1. Έχει Ευθύνη για την αστεία στελέχωση του ρόστερ χωρίς PG
Έχει κι αυτός, έχει και η διοίκηση.
, χωρίς σοβαρό 5αρι
,
Επιλογή της ομάδας είναι, για να βγει ο Παπαγιάννης μπροστά.
χωρίς σουτέρ κλπ;
Έχει.
Αν όχι ποιος την έχει; Η διοίκηση;
Και η διοίκηση έχει ευθύνες, αλλά δεν τη διώχνουμε κι αυτή, θεωρούμε πως έχουν κι αυτοί πράγματα να δώσουν.
Αν την έχει η διοίκηση τότε επανερχόμαστε στην κουβέντα για έναν άνθρωπο που δεν έχει καν το ειδικό βάρος να είναι πρώτος στον πάγκο του ΠΑΟ και απλά διαχειρίζεται όποιο ρόστερ του φορτώσουν χωρίς καν το δικαίωμα γνώμης κλπ.
Δε νομίζω ότι δεν έχει γνώμη, απλά έχει πολλούς περιορισμούς, λόγω στενότητας, απειρίας διοίκησης κλπ. Σίγουρα δε φταίει ο Βόβορας πάντως που υπογράφουμε παίκτες και στις 3 εβδομάδες κάνουμε παζάρια για το αν θα μείνουν.
Προσωπικά εγώ τέτοιο προπονητή στον 6 φορές πρωταθλητή Ευρώπης δεν θέλω.
Στο ΠΡΩΗΝ πρωταθλητή Ευρώπης. Τον ΠΟΛΥ πρώην. Που έχει δέκα χρόνια να πάει Φ4, δεν πήρε την τωρινή Ρεάλ ο Βόβορας, έναν Παναθηναϊκό διαλυμένο πήρε με μπάτζετ Βιλερμπάν.
2. Έχει ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα;
Σίγουρα έχει.
Έχει ευθύνη για τις αλλοπρόσαλλές επιλογές στις θέσεις των παικτών;
Αστοχίες θα τις έλεγα και έχει ευθύνη, αλλά εκτός από ευθύνη πρέπει να έχει και χρόνο. Και ο Ομπράντοβιτς το πρώτο του τρίμηνο στον Παναθηναϊκό για φευγιό ήταν. Τίποτε δε μάθαμε τόσα χρόνια από το να τους διώχνουμε όλους;
Έχει ευθύνη που σαν κόουτς μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κανένα απολύτως στίγμα της προπονητικής του αντίληψης; Ρωτάω γιατί εγώ μέχρι στιγμής βλέπω αγώνες one man show είτε από Νέντοβιτς, είτε από Παπαπέτρου. Μιλάμε για αγώνες που αν αυτοί οι 2 δεν τους έπαιρναν πάνω τους, θα είχαμε χάσει με κατεβασμένα τα χέρια.
3. Έχει ευθύνη για την κατάσταση στα αποδυτήρια; Για την έλλειψη σεβασμού; Για τα γελάκια όταν η ομάδα διασύρεται; Για την έλλειψη διάθεσης για άμυνα;
Έχει, αλλά αυτά ειναι ΚΑΙ θέμα της διοίκησης. Ας κάτσουν να τα βρουν πώς διορθώνεται. Παίκτης που κάνει του κεφαλιού του πρέπει να ξέρει πως υπάρχει και διοίκηση να τον βάλει στη θέση του.
Όπως έγραψα και χθες εγώ είδα έναν άνθρωπο που δεν έχει ιδέα σε ότι αφορά την στελέχωση του ρόστερ, που σαν κόουτς δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως που θα με κάνει να πω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει ταλέντο και που δεν έχει καν την προσωπικότητα να διαχειριστεί παίκτες ενός επιπέδου και πάνω.
Μπορεί να είναι και έτσι, δεν το αποκλείω. Αλλά σε ένα τρίμηνο είναι λίγο πρόωρο. Έως τραγελαφικά πρόωρο. Δεν είναι καν ότι πάμε να σώσουμε και τον σούπερ στόχο, ο στόχος είναι να μάθουν όλοι και στο τέλος της χρονιάς να δούμε ποιος μαθαίνει και ποιος είναι ανεπίδεκτος. Στο τέλος της χρονιάς όμως, όχι πριν δώσουμε βαθμούς τριμήνου.