Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 3)

Συντονιστής: Captains

glenrice90

junior
Reactions: 413
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 11, 2024 3:41 pm

belalik έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 3:35 pm
Atenejin έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 10:38 am

Τον Vip οπαδό του Παναθηναϊκού να κάνει ρατσιστική χειρονομία απέναντι στον Κάναν. (και καλά κίνηση χιμπατζή με τους ώμους), και τον Κάναν να απαντάει με χειροκρότημα.
Τι να κανεις .. ετσι ειναι εδω, στη τουρκια, στη σερβια κλπ ..
Να αποκλείσεις δια βίου τον συγκεκριμένο ουρακοταγκο όπως ακριβως έγινε με το σκουπίδι που
έκανε τη ρατσιστική επίθεση στον ρεφ στο Ολυμπιακός
Βαλένθια το Δεκέμβρη. Χωρίς μα και μου, βασικά πράγματα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 11, 2024 4:15 pm

Μάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο μόνος που δεν έχει πλεονέκτημα στο αυριανό ματς είναι ο Ολυμπιακός

Ειδικά μετά τα πρόσφατα σχόλια Γιαννακοπούλου που είδα για κάτι 30-70 και ότι θα μετράει τα υβριστικά συνθήματα

Νομίζω πλέον είναι στα σκοινιά μέχρι και οι μετριοπαθείς. Πολύ έξυπνες κινήσεις από ΔΠΓ

Θα επιδιώξει διακοπή ή εκκένωση στις 5 προειδοποιήσεις υβριστικών

Θελει τεράστια υπομονή ψυχραιμία προσοχή και σύνεση . Και δεν είμαι αισιόδοξος. Μακάρι να μη τσιμπήσει κανείς

Αλλιώς οκ χάρισμα τους το πρωτάθλημα, μιλάμε για εντελώς άρρωστη ατμόσφαιρα και δεν αξίζει τον κόπο

3
3 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Harouhiko

Reactions: 24

Τρί Ιουν 11, 2024 4:31 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 4:15 pm
Μάλλον είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι ο μόνος που δεν έχει πλεονέκτημα στο αυριανό ματς είναι ο Ολυμπιακός

Ειδικά μετά τα πρόσφατα σχόλια Γιαννακοπούλου που είδα για κάτι 30-70 και ότι θα μετράει τα υβριστικά συνθήματα

Νομίζω πλέον είναι τα σκοινιά μέχρι και οι μετριοπαθείς. Πολύ έξυπνες κινήσεις από ΔΠΓ

Θα επιδιώξει διακοπή ή εκκένωση στις 5 προειδοποιήσεις υβριστικών

Θελη τεράστια υπομονή ψυχραιμία προσοχή και σύνεση . Και δεν είμαι αισιόδοξος. Μακάρι να μη τσιμπήσει κανείς

Αλλιώς οκ χάρισμα τους το πρωτάθλημα, μιλάμε για εντελώς άρρωστη ατμόσφαιρα και δεν αξίζει τον κόπο
Ήταν προφανής ο λόγος που αποφάσισε εξ αρχής να πάει στο παιχνίδι.

Ξέρει ότι αν εμφανιστεί, θα τον βρίζουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό οι θερμόαιμοι και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί.

Για αυτό το λόγο, αυτός ο κανονισμός είναι ανέκδοτο.

Σίγουρα, θα ήταν το σωστό να μην ακούγονται υβριστικά συνθήματα κλπ κλπ.
Δε γίναμε ΝΒΑ όμως ακόμα, οπότε ας κοιτάξουν να λύσουν όλα τα άλλα προβλήματα (βία, μετακίνηση φιλάθλων χωρίς φόβο κλπ) και μετά ας δούμε και τα υβριστικά.

Τώρα κρίνεται ένας τίτλος και εξαρτώνται τα εισιτήρια τόσου κόσμου από την όρεξη για προβοκάτσια ενός μόνο ατόμου.

Θλιβερό.

