2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Δεν ξερω μερικοι τι μενος εχουν κατα του Γκριγκονις...Απλα να πω οτι καποιοι παικτες δειχνουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορουν οταν εχουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ γυρω τους....οπως ο Μητσαρας εκανε και τους μετριους να δειχνουν καλοι... Δεν λεω οτι αν ερθει πχ. ο Μιχαλιουκ οτι δεν ειναι πολυ καλυτερος...Αλλα μη φτανουμε να κανουμε Μποχωριδη τον Γκριγκονις ...
3
3

“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Προσωπικά εχω εμπάθεια με τον Γκριγκονις φέτος, δεν θέλω να τον ξαναδω με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτά τα ανεκδιήγητα που έκανε, με έκαναν να μην τον θέλω να τον ξαναδω ως μπασκετμπολίστα. Αντίθετα με Λι και Πονιτκα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ο Γκριγκονις όλη την χρόνια κορόιδευε, και δεν του αξίζει να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα την τιμημένη.manj13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 2:29 pmΔεν ξερω μερικοι τι μενος εχουν κατα του Γκριγκονις...Απλα να πω οτι καποιοι παικτες δειχνουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορουν οταν εχουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ γυρω τους....οπως ο Μητσαρας εκανε και τους μετριους να δειχνουν καλοι... Δεν λεω οτι αν ερθει πχ. ο Μιχαλιουκ οτι δεν ειναι πολυ καλυτερος...Αλλα μη φτανουμε να κανουμε Μποχωριδη τον Γκριγκονις ...
Τον Ντορσει απο την στιγμή που πήραμε Γκαι δεν τον θέλω, γιατί θα το κάψουμε το παιδί χωρίς να φταίει.Το ρόστερ κλείνει ιδανικά με έναν παίχτη στο 2-3, όπως ακούγεται να είναι ο Ουκρανός. Αυτόν πρέπει να πάρουμε και κανεναν άλλον. Τρεις παιχταράδες στην περιφέρεια, Σλούκας-Βιλντοζα-Μιχαλιουκ, ένα πολύ ταλαντούχος ο Γκαι και ένας ακόμα σαν έξτρα λύση ο Γκραντ, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Έλληνες. Είναι παραπάνω απο εντάξει η περιφέρεια έτσι πιστεύω.
2
2

-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που θέλουμε εμείς ή η ομάδα ; μια χαρά παίκτες κι οι δύο, ο Ιταλός είναι καλός επιθετικός καλύτερος αμυντικός αλλά υστερεί στο μακρινό σουτ, ο Ουκρανός είναι ελίτ σουτερ αλλά έχει θέματα στην άμυνα με πολύ γρήγορα γκαρντ ή πολύ δυνατά sf. Στο Nba όλα αυτά. Συνολικά, λίγο καλύτερος ο Ουκρανός.nikosvip έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 1:53 pmΚαι γω το φοβάμαι για Μιχαλιουκ από τη στιγμή που βγήκε το ονομα του πριν υπογράψει, εκτός και αν υπάρχει συμφωνία και περιμένει πρώτα το NBA..
Θα μου πεις η λίστα dpg η Αταμαν τεσπα, έχει βγει καιρό στη φόρα και υπήρχε και το όνομα του Χουαντσο μέσα σε αυτή.
Το καλό είναι πως δε καιγόμαστε αφού το ροστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Ανάμεσα σε Φοντεκιο και Μιχαλιουκ ποιος θα ταίριαζε περισσότερο σε αυτό που θέλουμε?
