2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 28, 2023 11:06 am

Tl45200445 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 10:45 am
Η λίστα του γιαννακοπουλου είχε ως εξης:

1: μωραιτης
1-2 : σλουκας, βιλντοζα, γκραντ
2: γκαι, ντορσει(;)
2-3 :
3: παπαππετρου
3-4: μαντζουκας
4: μητογλου, Σάμο
4-5: (χουαντσο, δεν υπήρχε αλλά τωρα για αυτο το κένο προοριζεται)*
5: λεσορτ, κωστας, (μπαλτσεροφσκι)*

Και τα ονόματα ηταν:

Χουαντσο ✅️
Μπουτειγ ❔️
Γκριγκονις❔️
ΠΚ (παναγιωτης καλαιτζακης)❔️
Σαμανιτς❌️
Μιχαλιουκ❔️
Βεσελι❌️
Καζιν❌️
Γουαιτσαιντ ❌️
Τακο φολ❌️
Κουετα❌️
Ορλάντο Ρόμπινσον❌️
Λαρεντζακης❌️
Άντονι λαμπ❔️

Τα δεδομενα που λαμβάνω είναι οτι:
1ον) ή λίστα είναι σίγουρα έγκυρη και τα ονόματα π ειναι μέσα δν ειναι τυχαία, άλλωστε και χθες μαθεύτηκε ότι κυνηγησαμε κουετα , άρα η λίστα ίσως είναι του αταμαν περισσότερο από ότι του γιαννακοπουλου...
2ον) όλες οι τρύπες που είχε στοχεύσει ο αταμαν έχουν καλυφθεί και μένουν 2 ερωτηματικά, ο ντορσει που μοιάζει να είναι μια δική της περίπτωση και ο 2-3
3ον) έχω την εντύπωση πως εάν όμως ο παναθηναικος τα χώσει για ντορσει τότε θα βολεύτει με γκριγκονις. Εάν όμως όχι πιστευω ο αταμαν θα ψάξει κάτι καλύτερο και απο αυτο που βλέπω από τη λίστα πιστευω πως όχι απλά θα κυνηγήσουμε αλλά θα πάρουμε κιολας μιχαλιουκ διότι νιώθω ότι είναι ο μόνος παίκτης που γουστάρει ο αταμαν από Αμερική κ δεν νομίζω να του χαλάσει χατίρι τώρα προς το τέλος ο δπγ
Λογικά Ντορσει και Γκριγκονις βλέπω και εγώ. Θα τον φάμε στην μάπα τον Λιθουανό που πέρυσι έλεγε μόλις υπέγραψε, να μην είμαι ο χειρότερος Λιθουανός στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Και τελικά ως τέτοιος θα μείνει στην συνείδηση όλων.

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 28, 2023 11:08 am

Σλουκας, γκραντ, μωραιτης
Βιλντοζα, γκαι
Μιχαλιουκ, παππαπετρου, καλαιτζακης
Ερνανγκομεζ, Μητογλου, μαντζουκας, σαμοντουροφ
Λεσορτ, μπαλτσεροφσκι , κωστας

Ντορσει, Βιλντοζα, γκαι
Γκριγκονις, παππαπετρου, καλαιτζακης

Ψηφίζω 1...

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 28, 2023 12:24 pm

Tl45200445 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 11:08 am
Βιλντοζα, γκαι
Μιχαλιουκ, παππαπετρου, καλαιτζακης