2
2 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 301

Τρί Ιουν 11, 2024 4:32 pm

Εγω ήθελα να ήξερα πόσες φορές πρέπει να βρίσκει ένας πρόεδρος ομάδος τους διαιτητές για να αποβληθεί;

5
5 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Ιουν 11, 2024 4:35 pm

Αυτά τα δήθεν επικοινωνιακά που κάνει ο παο από την σειρά με την Μακάμπι μέχρι σήμερα και κυρίως το αντίκτυπο που έχουν, δηλαδή αντί να πέσουν στο κενό με την μια φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα και σημαντικό αποτέλεσμα, σε κάνουν να τρελαίνεσαι και να σιχαίνεσαι.
Κρίμα γιατί πραγματικά ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα φέτος και παικταραδες αλλά θα προτιμούσα ότι δικαιούται να το παίρνει μέσα στο γήπεδο και μόνο.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Ιουν 11, 2024 4:39 pm

tokalytero3d έγραψε:
Αυτά τα δήθεν επικοινωνιακά που κάνει ο παο από την σειρά με την Μακάμπι μέχρι σήμερα και κυρίως το αντίκτυπο που έχουν, δηλαδή αντί να πέσουν στο κενό με την μια φαίνεται ότι έχουν αποτέλεσμα και σημαντικό αποτέλεσμα, σε κάνουν να τρελαίνεσαι και να σιχαίνεσαι.
Κρίμα γιατί πραγματικά ο Παναθηναϊκός έχει καλή ομάδα φέτος και παικταραδες αλλά θα προτιμούσα ότι δικαιούται να το παίρνει μέσα στο γήπεδο και μόνο.
Το δεχομαι οτι ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια (κακης αισθητικης μαλιστα) , αλλα κατα τη γνωμη σου τι αντικτυπο και σημαντικο αποτελεσμα εχουν ??

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1024
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 11, 2024 4:41 pm

Το κλίμα είναι εντελώς αρρωστημένο. Δε με ενδιαφέρει από ποιους και τι (αν και έχω καταλάβει). Έχω οδηγηθεί στην συνειδητή απόφαση να σταματήσω να βλέπω ελληνικό μπάσκετ. Η λέξη αηδία δεν μπορεί να περιγράψει όλο αυτό που γίνεται. Αν και Ολυμπιακός, πάνω από όλα αγαπάω το μπάσκετ και θέλω να έχω τις βάσεις ενός υγιούς σκεπτόμενου φιλάθλου. Και αν είναι αυτό ακριβώς, φιλαθλος.
Μακάρι να ήταν τα πράγματα διαφορετικά να κάναμε τις αναλύσεις μας και το χαβαλέ μας, αλλά δεν μπορώ πια...Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Δεν έχω πειραχτεί με κάτι που ειπώθηκε από κάποιο μέλος εδώ ή κάτι που αφορά το φόρουμ. Ίσα ίσα. Η γενικότερη μποχα με έχει απωθησει. Όταν σταματήσει αυτή η αρρώστια σίγουρα θα ξαναγυρίσω. Εις το επανιδείν.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Ιουν 11, 2024 4:48 pm

slok έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Το δεχομαι οτι ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια (κακης αισθητικης μαλιστα) , αλλα κατα τη γνωμη σου τι αντικτυπο και σημαντικο αποτελεσμα εχουν ??
Πέρα από το ότι πετάνε αναμένο σπίρτο μέσα σε αχυρώνα (το ότι το κεφάλι πολλών που πάνε στο γήπεδο είναι γεμάτο άχυρο δε νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση), ρισκάροντας να εκτροχιαστεί τελείως η κατάσταση και διαιωνίζοντας ένα τοξικό κλίμα, χαλάνε το προϊόν ακόμα και για όσους δεν τσιμπάνε στα καραγκιοζιλίκια και θέλουν απλά να δουν μπασκετάκι κι όχι ξεκατίνιασμα σε δηλώσεις, ανακοινώσεις και social media.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3329
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 11, 2024 4:50 pm

