ξεφορτωθεί και το συμβόλαιο του Simmons.
Για τον Van Vleet ομολογώ περίμενα να ψάξει για κάτι καλύτερο και όχι να καταλήξει στους Rockets που λογικά θα είναι πάλι ανάμεσα στις 3-4 τελευταίες ομάδες της Δύσης.
0