Ντορσει, Βιλντοζα, γκαι
Γκριγκονις, παππαπετρου, καλαιτζακης

Ψηφίζω 1...
Δεν τον ξέρω τον Ουκρανό, αλλά, η ομάδα χρειάζεται παίχτη στο 2-3, και είναι τέτοιος ο Μιχαλιουκ. Επίσης, χρειάζεται και άμυνα εκεί, δεν ξέρω ποσό μπορεί να βοηθήσει, σε αυτόν τον τομέα, αλλά είναι νεος και με τέτοιους χρόνους στο ΝΒΑ σε αυτή τη θέση, αθλητικός πρέπει να είναι, όποτε η άμυνα θα είναι θέμα διάθεσης. Αν ισχύουν αυτά, προτιμώ απο τον Ντορσει τον Ουκρανό, και ας τον ήθελα παρά πολύ στην ομάδα. Δεν με νοιάζει η αποδυνάμωση του Ολυ, ας τον πάρει, αρκεί να έχουμε εμείς το καλύτερο δυνατό ρόστερ όσον αφορά, τα χαρακτηριστικά παιχτών και πως θα δένουν μεταξύ τους. Είναι καλύτερο φιτ αποτι εχω καταλαβει απο τα παιδιά εδώ, χωρίς να τον ξέρω τον παίχτη. Τώρα όσον αφορά τον Γκριγκονις ούτε απέξω απο το ΟΑΚΑ δεν θέλω να περάσει, αν τον θέλει ο Αταμαν, πάω πάσο, αλλά για εμένα προσωπικά είναι ανεπιθύμητος.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 28, 2023 12:49 pm

Phys87 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 11:06 am
Tl45200445 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 10:45 am
Η λίστα του γιαννακοπουλου είχε ως εξης:

1: μωραιτης
1-2 : σλουκας, βιλντοζα, γκραντ
2: γκαι, ντορσει(;)
2-3 :
3: παπαππετρου
3-4: μαντζουκας
4: μητογλου, Σάμο
4-5: (χουαντσο, δεν υπήρχε αλλά τωρα για αυτο το κένο προοριζεται)*
5: λεσορτ, κωστας, (μπαλτσεροφσκι)*

Και τα ονόματα ηταν:

Χουαντσο ✅️
Μπουτειγ ❔️
Γκριγκονις❔️
ΠΚ (παναγιωτης καλαιτζακης)❔️
Σαμανιτς❌️
Μιχαλιουκ❔️
Βεσελι❌️
Καζιν❌️
Γουαιτσαιντ ❌️
Τακο φολ❌️
Κουετα❌️
Ορλάντο Ρόμπινσον❌️
Λαρεντζακης❌️
Άντονι λαμπ❔️

Τα δεδομενα που λαμβάνω είναι οτι:
1ον) ή λίστα είναι σίγουρα έγκυρη και τα ονόματα π ειναι μέσα δν ειναι τυχαία, άλλωστε και χθες μαθεύτηκε ότι κυνηγησαμε κουετα , άρα η λίστα ίσως είναι του αταμαν περισσότερο από ότι του γιαννακοπουλου...
2ον) όλες οι τρύπες που είχε στοχεύσει ο αταμαν έχουν καλυφθεί και μένουν 2 ερωτηματικά, ο ντορσει που μοιάζει να είναι μια δική της περίπτωση και ο 2-3
3ον) έχω την εντύπωση πως εάν όμως ο παναθηναικος τα χώσει για ντορσει τότε θα βολεύτει με γκριγκονις. Εάν όμως όχι πιστευω ο αταμαν θα ψάξει κάτι καλύτερο και απο αυτο που βλέπω από τη λίστα πιστευω πως όχι απλά θα κυνηγήσουμε αλλά θα πάρουμε κιολας μιχαλιουκ διότι νιώθω ότι είναι ο μόνος παίκτης που γουστάρει ο αταμαν από Αμερική κ δεν νομίζω να του χαλάσει χατίρι τώρα προς το τέλος ο δπγ
Λογικά Ντορσει και Γκριγκονις βλέπω και εγώ. Θα τον φάμε στην μάπα τον Λιθουανό που πέρυσι έλεγε μόλις υπέγραψε, να μην είμαι ο χειρότερος Λιθουανός στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Και τελικά ως τέτοιος θα μείνει στην συνείδηση όλων.
Στη συνείδηση όλων; Να μιλάς για τον εαυτό σου.

1
1 Εικόνα
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:10 pm

Τον Μιχαλιουκ δεν τον ήξερα, λίγο σε βιντεάκια τον είδα χωρίς φυσικά από αυτά να καταλάβεις πολύ τον παίκτη. Πέρα το επιθετικό πακέτο που φενεται ότι το έχει, ειδικά σουτ δολοφονικό, φαίνεται αθλητικός, μακρύς που μπορεί να παίξει άμυνα. Πιο πολύ σε 3 μου φαίνεται προσωπικά ειδικά για Ευρώπη αλλά αν μπορεί να παίξει και 2αρι ειναι καταπληκτικό το μα τον προσθέσουμε στην ομάδα, τον προτιμώ από τον Ντορσει ο οποίος φυσικά έχει το πλεονέκτημα του διαβατηρίου.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:18 pm

