Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Συντονιστής: Captains

Απάντηση

Πρέπει να φύγει ο Αταμάν;

Ναι
69
83%
Οχι
14
17%

Σύνολο ψήφων: 83
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 14, 2026 10:30 pm

theodots έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:05 pm
Εμένα πείτε με συναισθηματικό αλλά θα ήθελα πολύ να έρθει ο Ζοτς και να κλείσει την προπονητική του καριέρα στον Παναθηναικό.

Ιδανικό σενάριο:

Έρχεται ο Ζοτς το καλοκαίρι. Βασίζεται πάνω στο πολύ ταλέντο της ομάδας και με στοχευμένες προσθήκες την απογειώνει.
Κερδίζει μια τελευταία Ευρωλίγκα με την ομάδα της καρδιάς του και αποσύρεται από την προπονητική με αυτοκρατορικές τιμές.
Μετά την απόσυρση του αναλαμβάνει χρέη GM στην ομάδα και φέρνει για πρώτο προπονητή τον Σάρας, φτιάχνοντας ένα τρομερό δίδυμο, που οδηγεί την ομάδα στην νέα εποχή επιτυχιών.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.... :welcome:
Αυτό το έχω γράψει κι εγώ πριν μερικούς μήνες
Είναι Παναθηναϊκή ονείρωξη,αλλά έχει ένα "μείον "...θα πάρει όλα τα βλέμματα μακριά από αυτόν που θέλει να είναι πάντα στο επίκεντρο...οπότε δυσκολο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 10:33 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:29 pm
τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:19 pm

αν δεν μπορουν να παρουν σαρας ζελικο ιτουδη πασκουαλ θα το σκεφτομουν σαν λυση
πόσους παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το μπάσκετ του;

μιλάω για το μπάσκετ της Παρί, δε ξέρω τι κάνει στους Blazers ή τι έκανε πριν την Παρί οπότε δεν έχω εικόνα για το πόσο ευέλικτος είναι, αλλά αν έχουμε στο μυαλό μας την Παρί δε νομίζω ότι θα κάτσει να αλλάξει το μισό ρόστερ του ο Παναθηναϊκός για χάρη του Σπλίτερ.
αφου αποφασιζει να αλλαξει προπονητη θα αλλαξει και φιλοσοφια αρα θα πληρωσει αποζημιωσεις
ετσι γινεται οταν αποτυχει ενα προτζεκ,κοστιζει :welcome:
αλλιως ας κρατησουν και του χρονου τον αταμαν να τους βγει και πιο φτηνα

να μαθουν να μην δινουν υπεραξιες σε απιθανους στυλ μητογλου κτλ
να μαθουν να μην ανανεωνουν συμβολαια μετα απο 6 μηνες
και να μαθουν να κανουν μονο 2ετες η να βαζουν +1

αλλιως θα πλερωνουν δεν τους λυπαμαι εχουν λεφτα
αν δεν θελουν η δεν μπορουν να βαλουν πωλητηριο και τα εισητηρια 5 ευρω :welcome:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Μάιος 14, 2026 10:44 pm

Ωραίο ακούγεται σαν σκέψη το να ρθει ο ζοτς και μετά να μείνει σαν gm με τον σάρας προπονητή αλλά δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι ο σάρας.. Δεν θα ήθελε κάποιον πάνω από το κεφάλι του και ο ζοτς δεν νομίζω να θέλει ρόλο γλάστρας

Επίσης υπάρχει και το κακό σενάριο να ρθει ο ζοτς και σε ένα χρόνο να χει γίνει μπίλιες με τον δγ..

