Ρίξε την ψήφο σου αδερφέ, είμαστε δημοκρατικοί οι πράσινοιGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 9:36 amδεν θα ψηφίσω γιατι είναι θέμα των παναθηναικών και δεν πρέπει να υπεισέρχονται άλλοι εκτός
Θέμα Αταμάν και το μέλλον στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστευώ σίγουρα θα φύγει ο Αταμάν, το θέμα είναι το πότε, αν θα είναι δηλαδή τώρα άμεσα ή το καλοκαίρι.
Έχει κάνει πολλά στραβά φέτος, αλλά για εμένα αυτό που κάνει με τον Shorts εχθές στον ημίχρονο, είναι αδιανόητο. Ούτε mind game, ούτε αφύπνιση, ούτε boost και άλλες τρίχες. Απλά απαράδεκτο
Κατά τα άλλα γκρίνια και δηλώσεις όλη τη χρονιά, μια φανφαρολογία και εν τέλει τον ξεπέρασε το ίδιο το μπάσκετ, φέτος δεν έδειξε απολύτως τίποτα με τη δουλειά του.
Έχει κάνει πολλά στραβά φέτος, αλλά για εμένα αυτό που κάνει με τον Shorts εχθές στον ημίχρονο, είναι αδιανόητο. Ούτε mind game, ούτε αφύπνιση, ούτε boost και άλλες τρίχες. Απλά απαράδεκτο
Κατά τα άλλα γκρίνια και δηλώσεις όλη τη χρονιά, μια φανφαρολογία και εν τέλει τον ξεπέρασε το ίδιο το μπάσκετ, φέτος δεν έδειξε απολύτως τίποτα με τη δουλειά του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Μάιος 14, 2026 10:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε εγώ ας πούμε σαν Ολυμπιακός προφανώς και ψήφισα όχι. Μη φοβάστε φίλοι Παναθηναϊκοί, δικιά μου είναι αυτή η μία.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 9:39 amΡίξε την ψήφο σου αδερφέ, είμαστε δημοκρατικοί οι πράσινοιGiwrgos_AEK έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 9:36 amδεν θα ψηφίσω γιατι είναι θέμα των παναθηναικών και δεν πρέπει να υπεισέρχονται άλλοι εκτός![]()
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Αταμαν την πρωτη χρονια παρουσιασε μια ομαδα που βελτιωνοταν σταδιακα,δεν αρχισε καλα αλλα οσο περνουσε ο καιρος ανεβαζε την αποδοση της, υπηρχε η φλογα στην ομαδα, δεν μας ηξερε ο ανταγωνισμος, ο Ναν ηταν ασταματητος,ο Σλουκας επαιζε σε τοπ επιπεδο, ο Ματιας το ιδιο,υπηρχαν ρολοι, και κυριως η ομαδα επαιζε πολυ καλη αμυνα,και φτασαμε σε μια επιτυχημενη σεζον.Περυσι η αποδοση επεσε αρκετα,αλλα παρολα αυτα και με το επιπεδο των παικτων,καταφεραμε να παρουμε το πλεονεκτημα,και να παμε στο φ4,οπου ομως φαινοταν οτι ειμαστε πολυ πισω σε σχεση με την Φενερ,ενω χασαμε και το πρωταθλημα με τραγικες εμφανισεις(και ακομα πιο τραγικες διαιτησιες).
Ε φετος, μιλαμε για το απολυτο ναυαγιο,κατακορυφη πτωση στην αποδοση,επιθετικα και αμυντικα, μια ομαδα προβληματικη που δεν ηξερε τι να κανει στο παρκε,δεν μπορουσε να αμυνθει,κολλαγε στην επιθεση, εχοντας πολλες φορες εικονα θλιψης.Γι αυτο και κινδυνεψε ακομα και να μεινει εκτος 10αδας στο τελος. Αποκλειστικη ευθυνη Αταμαν ολα αυτα.Αυτος διαλεξε τον Σορτς και δεν τον αξιοποιησε συνολικα ουτε στο μισο,αυτος δεν πηρε εναν σεντερ να βοηθησει οταν Χολμς και Γιουρτσεβεν ειτε δεν επαιζαν καλα ειτε ηταν τραυματιες ,αυτος αφησε την ομαδα στο πιο κρισιμο σημειο με σεντερ τον επι 1+ χρονο εκτος απο σοβαρο τραυματισμο και υποτροπη Λεσσορ και τον Φαριντ,αυτος παρουσιασε μια ομαδα παντελως αδουλευτη,παντελως προβληματικη.Ευχαριστουμε κοουτς για το 7ο,αλλα τα εκανες οχι απλα μανταρα αλλα...πουτ....
