Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Δεκ 12, 2024 2:51 pm

Τελικά πείραξε πολύ περισσότερους απ'όσο ήταν εμανφές η περσινή καρυδάτη κούπα :cool:

8
4 Εικόνα 1 Εικόνα 3 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1336
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Δεκ 12, 2024 2:56 pm

xomitsious έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 11:17 am
+1 φάουλ στο χρήστη tokalytero3d για χλευαστικο σχόλιο.

Αν διαφωνείτε με συμφορουμιτες σας εκφράστε το χωρίς να υπονοείτε ότι είναι παρανοϊκοί, drama queens, η οτιδήποτε άλλο πιστεύετε.

Είχα δώσει προειδοποιήσεις για αυτό αλλά εφόσον αγνοήθηκαν έδωσα φάουλ.
Θύμησε μου για ποιο ποστ γιατί αλήθεια δεν θυμάμαι.
Έχω γράψει αρκετά χιουμοριστικά.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Δεκ 12, 2024 3:43 pm

tokalytero3d έγραψε:
xomitsious έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 11:17 am
+1 φάουλ στο χρήστη tokalytero3d για χλευαστικο σχόλιο.

Αν διαφωνείτε με συμφορουμιτες σας εκφράστε το χωρίς να υπονοείτε ότι είναι παρανοϊκοί, drama queens, η οτιδήποτε άλλο πιστεύετε.

Είχα δώσει προειδοποιήσεις για αυτό αλλά εφόσον αγνοήθηκαν έδωσα φάουλ.
Άφθονο γέλιο, πράγματι. Ευχαριστούμε!

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Sasad

Reactions: 5

Πέμ Δεκ 12, 2024 3:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 7:22 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Δεκ 11, 2024 5:40 pm
ειδε ο αταμαν οτι δεν επιασε αυτο με τον παπαπετρου και σου λεει θα το ριξω τωρα στην '' γιουρολιγκ μαφια΄΄μπας και ξυπνησουν οι παικτες.. Αν χασει ομως και απο εφες βλεπω να γυρναει μπουμερανγκ..

εκτος απο καμπατσο και στον τεοντοσιτς ειχαν δωσει αγωνιστικη.
ναι σιγα μην δεν χασουμε στην τουρκια ακομα και να παιξει ο ναν
καλυτερα να μην τον εχουμε εκει παρα στο επομενο με την αρμανι στο οακα
Ίσως είναι ευκαιρία να ανέβει ο Σλούκας όμως

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Πέμ Δεκ 12, 2024 3:49 pm

brandon_roy έγραψε:
Τελικά πείραξε πολύ περισσότερους απ'όσο ήταν εμανφές η περσινή καρυδάτη κούπα :cool:
Εντωμεταξύ ένα γκάλοπ αν κάνεις εδώ μέσα, δεν νομίζω να βρείς ούτε έναν Παναθηναικό που δεν θα σου πει οτι η αντιμετώπιση που έχουμε φέτος είναι κάπως εχθρική. Όλοι ποιά τόσο οπαδοί με πράσινα γυαλιά είμαστε?

3
3 Εικόνα
balkanwarrior

junior
Reactions: 204
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Δεκ 12, 2024 3:51 pm

xomitsious έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Είσαι μοντ και αντί να απαντήσεις με τον τρόπο που αρμόζει, δίνοντας το σωστό παράδειγμα για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, επιλέγεις να ειρωνεύεσαι και να είσαι εριστικός. Ως χρήστης, είναι αποδεκτό, αλλά ως μοντ είναι ακατάλληλο και δείχνει έλλειψη σωστής στάσης για τον ρόλο σου. Μήπως να θυμηθείς τη θέση σου πριν σχολιάσεις έτσι ξανά;

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague

Πέμ Δεκ 12, 2024 4:02 pm

xomitsious έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:

Επειδή ο συγκεκριμένος δεν μπορεί και ειρωνεύεται, μπορεί ενας άλλος να μου γράψει για πιο ποστ έφαγα φάουλ.
Σοβαρά ρωτάω

2
2 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Δεκ 12, 2024 4:14 pm

balkanwarrior έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 3:51 pm
xomitsious έγραψε:

Είσαι μοντ και αντί να απαντήσεις με τον τρόπο που αρμόζει, δίνοντας το σωστό παράδειγμα για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε, επιλέγεις να ειρωνεύεσαι και να είσαι εριστικός. Ως χρήστης, είναι αποδεκτό, αλλά ως μοντ είναι ακατάλληλο και δείχνει έλλειψη σωστής στάσης για τον ρόλο σου. Μήπως να θυμηθείς τη θέση σου πριν σχολιάσεις έτσι ξανά;
Άσε ρε αγόρι έχουμε μείνει 10 μετρημένοι Παναθηναϊκόι στο φόρουμ. Ο συγκεκριμένος μοντ ούτε ένα φάουλ δεν έχει δώσει, έχουμε φάει τα απίθανα φάουλ και βγήκες να γκρινιάξεις κιόλας. Ελααα κυριοοοος

5
5 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Δεκ 12, 2024 4:17 pm

tokalytero3d έγραψε:
xomitsious έγραψε:

Επειδή ο συγκεκριμένος δεν μπορεί και ειρωνεύεται, μπορεί ενας άλλος να μου γράψει για πιο ποστ έφαγα φάουλ.
Σοβαρά ρωτάω
Το καλύτερο 3d τί σημαίνει στο όνομα σου ? Ειλικρινά ρωτάω

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Πέμ Δεκ 12, 2024 4:19 pm

tokalytero3d έγραψε:
xomitsious έγραψε:

Σοβαρά ρωτάω
Σόρρυ έχεις δίκιο έπρεπε να σου απαντήσω.
Το ποστ σου δε διαγράφηκε είναι 2-3 σελίδες πριν και λέει κάτι τέτοιο "νωρίς άρχισε το αφήγημα φέτος, πέρσι ξεκίνησε μετά τα πλευ οφφ".

Αν ήταν η πρώτη φορά που προκαλείς Παναθηναϊκούς απλά θα το επεσημανα. Αλλά δεν ήταν.

5
5 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague

Πέμ Δεκ 12, 2024 5:27 pm

xomitsious έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 4:19 pm
tokalytero3d έγραψε:

Σοβαρά ρωτάω
Σόρρυ έχεις δίκιο έπρεπε να σου απαντήσω.
Το ποστ σου δε διαγράφηκε είναι 2-3 σελίδες πριν και λέει κάτι τέτοιο "νωρίς άρχισε το αφήγημα φέτος, πέρσι ξεκίνησε μετά τα πλευ οφφ".

Αν ήταν η πρώτη φορά που προκαλείς Παναθηναϊκούς απλά θα το επεσημανα. Αλλά δεν ήταν.
Οκ θενξ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Πέμ Δεκ 12, 2024 5:57 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 2:07 pm
υδραυλικη απορριψη της ενστασης και δεν παιζει με εφες ο ναν
Έστειλαν mail με την ένσταση ενώ έγραφε : "This is an automated message please do not reply".

0
NikBot

junior
Reactions: 130

Πέμ Δεκ 12, 2024 6:08 pm

Elvetos έγραψε:
brandon_roy έγραψε:
Εντωμεταξύ ένα γκάλοπ αν κάνεις εδώ μέσα, δεν νομίζω να βρείς ούτε έναν Παναθηναικό που δεν θα σου πει οτι η αντιμετώπιση που έχουμε φέτος είναι κάπως εχθρική. Όλοι ποιά τόσο οπαδοί με πράσινα γυαλιά είμαστε?
Θα σας πω την άποψη μου, αν θέλετε την κρατάτε, Ολυμπιακός είμαι, αλλά θεωρώ αρκετά αμερόληπτος. Και φυσικά να πω ότι πέρσι θεωρώ τα πήρατε όλα δικαιότατα και αντρίκεια, απλά με λίγη "ρέντα" εκεί που μέτρησε (τραυματισμοί αντιπάλων εννοώ, όχι δαιτησία).