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 10:45 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:33 pm
yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:29 pm

πόσους παίκτες έχει ο Παναθηναϊκός που θα μπορούσαν να υπηρετήσουν το μπάσκετ του;

μιλάω για το μπάσκετ της Παρί, δε ξέρω τι κάνει στους Blazers ή τι έκανε πριν την Παρί οπότε δεν έχω εικόνα για το πόσο ευέλικτος είναι, αλλά αν έχουμε στο μυαλό μας την Παρί δε νομίζω ότι θα κάτσει να αλλάξει το μισό ρόστερ του ο Παναθηναϊκός για χάρη του Σπλίτερ.
αφου αποφασιζει να αλλαξει προπονητη θα αλλαξει και φιλοσοφια αρα θα πληρωσει αποζημιωσεις
ετσι γινεται οταν αποτυχει ενα προτζεκ,κοστιζει :welcome:
αλλιως ας κρατησουν και του χρονου τον αταμαν να τους βγει και πιο φτηνα

να μαθουν να μην δινουν υπεραξιες σε απιθανους στυλ μητογλου κτλ
να μαθουν να μην ανανεωνουν συμβολαια μετα απο 6 μηνες
και να μαθουν να κανουν μονο 2ετες η να βαζουν +1

αλλιως θα πλερωνουν δεν τους λυπαμαι εχουν λεφτα
αν δεν θελουν η δεν μπορουν να βαλουν πωλητηριο και τα εισητηρια 5 ευρω :welcome:
μωρέ να αλλάξει φιλοσοφία και να πληρώσει και αποζημιώσεις αλλά σε τι βαθμό;

πόσοι από το υπάρχον ρόστερ μπορούν να παίξουν run & gun; ο Σορτς (προφανώς), ο Ναν, ο Οσμάν όσο αντέχει, να βάλω και τον Τολιόπουλο ως μια υποτυπώδη επιλογή; να τον βάλω.

τι θα τους κάνεις το Σλούκα, το Γκραντ, το Χουάντσο, τον ΝΧΝ, το Ρογκαβόπουλο, το Λεσόρ και τους υπόλοιπους;

μιλάμε για κοσμογονικές, πανάκριβες και μη εφικτές αλλαγές.

και όλα αυτά για τον Σπλίτερ;

δε νομίζω ότι γίνονται αυτά τα πράγματα.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 10:50 pm

shaq7 έγραψε:
Ωραίο ακούγεται σαν σκέψη το να ρθει ο ζοτς και μετά να μείνει σαν gm με τον σάρας προπονητή αλλά δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι ο σάρας.. Δεν θα ήθελε κάποιον πάνω από το κεφάλι του και ο ζοτς δεν νομίζω να θέλει ρόλο γλάστρας

Επίσης υπάρχει και το κακό σενάριο να ρθει ο ζοτς και σε ένα χρόνο να χει γίνει μπίλιες με τον δγ..
αυτο μου θυμιζει που εγραφε ο καιτ26 να παρετε τον ζελικο για βοηθο του μπαρτζωκα και να ειναι ντουετο με τον μποζικα :drunk:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Πέμ Μάιος 14, 2026 11:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:06 pm

pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 8:29 pm
kite26 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 8:01 pm
Πρώην κοουτς της Ζάλγκιρις αυτή τη στιγμή δεύτερο βιολί στη Φενέρ. Λιθουανικό διαμαντάκι, όποιος έχει διάθεση να ψάξει μπορεί να βρει καλό προπονητή.

Και, όσο αν φαίνεται τρελό σε κάποιους, Σερέλης.
Ναι, καλά διαβάσατε. Μην πω ότι θα έπρεπε να αποτελεί την πρώτη και λογική επιλογή.

Άλλες επιλογές σωστές για τον Παναθηναϊκό είναι ο Γιασικεβίτσιους, ο Ματσιούλις που αναφέρθηκε, ο Ζέλικο αν θέλει φυσικά και ο πρώην κοουτς της Παρί, δεν θυμάμαι το όνομά του.
Επικοινωνιακά δε θα έβγαινε καλά αλλά δε θα ήταν παράλογο.

Έχει υπάρξει πρώτος προπονητής σε χαμηλότερο επίπεδο, είναι 3 χρόνια βοηθός σε τοπ επίπεδο, θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία.
Δε χρειάζεται να κάνει και 12 χρόνια βοηθός όπως ο Ιτούδης για να πάρει την ευκαιρία ως πρώτος.

