δεν ηταν μεσα στα 2-3 καλυτερα 3αρια απο πλευρας αποδοσης φετος?Hipster έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:56 pmΑπο τα καλυτερα 2-3 σε ποιο υποσυνολο;avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:54 pm
θα μας χαλουσε ενας παικτης που μεχρι τον τραυματισμο του ηταν μεσα στα καλυτερα 2-3 τριαρια απο πλευρας αποδοσης και επαιζε και αρκετα στο 4 απεναντι στις κορυφαιες ομαδες με εξαιρετικη αποδοση?
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- Panos Phys
- Reactions: 48
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Kevin Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα πάλι, πήγε στον Ντομπριτς.Phys87 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:52 pmΝα ,Αυτές τις εξυπνάδες δεν θέλω! Εμένα πάει άλλου το μυαλο μου. Στον άσσο του ερυθρού Αστέρα τον Γουόλτερς και κάτι τέτοιο σημάνει Καλαθης γιόκ.avtokrator13 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 03, 2022 11:44 pmμια εξυπνη κινηση θα ηταν να παρουμε εστω με μεγαλυτερο συμβολαιο απο οτι τον ειχαμε υπογραψει τον ντιαλο διορθωνοντας το περσινο λαθος
0
Respect Yourself
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Καλη κινηση θα ηταν ο Ντιαλλο , αλλα οχι και στα τοπ sf της λιγκας ρε μαν . Παντως επειδη δεν τον ειχα παρακολουθησει αρκετα , τα νουμερα του φετος ειναι ομολογουμενως πολυ καλα, ειδικα για την ηλικια του.avtokrator13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 12:11 amδεν ηταν μεσα στα 2-3 καλυτερα 3αρια απο πλευρας αποδοσης φετος?
0
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια χαρα ηταν το παιδι, αλλα απ τους καλυτερους της ΕΛ οχι. Σιγουρα της Μονακο και μαλλον και της Γαλλιας που ηταν στην καλυτερη πενταδα της σεζονavtokrator13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 12:11 amδεν ηταν μεσα στα 2-3 καλυτερα 3αρια απο πλευρας αποδοσης φετος?
Αλλα μαλλον ανανεωσε για 2 χρονια με την Μονακο με 500 τον χρονο, οποτε προς τι η κουβεντα;
0
- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά που λέει το sdna για Μπέικον το ερμηνεύω περισσότερο ως "όσα δεν φτάνει η αλεπού".
Μπορεί να μην είναι και το καλύτερο παιδί αλλά και άλλοι δεν ήταν πχ Τζέιμς που εκεί δεν μας πείραζε.
Ότι δεν ακούγεται τώρα για άλλους είναι λογικό γιατί ψάχνει nba και κανείς δεν θέλει να τον περιμένει ως τον Αύγουστο.
Αυτό πράγματι ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για εμάς και Ολυμπιακό αν δεν βρει στο nba και ως τότε οι άλλοι πιθανοί διεκδικητές έχουν κλείσει ρόστερ αλλά είναι και ρίσκο να μείνουμε χωρίς βασικό 4αρι ως τότε οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πλάνο μας.
Μόνο εξ ανάγκης αν ως τότε δεν έχουμε καταφέρει να κλείσουμε το 3-4.
Μπορεί να μην είναι και το καλύτερο παιδί αλλά και άλλοι δεν ήταν πχ Τζέιμς που εκεί δεν μας πείραζε.
Ότι δεν ακούγεται τώρα για άλλους είναι λογικό γιατί ψάχνει nba και κανείς δεν θέλει να τον περιμένει ως τον Αύγουστο.
Αυτό πράγματι ανοίγει ένα παράθυρο ευκαιρίας για εμάς και Ολυμπιακό αν δεν βρει στο nba και ως τότε οι άλλοι πιθανοί διεκδικητές έχουν κλείσει ρόστερ αλλά είναι και ρίσκο να μείνουμε χωρίς βασικό 4αρι ως τότε οπότε δεν νομίζω ότι αυτό είναι το πλάνο μας.
0
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη, αλλά γιατί τον υπολογίζεις ως 4άρι; Δεν είναι pf ο άνθρωπος.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 10:32 amΑυτά που λέει το sdna για Μπέικον το ερμηνεύω περισσότερο ως "όσα δεν φτάνει η αλεπού".
1
1

- pan24
- Reactions: 2662
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί 3-4 έπαιζε ο άνθρωπος.nikkal έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 10:51 amΣυγγνώμη, αλλά γιατί τον υπολογίζεις ως 4άρι; Δεν είναι pf ο άνθρωπος.pan24 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 10:32 amΑυτά που λέει το sdna για Μπέικον το ερμηνεύω περισσότερο ως "όσα δεν φτάνει η αλεπού".
Μοιραζόταν το 3-4 μαζί με Ντιαλό και Τόμας.
Ο χρόνος του ήταν μοιρασμένος ανάμεσα στο 3 και το 4 και ίσως έπαιζε και λίγο παραπάνω στο 4.
