Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε συ θα με τρελάνεις ? Σβήστηκε το ποστ μου, ή τροποποιήθηκε ?
Σου απάντησα για τον Καπάτσο, επί λέξη : " Ανέφερα τον Μπαρτζώκα γιατι αυτός το έχει κάνει δεκάδες φορές και ανέφερα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να έχει αντιμετώπιση "ιερής Αγελάδας" από το φόρουμ, αφού το ίδιο έκανε δεκάδες φορές και δεν τιμωρήθηκε ποτέ.
Τελος παντως όπως και να χει εγώ αυτο το παραδειγμα ήθελα να φέρω, που υπαρχει προβλημα σε αυτο ? αφοσον δεν παραβαινει κανενα κανονα του φόρουμ ?
Επειδή βλεπω ότι προσπαθεις να πας την συζήτηση εκει που θέλεις, εγω θα συνεχίζω να απαντω αυτο που θελω κι εγώ και θα σε συμβουλέψω φιλικά και με όλο το σεβασμό, πως αν θες να παίρνεις απαντήσεις από ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σου να μην κάνεις ερωτήσεις που δεν επιτρέπονται να απαντηθούν ελεύθερα. Δεν είναι λογικό δεν μπορεί να γίνει διάλογος και είναι σαν να έχεις πάντα εσύ τον τελευταίο λόγο, αν δεν. μπορει καποιος να απαντησει ελευθερα !
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με συγχωρείς αλλά αυτό που έκανα λέγεται προσπάθεια συζήτησης. Σου έκανα 2 συγκεκριμένες ερωτήσεις και εσύ απαντάς αυτό που θέλεις γιατί αν απαντήσεις αυτό που ρώτησα θα πάω την συζήτηση εκεί που θέλω εγώ. Οκ, είναι και αυτό μια άποψη.kein έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 5:18 pmΡε συ θα με τρελάνεις ? Σβήστηκε το ποστ μου, ή τροποποιήθηκε ?
Σου απάντησα για τον Καπάτσο, επί λέξη : " Ανέφερα τον Μπαρτζώκα γιατι αυτός το έχει κάνει δεκάδες φορές και ανέφερα ότι δεν καταλαβαίνω γιατί ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να έχει αντιμετώπιση "ιερής Αγελάδας" από το φόρουμ, αφού το ίδιο έκανε δεκάδες φορές και δεν τιμωρήθηκε ποτέ.
Τελος παντως όπως και να χει εγώ αυτο το παραδειγμα ήθελα να φέρω, που υπαρχει προβλημα σε αυτο ? αφοσον δεν παραβαινει κανενα κανονα του φόρουμ ?
Επειδή βλεπω ότι προσπαθεις να πας την συζήτηση εκει που θέλεις, εγω θα συνεχίζω να απαντω αυτο που θελω κι εγώ και θα σε συμβουλέψω φιλικά και με όλο το σεβασμό, πως αν θες να παίρνεις απαντήσεις από ΟΛΕΣ τις ερωτήσεις σου να μην κάνεις ερωτήσεις που δεν επιτρέπονται να απαντηθούν ελεύθερα. Δεν είναι λογικό δεν μπορεί να γίνει διάλογος και είναι σαν να έχεις πάντα εσύ τον τελευταίο λόγο, αν δεν. μπορει καποιος να απαντησει ελευθερα !
Πάω την συζήτηση εκεί που θέλω όταν για την τιμωρία του Ναν αναφέρω την αρκετά παρόμοια περίπτωση του Καμπάτσο και ρωτάω αν αδικήθηκε και η Ρεάλ, αλλά εντάξει εσύ μου απάντησες για τον Καμπάτσο επι λέξη για τον Μπαρτζώκα. Να είχε τιμωρηθεί ο Αταμάν να το καταλάβω.
Σε ρωτάω για το αν η αντιμετώπιση μιας ομάδας πρέπει να εξαρτάται από το μέγεθος της ομάδας και εσύ θέλεις να πεις για το πως η Ευρωλίγκα αδικεί τον Παναθηναϊκό. Οι ερωτήσεις μου μια χαρά απαντώνται ελεύθερα, οι απαντήσεις που θέλεις να δώσεις εσύ και δεν αφορούν τις ερωτήσεις που κάνω εγώ προφανώς όχι.
Δεν θέλεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, το καταλαβαίνω, γιατί όντως πάνε την συζήτηση κάπου που δεν βολεύει εσένα, αλλά δεν φταίω εγώ γι' αυτό.