0
-
- Reactions: 29
- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι πιο ευστοχο πιστευω το σχόλιο σου, με τον μιχαλιουκ ο παναθηναικος βρίσκει την τελεια ισσοροπια ανάμεσα σε ποιότητα και ποσότητα, οτιδήποτε άλλο υστερείPhys87 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 3:06 pmΠροσωπικά εχω εμπάθεια με τον Γκριγκονις φέτος, δεν θέλω να τον ξαναδω με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτά τα ανεκδιήγητα που έκανε, με έκαναν να μην τον θέλω να τον ξαναδω ως μπασκετμπολίστα. Αντίθετα με Λι και Πονιτκα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ο Γκριγκονις όλη την χρόνια κορόιδευε, και δεν του αξίζει να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα την τιμημένη.manj13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 2:29 pmΔεν ξερω μερικοι τι μενος εχουν κατα του Γκριγκονις...Απλα να πω οτι καποιοι παικτες δειχνουν τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μπορουν οταν εχουν ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ γυρω τους....οπως ο Μητσαρας εκανε και τους μετριους να δειχνουν καλοι... Δεν λεω οτι αν ερθει πχ. ο Μιχαλιουκ οτι δεν ειναι πολυ καλυτερος...Αλλα μη φτανουμε να κανουμε Μποχωριδη τον Γκριγκονις ...
Τον Ντορσει απο την στιγμή που πήραμε Γκαι δεν τον θέλω, γιατί θα το κάψουμε το παιδί χωρίς να φταίει.Το ρόστερ κλείνει ιδανικά με έναν παίχτη στο 2-3, όπως ακούγεται να είναι ο Ουκρανός. Αυτόν πρέπει να πάρουμε και κανεναν άλλον. Τρεις παιχταράδες στην περιφέρεια, Σλούκας-Βιλντοζα-Μιχαλιουκ, ένα πολύ ταλαντούχος ο Γκαι και ένας ακόμα σαν έξτρα λύση ο Γκραντ, ενώ υπάρχουν και οι νεαροί Έλληνες. Είναι παραπάνω απο εντάξει η περιφέρεια έτσι πιστεύω.
0
-
- Reactions: 221
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Επιβεβλημένο σε μια νέα ομάδα όπως εμείς να έχουμε πολύ καλό μακρινό σουτ.Αποφορτιζει την ομάδα η ευστοχία 2 πολύ καλών threepointer στο τερέν.ο Μιχαιλιουκ θα δώσει νίκες που χρειάζονται για τοπ8!!!!! Μαζί και ο Ντορσει με διαβατηριο και κλείσαμε!!!!!!!
Του χρόνου και ΑΝ χρειαστούν 2-3 αλλαγές ....

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
Του χρόνου και ΑΝ χρειαστούν 2-3 αλλαγές ....
ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΟΥΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
συμφωνω 100% ο παιχτης εχει καει δεν υπαρχει κανενα νοημα να τον εχουμε στην ομαδαPhys87 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 3:06 pm
Προσωπικά εχω εμπάθεια με τον Γκριγκονις φέτος, δεν θέλω να τον ξαναδω με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αυτά τα ανεκδιήγητα που έκανε, με έκαναν να μην τον θέλω να τον ξαναδω ως μπασκετμπολίστα. Αντίθετα με Λι και Πονιτκα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ο Γκριγκονις όλη την χρόνια κορόιδευε, και δεν του αξίζει να ξαναφορέσει την πράσινη φανέλα την τιμημένη.
ας κοιταξουν να το δωσουν σε καμια ομαδα να τον πληρωσουν να φυγει δεν ξερω τι θα κανουν
εγω αν ημουν και τσινουσε να φυγε θα του εκοβα το μπασκετ θα τον ειχα ατομικες προπονησει για ενα χρονο και ας πληρωνα το 1.1
αν δεν βρισκει τωρα συμβολαιο μεγαλυτερο απο 300κ του χρονου θα βρικσει με 50κ στην α2
0
Νομίζω πως ο Μιχαλιουκ είναι πολύ πιο απαραίτητος από τον Ντορσει αυτή τη στιγμή.
Για Γκριγκονις και γω δε τρελαίνομαι, όμως μη ξεχνάμε πως πέρσι με Ραντονιτς η ομάδα ήταν ό,τι να ναι και οι περισσότεροι παίκτες ξενερωμενοι.
Μη σας κάνει εντύπωση αν μείνει τελικά και κάνει και σχετικά καλή χρονιά, βέβαια στην άμυνα θα μπάζουμε.