Το ότι θα εμφανιστεί ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ δεν μας δικαιολογεί να αρχίζουμε να τον βρίζουμε πάντως, δικαίωμα του είναι.
Εγώ ξέρω ότι φέτος βλέπουμε από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων ετών, με υψηλό σκορ, ωραίο θέαμα, ανατροπές, προπονητικά τρικ. Βλέπω ότι σοβαρά επεισόδια δεν έχουν γίνει εντός γηπέδου. Υπάρχει μια ένταση ανάμεσα στον Σλούκα και τους πρώην συμπαίκτες τους, οκ, δεν έχει γίνει ωστόσο κάτι τραγικό, υπάρχουν στιγμές έντασης. Μέχρι τώρα πάντως αγωνιστικά όλα έχουν κυλήσει πολύ καλά αν εξαιρέσουμε τα υβριστικά και στα 2 γήπεδα. Τώρα οι δηλώσεις του Αταμάν και του Μπαρτζώκα, εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχει ο Γιαννακόπουλος που δημιουργεί αυτήν την τεχνητή ένταση, έχουν απαντήσει με τις ανακοινώσεις οι Αγγελόπουλοι, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε ως φιλάθλοι κάτι γι' αυτό. Μπορούμε όμως να δούμε το τέταρτο ή και το πέμπτο παιχνίδι, να το χαρούμε και όσοι είμαστε στο γήπεδο να ασχοληθούμε με την ομάδα μας. Δεν δέχομαι ότι κανένα ούγκανο έχει δικαίωμα να καταστρέψει κανένα ματς, επειδή ο Σλούκας, ο Γιαννακόπουλος, ο Μπαρτζώκας "προκαλούν".
Εγώ προσωπικά μια χαρά θα δω το ματς και το πέμπτο αν χρειαστεί .

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Ιουν 11, 2024 4:51 pm

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Ιουν 11, 2024 4:55 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 4:48 pm
slok έγραψε:

Πέρα από το ότι πετάνε αναμένο σπίρτο μέσα σε αχυρώνα (το ότι το κεφάλι πολλών που πάνε στο γήπεδο είναι γεμάτο άχυρο δε νομίζω ότι χρειάζεται επεξήγηση), ρισκάροντας να εκτροχιαστεί τελείως η κατάσταση και διαιωνίζοντας ένα τοξικό κλίμα, χαλάνε το προϊόν ακόμα και για όσους δεν τσιμπάνε στα καραγκιοζιλίκια και θέλουν απλά να δουν μπασκετάκι κι όχι ξεκατίνιασμα σε δηλώσεις, ανακοινώσεις και social media.
Kαλα αυτο ομως δεν ειναι τωρινο φαινομενο. Οσο χρονια βλεπω μπασκετ τα ιδια γινονται , και καθε χρονο εδω ειμαστε να σχολιαζουμε, να παρακολουθουμε.

Οι περισσοτεροι ειμαστε οπαδοι της ομαδας μας, και μετα φιλαθλοι του μπασκετ και ας μη το παραδεχομαστε.

Επισης φετος το επιπεδο καθαρα και μονο του μπασκετ που παιζεται ειναι αρκετα υψηλο και απο τις δυο ομαδες.

0
sardanapalos
Reactions:

Τρί Ιουν 11, 2024 4:56 pm

Κάποιοι βλέπαμε μπάσκετ (και) για να ξεφύγουμε από την τοξικότητα του ποδοσφαίρου. Τώρα μου φαίνεται, θα βλέπουμε ποδόσφαιρο για να γλιτώσουμε από το μπάσκετ..

