2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μάιος 25, 2020 2:21 am

basket72 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2020 2:04 am
A.CAB II έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2020 1:31 am

Νομίζω ότι είναι σαφώς καλύτερος παίχτης από αυτό που είδαμε και ήταν ο πλέον αδικημένος από το Ρικ φέτος (που τον επέλεξε κιόλας...). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ταιριάζει έτσι όπως πάει να δημιουργηθεί το ρόστερ μας. Μάλλον περισσεύει. Και ο Μπέντιλ δείχνει να έχει μεγαλύτερες προοπτικές κατά τη γνώμη μου.
Ο Γουάιλι αδικήθηκε όντως φέτος. Όπως κι οι Μπράουν, Μπέντιλ. Έγιναν λαθάκια εκεί.
Στα Κανάρια έδειξε πράγματα στην επίθεση σε εντελώς άλλο μπάσκετ από αυτό που παίζει ο Παναθηναϊκός.
Στο ριμπαούντ πάντως ήταν χάλια και στη Λας Πάλμας.... :oops:

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να φύγει.
Αα γεια σου! Συμφωνω και στα σημεια στίξης :D

0
JohnnyPao

champion

Δευ Μάιος 25, 2020 2:54 am

Ομολογώ πως αν και θα θελα ένα καινουριο ονομα για τη θεση του χεντ κοουτς , ετσι ώστε να σπασει η μονοτονια μαλλον τελικα η επιλογή που εγινε ηταν η καλυτερη δυνατη. Μαλιστα είναι ιδανικη η συνθηκη για τον Βοβορα το μειωμενο μπατζετ και μια χρονια συνολικα χωρις απαιτησεις ώστε να δειξει τι αξιζει ως πρωτος. Πολλοι λεγαμε να παει να κανει πρωτα το αγροτικό του σε μια πιο μικρη ομαδα εκει των 5 εκατ και να ερθει μετα στην παναθα των 10 εκατ (χαχαχα) , εε οριστε.

Θεωρω πως οι φίλαθλοι της ομαδας θα εχουν περισσοτερη διαθεση για υπομονή στις κακες βραδιες στο προσωπο του Βοβορα παρα σε αυτό του Κατας πχ ή καποιου αλλου ξενου και είναι λογικο , ο Βοβορας οποτε ανελαβε την ομαδα , εδειξε με αυτην καλο προσωπο ενώ τον επελεξαν για ασσισταντ τοσοι μεγαλοι χεντ κοουτς , συνεπως εχει κερδισει και μια πιστωση χρονου. Πιστευω πως θα την βγαλει τη σεζον..

Και ποιος ξερει , αν με μπατζετ 5-6 εκατομμυριων και παιχτες σαν αυτους που ακούγονται κανει μια καλη προσπαθεια για 8αδα και φανει ανταγωνιστικος (ανεξάρτητα αποτελέσματος) ισως κερδισει κι άλλη μια χρονια , αλλωστε νομιζω πως εχει στερεψει από επιλογες προπονητών ο δπγ. Και ποιος ξερει ισως του χρονου ανεβει παλι το μπατζετ και παμε για καναν ζοτς στα τελευταια του η σαρας, σε αυτή τη περιπτωση θα παει για επιπλέον εμπειριες ο βοβορας και όταν ερθει η ωρα με το καλο θα επιστρεψει.

Σεναρια μπορει να υπαρξουν πολλα (θετικα κι αρνητικα) , το μονο σιγουρο είναι το ότι θα πρεπει να υπαρξει πολύ υπομονή εκ μερους ολων μας , σιγουρα δεν θα δουμε ωραιο μπάσκετ του χρονου.

0
JohnnyPao

champion

Δευ Μάιος 25, 2020 10:42 am

https://www.eurohoops.net/el/nba-news-e ... po-to-nva/

Το πολεν μου και τα ματια σας!

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μάιος 25, 2020 11:08 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2020 2:54 am
Ομολογώ πως αν και θα θελα ένα καινουριο ονομα για τη θεση του χεντ κοουτς , ετσι ώστε να σπασει η μονοτονια μαλλον τελικα η επιλογή που εγινε ηταν η καλυτερη δυνατη. Μαλιστα είναι ιδανικη η συνθηκη για τον Βοβορα το μειωμενο μπατζετ και μια χρονια συνολικα χωρις απαιτησεις ώστε να δειξει τι αξιζει ως πρωτος. Πολλοι λεγαμε να παει να κανει πρωτα το αγροτικό του σε μια πιο μικρη ομαδα εκει των 5 εκατ και να ερθει μετα στην παναθα των 10 εκατ (χαχαχα) , εε οριστε.