Εξαρτάται βέβαια τι άλλο θα υπάρχει.
Αν υπάρξει διαθέσιμο κάποιο από τα τοπ ονόματα πας εκει, αν δεν έρθει κανείς από αυτούς και πας για κάποιο όνομα ρίσκο θα μπορούσε να παίξει και ο Σερέλης.
Έφτασε εδώ που έφτασε ο Παναθηναϊκός επειδή κοιτούσε την επικοινωνία. Καιρός να κοιτάξει και λίγο την ουσία.Η Ρεάλ δεν είναι τίποτα σπουδαίο φέτος, αλλά έχει έναν αν μη τι άλλο σοβαρό προπονητή. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Υπάρχουν επιλογές. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο Σπλίτερ θα μπορούσε να αναστήσει τον Σορτς, αφού τον ξέρει από την Παρί. Δεν ξέρω αν θα ήταν η βέλτιστη επιλογή, αλλά μια έξυπνη επιλογή σίγουρα, αν λάβει κανείς υπόψη το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο ΠΑΟ.
Αν έχω ένα μεγάλο όχι, αυτός είναι ο Ιτούδης. Καλά είναι εκεί στη Χάποελ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Μάιος 14, 2026 11:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:07 pm

Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός, πέρα από το ότι είναι κλασική υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ με την αντίστοιχη νοοτροπία για το μπάσκετ που θέλει να παρουσιάζει και τους στόχους που θέλει να πετυχαίνει, έχει το ρόστερ ή τη μαγιά και την οικονομική άνεση να στήσει ομάδα που να παίζει το κλασικό ολοκληρωτικό μπάσκετ ή two way (που λέει ο χουπφέλας και οι διάφοροι γραφικοί κλώνοι του στο ίντερνετ) που παίζουν οι καλές ομάδες στην Ευρωλίγκα. Δεν βγάζει κανένα νόημα να προσαρμοστεί στο αντισυμβατικό στυλ που παρουσίασε η Παρί την περσινή σεζόν. Άλλωστε κι η Παρί ακολούθησε τον συγκεκριμένο δρόμο από ανάγκη και αδυναμία (οικονομική), όχι από άποψη και διάθεση να διαφοροποιηθεί από τη νόρμα του παιχνιδιού. Γι' αυτόν και μόνο τον -πολύ ουσιαστικό- λόγο δεν είναι σήμερα τόσο πιθανή η υποψηφιότητα του Σπλίτερ ή κάποιου άλλου προπονητή που να πρεσβεύει ένα παρόμοιο στυλ παιχνιδιού.

Ο Γιασικεβίτσιους έχει υπογράψει πρόσφατα (πριν λίγους μήνες) τριετή επέκταση συμβολαίου με τη Φενέρ, οπότε η περίπτωση να έρθει στον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι είναι πιο απίθανη κι από αυτή του Σπανούλη με GM τον Ζοτς και πρόεδρο τον Διαμαντίδη. :cool:

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:07 pm

Για το ροστερ και τα μπετον αρμε συμβολαια που εχει ο παναθηναικος θελει προπονητη να ειναι καλος σε σετ καταστασεις , να μπορει να ριξει τις κατοχες και να σφιξει την αμυνα .

Πασκουαλ με 3-4 σωστες προσθηκες θα το συμμαζεψει το πραγμα .
Εδω βρεθηκατε μια ανασα απο το φαιναλ φορ ( ουσιαστικα δωρο το κανατε απο 0-2 ) με ασοβαρο μπασκετ ολη τη χρονια .

kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:10 pm

Αχ και τα 'λεγα από πέρσυ το καλοκαίρι για τον Αταμάν...Κάτι είχα καταλάβει σαν έλεγα...Τέλος πάντων, ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή mindset.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:34 pm

στο καθεστωτικο απο χτες τον εχουν παει πριονοκορδελα
ανεβαζουν ανα 2-3 ωρες αρθρα εναλλαξ οι δημοσιογραφοι για τον αταμαν

kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:42 pm

Τελικά, η κατάκτηση του Κυπέλλου πριν λίγους μήνες έκανε πιο πολύ κακό παρά καλό στον Παναθηναϊκό, γιατί κάλυψε πρόχειρα προσωρινά τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν. Ίσως αν το έχανε, να είχε τρίτο σέντερ αυτή τη στιγμή. Αδιανόητο, δύο σέντερ...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:43 pm