2
2

- kein
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και δεν φταις εσυ για τους κανόνες του φόρουμ , σου είπα μπορώ να απαντήσω αλλά δεν θα κάτσω να κάνω σου την χάρη να φάω φάουλ. Σου απάντησα και στα δυο ερωτήματα μέχρι εκεί που δεν παραβαίνω τους κανόνες. Στο θέμα της τιμωρίας έθεσα το παράδειγμα του μπαρτζωκα γιατί το κάνει συνεχώς εδώ και χρόνια όχι μια και δυο φορές ! Αν δεν θες να το ενστερνιστείς δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Στο δεύτερο ερώτημα σου είπα ότι δεν είναι αγωνιστικά μόνο τα κριτήρια , τι άλλο θες να ακούσεις ; Τι κάνει νόσου οίκου στα κεραμίδια ; Εσύ πας φιρι φιρι να με φορτώσεις φάουλ όπως φορτώνουν τον ναν !!! (Για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα γιατί πολύ κόντρα πέφτει στα θέματα του εφταστερου όταν αντμινιστρευεται εσείς οι κόκκινοι ! Βάλτε κάνα δικό μας να ηρεμήσουμε λίγο ρε σείς )Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 5:56 pmΜε συγχωρείς αλλά αυτό που έκανα λέγεται προσπάθεια συζήτησης. Σου έκανα 2 συγκεκριμένες ερωτήσεις και εσύ απαντάς αυτό που θέλεις γιατί αν απαντήσεις αυτό που ρώτησα θα πάω την συζήτηση εκεί που θέλω εγώ. Οκ, είναι και αυτό μια άποψη.kein έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 5:18 pm
Ρε συ θα με τρελάνεις ? Σβήστηκε το ποστ μου, ή τροποποιήθηκε ?
Πάω την συζήτηση εκεί που θέλω όταν για την τιμωρία του Ναν αναφέρω την αρκετά παρόμοια περίπτωση του Καμπάτσο και ρωτάω αν αδικήθηκε και η Ρεάλ, αλλά εντάξει εσύ μου απάντησες για τον Καμπάτσο επι λέξη για τον Μπαρτζώκα. Να είχε τιμωρηθεί ο Αταμάν να το καταλάβω.
Σε ρωτάω για το αν η αντιμετώπιση μιας ομάδας πρέπει να εξαρτάται από το μέγεθος της ομάδας και εσύ θέλεις να πεις για το πως η Ευρωλίγκα αδικεί τον Παναθηναϊκό. Οι ερωτήσεις μου μια χαρά απαντώνται ελεύθερα, οι απαντήσεις που θέλεις να δώσεις εσύ και δεν αφορούν τις ερωτήσεις που κάνω εγώ προφανώς όχι.
Δεν θέλεις να απαντήσεις στις ερωτήσεις μου, το καταλαβαίνω, γιατί όντως πάνε την συζήτηση κάπου που δεν βολεύει εσένα, αλλά δεν φταίω εγώ γι' αυτό.
Για να συνεχίσουμε ον τοπικ, δεν πειράζει καλύτερα έτσι να πεισμώσουν λίγο τα παλικάρια να δείξουν λίγη διάθεση γιατί είναι καιρός να σοβαρέψουνε λίγο. Κάπως έτσι πήγαινε και πέρσι η δουλειά και στο τέλος έγραψε 7 αστέρια η ιστορία.
0

- Conan1982
- Reactions: 3553
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, ούτε καμία διάθεση να σου δώσω φάουλ, εσύ δεν έχεις διάθεση να μου απαντήσεις αυτό που ρωτάω κι εγώ να δεχτώ τις απαντήσεις σου το σταματάω εδώ και ότι έγραψα το έγραψα σαν μέλος και βγήκα και off topic, κανονικά πρέπει να διαγράψω και τα δικά σου και τα δικά μου. Σε κάθε περίπτωση ας μας διαβάσουν οι υπόλοιποι και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για την συλογιστική των 2 μας.kein έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 6:06 pmΠροφανώς και δεν φταις εσυ για τους κανόνες του φόρουμ , σου είπα μπορώ να απαντήσω αλλά δεν θα κάτσω να κάνω σου την χάρη να φάω φάουλ. Σου απάντησα και στα δυο ερωτήματα μέχρι εκεί που δεν παραβαίνω τους κανόνες. Στο θέμα της τιμωρίας έθεσα το παράδειγμα του μπαρτζωκα γιατί το κάνει συνεχώς εδώ και χρόνια όχι μια και δυο φορές ! Αν δεν θες να το ενστερνιστείς δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Στο δεύτερο ερώτημα σου είπα ότι δεν είναι αγωνιστικά μόνο τα κριτήρια , τι άλλο θες να ακούσεις ; Τι κάνει νόσου οίκου στα κεραμίδια ; Εσύ πας φιρι φιρι να με φορτώσεις φάουλ όπως φορτώνουν τον ναν !!! (Για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα γιατί πολύ κόντρα πέφτει στα θέματα του εφταστερου όταν αντμινιστρευεται εσείς οι κόκκινοι ! Βάλτε κάνα δικό μας να ηρεμήσουμε λίγο ρε σείς )
Για να συνεχίσουμε ον τοπικ, δεν πειράζει καλύτερα έτσι να πεισμώσουν λίγο τα παλικάρια να δείξουν λίγη διάθεση γιατί είναι καιρός να σοβαρέψουνε λίγο. Κάπως έτσι πήγαινε και πέρσι η δουλειά και στο τέλος έγραψε 7 αστέρια η ιστορία.
Mod για τον ΠαναθηναΪκό έχετε τον Xomitsious αλλά δεν είμαστε όλοι όλη μέρα μέσα και δεν σημαίνεi ότι υπάρχουν στεγανά. Στου Ολυμπιακού ίσα ίσα είχα κόψει πολύ πιο άμεσα συζητήσεις που πήγαν να ξεκινήσυν για την Παρί και την κακιά Ευρωλίγκα.
0
- kein
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σου απάντησα και στο δεύτερο ερώτημα ότι τα κριτήρια δεν είναι αγωνιστικάConan1982 έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 6:14 pmΔεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου, ούτε καμία διάθεση να σου δώσω φάουλ, εσύ δεν έχεις διάθεση να μου απαντήσεις αυτό που ρωτάω κι εγώ να δεχτώ τις απαντήσεις σου το σταματάω εδώ και ότι έγραψα το έγραψα σαν μέλος και βγήκα και off topic, κανονικά πρέπει να διαγράψω και τα δικά σου και τα δικά μου. Σε κάθε περίπτωση ας μας διαβάσουν οι υπόλοιποι και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για την συλογιστική των 2 μας.kein έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 6:06 pmΠροφανώς και δεν φταις εσυ για τους κανόνες του φόρουμ , σου είπα μπορώ να απαντήσω αλλά δεν θα κάτσω να κάνω σου την χάρη να φάω φάουλ. Σου απάντησα και στα δυο ερωτήματα μέχρι εκεί που δεν παραβαίνω τους κανόνες. Στο θέμα της τιμωρίας έθεσα το παράδειγμα του μπαρτζωκα γιατί το κάνει συνεχώς εδώ και χρόνια όχι μια και δυο φορές ! Αν δεν θες να το ενστερνιστείς δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Στο δεύτερο ερώτημα σου είπα ότι δεν είναι αγωνιστικά μόνο τα κριτήρια , τι άλλο θες να ακούσεις ; Τι κάνει νόσου οίκου στα κεραμίδια ; Εσύ πας φιρι φιρι να με φορτώσεις φάουλ όπως φορτώνουν τον ναν !!! (Για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα γιατί πολύ κόντρα πέφτει στα θέματα του εφταστερου όταν αντμινιστρευεται εσείς οι κόκκινοι ! Βάλτε κάνα δικό μας να ηρεμήσουμε λίγο ρε σείς )
Mod για τον ΠαναθηναΪκό έχετε τον Xomitsious αλλά δεν είμαστε όλοι όλη μέρα μέσα και δεν σημαίνεi ότι υπάρχουν στεγανά. Στου Ολυμπιακού ίσα ίσα είχα κόψει πολύ πιο άμεσα συζητήσεις που πήγαν να ξεκινήσυν για την Παρί και την κακιά Ευρωλίγκα.
0

-
- Reactions: 1338
- Προειδοποιήσεις:
3
- τουλουμπα
- Reactions: 4438
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
με την αρμανι ειμαστε στο 8-6tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Δεκ 11, 2024 7:31 pmΜε αρμανι στο οακα και
Μωραιτη
Καλαιτζακη
Παπαπετρου
Μητογλου
Γιουρτσεβεν
να κατεβασεις θα κερδισεις ευκολα
δεν ειναι η περσινη παιζει καλυτερα φετος
2
1
1

-
- Reactions: 532