Καταρχήν, για τους μη Παναθηναικούς, για αρκετούς τουλάχιστον, το περσινό, σχετικά με τα εξωαγωνιστικά, μας δημιούργησε μια άποψη: "Ορίστε, μας είχατε φάει τόσα χρόνια με το ότι σας κυνηγάει η EL mafia, όταν είχατε καλή ομάδα σας έπαιξαν σπαθάτα και κανένας δεν σας σταμάτησε"

Μετά λοιπόν, το καλοκαίρι, το αφήγημα που ακούμε από πάρα πολλά μέσα (και όχι μόνο απο το SDNA, αλλά εκεί το τερματίζουν) είναι:

-Είμαστε διαγαλαξιακή ομάδα με ρόστερ 10 φορές καλύτερο από τον δεύτερο, έρχονται τα 8,9,10 κλπ
-Πήραμε και έναν ακόμα τοπ γκαρντ και τώρα είμαστε 20 φορές καλύτεροι απο όλους

Γενικά, υπάρχει διάχυτη μία έπαρση που ακολουθείται από το ότι μας κυνηγάνε όλοι γιατί είμαστε οι τοπ και τα έχουν βάλει μαζί μας. Δεν λέω ότι δεν είστε (όχι σε τρέχουσα απόδοση, αλλά σε ποτένσιαλ του ρόστερ). Αλλά, ΟΚ, ακόμα και αν συμφωνήσουμε ότι υπάρχει μια "κάπως εχθρική" διάθεση, αυτό διαφέρει πολύ από το μας έχουν βάλει στόχο και μας κυνηγάνε. Δηλαδή να μην τιμωρήσουν τον Ναν? Είχε χάσει τον έλεγχο και φώναζε μέσα στην μούρη του διατητή, πήρε 1, 2 τεχνικές, ε στις 2 αποβάλλεσαι, τι να κάνει να του δώσει 15 μέχρι να σταματήσει να φωνάζει? Καλώς τον τιμώρησε, και θα πω το ίδιο για οποιονδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού ή άλλης ομάδας κάνει το ίδιο.

Άποψη μου είναι και τη λέω φιλικά, λίγο πιο χαλαρά πάρτε το, εάν είστε οι καλύτεροι κανένας δεν θα σας πάει κόντρα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Πέμ Δεκ 12, 2024 6:24 pm

brandon_roy έγραψε:
Αυτό ισχύει, και έχει κάνει και πόλους να βγάζουν αναίτιο εκνευρισμό.

5
2 Εικόνα 3 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Πέμ Δεκ 12, 2024 7:09 pm

NikBot έγραψε:
Πέμ Δεκ 12, 2024 6:08 pm
Elvetos έγραψε:

Θα σας πω την άποψη μου, αν θέλετε την κρατάτε, Ολυμπιακός είμαι, αλλά θεωρώ αρκετά αμερόληπτος. Και φυσικά να πω ότι πέρσι θεωρώ τα πήρατε όλα δικαιότατα και αντρίκεια, απλά με λίγη "ρέντα" εκεί που μέτρησε (τραυματισμοί αντιπάλων εννοώ, όχι δαιτησία).

Καταρχήν, για τους μη Παναθηναικούς, για αρκετούς τουλάχιστον, το περσινό, σχετικά με τα εξωαγωνιστικά, μας δημιούργησε μια άποψη: "Ορίστε, μας είχατε φάει τόσα χρόνια με το ότι σας κυνηγάει η EL mafia, όταν είχατε καλή ομάδα σας έπαιξαν σπαθάτα και κανένας δεν σας σταμάτησε"

Μετά λοιπόν, το καλοκαίρι, το αφήγημα που ακούμε από πάρα πολλά μέσα (και όχι μόνο απο το SDNA, αλλά εκεί το τερματίζουν) είναι:

-Είμαστε διαγαλαξιακή ομάδα με ρόστερ 10 φορές καλύτερο από τον δεύτερο, έρχονται τα 8,9,10 κλπ
-Πήραμε και έναν ακόμα τοπ γκαρντ και τώρα είμαστε 20 φορές καλύτεροι απο όλους

