2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Απρ 29, 2023 9:03 pm

yorgos έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 6:51 pm
Phys87 έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 8:50 am

Κοινώς ο Λάσο διαλέγει ομάδες οι οποίες δεν έχουν αυτοσκοπό την οχτάδα, το Φ4 και την κούπα.
Phys87 έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 8:50 am

Κοινώς ο Λάσο διαλέγει ομάδες οι οποίες δεν έχουν αυτοσκοπό την οχτάδα, το Φ4 και την κούπα.
Υγιείς ομάδες διαλέγει, όπου μπορεί να έχει μακροπρόθεσμο πλάνο, σταθερότητα, σοβαρότητα και να χτίσει όπως θέλει αυτός, όπως και ο Ομπράντοβιτς και κάθε σοβαρός επαγγελματίας που διαλέγει αυτός και δεν τον διαλέγουν. Εμείς δεν είμαστε τέτοια, μακάρι να γίνουμε μετά τον Αταμάν. Και πολύς μας πέφτει στην παρούσα φάση.
Μάντεψε ποια ομάδα την τελευταία εξαετία απο το 2017 και έπειτα έχει αλλάξει τρεις προπονητές και πάει για τον τέταρτο. Μπάγερν ή Εφες;

Αυτό που όπου πάει ο Τρινκιερι υπάρχει πλάνο, σοβαρότητα, σταθερότητα ενώ η εφες που είχε έξι χρόνια ίδιο προπονητή, δεν τα έχει αυτά, με ξεπερνάει 😂

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5018
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 30, 2023 12:05 am

οταν εχεις σχετικα καλο μπατζετ και πλανο αξιωσεων κανεις προπονητης δεν ασχολειται αν ο προεδρος μιας ομαδας βριζεται στο ινστα η εχει κοντρα με την ευρωλιγκα η ακομα οτι ο κολλητος του βαζει στρινγκακια σε παγκους

οταν το μπατζετ ειναι μικρο και εχεις πεδουλακια πλανα ε κατι σερεληδες βοβορες και πριφτιδες θα παιρνεις

τα υπολοιπα ειναι απλα εμπαθεια μερικων που κατηγορουν για τα παντα τον ταραντουλα
δεν πουλαει γιατι δεν πουλαει,πουλαει γιατι πουλαει και δεν χαριζει κτλ,φερνει τον αταμαν γιατι δεν εφερε τον σφαιροπουλο
φερνει τον χεζονια γιατι δεν εφερε τον ρογκαβοπουλο

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 30, 2023 12:35 am

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 30, 2023 12:05 am
οταν εχεις σχετικα καλο μπατζετ και πλανο αξιωσεων κανεις προπονητης δεν ασχολειται αν ο προεδρος μιας ομαδας βριζεται στο ινστα η εχει κοντρα με την ευρωλιγκα η ακομα οτι ο κολλητος του βαζει στρινγκακια σε παγκους

οταν το μπατζετ ειναι μικρο και εχεις πεδουλακια πλανα ε κατι σερεληδες βοβορες και πριφτιδες θα παιρνεις

τα υπολοιπα ειναι απλα εμπαθεια μερικων που κατηγορουν για τα παντα τον ταραντουλα
δεν πουλαει γιατι δεν πουλαει,πουλαει γιατι πουλαει και δεν χαριζει κτλ,φερνει τον αταμαν γιατι δεν εφερε τον σφαιροπουλο
φερνει τον χεζονια γιατι δεν εφερε τον ρογκαβοπουλο
Δηλαδη για να ξερω τους ορους, πεδουλακικα πλανα ειναι να εχεις μικρο μπατζετ;

Επισης αν πιστευεις οτι το μπατζετ ειναι πανω απο ολα κανεις λαθος, οι καλυτεροι προπονητες και παικτες θα διαλεξουν το καλυτερο και πιο σταθερο πλανο.

