Μπραουν 750 Χολ 200 Μποχω 150pan24 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2020 9:44 pmΑν ειναι αυτο το ροστερ ναι,ειναι μαλλον καλυτερο απο το φετινο.j-kidd13 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 24, 2020 8:33 pmΕτσι οπως το πατε,θα κανουμε και τον επικήδειο σε λίγο....![]()
Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν,και έχετε φέρει την καταστροφή επειδή ειπε ο Κοτζιάς κι εγω δεν ξέρω τι,και εγραψε καποια πραγματα το eurohoops,πχ οπως οτι ο Τομας θα μεινει,ενω απο τον Κοντο πχ βγαινει οτι κι αυτος παιρνει πολλα και η θεση του ειναι αβεβαιη...
Λιγο ηρεμια...
Παντως για μενα ενα ροστερ τυπου
Μπραουν-Χολ-Μποχωριδη
Λοιντ-Παππα
Παπαπετρου-Χαρισον
Ουαιτ-Μητογλου
Μπεντιλ
Χαμιλτον-Παπαγιαννη και εναν ακομα ρολιστα ψηλο
ειναι καλυτερο συνολο απο το φετινο,και ας μην εχει σταρ.
Αλλα και Μπραουν και Λοιντ και Χαρισον και Χαμιλτον και Ουαιτ δηλαδη 5 ξενους που θα τους ηθελαν τοσο Ευρωλιγκατες περα απο τους 5-6 παμπλουτος(σε ολες τις υπολοιπες επαιζαν εστω σε μπακαπ ρολο) οσο και οι τοπ ομαδες του Eurocup μου φαινεται υπερβολικα καλο αν ισχυουν τα οικονομικα δεδομενα που ακουγονται για 5 εως 6 μυρια μπατζετ
Υ.Γ.Το αρθρο του eurohoops δεν ελεγε οτι δεν θελουμε Παππα. Ελεγε οτι θα του κανουμε προταση με πολυ μεγαλη μειωση(που ταιριαζει με τα 400,50% κατω ειναι) οποτε δεν το εχει σιγουρο οτι θα δεχτει. Και 400 και 300 να του προσφερεις δεν βλεπω πιθανοτητες να αρνειται, δεν τα βρισκει αλλου ειδικα Ευρωλιγκα
Λοιντ 750 Παππας 400
Παπαπετρου 750 Χαρισον 500
Ουιλιαμς 650 Μητογλου 550
Μπεντιλ 200
Χαμιλτον 650 Παπαγιαννης 550
Χοντρικα έβαλα τιμές, μπορουμε να μεταβληθουν 50 πανω στον εναν 50 κατω στον αλλο, βγαινει 6,1 εκατομμυρια.
Τα συμβολαια που βαζω για Μπραουν Λοιν Χαρισον Ουιλιαμς και Χαμιλτον θεωρω οτι ειναι αντιπροσωπευτικα της αξιας τους,και καπου εκει θα κυμαινονταν,αντε ελαχιστα πιο πανω σε μερικους, και σε προ κορωνοιου περιοδο,ποσο μαλλον τωρα με τα οικονομικα προβληματα που θα υπαρξουν.