DEJAN21 έγραψε:
Τον Μιχαλιουκ δεν τον ήξερα, λίγο σε βιντεάκια τον είδα χωρίς φυσικά από αυτά να καταλάβεις πολύ τον παίκτη. Πέρα το επιθετικό πακέτο που φενεται ότι το έχει, ειδικά σουτ δολοφονικό, φαίνεται αθλητικός, μακρύς που μπορεί να παίξει άμυνα. Πιο πολύ σε 3 μου φαίνεται προσωπικά ειδικά για Ευρώπη αλλά αν μπορεί να παίξει και 2αρι ειναι καταπληκτικό το μα τον προσθέσουμε στην ομάδα, τον προτιμώ από τον Ντορσει ο οποίος φυσικά έχει το πλεονέκτημα του διαβατηρίου.
Ο ντόρσεϋ δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα δε ξέρω, θεωρώ πως στα μεγάλα ματς, στην ουσία των πραγμάτων είναι απών και καμμία φορά κιόλας αρνητικός με τις επιπολαιότητες του. Προτιμώ και Γκριγκόνις ακόμη που πιστεύω σαν Λιθουανός δε του πήγε το μεσογειακό κλίμα αλλά πιστεύω επίσης τη 2η χρονιά θα κάνει παπάδες μέσα από ένα οργανωμένο σύνολο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3926
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:25 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 7:22 am
Κλείσαμε Μπαλτσεροβσκι με 1 κύριο ΝΒΑout .Και αν μας φύγει και μείνουμε με το 1 μύριο στο χέρι Σεπτεμβριατικα;;;;;;Ποτέ λήγει η ημερομηνία ΝΒΑout;;;;;
αυτο ειναι για του χρονο ρε

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:31 pm

Ο Μιχαλιουκ είναι φοβερή προσθήκη στο 3 και ο Ντόρσεϊ είναι υπερ απαραίτητος λόγω διαβατηρίου, αν μπορεί να τους πάρει θα ήταν ιδανικό.

Για το ποιος θα μείνει εκτός είναι εύκολο, αποχωρεί ο Γκριγκόνις και αφήνεις έξω Γκράντ ή Γκάι ανάλογα την περίπτωση.

Καλοι χρυσοί οι δύο τους αλλά ξεκινάνε από υποδεέστερη αφετηρία. Αν στην πορεία γίνουν βασικοί μαγκιά τους

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
taurus13

senior
Reactions: 51

Ένα 3-2άρι είναι το καλύτερο φιτ αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Δεν εμπιστεύομαι τον Παπαπέτρου για πρώτο και από πίσω τον Μαντζούκα. Ο Σβι αυτή τη στιγμή φαίνεται να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Εκτός αν ο Αταμάν υπολογίζει και τον Χουάντσο για κάποια λεπτά σε αυτή τη θέση. Από κει και πέρα αν αποκτηθεί ο Ντόρσει η ομάδα γίνεται πιο δυσλειτουργική, αλλά δυναμώνει με γνώμονα το ελληνικό πρωτάθλημα και το μέλλον του ελληνικού κορμού γενικότερα. Ότι και αν αποφασίσουν έχει τα υπέρ και τα κατά. Έτσι κι αλλιώς όμως κάποιοι θα μείνουν παραπονεμένοι με το χρόνο που (δεν) θα βρίσκονται στο παρκέ.

1
1 Εικόνα
DEJAN21

junior

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:32 pm

Soupamantar έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 1:18 pm
DEJAN21 έγραψε:
Ο ντόρσεϋ δε με ενθουσιάζει ιδιαίτερα δε ξέρω, θεωρώ πως στα μεγάλα ματς, στην ουσία των πραγμάτων είναι απών και καμμία φορά κιόλας αρνητικός με τις επιπολαιότητες του. Προτιμώ και Γκριγκόνις ακόμη που πιστεύω σαν Λιθουανός δε του πήγε το μεσογειακό κλίμα αλλά πιστεύω επίσης τη 2η χρονιά θα κάνει παπάδες μέσα από ένα οργανωμένο σύνολο
Ντορσει η Γκριγκονις, θεωρητικά προτιμώ τον Γκριγκονις αλλά η προηγούμενη του χρόνια σε εμάς ήταν άθλια, βέβαια όλη η εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν άθλια πέρσι. Πάντως και ο Ντορσει και ο Γκριγκονις θα ταίριαζε στον Μπαρτζωκα.
Προσωπικά αυτή την στιγμή αν δεν έρθει πχ ο Μιχαλιουκ θα κρατούσα τον Λιθουανό.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:37 pm