Αυτο ειναι κατι που εβγαζε ματι απο νωρις στην σεζον,και το ειχαμε αναφερει αρκετα ατομα.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αναλογη λυση στην αγορα.Ο Ζοτς δυσκολα θα ερθει πισω.
Ε φετος, μιλαμε για το απολυτο ναυαγιο,κατακορυφη πτωση στην αποδοση,επιθετικα και αμυντικα, μια ομαδα προβληματικη που δεν ηξερε τι να κανει στο παρκε,δεν μπορουσε να αμυνθει,κολλαγε στην επιθεση, εχοντας πολλες φορες εικονα θλιψης.Γι αυτο και κινδυνεψε ακομα και να μεινει εκτος 10αδας στο τελος. Αποκλειστικη ευθυνη Αταμαν ολα αυτα.Αυτος διαλεξε τον Σορτς και δεν τον αξιοποιησε συνολικα ουτε στο μισο,αυτος δεν πηρε εναν σεντερ να βοηθησει οταν Χολμς και Γιουρτσεβεν ειτε δεν επαιζαν καλα ειτε ηταν τραυματιες ,αυτος αφησε την ομαδα στο πιο κρισιμο σημειο με σεντερ τον επι 1+ χρονο εκτος απο σοβαρο τραυματισμο και υποτροπη Λεσσορ και τον Φαριντ,αυτος παρουσιασε μια ομαδα παντελως αδουλευτη,παντελως προβληματικη.Ευχαριστουμε κοουτς για το 7ο,αλλα τα εκανες οχι απλα μανταρα αλλα...πουτ....
Αυτο ειναι κατι που εβγαζε ματι απο νωρις στην σεζον,και το ειχαμε αναφερει αρκετα ατομα.
Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει αναλογη λυση στην αγορα.Ο Ζοτς δυσκολα θα ερθει πισω.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ιντριγκαδόρικη ερώτηση, θα κάνατε κίνηση για Σπανούλη;
Γνωστό το παρελθόν και ότι δεν έχει και την τεράστια εμπειρία όμως έχει προοπτική και αν δεν είναι διαθέσιμος ο Ζοτς ή ο Σαρας θα είναι μάλλον ο καλύτερος για να διαχειριστεί ρόστερ με σταρ.
Ο επόμενος που θα κοίταζα αν και ξέρω ότι δεν είναι πολύ δημοφιλής είναι ο Ιτούδης αν δε συνεχίσει στη Χάποελ.
Έχουμε μια τάση απαξίωσης των πάντων αλλά έχει πάρει 2 Ευρωλίγκες, δεν γίνεται τυχαία αυτό.
Γνωστό το παρελθόν και ότι δεν έχει και την τεράστια εμπειρία όμως έχει προοπτική και αν δεν είναι διαθέσιμος ο Ζοτς ή ο Σαρας θα είναι μάλλον ο καλύτερος για να διαχειριστεί ρόστερ με σταρ.
Ο επόμενος που θα κοίταζα αν και ξέρω ότι δεν είναι πολύ δημοφιλής είναι ο Ιτούδης αν δε συνεχίσει στη Χάποελ.
Έχουμε μια τάση απαξίωσης των πάντων αλλά έχει πάρει 2 Ευρωλίγκες, δεν γίνεται τυχαία αυτό.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μην είσαι πλεονέκτης, φεύγει ο ένας που τον έχεις στην μπούκα (Αταμαν), ο άλλος (ΔΠΓ) δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, μην τρέφεις ελπιδες.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 10:16 amΤο θέμα δεν είναι αν θα φύγει ο Αταμαν,αυτό είναι μάλλον δεδομένο
Το θέμα είναι ποιος θα διαλέξει τον επόμενο. Η μάλλον ΑΥΤΟΣ που θα διαλέξει τον επομενο.
