NBA: Σενάρια, Trades, Off-season 2023
Συντονιστής: Captains
- mixalisgate7
- Reactions: 1482
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

- mixalisgate7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Ολαντίπο στους Θάντερ (άγνωστες ακόμα οι λεπτομέρειες του trade), Μόντε Μόρρις στο Ντιτρόιτ αντί πικ β' γύρου.
Χιτ έχασαν Βίνσεντ, Ολαντίπο, ήθελαν να αφήσουν ελεύθερο τον Λόουρι (και ύστερα σκέφτηκαν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή), οπότε λογικά θα κινηθούν για πλέι μέικερ (δεν ξέρω αν πάρουν κάποιον μέσω του trade που πάει να γίνει με Στρους στο Κλίβελαντ).
Χιτ έχασαν Βίνσεντ, Ολαντίπο, ήθελαν να αφήσουν ελεύθερο τον Λόουρι (και ύστερα σκέφτηκαν να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή), οπότε λογικά θα κινηθούν για πλέι μέικερ (δεν ξέρω αν πάρουν κάποιον μέσω του trade που πάει να γίνει με Στρους στο Κλίβελαντ).
2
2

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη μπάλα το καινούργιο front office των Suns.
Ο Watanabe είναι κίνηση ταμάμ για το ρόστερ τους αφού είναι καλός αμυντικός και σουτέρ κοντά του 50%.
Επίσης χρήσιμη θα αποδειχθεί και η ανανέωση Okogie αφού αν εξαιρέσουμε το ασταθές σουτ είναι πολύ αθλητικός, hustle guy και βοηθάει σε ριμπάουντ και άμυνα.
Για τον Eubank δεν έχω πρόσφατη εικόνα.
Ο Watanabe είναι κίνηση ταμάμ για το ρόστερ τους αφού είναι καλός αμυντικός και σουτέρ κοντά του 50%.
Επίσης χρήσιμη θα αποδειχθεί και η ανανέωση Okogie αφού αν εξαιρέσουμε το ασταθές σουτ είναι πολύ αθλητικός, hustle guy και βοηθάει σε ριμπάουντ και άμυνα.
Για τον Eubank δεν έχω πρόσφατη εικόνα.
1
1

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”