taurus13 έγραψε:
Ένα 3-2άρι είναι το καλύτερο φιτ αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Δεν εμπιστεύομαι τον Παπαπέτρου για πρώτο και από πίσω τον Μαντζούκα. Ο Σβι αυτή τη στιγμή φαίνεται να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα. Εκτός αν ο Αταμάν υπολογίζει και τον Χουάντσο για κάποια λεπτά σε αυτή τη θέση. Από κει και πέρα αν αποκτηθεί ο Ντόρσει η ομάδα γίνεται πιο δυσλειτουργική, αλλά δυναμώνει με γνώμονα το ελληνικό πρωτάθλημα και το μέλλον του ελληνικού κορμού γενικότερα. Ότι και αν αποφασίσουν έχει τα υπέρ και τα κατά. Έτσι κι αλλιώς όμως κάποιοι θα μείνουν παραπονεμένοι με το χρόνο που (δεν) θα βρίσκονται στο παρκέ.
Ο Μιχαιλιουκ είναι φοβερή προσθήκη στο 3, είναι τρομερός παίκτης για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, σούπερ αθλητικό με πολύ καλό σουτ. Θα μπορούσε να γίνει το καλύτερο 3 της διοργάνωσης.

Ο Ντόρσεϊ σου δίνει ασφάλεια αφού τον έχουμε δει σε περίπτωση που δεν ανταποκριθουν Γκριγκονις Γκαι Γκραντ με πολύτιμο Ελληνικό διαβατήριο που αν το πάρεις το στερείς από τον κύριο αντίπαλο σου

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:42 pm

Με βάση το πως κινείται η ομάδα στις (Καλές) μεταγραφές μέχρι στιγμής, δύσκολο να είναι ο Μιχαϊλιουκ η τελευταία μεταγραφή εφόσον γράφτηκε στο καθεστωτικο.

Πιο πιθανό είναι να έρθει κανένας Φοντεκιο τελικά....

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:53 pm

Και γω το φοβάμαι για Μιχαλιουκ από τη στιγμή που βγήκε το ονομα του πριν υπογράψει, εκτός και αν υπάρχει συμφωνία και περιμένει πρώτα το NBA..

Θα μου πεις η λίστα dpg η Αταμαν τεσπα, έχει βγει καιρό στη φόρα και υπήρχε και το όνομα του Χουαντσο μέσα σε αυτή.

Το καλό είναι πως δε καιγόμαστε αφού το ροστερ έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ανάμεσα σε Φοντεκιο και Μιχαλιουκ ποιος θα ταίριαζε περισσότερο σε αυτό που θέλουμε?

0
DEJAN21

junior

Παρ Ιούλ 28, 2023 1:55 pm

nikosvip έγραψε:
Και γω το φοβάμαι για Μιχαλιουκ από τη στιγμή που βγήκε το ονομα του πριν υπογράψει, εκτός και αν υπάρχει συμφωνία και περιμένει πρώτα το NBA..

Θα μου πεις η λίστα dpg η Αταμαν τεσπα, έχει βγει καιρό στη φόρα και υπήρχε και το όνομα του Χουαντσο μέσα σε αυτή.

Ανάμεσα σε Φοντεκιο και Μιχαλιουκ ποιος θα ταίριαζε περισσότερο σε αυτό που θέλουμε?
Φοντεκιο δεν επηρεάζει το θέμα Χεζονια για του χρόνου;

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 28, 2023 2:28 pm

DEJAN21 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 1:55 pm
nikosvip έγραψε:

Φοντεκιο δεν επηρεάζει το θέμα Χεζονια για του χρόνου;
Αν μπορείς να πάρεις Φοντέκιο παίρνεις και τα λοιπά τα βλέπεις του χρονου.
Λες και είναι σίγουρο ότι θα έρθει ο Χεζόνια του χρόνου;

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”