Θεωρω πως οι φίλαθλοι της ομαδας θα εχουν περισσοτερη διαθεση για υπομονή στις κακες βραδιες στο προσωπο του Βοβορα παρα σε αυτό του Κατας πχ ή καποιου αλλου ξενου και είναι λογικο , ο Βοβορας οποτε ανελαβε την ομαδα , εδειξε με αυτην καλο προσωπο ενώ τον επελεξαν για ασσισταντ τοσοι μεγαλοι χεντ κοουτς , συνεπως εχει κερδισει και μια πιστωση χρονου. Πιστευω πως θα την βγαλει τη σεζον..

Και ποιος ξερει , αν με μπατζετ 5-6 εκατομμυριων και παιχτες σαν αυτους που ακούγονται κανει μια καλη προσπαθεια για 8αδα και φανει ανταγωνιστικος (ανεξάρτητα αποτελέσματος) ισως κερδισει κι άλλη μια χρονια , αλλωστε νομιζω πως εχει στερεψει από επιλογες προπονητών ο δπγ. Και ποιος ξερει ισως του χρονου ανεβει παλι το μπατζετ και παμε για καναν ζοτς στα τελευταια του η σαρας, σε αυτή τη περιπτωση θα παει για επιπλέον εμπειριες ο βοβορας και όταν ερθει η ωρα με το καλο θα επιστρεψει.

Σεναρια μπορει να υπαρξουν πολλα (θετικα κι αρνητικα) , το μονο σιγουρο είναι το ότι θα πρεπει να υπαρξει πολύ υπομονή εκ μερους ολων μας , σιγουρα δεν θα δουμε ωραιο μπάσκετ του χρονου.

Αν μιλάγαμε για μια άλλη ομάδα, έχεις απόλυτο δίκιο. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τον Βόβορα.

Έχω την εντύπωση ότι δεν θα υπάρξει υπομονή και ότι κάποια στιγμή μες τον χειμώνα θα έχουμε προεδρική παρέμβαση. Από μηχανής θεός που λέγανε και στις αρχαίες τραγωδίες. ;)

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Μάιος 25, 2020 12:25 pm

Ευελπιστώ ότι θα μπει η μπάρα τόσο χαμηλά που θα τη βγάλει τη χρονιά ο Βόβορας. Δε διανοούμαι να δούμε πρωτοσέλιδα περί Φ4 κλπ. Εάν μάλιστα η σαιζόν ξεκινήσει χωρίς φιλάθλους, η πίεση θα είναι μικρότερη, δε θα υπάρχει η γιούχα της φυσικής παρουσίας. Θέλω να πιστεύω πως θα τη βγαλει τη σαιζόν ο συμπαθέστατος Βόβορας.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Μάιος 25, 2020 12:30 pm

Το ερώτημά μου δεν είναι αν είναι καλό το ρόστερ, άλλωστε δεν είναι δικό μου. Το ερώτημα ήταν αν κατεβούμε με ένα ανάλογο ρόστερ (γιατί με το μπάτζετ που εχουμε, τέτοιο θα κατεβάσουμε) και με την υπόθεση ότι οι άλλες ομάδες θα κατεβούν όπως πέρυσι (δεν ξέρουμε πώς θα κατέβουν φέτος), τι θέση νομίζετε ότι θα ήταν λογικό να καταλάβουμε, τι θα θεωρούταν υπέρβαση και τι αποτυχία;

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Μάιος 25, 2020 12:38 pm

yorgos έγραψε:
Το ερώτημά μου δεν είναι αν είναι καλό το ρόστερ, άλλωστε δεν είναι δικό μου. Το ερώτημα ήταν αν κατεβούμε με ένα ανάλογο ρόστερ (γιατί με το μπάτζετ που εχουμε, τέτοιο θα κατεβάσουμε) και με την υπόθεση ότι οι άλλες ομάδες θα κατεβούν όπως πέρυσι (δεν ξέρουμε πώς θα κατέβουν φέτος), τι θέση νομίζετε ότι θα ήταν λογικό να καταλάβουμε, τι θα θεωρούταν υπέρβαση και τι αποτυχία;
Υπέρβαση να μπούμε στην 8αδα σε θέση μεγαλύτερη της 8ης.
Λογικό κάπου στις θέσεις 8-10, μια ομάδα που θα παλέψει ως αουτσάιντερ για τους 8. Υποθέτοντας πάντα σε ένα μπάτζετ τουλάχιστον 6 μύρια και ότι και οι άλλοι θα έχουν μια κάποια πτώση.
Αποτυχία να πάμε κάτω από τη 12η