Harouhiko

Reactions: 24

Τρί Ιουν 11, 2024 4:59 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 4:50 pm
Το ότι θα εμφανιστεί ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ δεν μας δικαιολογεί να αρχίζουμε να τον βρίζουμε πάντως, δικαίωμα του είναι.
Εγώ ξέρω ότι φέτος βλέπουμε από τις ωραιότερες σειρές των τελευταίων ετών, με υψηλό σκορ, ωραίο θέαμα, ανατροπές, προπονητικά τρικ. Βλέπω ότι σοβαρά επεισόδια δεν έχουν γίνει εντός γηπέδου. Υπάρχει μια ένταση ανάμεσα στον Σλούκα και τους πρώην συμπαίκτες τους, οκ, δεν έχει γίνει ωστόσο κάτι τραγικό, υπάρχουν στιγμές έντασης. Μέχρι τώρα πάντως αγωνιστικά όλα έχουν κυλήσει πολύ καλά αν εξαιρέσουμε τα υβριστικά και στα 2 γήπεδα. Τώρα οι δηλώσεις του Αταμάν και του Μπαρτζώκα, εντάξει δεν χάθηκε και ο κόσμος. Υπάρχει ο Γιαννακόπουλος που δημιουργεί αυτήν την τεχνητή ένταση, έχουν απαντήσει με τις ανακοινώσεις οι Αγγελόπουλοι, δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε ως φιλάθλοι κάτι γι' αυτό. Μπορούμε όμως να δούμε το τέταρτο ή και το πέμπτο παιχνίδι, να το χαρούμε και όσοι είμαστε στο γήπεδο να ασχοληθούμε με την ομάδα μας. Δεν δέχομαι ότι κανένα ούγκανο έχει δικαίωμα να καταστρέψει κανένα ματς, επειδή ο Σλούκας, ο Γιαννακόπουλος, ο Μπαρτζώκας "προκαλούν".
Εγώ προσωπικά μια χαρά θα δω το ματς και το πέμπτο αν χρειαστεί .
Προφανώς και είναι δικαίωμά του και μακάρι να ερχόταν πάντα, να πήγαιναν οι Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ, να μπορούσες να πας έναν σε αγώνα στο ΣΕΦ με φανέλα ΠΑΟ και το αντίστροφο.

Αλλά επειδή δε ζούμε σε έναν κόσμο ονειρικά πλασμένο, θα έπρεπε τέτοιοι έξυπνοι επιχειρηματίες να χρησιμοποιούν το μυαλό τους για να λύσουν τα προβλήματα της βίας και όχι να δυναμιτιζουν το κλίμα βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος στους εκατέρωθεν ανεγκέφαλους.

Οπότε ξέρουμε πλέον ότι ο συγκεκριμένος θα πάει αύριο εκ του πονηρού.

ΥΓ: σε οποιαδήποτε σοβαρή λίγκα βλ. NBA, διοργανώσεις της FIFA στο ποδόσφαιρο κλπ, αυτός ο άνθρωπος δε θα έβλεπε ματς, όχι από το γήπεδο, αλλά ούτε από την τηλεόραση.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1440
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Ιουν 11, 2024 5:06 pm

Ντιπιτζής κατεβαίνει στο ΣΕΦ για να διασφαλίσει την επιτυχία της πρόβλεψης που έκανε μετά το μπρέικ του Ολυμπιακού στο game 1:

«3-1 κλειδωμένο» :wave:

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Ιουν 11, 2024 5:07 pm

Πολύ τοξικότητα και απομακρύνει κόσμο από το άθλημα.Αντι να είναι γιορτή είναι πόλεμος.Κουρασε!!!!Και φταίνε ΟΛΟΙ και οι μεν και οι δε και οι διαιτητές μαζί, ακόμα και ο Σπανουλης που έκανε 15 μέρες να πει συγχαρητήρια στον Παναθηναικο για την Ευρωλιγκα.

Καλυτερη διαιτησια με κάμερες και έξτρα διαιτητή στην κάμερα σε όλο το ματς.

Χίλιες φορές να βλέπω μόνο Euroleague tv , μόνο αυτό πλέον!!!!!!Χαλιεται ο φίλαθλος του μπάσκετ.

Θα παρακαλάω να υποβαθμίστουν τα ντόπια πρωταθλήματα και να υπάρχει μονάχα Ευρωλιγκα για τα μεγάλα κλαμπ!!!!!!!Έλεος!!!!!

3
3 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”