Για Γκριγκονις και γω δε τρελαίνομαι, όμως μη ξεχνάμε πως πέρσι με Ραντονιτς η ομάδα ήταν ό,τι να ναι και οι περισσότεροι παίκτες ξενερωμενοι.
Μη σας κάνει εντύπωση αν μείνει τελικά και κάνει και σχετικά καλή χρονιά, βέβαια στην άμυνα θα μπάζουμε.
0
Νομίζω πως ο Μιχαλιουκ είναι πολύ πιο απαραίτητος από τον Ντορσει αυτή τη στιγμή.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Παρ Ιούλ 28, 2023 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 368
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
'Ενας παίκτης λείπει αυτή τη στιγμή, θεωρώ απίθανο να πάμε για 2 επιπλέον.
Όπως το βλέπω εγώ, είτε πάμε για scoring guard που μπορεί να παίξει και στο 3, είτε πάμε για καθαρό 3. Ξεκάθαρη ανάγκη δεν υπάρχει, γι αυτό και παίζουν ονόματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Η γνώμη μου είναι ότι περισσότερο χρειαζόμαστε ένα καθαρό SF σαν τον Mikhailuk, ώστε να καλύπτεται η θέση επαρκώς με τον Παπαπέτρου, ο οποίος μπορεί να δώσει και στο 4 λίγα λεπτά. Επίσης θεωρώ δεδομένο οτι ο Juancho θα παίζει και λίγο στο 3 για ψηλά σχήματα (Gomez, Μήτογλου, Balcerowski είτε τρελος συνδυασμός στα forwards) και με αυτό τον τρόπο να μην διανοηθούν να χρησιμοποιήσουν τον Μαντζούκα καθόλου στο 3.
SF: Svi, Παπαπέτρου, ολίγον από Juancho, (ίσως Καλαϊτζάκης; )
PF: Juancho, Μήτογλου, Μαντζούκας, ολίγον από Παπαπέτρου
Έτσι είναι ισορροπημένες και λειτουργικές αυτές οι θέσεις.
Όπως το βλέπω εγώ, είτε πάμε για scoring guard που μπορεί να παίξει και στο 3, είτε πάμε για καθαρό 3. Ξεκάθαρη ανάγκη δεν υπάρχει, γι αυτό και παίζουν ονόματα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.
Η γνώμη μου είναι ότι περισσότερο χρειαζόμαστε ένα καθαρό SF σαν τον Mikhailuk, ώστε να καλύπτεται η θέση επαρκώς με τον Παπαπέτρου, ο οποίος μπορεί να δώσει και στο 4 λίγα λεπτά. Επίσης θεωρώ δεδομένο οτι ο Juancho θα παίζει και λίγο στο 3 για ψηλά σχήματα (Gomez, Μήτογλου, Balcerowski είτε τρελος συνδυασμός στα forwards) και με αυτό τον τρόπο να μην διανοηθούν να χρησιμοποιήσουν τον Μαντζούκα καθόλου στο 3.
SF: Svi, Παπαπέτρου, ολίγον από Juancho, (ίσως Καλαϊτζάκης; )
PF: Juancho, Μήτογλου, Μαντζούκας, ολίγον από Παπαπέτρου
Έτσι είναι ισορροπημένες και λειτουργικές αυτές οι θέσεις.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
για να παει στον ολυμπιακο θα πρεπει να πληρωθει πρωτα και αυτος με τουλαχιστον 1.6 οπως και η φενερ θα πρεπει να παρει το κατι της προφανως λιγοτερα αποσα ζηταει τωρα και παλι δεν θελει να τον αφησειSluckyLuke13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 3:44 pmΣτη προκειμένη περίπτωση ο Μίχαλιουκ όντως θα είναι φοβερή προσθήκη και αυτό που μας λείπει. Η ερώτηση είναι αν αφήνεις έναν παίκτη σαν τον Ντόρσει να πάει στον Ολυμπιακό αν αποδεσμευτεί από Φενέρ. Σωστό βέβαια και αυτό για τον Γκάι.![]()
βλεπεις τον οσφπ να εχει τετοια διαθεση για να δωσει τοσα για τον ντορσει?
0