Και φυσικα οι ομαδες που θα διαπρεψουν θα ειναι αυτες με το καλυτερο πλανο και οργανωση. Σαφως και ολα αυτα πανε και συναρτηση με το μπατζετ, γιατι και η ζαλγκιρις το καλυτερο πλανο εχει αλλα με μπατζετ μια τυροπιτα μεχρι πλει οφφ παει και καμια φορα στο τοσο φαιναλ 4.

Απλως δεν μου αρεσει καθολου που τσουβαλιαζεις οτι υπαρχει και δεν υπαρχει χωρις κανενα επιχειρημα, οπως π.χ πεδουλακικο πλάνο ή γουσταρετε ρογκαβοπουλους και οχι χεζονια.

Λες και ειπε ποτε κανενας οτι προτιμαει Βοβορα προπονητη και βασικο ασσο τον σπανακόρυζο Μακ, και οχι Ζοτς π.χ με Χεζονια, παντερ και λεσορτ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

Honorary
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Απρ 30, 2023 5:19 am

Καταρχήν δεν τα έβαλε ο κολλητόε του, που θα τον έκανε κάπως λιγότερο γελοίο, το έκανε ο ίδιος. Τώρα αν εσύ είσαι ο Ομπράντοβιτς ή ο Λάσο ή ο κάθε περιζήτητος και σου λένε θα πας στη Ρεάλ με σοβαρή διοίκηση ή θα πας σε μια ομάδα που ο ΠΑσκουάλ σου είπε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό ο βοηθός του επειδή του έστειλε μπράβους ο πρόεδρας , η απολύεσαι με το παραμικρό, ή σε βάζουν στο πούλμαν ή σε ηχογραφούν και σε κάνουν βούκινο σε φυλλάδες του Στέφανου Χίου και στο ινσταγκραμ αποκαλώντας σε παραδόπιστο και "π...στη", ε τότε δεν έχεις άλλες επιλογές ομάδων με το αντίστοιχο μπάτζετ. Δεν είναι τόσο ξεφτίλες οι προπονητές όσο τους θεωρείς.
Γι αυτό προτίμησε την ΠΑρτιζάν ο Ζοτς και αμς είπε "ο κόσμος καταλαβαίνει". Ε κάποιοι δεν κατάλαβαν, αλλά τι να κάνουμε.
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου -πέραν του μπάτζετ για το οποίο εγώ ποτέ δεν τον έχω κατηγορήσει, τόσα θέλει, τόσα μπορεί, τόσα γουστάρει να βάλει, μπράβο του- το στάτους της ομάδας δεν έχει μειωθεί από τα καραγκιοζιλίκια του στριγκολάγνου; Νομίζω οι περισσότεροι πλην τρακόπαιδων και ινσταgroupies εκεί καταλήγει, αν εσύ διαφωνείς πάω πάσο. Δώσε πούλμαν, κυνηγητά με κηροπήγια διαιτητών, τιμωρίες της ομάδας, πρόστιμα, απολύσεις, δικαστήρια με Σάλε, ξεκατινιάσματα με Σάρας, σίγουρα προσελκύουν τοπ προπονητές αυτά, κάθονται και λένε "ρε δεν πάω στο ΟΑΚΑ να δω τη μισή Ελλάδα με πούλμαν και να μου βάζουν το ΝίκοΤονΠαππά για ρουφιάνο στις προπονήσεις να γουστάρω;". Μέσα στο μυαλό τους είσαι.

0
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Phys87

nba

Κυρ Απρ 30, 2023 10:08 am

yorgos έγραψε:
Καταρχήν δεν τα έβαλε ο κολλητόε του, που θα τον έκανε κάπως λιγότερο γελοίο, το έκανε ο ίδιος. Τώρα αν εσύ είσαι ο Ομπράντοβιτς ή ο Λάσο ή ο κάθε περιζήτητος και σου λένε θα πας στη Ρεάλ με σοβαρή διοίκηση ή θα πας σε μια ομάδα που ο ΠΑσκουάλ σου είπε ότι έπαθε νευρικό κλονισμό ο βοηθός του επειδή του έστειλε μπράβους ο πρόεδρας , η απολύεσαι με το παραμικρό, ή σε βάζουν στο πούλμαν ή σε ηχογραφούν και σε κάνουν βούκινο σε φυλλάδες του Στέφανου Χίου και στο ινσταγκραμ αποκαλώντας σε παραδόπιστο και "π...στη", ε τότε δεν έχεις άλλες επιλογές ομάδων με το αντίστοιχο μπάτζετ. Δεν είναι τόσο ξεφτίλες οι προπονητές όσο τους θεωρείς.
Γι αυτό προτίμησε την ΠΑρτιζάν ο Ζοτς και αμς είπε "ο κόσμος καταλαβαίνει". Ε κάποιοι δεν κατάλαβαν, αλλά τι να κάνουμε.
Δηλαδή κατά τη γνώμη σου -πέραν του μπάτζετ για το οποίο εγώ ποτέ δεν τον έχω κατηγορήσει, τόσα θέλει, τόσα μπορεί, τόσα γουστάρει να βάλει, μπράβο του- το στάτους της ομάδας δεν έχει μειωθεί από τα καραγκιοζιλίκια του στριγκολάγνου; Νομίζω οι περισσότεροι πλην τρακόπαιδων και ινσταgroupies εκεί καταλήγει, αν εσύ διαφωνείς πάω πάσο. Δώσε πούλμαν, κυνηγητά με κηροπήγια διαιτητών, τιμωρίες της ομάδας, πρόστιμα, απολύσεις, δικαστήρια με Σάλε, ξεκατινιάσματα με Σάρας, σίγουρα προσελκύουν τοπ προπονητές αυτά, κάθονται και λένε "ρε δεν πάω στο ΟΑΚΑ να δω τη μισή Ελλάδα με πούλμαν και να μου βάζουν το ΝίκοΤονΠαππά για ρουφιάνο στις προπονήσεις να γουστάρω;". Μέσα στο μυαλό τους είσαι.
Ο Ομπράντοβιτς πάντα δήλωνε ότι η ομάδα του είναι η Παρτιζαν. Είναι Σέρβος, πήγε στη Σερβία, και δουλεύει στην ομάδα της καρδιάς του. Αλλά βέβαια και αυτό το χρησιμοποιείς για επιχείρημα υπέρ σου. Τέτοιο μίσος για το ΔΓ δεν το περίμενα.

0
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Απρ 30, 2023 10:22 am

ο Μπέικον έκανε λάιβ στο ίνσταγκραμ και είπε ότι ο ντιπιτζί είχε βάλει 4 μπράβους έξω από το σπίτι του για να μη βγαίνει το βράδυ και τον απειλούσαν ότι αν βγει θα του σπάσουν τα πόδια, ενώ το ίδιο έκανε και σε Λι και Γουίλιαμς. και ότι πήγαινε στα αποδυτήρια και τους απειλούσε.

επιστροφή στην κανονικότητα.

Phys87

nba

Κυρ Απρ 30, 2023 10:26 am

austerity_blues έγραψε:
ο Μπέικον έκανε λάιβ στο ίνσταγκραμ και είπε ότι ο ντιπιτζί είχε βάλει 4 μπράβους έξω από το σπίτι του για να μη βγαίνει το βράδυ και τον απειλούσαν ότι αν βγει θα του σπάσουν τα πόδια, ενώ το ίδιο έκανε και σε Λι και Γουίλιαμς. και ότι πήγαινε στα αποδυτήρια και τους απειλούσε.

Ο Μπέικον είναι ο ίδιος, ο οποίος γκρίνιαζε κάποια στιγμή, ότι σκέφτεται να σταματήσει μέχρι και το μπάσκετ, για να γυρίσει στην οικογένεια του, και δεν σταμάτησε ποτέ να βγαίνει για γκομενακια; Ας γυρίσει τώρα απο εκεί που ήρθε, ο ανώριμος

0
manhac

senior
Reactions: 239

Κυρ Απρ 30, 2023 10:55 am

Phys87 έγραψε:
yorgos έγραψε:

Ο Ομπράντοβιτς πάντα δήλωνε ότι η ομάδα του είναι η Παρτιζαν. Είναι Σέρβος, πήγε στη Σερβία, και δουλεύει στην ομάδα της καρδιάς του. Αλλά βέβαια και αυτό το χρησιμοποιείς για επιχείρημα υπέρ σου. Τέτοιο μίσος για το ΔΓ δεν το περίμενα.
Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη βέβαια. Τέτοια τρελή αγάπη για τον ΔΓ από υποστηρικτές του προέδρου, που ακόμα και σήμερα αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Δηλαδή από όλη τη λίστα των επιτευγμάτων (λίγων βέβαια όχι όλων) του ΔΓ που ανέφερε εσύ κράτησες αυτό μόνο και μόνο για να την πεις. Είναι από τους λίγους που παρουσιάζει τη πραγματική εικόνα του σημερινού Παναθηναικού και του προέδρου.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2664
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Απρ 30, 2023 12:04 pm

Στο μεταξύ τώρα που έφυγε ο Μπέικον ποιον θα θέλατε για 3;
Εγώ να πω την αλήθεια θα σκεφτόμουν να μείνει ο Πονίτκα μαζί με κάποιο 4αρι που παίζει και στο 3, ειδικά αν στο 2 μείνει ο Γκριγκόνις ή αντικατασταθεί από παίκτη που πάει και στο 3 πχ Μπράιαντ.

Αν μείνει ο Παπαγιάννης το 4αρι μας δεν χρειάζεται να μπορεί να παίξει και 5, θα έχουμ στο 5 Παπαγιάννη, ξένο και Κώστα.
austerity_blues έγραψε:

Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα βλακείες λέει, επειδή τον έδιωξαν.
Εδώ το πιστεύω όμως, υπήρξε και κάποτε στόρυ στο ίνσταγκραμ για ξενύχτια και γραφόταν στο twitter ότι αφορούσε αυτούς τους 3.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Απρ 30, 2023 1:18 pm

yorgos έγραψε:
Αν εισαι ο Ζοτς η ο Λασο, και σου πουν κατι τετοιο, θα συναντηθεις με την διοικηση,θα ακουσεις το πλανο τους,τα οικονομικα δεδομενα,θα δεις εκ του συνεγγυς με τι ανθρωπο/ανθρωπους θα μιλησεις,θα ζυγισεις τα δεδομενα ,και μετα θα αποφασισεις.Αυτο κανουν οι επαγγελματιες προπονητες,παικτες κλπ. Δεν θα μεινει μονο στο οτι ενας βοηθος επαθε κριση πανικου επειδη τους τα εχωσε ασχημα ο ιδιοκτητης μετα απο μια ηττα,η σε οτιδηποτε αντιστοιχο.
yorgos έγραψε:
Αυτα τα ο κοσμος καταλαβαινει...Οχι δεν καταλαβαινει, βγες και μιλα ανοικτα και ξεκαθαρα,και τοτε θα καταλαβει. Ως τοτε ολα ειναι εικασιες.(Και εγω δεν διαφωνω στην ουσια της κουβεντας,αλλα αυτα τα μισολογα τα σιχαινομαι)
yorgos έγραψε:
Δεν ξερω τι προσλεκυουν οσα ανεφερες,αλλα μια χαρα ειδα τον τοπ κοουτς Αταμαν να συμφωνει για κλειστο διετες,και τον Λασο να συζηταει την προοπτικη να ερθει στην ομαδα.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Απρ 30, 2023 1:21 pm

austerity_blues έγραψε:

Δεν δινω ελαφρυντικα στην κινηση αυτη των φουσκωτων,αν ισχυει,ωστοσο πιστευω πως ο Μπεικον,πρεπει να ηταν ο ορισμος του επαγγελματια...κλαμπερ...Δεν πρεπει να ειχε αφησει μαγαζι για μαγαζι και ξενυχτι για ξενυχτι.

0
Phys87

nba

Κυρ Απρ 30, 2023 1:24 pm

manhac έγραψε:
Κυρ Απρ 30, 2023 10:55 am
Phys87 έγραψε:

Υπάρχει βέβαια και η άλλη όψη βέβαια. Τέτοια τρελή αγάπη για τον ΔΓ από υποστηρικτές του προέδρου, που ακόμα και σήμερα αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Δηλαδή από όλη τη λίστα των επιτευγμάτων (λίγων βέβαια όχι όλων) του ΔΓ που ανέφερε εσύ κράτησες αυτό μόνο και μόνο για να την πεις. Είναι από τους λίγους που παρουσιάζει τη πραγματική εικόνα του σημερινού Παναθηναικού και του προέδρου.
Καλύτερα αγάπη παρά μίσος!

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Κυρ Απρ 30, 2023 2:39 pm

Όπως δεν μου αρέσει η αποθέωση του ΔΓ ότι και κάνει έτσι δεν μου αρέσει η απαξίωση του ότι και να κάνει.

Ο Μπέικον έκανε ένα λαιβ όπου είπε ότι χτύπησε τον Ματζουκα αλλά όλοι στέκονται στο ότι υπήρχαν μπράβοι που του απαγόρευαν να βγαίνει.

Το σημαντικό είναι ότι ο Μπέικον χτύπησε συμπαίκτη του και μάλιστα πιτσιρικά. Είπε ότι εβγαινε και ξενυχτουσε αλλά είχε τον μεγαλύτερο μο πόντων της ομάδας οπότε όλα καλά. Πλέον θα πάει σπίτι του και θα πληρώνεται οπότε είπε δεν έχει πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι πόσο κακός επαγγελματίας είναι, ότι τον ένοιαζε μόνο ο εαυτός του και ότι όντως είναι προβληματικός χαρακτήρας. Το μεγάλο λάθος του ΔΓ είναι ότι τον πήρε όταν ο Ραντονιτς ήθελε 4αρι. Εκεί τελείωσε η χρονιά.

Με ξεπερνάει, όχι το γεγονός ότι επαγγελματίες αθλητές θεωρούν αυτονόητο να βγαίνουν και να ξενυχτάνε, αλλά ότι όλοι οι υπόλοιποι πλέον το θεωρούν φυσιολογικό. Επιτρέπει ο Ζοτς τα ξενύχτια; Η εν πάσει περιπτώσει τα αλόγιστα και εξοφθαλμα; Μπορεί ένας επαγγελματίας αθλητής να αποδώσει χωρίς να προσέχει το σώμα του; Εξαιτίας του ουσιαστικά αχρηστεύτηκε και ο Τόμας. Τραγική διαχείριση

Φυσικά και να το απαγορεύεις απειλώντας είναι απαράδεκτο. Βάζεις όρους στο συμβόλαιο και ρίχνεις πρόστιμο. Βέβαια έχεις δυσαρεστημενους παίκτες αλλά μια λύση υπάρχει για αυτό. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Όχι ότι ακούσαμε τα ίδια από Λι και Γουλιαμς οπότε κρατάω μια επιφύλαξη.

Πάντως όλες κι ομάδες ελέγχουν τους παίκτες τους από την στιγμή που τους δίνουν εκατομμύρια. Για πολλούς λόγους, κυρίως για πολύ κακές συνήθειες. Να θυμίσω το θέμα Μπαρτσελονα και τις παρακολουθήσεις παικτών. Δεν ξέρω αν είναι ηθικό ή νόμιμο αλλά δεν ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο.

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 248

Κυρ Απρ 30, 2023 2:45 pm

Είναι κακός αυτός ο dpg👹👻🤪
Αυτός φταίει για όλα ,καταραμένα μου στρουμφάκια🤪

Με Ζοτς ο Μπέικον θα είχε φύγει με ένα σφυριγμα "it is past" μόλις θα είχε πατήσει το πόδι του στην προπόνηση την επόμενη μέρα του κλαμπινγκ.

0
manhac

senior
Reactions: 239

Κυρ Απρ 30, 2023 2:56 pm

shtarkws έγραψε:
Όπως δεν μου αρέσει η αποθέωση του ΔΓ ότι και κάνει έτσι δεν μου αρέσει η απαξίωση του ότι και να κάνει.
Σε ποιο κομμάτι υπάρχει απαξίωση ; Σε οποιαδήποτε πολιτισμένη χώρα δεν θα κυκλοφορούσε ελεύθερος και σίγουρα θα υπήρχε δια βίου αποκλεισμός από τα γήπεδα και εδώ συζητάμε αν θα του δοθεί το ΟΑΚΑ με το πάρκινγκ ή χωρίς.
shtarkws έγραψε:
Ο Μπέικον έκανε ένα λαιβ όπου είπε ότι χτύπησε τον Ματζουκα αλλά όλοι στέκονται στο ότι υπήρχαν μπράβοι που του απαγόρευαν να βγαίνει.
Το σημαντικό είναι ότι ο Μπέικον χτύπησε συμπαίκτη του και μάλιστα πιτσιρικά. Είπε ότι εβγαινε και ξενυχτουσε αλλά είχε τον μεγαλύτερο μο πόντων της ομάδας οπότε όλα καλά. Πλέον θα πάει σπίτι του και θα πληρώνεται οπότε είπε δεν έχει πρόβλημα. Καταλαβαίνουμε λοιπόν όλοι πόσο κακός επαγγελματίας είναι, ότι τον ένοιαζε μόνο ο εαυτός του και ότι όντως είναι προβληματικός χαρακτήρας. Το μεγάλο λάθος του ΔΓ είναι ότι τον πήρε όταν ο Ραντονιτς ήθελε 4αρι. Εκεί τελείωσε η χρονιά.

Με ξεπερνάει, όχι το γεγονός ότι επαγγελματίες αθλητές θεωρούν αυτονόητο να βγαίνουν και να ξενυχτάνε, αλλά ότι όλοι οι υπόλοιποι πλέον το θεωρούν φυσιολογικό. Επιτρέπει ο Ζοτς τα ξενύχτια; Η εν πάσει περιπτώσει τα αλόγιστα και εξοφθαλμα; Μπορεί ένας επαγγελματίας αθλητής να αποδώσει χωρίς να προσέχει το σώμα του; Εξαιτίας του ουσιαστικά αχρηστεύτηκε και ο Τόμας. Τραγική διαχείριση

Φυσικά και να το απαγορεύεις απειλώντας είναι απαράδεκτο. Βάζεις όρους στο συμβόλαιο και ρίχνεις πρόστιμο. Βέβαια έχεις δυσαρεστημενους παίκτες αλλά μια λύση υπάρχει για αυτό. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. Όχι ότι ακούσαμε τα ίδια από Λι και Γουλιαμς οπότε κρατάω μια επιφύλαξη.

Πάντως όλες κι ομάδες ελέγχουν τους παίκτες τους από την στιγμή που τους δίνουν εκατομμύρια. Για πολλούς λόγους, κυρίως για πολύ κακές συνήθειες. Να θυμίσω το θέμα Μπαρτσελονα και τις παρακολουθήσεις παικτών. Δεν ξέρω αν είναι ηθικό ή νόμιμο αλλά δεν ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο.
Ο Μπέικον και ο κάθε Μπέικον όταν συμπεριφερθεί αντιεπαγγελματικά, του κόβεις το συμβόλαιο, τον πληρώνεις ότι είναι πάρει και τελειώνει εκεί. Δεν βάζεις μπράβους να τον φυλάνε και να τον απειλούν, ούτε εφημερίδες και σάιτ να τον στολίζουν.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”