-
Seven star

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Rebraca
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω στη μπούκα τον Αταμαν.Εχω εκφραστεί και με καλά λόγια για αυτόν, ακόμα κ φέτος τον έχω υποστηρίξει σε υπερβολες που έχουν γραφτει.Και όταν γραφόταν να φύγει ιανουαριο είχα σταθερή αποψη ότι οι σοβαροί οργανισμοί κάνουν το σχεδιασμό τους και κινούνται το καλοκαίρι, όχι εν θερμώ.kein έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 10:59 amΜην είσαι πλεονέκτης, φεύγει ο ένας που τον έχεις στην μπούκα (Αταμαν), ο άλλος (ΔΠΓ) δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, μην τρέφεις ελπιδες.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 10:16 amΤο θέμα δεν είναι αν θα φύγει ο Αταμαν,αυτό είναι μάλλον δεδομένο
Το θέμα είναι ποιος θα διαλέξει τον επόμενο. Η μάλλον ΑΥΤΟΣ που θα διαλέξει τον επομενο.
Φέτος λοιπόν απέτυχε παταγωδώς, οπότε θα φύγει .Αυτό συμβαίνει με τους προπονητές παντού κ πάντα.
Το θέμα είναι λοιπόν ποιος κάνει το σχεδιασμό και το πλάνο. Ε για αυτό, δεν έχω κ πολλές ελπιδες
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε θα έπαιρνα και όρκο...Seven star έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 11:00 amΟύτε κάποιος θα έκανε κίνηση για τον Σπανούλη αλλά ούτε και ο Σπανούλης θα ήθελε να έρθει.
Ούτε για το αν θα του έκανε ο ΔΠΓ πρόταση (πόσο μάλλον αν ισχύουν οι φήμες και υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας/διοίκησης) αλλά και για το αν θα ερχόταν ο ίδιος.
Υπόθεση της υπόθεσης, αλλά αν το σηκώσει ο Μπαρτζώκας δεν φεύγει για τα επόμενα χρόνια.
Αν ο Σπανούλης έχει τη δυνατότητα να είναι στη χώρα του, απόλυτο αφεντικό σε μια ομάδα με άπειρο μπάτζετ πόσο εύκολα θα απέρριπτε τη προοπτική.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σχεδιασμό κανει αυτός που έκανε και το 2024 και σηκώσαμε κούπα με ομάδα 10 μηνών από το μηδέν ... δηλαδή ο DPG. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτός εχει τον τελευταίο λογο.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 11:08 amΔεν έχω στη μπούκα τον Αταμαν.Εχω εκφραστεί και με καλά λόγια για αυτόν, ακόμα κ φέτος τον έχω υποστηρίξει σε υπερβολες που έχουν γραφτει.Και όταν γραφόταν να φύγει ιανουαριο είχα σταθερή αποψη ότι οι σοβαροί οργανισμοί κάνουν το σχεδιασμό τους και κινούνται το καλοκαίρι, όχι εν θερμώ.
Φέτος λοιπόν απέτυχε παταγωδώς, οπότε θα φύγει .Αυτό συμβαίνει με τους προπονητές παντού κ πάντα.
Το θέμα είναι λοιπόν ποιος κάνει το σχεδιασμό και το πλάνο. Ε για αυτό, δεν έχω κ πολλές ελπιδες
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εδώ διώξαμε/έφυγε/αφήσαμε να φύγει ο Σανι μετά από χρονιά έπος, τι ελπίδες να έχεις;big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 14, 2026 11:08 amΤο θέμα είναι λοιπόν ποιος κάνει το σχεδιασμό και το πλάνο. Ε για αυτό, δεν έχω κ πολλές ελπιδες

- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υποτιμάς τον ρόλο του Μπετσιροβιτς το 23 kein.Αυτoς έκανε τον σχεδιασμό τότε
Τέλος πάντων θα δούμε.Δεν είναι απίθανο να κάνει κωλοτουμπα ο δπγ και να κυνηγήσει τον Ζοτς (που τον έβγαζε με μαγνητόφωνημενα) η τον Ιτουδη (που τον έλεγε διαλυτικό στοιχειο).Το θέμα είναι κατά πόσον αυτοι(η κάποιος σοβαρός προπονητης) θα θέλουν να συνεργαστούν με άνθρωπο της ιδιοσυγκρασιας κ της.....νοοτροπίας του δπγ
Τέλος πάντων θα δούμε.Δεν είναι απίθανο να κάνει κωλοτουμπα ο δπγ και να κυνηγήσει τον Ζοτς (που τον έβγαζε με μαγνητόφωνημενα) η τον Ιτουδη (που τον έλεγε διαλυτικό στοιχειο).Το θέμα είναι κατά πόσον αυτοι(η κάποιος σοβαρός προπονητης) θα θέλουν να συνεργαστούν με άνθρωπο της ιδιοσυγκρασιας κ της.....νοοτροπίας του δπγ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο