Να αποκλείσεις δια βίου τον συγκεκριμένο ουρακοταγκο όπως ακριβως έγινε με το σκουπίδι που
έκανε τη ρατσιστική επίθεση στον ρεφ στο Ολυμπιακός
Βαλένθια το Δεκέμβρη. Χωρίς μα και μου, βασικά πράγματα
Συντονιστής: Captains
Να αποκλείσεις δια βίου τον συγκεκριμένο ουρακοταγκο όπως ακριβως έγινε με το σκουπίδι που
Ήταν προφανής ο λόγος που αποφάσισε εξ αρχής να πάει στο παιχνίδι.Coach Periklis έγραψε: ↑Τρί Ιουν 11, 2024 4:15 pmΜάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο μόνος που δεν έχει πλεονέκτημα στο αυριανό ματς είναι ο Ολυμπιακός
Ειδικά μετά τα πρόσφατα σχόλια Γιαννακοπούλου που είδα για κάτι 30-70 και ότι θα μετράει τα υβριστικά συνθήματα
Νομίζω πλέον είναι τα σκοινιά μέχρι και οι μετριοπαθείς. Πολύ έξυπνες κινήσεις από ΔΠΓ
Θα επιδιώξει διακοπή ή εκκένωση στις 5 προειδοποιήσεις υβριστικών
Θελη τεράστια υπομονή ψυχραιμία προσοχή και σύνεση . Και δεν είμαι αισιόδοξος. Μακάρι να μη τσιμπήσει κανείς
Αλλιώς οκ χάρισμα τους το πρωτάθλημα, μιλάμε για εντελώς άρρωστη ατμόσφαιρα και δεν αξίζει τον κόπο
Το δεχομαι οτι ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια (κακης αισθητικης μαλιστα) , αλλα κατα τη γνωμη σου τι αντικτυπο και σημαντικο αποτελεσμα εχουν ??tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 11, 2024 4:35 pmΑυτά τα δήθεν επικοινωνιακά που κάνει ο παο από την σειρά με την Μακάμπι μέχρι σήμερα και κυρίως το αντίκτυπο που έχουν, δηλαδή αντί να πέσουν στο κενό με την μια φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα και σημαντικό αποτέλεσμα, σε κάνουν να τρελαίνεσαι και να σιχαίνεσαι.
Κρίμα γιατί πραγματικά ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα φέτος και παικταραδες αλλά θα προτιμούσα ότι δικαιούται να το παίρνει μέσα στο γήπεδο και μόνο.
Πέρα από το ότι πετάνε αναμένο σπίρτο μέσα σε αχυρώνα (το ότι το κεφάλι πολλών που πάνε στο γήπεδο είναι γεμάτο άχυρο δε νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση), ρισκάροντας να εκτροχιαστεί τελείως η κατάσταση και διαιωνίζοντας ένα τοξικό κλίμα, χαλάνε το προϊόν ακόμα και για όσους δεν τσιμπάνε στα καραγκιοζιλίκια και θέλουν απλά να δουν μπασκετάκι κι όχι ξεκατίνιασμα σε δηλώσεις, ανακοινώσεις και social media.slok έγραψε: ↑Τρί Ιουν 11, 2024 4:39 pmΤο δεχομαι οτι ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια (κακης αισθητικης μαλιστα) , αλλα κατα τη γνωμη σου τι αντικτυπο και σημαντικο αποτελεσμα εχουν ??tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Ιουν 11, 2024 4:35 pmΑυτά τα δήθεν επικοινωνιακά που κάνει ο παο από την σειρά με την Μακάμπι μέχρι σήμερα και κυρίως το αντίκτυπο που έχουν, δηλαδή αντί να πέσουν στο κενό με την μια φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα και σημαντικό αποτέλεσμα, σε κάνουν να τρελαίνεσαι και να σιχαίνεσαι.
Κρίμα γιατί πραγματικά ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα φέτος και παικταραδες αλλά θα προτιμούσα ότι δικαιούται να το παίρνει μέσα στο γήπεδο και μόνο.
Kαλα αυτο ομως δεν ειναι τωρινο φαινομενο. Οσο χρονια βλεπω μπασκετ τα ιδια γινονται , και καθε χρονο εδω ειμαστε να σχολιαζουμε, να παρακολουθουμε.Sokos έγραψε: ↑Τρί Ιουν 11, 2024 4:48 pmΠέρα από το ότι πετάνε αναμένο σπίρτο μέσα σε αχυρώνα (το ότι το κεφάλι πολλών που πάνε στο γήπεδο είναι γεμάτο άχυρο δε νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση), ρισκάροντας να εκτροχιαστεί τελείως η κατάσταση και διαιωνίζοντας ένα τοξικό κλίμα, χαλάνε το προϊόν ακόμα και για όσους δεν τσιμπάνε στα καραγκιοζιλίκια και θέλουν απλά να δουν μπασκετάκι κι όχι ξεκατίνιασμα σε δηλώσεις, ανακοινώσεις και social media.
Προφανώς και είναι δικαίωμά του και μακάρι να ερχόταν πάντα, να πήγαιναν οι Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ, να μπορούσες να πας έναν σε αγώνα στο ΣΕΦ με φανέλα ΠΑΟ και το αντίστροφο.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 11, 2024 4:50 pmΤο ότι θα εμφανιστεί ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ δεν μας δικαιολογεί να αρχίζουμε να τον βρίζουμε πάντως, δικαίωμα του είναι.
Εγώ ξέρω ότι φέτος βλέπουμε από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων ετών, με υψηλό σκορ, ωραίο θέαμα, ανατροπές, προπονητικά τρικ. Βλέπω ότι σοβαρά επεισόδια δεν έχουν γίνει εντός γηπέδου. Υπάρχει μια ένταση ανάμεσα στον Σλούκα και τους πρώην συμπαίκτες τους, οκ, δεν έχει γίνει ωστόσο κάτι τραγικό, υπάρχουν στιγμές έντασης. Μέχρι τώρα πάντως αγωνιστικά όλα έχουν κυλήσει πολύ καλά αν εξαιρέσουμε τα υβριστικά και στα 2 γήπεδα. Τώρα οι δηλώσεις του Αταμάν και του Μπαρτζώκα, εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχει ο Γιαννακόπουλος που δημιουργεί αυτήν την τεχνητή ένταση, έχουν απαντήσει με τις ανακοινώσεις οι Αγγελόπουλοι, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε ως φιλάθλοι κάτι γι' αυτό. Μπορούμε όμως να δούμε το τέταρτο ή και το πέμπτο παιχνίδι, να το χαρούμε και όσοι είμαστε στο γήπεδο να ασχοληθούμε με την ομάδα μας. Δεν δέχομαι ότι κανένα ούγκανο έχει δικαίωμα να καταστρέψει κανένα ματς, επειδή ο Σλούκας, ο Γιαννακόπουλος, ο Μπαρτζώκας "προκαλούν".
Εγώ προσωπικά μια χαρά θα δω το ματς και το πέμπτο αν χρειαστεί .