0
basket72
Reactions:

Δευ Μάιος 25, 2020 12:40 pm

yorgos έγραψε:

Να απαντήσω εγώ, αφού αποσαφηνίσω ότι ένα ρόστερ από μόνο του δεν μπορεί να είναι εχέγγυο μια καλής πορείας. Χρειάζεται ο προπονητής, διοίκηση κι όλα αυτά να είναι σε μια οργανική σχέση μεταξύ τους.
Να υπάρχει υγεία και διακριτοί ρόλοι.
Φαντάζομαι πως συμφωνείς. Το λέω περισσότερο σε ένα τόπικ (το πλέον καυτό του φόρουμ) που καμιά φορά ξεχνάμε ότι στον ομαδικο αθλητισμό τα πράγματα δεν πάνε αρθροιστικά και με το "κομμάτι".

Σχετικά με το ερώτημα σου, νομίζω ότι θα ήταν επιτυχία μια θέση ανάμεσα στις 8-12. Να παλέψει δηλαδή για την οκτάδα και ας μείνει απόξω.
Αν πέσει κάτω από τη δωδέκατη θέση, θα αρχίσει η εσωστρέφεια να διογκώνεται.

Σημασία βέβαια έχει και το μπάσκετ που θα παίξει. Το τι ψυχή θα καταθέσει, τι βάρος θα ρίξει στους νέους ή τους λιγότερο νέους παίκτες, το αν μπορεί να παράγει επιπλέον αξία στους παίκτες "στοιχήματα" που θα υπογράψει, λειτουργώντας έτσι ως μια νέα Ζαλγκίρις ας πούμε.

JohnnyPao

champion

Δευ Μάιος 25, 2020 12:42 pm

yorgos έγραψε:
Το θεμα δεν είναι μονο η θεση που θα τερματίσεις , είναι η ανταγωνιστικότητα και η μαχητικότητα που θα δειξεις και η γενικη εικονα της ομαδας . Ωστόσο θα θεωρησω επιτυχια οποιαδήποτε θεση αοπτη 10η και πανω και αποτυχια τις 4-5 τελευταίες θεσεις αλλα παιζουν κι αλλοι παραγοντες ρολο σιγουρα . Αν μας βαλει 8αδα ο βοβορας με τετοιο ροστερ και με τετοιο μπατζετ βεβαια θα μιλαμε για λαικο ηρωα :P

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Δευ Μάιος 25, 2020 12:50 pm

Κάπου το έγραψα κι εξαφανίστηκε...

12η θέση σε λίγκα 20 ομάδων μου φαίνεται ψηλά για μίνιμουμ επιδίωξη, δεν το παίρνω δηλαδή ως δεδομένο ότι θα περάσουμε 8 ομάδες σώνει και καλά. Η έστω διεκδίκηση οκτάδας (να είμαστε δηλαδή εντός του στόχου μέχρι και 5-6 αγωνιστικές πριν το τέλος) θα θεωρούταν επιτυχία για μένα, ειδικά από την ώρα που η ομάδα -αν παίζει κεκλεισμένων των θυρών- θα χάσει και το σχετικό πλεονέκτημα της καυτής έδρας.

0

tinyurl.com/2axatenv
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Δευ Μάιος 25, 2020 1:00 pm

yorgos έγραψε:
Καταρχήν για να θεωρηθεί επιτυχημένη η επόμενη χρονιά θα πρέπει να ξεπεταχτει κάποιος πχ Καλαιτζακης, Μποχωρίδης αν ερθει, να κάνει στεπ απ ο Παπαγιάννης,να γίνει βασικός ο Μητογλου, να είναι σταθερός ο Παππάς αν μείνει, αυτά. Απο εκεί και περα το βλέπουμε γιατί τεράστια δύναμη έδινε και η έδρα μας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1573
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Δευ Μάιος 25, 2020 1:08 pm