οι ''σιγουροι'' του παο

γκραντ
ναν
ρογκα
οσμαν?
χουαντσο
λεσορ
ντειβις?
μητο

ο ντειβις ικανος ειναι να ζητησει να φυγει,ο οσμαν χωρις αταμαν δεν ξερω τι θα γινει..γενικα ομως δεν νομιζω οτι αυτοι δεν μπορουν να παιξουν με οποιονδηποτε προπονητη.

kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 10:50 pm
shaq7 έγραψε:

αυτο μου θυμιζει που εγραφε ο καιτ26 να παρετε τον ζελικο για βοηθο του μπαρτζωκα και να ειναι ντουετο με τον μποζικα :drunk:
Τι αδιανόητη έμπνευση είχα και τα 'γραφα!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Μάιος 14, 2026 11:49 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:43 pm
οι ''σιγουροι'' του παο

γκραντ
ναν
ρογκα
οσμαν?
χουαντσο
λεσορ
ντειβις?
μητο

ο ντειβις ικανος ειναι να ζητησει να φυγει,ο οσμαν χωρις αταμαν δεν ξερω τι θα γινει..γενικα ομως δεν νομιζω οτι αυτοι δεν μπορουν να παιξουν με οποιονδηποτε προπονητη.
ο ντειβις ηρθε πριν 2 μηνες και θα ζητησει να φυγει? το αποκλειω

ο οσμαν θεωρω σιγουρο οτι θα φυγει αν φυγει ο αταμαν

ο γκραντ αλλαξε μανατζερ ενω εχει κλειστο συμβολαιο οποτε ο ιδιος δηλωνει οτι θα ψαχτει να φυγει

ο τριποντινος που να παει που αλλου θα βρει τετοια ξαπλα

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 15, 2026 2:36 am

kite26 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 11:06 pm
pan24 έγραψε:
Πέμ Μάιος 14, 2026 8:29 pm

Επικοινωνιακά δε θα έβγαινε καλά αλλά δε θα ήταν παράλογο.

Έχει υπάρξει πρώτος προπονητής σε χαμηλότερο επίπεδο, είναι 3 χρόνια βοηθός σε τοπ επίπεδο, θα μπορούσε να πάρει την ευκαιρία.
Δε χρειάζεται να κάνει και 12 χρόνια βοηθός όπως ο Ιτούδης για να πάρει την ευκαιρία ως πρώτος.

Εξαρτάται βέβαια τι άλλο θα υπάρχει.
Αν υπάρξει διαθέσιμο κάποιο από τα τοπ ονόματα πας εκει, αν δεν έρθει κανείς από αυτούς και πας για κάποιο όνομα ρίσκο θα μπορούσε να παίξει και ο Σερέλης.
Έφτασε εδώ που έφτασε ο Παναθηναϊκός επειδή κοιτούσε την επικοινωνία. Καιρός να κοιτάξει και λίγο την ουσία.Η Ρεάλ δεν είναι τίποτα σπουδαίο φέτος, αλλά έχει έναν αν μη τι άλλο σοβαρό προπονητή. Δεν είναι τόσο δύσκολο. Υπάρχουν επιλογές. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ο Σπλίτερ θα μπορούσε να αναστήσει τον Σορτς, αφού τον ξέρει από την Παρί. Δεν ξέρω αν θα ήταν η βέλτιστη επιλογή, αλλά μια έξυπνη επιλογή σίγουρα, αν λάβει κανείς υπόψη το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο ΠΑΟ.
Αν έχω ένα μεγάλο όχι, αυτός είναι ο Ιτούδης. Καλά είναι εκεί στη Χάποελ.
Οποιος κ να ρθει, ο Σορτς σε αυτη την ομαδα του ΠΑΟ δεν αναστηνεται. Ο σημερινος ΠΑΟ χρειαζεται ενα pg με χαμηλο usage και υψηλο IQ για να μπορει να εκμεταλλευτει τους παικταραδες διπλα του. Για να αναστηθει ο Σορτς πρεπει να αλλαξει ολος ο Παναθηναικος κ οχι μονο ο προπονητης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”