Λέω πώς είναι τώρα η κατάσταση, δε νομίζω ότι θα γίνει χειρότερα, μάλλον καλύτερα με τον Πιερακάκη ή το διάδοχό του. Το πρόβλημα πάντως δεν είναι στην ψηφιοποίηση (που ειδικά σε ληξιαρχεία κλπ δεν έχει προχωρήσει σχεδόν καθόλου, πρόσφατα υπέφερα κι έζησα ΚΩΜΙΚΕΣ καταστάσεις με υπαλλήλους που κατέταξαν την Κούβα στην Αφρική, έγραφαν ονόματα λάθος και δε συμφωνούσαν οι πρσεβείες με το ληξιαρχείο για τον ΕΛΟΤ αλλά και σε ποιο αλφάβητο πρέπει να γράφονται οι δηλώσει επί ΕΝΝΙΑ ΜΗΝΕΣ), αλλά στις επιτροπές που δεν ξέρω αν η ψηφιοποίηση βοηθά σε κάτι. Σε κάθε περίπτωση το δόντι βοηθάει, οπότε υποψιάζομαι ότι ο Μιλού σε 7 χρόνια και μια μέρα θα έχει καθαρίσει.AlexD έγραψε: ↑Τρί Ιουν 13, 2023 5:23 pmΕ για να λέει έτσι πάντως θα χτυπάτε βαρβάτο όνομα και στο 1. Μπορεί να μην είναι Ντάριους Ντ ή Καμπάτσο ξέρω γω αλλά κάτι γερό θα είναι. Πάντως γνωστός μου που είναι γύρω από την ομάδα μου έλεγε πρόσφατα ότι ο καλαθης κουνιέται από φενερ αλλά ο Αταμαν προτιμάει κάτι διαφορετικό (τότε ακόμα μίλαγε για Καμπάτσο), όπως επίσης ότι ο Πάπι κουνιέται από Παρτιζαν αλλά ότι δεν έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από την ομάδα.
Όλα τα σημάδια που έχω δείχνουν ότι ανεβάζετε σοβαρά το μπάτζετ
Θα δείξει. Ήδη το ότι ήρθε ο Αταμαν είναι καλό σημάδι για το που πάει το πράγμα.
Yorgos για το 2ο σκέλος, για το ευαγγέλιο λέω. Υπολόγισες την ψηφιοποίηση Πιερρακακη ή λαϊκιζεις απλά;
Οι δυο πιο πρόσφατοι φίλοι που πήραν ελληνικό διαβατήριο λόγω συμπλήρωσης 7ετίας τελείωσαν ο ένας στα 18 χρόνια (με χοντρό μέσο) και ο δεύτερος στα 20.