Η Ζαλγκίρις,χωρίς να έχει τότε το τρελό ρόστερ, τερμάτισε 6η και πέρασε και στο φ4.
Eίχε εναν πυρήνα καλών παικτών, Πάνγκος-Μίσιτς(ουδεμία σχέση με τον τωρινό Μίσιτις)-Τουπάν-Μιλάκνις-Ουλάνοβας-Ουαιτ-Ντειβις, με μπροστάρηδες τους Πανγκος-Ντειβις ,και ο Σαρας έφτιαξε τηρουμένων των αναλογιών μια καταπληκτική ομάδα.
Το παράδειγμα της βέβαια είναι ένα στα τελευταία χρόνια αλλά δεν παύει να υπάρχει,προφανως δεν μιλάω οτι μπορούμε να πάμε F4,αλλά μια καλή πορεία με στόχο την 8άδα,δεν είναι ανέφικτη,αρκεί να κινηθείς έυστοχα στο παζάρι και στο τι παικτες θα διαλέξεις.
Ομοίως και η Κάχα Λαμποράλ,είχε ενα πολύ καλό ρόστερ, αλλά σταρ δεν είχε,ο Σενγκέλια δεν έχει καμια σχέση τοτε με το πως εξελίχθηκε μετά,οι Ανταμς-Τζειμς ήταν ένα σούπερ δίδυμο στην περιφέρεια,αλλα θεωρητικά το ίδιο μπορεί να σου βγει ένα δίδυμο Μπραουν-Λοιντ...

Θέλω να πω δεν χρειάζεται σταρ απαραίτητα για να κάνεις κάτι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Μάιος 25, 2020 1:42 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μάιος 24, 2020 8:33 pm
Ετσι οπως το πατε,θα κανουμε και τον επικήδειο σε λίγο.... :lol:
Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν,και έχετε φέρει την καταστροφή επειδή ειπε ο Κοτζιάς κι εγω δεν ξέρω τι,και εγραψε καποια πραγματα το eurohoops,πχ οπως οτι ο Τομας θα μεινει,ενω απο τον Κοντο πχ βγαινει οτι κι αυτος παιρνει πολλα και η θεση του ειναι αβεβαιη...
Λιγο ηρεμια...
Παντως για μενα ενα ροστερ τυπου

Μπραουν-Χολ-Μποχωριδη
Λοιντ-Παππα
Παπαπετρου-Χαρισον
Ουαιτ-Μητογλου
Μπεντιλ
Χαμιλτον-Παπαγιαννη και εναν ακομα ρολιστα ψηλο

ειναι καλυτερο συνολο απο το φετινο,και ας μην εχει σταρ.
A ρε μηχανορραφε Kidd!!!...Πανω που πα να συμφωνησω στο ροστερ βλεπω φαρδια πλατια ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ!!!....Και σκεφτομαι οτι εχω φαει 4 χρονια ''φυλακη'' για παρτη του!!...Απαπαπα!!!...Δεν σχολιαζω καν!!! :roulette:

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μάιος 25, 2020 1:58 pm

j-kidd13 έγραψε:
Δευ Μάιος 25, 2020 1:08 pm
Η Ζαλγκίρις,χωρίς να έχει τότε το τρελό ρόστερ, τερμάτισε 6η και πέρασε και στο φ4.
Eίχε εναν πυρήνα καλών παικτών, Πάνγκος-Μίσιτς(ουδεμία σχέση με τον τωρινό Μίσιτις)-Τουπάν-Μιλάκνις-Ουλάνοβας-Ουαιτ-Ντειβις, με μπροστάρηδες τους Πανγκος-Ντειβις ,και ο Σαρας έφτιαξε τηρουμένων των αναλογιών μια καταπληκτική ομάδα.
Το παράδειγμα της βέβαια είναι ένα στα τελευταία χρόνια αλλά δεν παύει να υπάρχει,προφανως δεν μιλάω οτι μπορούμε να πάμε F4,αλλά μια καλή πορεία με στόχο την 8άδα,δεν είναι ανέφικτη,αρκεί να κινηθείς έυστοχα στο παζάρι και στο τι παικτες θα διαλέξεις.
Ομοίως και η Κάχα Λαμποράλ,είχε ενα πολύ καλό ρόστερ, αλλά σταρ δεν είχε,ο Σενγκέλια δεν έχει καμια σχέση τοτε με το πως εξελίχθηκε μετά,οι Ανταμς-Τζειμς ήταν ένα σούπερ δίδυμο στην περιφέρεια,αλλα θεωρητικά το ίδιο μπορεί να σου βγει ένα δίδυμο Μπραουν-Λοιντ...

