Εγώ φταίω που θέλει μια αιωνιότητα;

https://www.ypes.gr/UserFiles/f0ff9297- ... eneias.pdf
Συντονιστής: Captains
Εγώ φταίω που θέλει μια αιωνιότητα;
Αυτό ότι προσπαθούμε για την ίσως καλύτερη περιφέρεια της Ευρώπης αν δεν κάνω λάθος το είχε γράψει όταν ακόμα έπαιζε του Καμπάτσο αλλά η λέξη κλειδί σε κάθε περίπτωση είναι προσπαθούμε.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 5:53 pmΚι εμένα μου κανε εντύπωση το συγκεκριμένο σχόλιο, δεν ξερω από που προκύπτει, πάντως ο συγκεκριμένος δεν εχει κανένα λόγο να πει κάτι για το "hype" που λες και γενικα τα λόγια του είναι πολύ μετρημένα.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 5:35 pmΠαντως την πιο ισχυρη γραμμη 1-2 δεν μπορει να την φτιαξει..εκτος και θεωρει οτι θα παρετε τον μισιτς ξερω γω..
Δεν υπαρχει ασσος ουτε για δειγμα δεν ξερω που το βασιζει η το ειπε ετσι απλα για το hype.. Και το τομπσον βιλντοζα παντερ που ειναι οι καλυτερες διαθεσιμες επιλογες δεν φτανουν το μισιτς λαρκιν μπομπουα αλλα και αλλα.
Παντερ-ντορσει δεν νομιζω οτι διαφερουν σε ποιοτητα ιδιαιτερα και ας βγαλεις το διαβατηριο..δεν ξερω πως εχει προκυψει ο παντερ λες και ειναι ο τζορνταν..μαλλον απο τα λεφτα που ζηταει.
Παντως του χρονου ίσως δεν υπάρχει στην Ευρώπη ο Μισιτς.
Μεικον ρε αδερφέ ; Λυπήσου με! Αν είναι τότε ας πάρουμε και Περι, έκανε τρομερή χρόνια στην Ισπανία! Πραγματικά έλεος!JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 6:50 pmVildoza - Calathes - Moraitis
Dorsey - Macon (ή Thomas)
Korkmaz - Ponitka
Leday - Matzoukas - Agravanis
Davies - Nebo
Ξερω οτι θα υπάρχουν διαφωνίες με Καλαθη ως 2ο ασο αλλα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές άσων με καλή άμυνα και δημιουργία, που θέλουμε για να συμπληρώνει τον Vildoza.
Αν πάντως πάρουμε ξενο αντι του Καλαθη, τότε θα θέλουμε και Παπαγιαννη αντι για Nebo.
Τέλος, με Punter αντι για Dorsey θα θέλουμε και Παπαπετρου αντι Ponitka.
Μπεικον ομως θα σε χαλαγε? Χαχα τι λεω!!Phys87 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 7:59 pmΜεικον ρε αδερφέ ; Λυπήσου με! Αν είναι τότε ας πάρουμε και Περι, έκανε τρομερή χρόνια στην Ισπανία! Πραγματικά έλεος!JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 6:50 pmVildoza - Calathes - Moraitis
Dorsey - Macon (ή Thomas)
Korkmaz - Ponitka
Leday - Matzoukas - Agravanis
Davies - Nebo
Ξερω οτι θα υπάρχουν διαφωνίες με Καλαθη ως 2ο ασο αλλα δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές άσων με καλή άμυνα και δημιουργία, που θέλουμε για να συμπληρώνει τον Vildoza.
Αν πάντως πάρουμε ξενο αντι του Καλαθη, τότε θα θέλουμε και Παπαγιαννη αντι για Nebo.
Τέλος, με Punter αντι για Dorsey θα θέλουμε και Παπαπετρου αντι Ponitka.