Γενικά, υπάρχει διάχυτη μία έπαρση που ακολουθείται από το ότι μας κυνηγάνε όλοι γιατί είμαστε οι τοπ και τα έχουν βάλει μαζί μας. Δεν λέω ότι δεν είστε (όχι σε τρέχουσα απόδοση, αλλά σε ποτένσιαλ του ρόστερ). Αλλά, ΟΚ, ακόμα και αν συμφωνήσουμε ότι υπάρχει μια "κάπως εχθρική" διάθεση, αυτό διαφέρει πολύ από το μας έχουν βάλει στόχο και μας κυνηγάνε. Δηλαδή να μην τιμωρήσουν τον Ναν? Είχε χάσει τον έλεγχο και φώναζε μέσα στην μούρη του διατητή, πήρε 1, 2 τεχνικές, ε στις 2 αποβάλλεσαι, τι να κάνει να του δώσει 15 μέχρι να σταματήσει να φωνάζει? Καλώς τον τιμώρησε, και θα πω το ίδιο για οποιονδήποτε παίκτη του Ολυμπιακού ή άλλης ομάδας κάνει το ίδιο.

Άποψη μου είναι και τη λέω φιλικά, λίγο πιο χαλαρά πάρτε το, εάν είστε οι καλύτεροι κανένας δεν θα σας πάει κόντρα.
Καλά, δεν ξέρω ποιος παίρνει σοβαρά τα αφηγήματα απο το sdna, γραφικοί είναι, όπως όλα τα καθεστωτικά μέσα! Δεν νομίζω κάποιο παιδί εδώ μέσα να είπε οτι είμαστε διαγαλαξιακή ομάδα. Ίσα ισα, και απο εμένα και απο πολλά άλλα παιδιά μόνο γκρίνια θα δεις για την ομάδα φέτος στα τόπικ των αγώνων, όπως και στις γενικές ενότητες. Ούτε είπαμε νομίζω οτι για την κατάντια της ομάδας μέχρι τώρα φταίει κάποια διαιτησία η ο Μπερτομέου. Κανείς δεν νομίζω οτι βλέπει φαντάσματα, τουλάχιστον εδώ μέσα. Βλέπουμε πολύ καλά όλα τα κακώς κείμενα και του προπονητή, και της ομάδας.

Απλά σχολιάζουμε οτι υπάρχει επίσης εχθρική αντιμετώπιση. Το οποίο μπορεί να στηριχθεί απο πολλά γεγονότα. Δεν νομίζω οτι είναι κακό να σχολιάζεται και αυτό σε λογικά πλαίσια. Αντ' αυτού, οποιοσδήποτε κάνει απλά αναφορά στο εχθρικό κλίμα που υπάρχει - η νομίζουμε όλοι μας οτι υπάρχει τελοςπάντων - έχουμε κατευθείαν αντιδράσεις απο τους κλασικούς 5-6 οπαδούς του Ολυμπιακού που μπαίνουν στα τόπικ και η γεμίζουν τις απαντήσεις με ειρωνικές αντιδράσεις - γελάκια, downvotes κτλπ. - η προκαλούν ξεκάθαρα, κατι το οποίο οδηγεί σε αντιδράσεις, και ως αποτέλεσμα, γίνεται το thread ροντέο. Πολλοί δε Παναθηναικοί, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να σχολιάσουμε σε οποιοδήποτε τοπικ του Ολυμπιακού, γιατί αν κάτσεις και το σκεφτείς ορθολογικά δεν έχει κανένα νόημα, απλά θα μπλέξεις σε ανούσιες αντιπαραθέσεις, γιατί υπάρχει εχθρικό κλίμα απο μια ομάδα ατόμων.

Και για να κλείσω με μια σύγκριση που θα δείξει την διαφορά που υπάρχει στην αντιμετώπιση των threads Παναθηναικού και του Ολυμπιακού. Γράψαμε κάποιοι οτι έχουμε κάποια εχθρική αντιμετώπιση, και έχει γίνει θέμα με γελάκια και αντιδράσεις. Aντίθετα στο τελευταίο τόπικ του Ολυμπιακού με την Παρι, είχαν πέσει στην υπόληψη μου 2-3 σελίδες όπου όλοι διαμαρτυρόσασταν για την διαιτησία, mods included. Δεν είδα το ματς, αλλά αν ανοίξω το boxscore στο website της EL, βλέπω ελεύθερες βολές 43-20. Δεν ξέρω τι θα γινόταν εδώ μέσα αν φωνάζαμε για διαιτησία σε ματς που ο Παναθηναικός είχε διπλάσιες βολές απο τον αντίπαλο.

5
5 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”