Θέλω να πω δεν χρειάζεται σταρ απαραίτητα για να κάνεις κάτι.
Star μπορει να μη θες αλλα πχ στο παραδειγμα της ζαλγκιρις κυριως πρεπει να σου ερθουν ολα κουτι. Επισης εκτος του οτι δεν ξερω καν αν ειναι καλος recruiter ή οχι ο Βοβορας, δεν ξερω αν θα συνεχισει να επεμβαινει στις μεταγραφες ο ΔΠΓ, καθως αν στα 10+ μυρια οι παρεμβασεις του κανανε ζημια στην ομαδα, στα υποθετικα 6-7 θα της βαλουν ταφοπλακα με το καλημερα. Στο παραδειγμα της Μπασκονια υπαρχει το διδυμο Κερεχετα-Σαλαζαρ που οσο καλο ματι και skills πανω στο αθλημα εχουν σε μια τους μερα, δεν θα εχει ο Γιαννακοπουλος ολη τη του ζωη.
Εγω συμφωνω με το πνευμα της μη απαραιτητης παρουσιας super star στην ομαδα αλλα οχι απλα δεν ειναι ευκολο , ειναι και ξενο γιατι ο παναθηναικος του ομπραντοβιτς μεχρι σημερα παντα ειχε εναν σταρ(εστω και αν αυτος ηταν ο διαμαντιδης στα 34).Εκτος αυτου το εγχειρημα παει να γινει με λαθος προπονητη, γιατι εκτος οτι θα παρεις το ρισκο να φτιαξεις ομαδα χωρις ηγετη θα παρεις και το ρισκο να το κανεις με μαθητευομενο μαγο και επισης λογο της καταστασης η δυναμη της εδρας που ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της ομαδας δεν υπαρχει.

Τα προβληματα ειναι πολλα και σε ολους τους τομεις ,ειναι στα διοικητικα γιατι σε εχει στην αβεβαιοτητα ο προεδρος σου, ειναι στο προπονητικο team που πηγαινεις με ρισκο , ειναι στο ροστερ που πας παλι με ρισκο , ειναι οι φιλαθλοι που και το ζητημα με τον ιο να μην ειχες παλι υπαρχει η κοντρα.Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν υπαρχει καν η απαραιτητη ηρεμια στο διπτυχο διοικηση-φιλαθλοι για να μπορεσεις να πορευτεις.Το τμημα του μπασκετ ειναι μια ορολογιακη βομβα στην κυριολεξια.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
JohnnyPao

champion

Δευ Μάιος 25, 2020 2:03 pm

Λοιπον τα δεδομενα μεχρι στιγμης είναι τα εξης ,

Μπραουν , Χολ

Χ1 , Παππας , Μποχωριδης

Παπαπέτρου , Χ2

Χ3 , Μητογλου , Μπεντιλ(?)

Χ4 , Παπαγιάννης

Ερωτηματικα από ελληνες είναι μηπως μεινει κανας Ιαν και μηπως επιστρεψει κανας καλαιτζακης , παπαδακης δανεικος λογικα και περσιδης μαλλον μενει για τις προπονήσεις όπως και περσι.

Αν υποθεσουμε πως από βδομαδα ανακοινώνονται μπραουν και χολ , τοτε θελουμε 4 μεταγραφες , ελπιζω να αργησουν γτ αλλιως δεν θα χουμε τι να κανουμε ολο το καλοκαιρι..

Χ1 θελουμε ένα 2αρι σκορερ φθηνο οσο γινεται , που ισως να μας βγει και παιχταράς (θελει ένα 2ετες εκει) , φοστερ και πρεπελιτς ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.
Χ2 θελουμε έναν παικτη με πολύ καλο τριποντο (σναιπερ) και αμυνα εστω του τζονσον , βασικο το να παιζει στο 2 για να βγαινουν οι χρονοι στα γκαρντ και προφανως θα ναι απειρος από ευρωλιγκα γτ αλλιως δεν θα ναι στα λεφτα μας. Εχω ξαναπει πολλες φορες τα ονόματα των χαρισον , χιλ , γιαγκ , τουπαν κλπ.
Χ3 έναν παιχτη αν δεν μεινει ο Τομας που να παιζει ανετα στο 3 , εμενα μαρεσει ο Γουιτιγκτον , σε καποιους εδώ αρεσει ο Σμιτς και υπαρχουν κι αλλοι..
Χ4 εδώ θα πρεπει να είναι το πιο βαρυ συμβολαιο που θα δοθεί και επιτελους να φερουμε έναν σεντερ της προκοπης!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”