Μόνο στο nba μπορείς να τον πεις guard-forward, στην Ευρώπη είναι forward καθαρό.
Οπότε δεδομένου ότι έχουμε Παπαπέτρου για 28-30 λεπτά, μόνο αν υπολογίζουμε ένας από αυτούς να είναι το βασικό μας 4αρι θα έχει λογική μια κίνηση για Μπέικον.
Θα μου άρεσε Παπαπέτρου 4αρι και Μπέικον 3αρι, θα μου άρεσε και ο Μπέικον στην επίθεση να είναι στην περιφέρεια σαν 3αρι και ο Παπαπέτρου πιο κοντά στο καλάθι σαν 4αρι και να αλλάζουν ρόλο στην άμυνα, αλλά ο Παπαπέτρου δεν θέλει να παίζει ξύλο με αντίπαλα 4αρια.
0
Ο Μπέικον είναι 6,7ft γκαρντ-φόργουορντ 90ς κοπής. Η σωματοδομή του θυμίζει εκπληκτικά τον Τζέραλντ Γουίλκινς (τον νεότερο αδελφό του μεγάλου Ντομινίκ) που έπαιξε κυρίως, αλλά όχι μόνο, στη Νέα Υόρκη. Στη σειρά των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό τον χρησιμοποίησε σαν τεσσάρι ο Ομπράντοβιτς σε κάποια σχήματα small ball για να εκμεταλλευτεί την αδυναμία των ψηλότερων και βαρύτερων ερυθρόλευκων PF να τον ακολουθήσουν με ευκολία στο τρίποντο ώστε να μεγαλώσει έτσι το spacing στην επίθεση και μαζί η δυνατότητα για τα γκαρντ του να διασπούν με ευκολία την περιφερειακή άμυνα του Ολυμπιακού και να έχουν την επιλογή του split out (με αυτή την τακτική πήρε και το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ). Ουσιαστικά, τεσσάρι έπαιξε ο μπέικον μόνο κατά συνθήκη και για πολύ συγκεκριμένα σχήματα καμικάζι μέχρι να διαβάσει ο Μπαρτζώκας την τακτική και να προσαρμοστεί αναλόγως στη συνέχεια της σειράς.
2
2

Ο Μπέικον απ' ότι φαίνεται δεν είναι για το πορτοφόλι μας γι αυτό και και άρχισαν τα γνωστά αγνωστα άρθρα για τον χαρακτήρα του. Δεν βαριούνται κάθε χρόνο τα ίδια.
Για έξυπνες κινήσεις διαβάζω από τους κυβερνητικους εκπροσώπους οπότε σκούρα τα πράγματα. Έξυπνες κινήσεις= φθηνές. Πάλι ως φτωχατζες θα κινηθούμε στην αγορά. Ευελπιστώ τουλάχιστον να δοθούν 2 δυνατά συμβόλαια του εκατομμυρίου σε βασικό άσσο
και βασικό 4αρι και ας είναι οι υπόλοιποι του 500αρικου.
Για έξυπνες κινήσεις διαβάζω από τους κυβερνητικους εκπροσώπους οπότε σκούρα τα πράγματα. Έξυπνες κινήσεις= φθηνές. Πάλι ως φτωχατζες θα κινηθούμε στην αγορά. Ευελπιστώ τουλάχιστον να δοθούν 2 δυνατά συμβόλαια του εκατομμυρίου σε βασικό άσσο
και βασικό 4αρι και ας είναι οι υπόλοιποι του 500αρικου.
0
-
- Reactions: 248
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και εμένα μου φαινόταν στις αναφορες στις ιστοσελιδες μια φιλοσοφική διάθεση για Bacon και τίποτα χειροπιαστό.Λογικα σε καμία Εφές θα καταλήξει αλλά σίγουρα ψάχνεται για ΝΒΑ.
Ας ιεραρχισουμε τις προτεραιότητες μας:
1)Βασική μας προτεραιότητα ένα σωστό point guard(Καλαθης,Walkup,Williams-Goss) με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και αντοχές στην μεγάλη πιεση...και όχι Περυ. Θα πέσει χρήμα σε αυτήν την θέση!!!!
2) αξιοπιστο (έμπειρο)δεύτερο 5αρι με έφεση στο ξύλο και στα ριμπάουντ .Το ένστικτο μου λέει ότι μάλλον πάμε σε στιβαρό 5αρι στυλ Χασάν η Ονουακου.Αν θα θέλαμε Μαπ όχι τόσο στιβαρο θα ακουγόταν κάποιο όνομα για το 5.
3) 4-5αρο.Εδω είχε ακουστεί μια φορά Cornelie.Παρομοια περίπτωση Caboclo και Bolomboy.Λετε να παίξει έκπληξη Mitrovic;;(αλλά θα πάρουν τον κοουτς με τις πέτρες οι πρώην lol ...)αλλά πρέπει να έχει συμβόλαιο.
4) 3-4αρο.Λογικα δεν θα ξοδέψουμε πολλά σε αυτήν την θέση εκτός αν είχαμε χειροπιαστή μια πολύ καλή περίπτωση ....
Για κανένα W.Howard μας βλέπω αν και θα έπρεπε να ψαχτει όχι βεβιασμένα η φαση.
Πολυ κομβική θέση που κατά πάσα πιθανοτητα θα αποτελέσει και το βασικό μας 4αρι!!!!!!Παντως δεν θα ήθελα D.Thomas .Δεν μου άρεσε ποτέ το στυλ του παρά το ότι ήταν φιλότιμος σαν παίχτης.Θα ήθελα παίχτη με την ενέργεια και το στυλ του συγχωρεμενου του Honeycutt.Εκεινος ο Whittinghton λογικά παραπαίει λόγω πολλων τραυματισμών.
5)τέλος μάλλον θα ψαχτει για φθηνό 2-3αρο .Πάντα του άρεσαν του coach οι Αμερικάνοι στο 2και 3.Jenkins,Loyd,Hollins κλπ Μια χαρά θα ήταν ο Grant για κάλυψη στον άσσο αλλά λογικά θα πάει σε παίχτη με καλύτερο μακρινό σουτ χωρίς να ξεχνάμε την άμυνα.
Ας ιεραρχισουμε τις προτεραιότητες μας:
1)Βασική μας προτεραιότητα ένα σωστό point guard(Καλαθης,Walkup,Williams-Goss) με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και αντοχές στην μεγάλη πιεση...και όχι Περυ. Θα πέσει χρήμα σε αυτήν την θέση!!!!
2) αξιοπιστο (έμπειρο)δεύτερο 5αρι με έφεση στο ξύλο και στα ριμπάουντ .Το ένστικτο μου λέει ότι μάλλον πάμε σε στιβαρό 5αρι στυλ Χασάν η Ονουακου.Αν θα θέλαμε Μαπ όχι τόσο στιβαρο θα ακουγόταν κάποιο όνομα για το 5.
3) 4-5αρο.Εδω είχε ακουστεί μια φορά Cornelie.Παρομοια περίπτωση Caboclo και Bolomboy.Λετε να παίξει έκπληξη Mitrovic;;(αλλά θα πάρουν τον κοουτς με τις πέτρες οι πρώην lol ...)αλλά πρέπει να έχει συμβόλαιο.
4) 3-4αρο.Λογικα δεν θα ξοδέψουμε πολλά σε αυτήν την θέση εκτός αν είχαμε χειροπιαστή μια πολύ καλή περίπτωση ....
Για κανένα W.Howard μας βλέπω αν και θα έπρεπε να ψαχτει όχι βεβιασμένα η φαση.
Πολυ κομβική θέση που κατά πάσα πιθανοτητα θα αποτελέσει και το βασικό μας 4αρι!!!!!!Παντως δεν θα ήθελα D.Thomas .Δεν μου άρεσε ποτέ το στυλ του παρά το ότι ήταν φιλότιμος σαν παίχτης.Θα ήθελα παίχτη με την ενέργεια και το στυλ του συγχωρεμενου του Honeycutt.Εκεινος ο Whittinghton λογικά παραπαίει λόγω πολλων τραυματισμών.
5)τέλος μάλλον θα ψαχτει για φθηνό 2-3αρο .Πάντα του άρεσαν του coach οι Αμερικάνοι στο 2και 3.Jenkins,Loyd,Hollins κλπ Μια χαρά θα ήταν ο Grant για κάλυψη στον άσσο αλλά λογικά θα πάει σε παίχτη με καλύτερο μακρινό σουτ χωρίς να ξεχνάμε την άμυνα.
0
-
- Reactions: 824
- Προειδοποιήσεις:
1
Σκέφτηκα και λίγο Κουζμιτς ο οποίος για δεύτερος πίσω απο παπαγιαννη δεν θα με χαλούσε καθόλου.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
τον Walkup τον αναφέρεις ως παράδειγμα σωστού point guard ή ως πιθανό στόχο του Παναθηναϊκού; γιατί να φύγει από τον Ολυμπιακό δε παίζει για κανένα λόγο.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 3:25 pm1)Βασική μας προτεραιότητα ένα σωστό point guard(Καλαθης,Walkup,Williams-Goss) με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και αντοχές στην μεγάλη πιεση...
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Wolter ηθελε να γραψειausterity_blues έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 3:46 pmτον Walkup τον αναφέρεις ως παράδειγμα σωστού point guard ή ως πιθανό στόχο του Παναθηναϊκού; γιατί να φύγει από τον Ολυμπιακό δε παίζει για κανένα λόγο.EXASFAIROS13 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 04, 2022 3:25 pm1)Βασική μας προτεραιότητα ένα σωστό point guard(Καλαθης,Walkup,Williams-Goss) με εμπειρία στην Ευρωλίγκα και αντοχές στην μεγάλη πιεση...

0